Ajankohtaista

19.01.2021

ISYY hakee jäseniä luottamustoimiin vaikuttamaan yliopiston eri elinten päätöksentekoon!

ISYY hakee uusia toimijoita yliopiston edustustehtäviin vapautuneiden opiskelijaedustuspaikkojen tilalle.

ISYY hakee:

  • yhtä jäsentä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan perustutkintokoulutuksen kehittämisryhmään
  • yhtä jäsentä Kuopion kampuksen Fazer Food & Co -ravintoloiden asiakastoimikuntaan.

YHKA – tiedekunnan perustutkintokoulutuksen kehittämisryhmä on dekaanin asettama työryhmä, jonka tehtävinä ovat opetuksen laadun kehittäminen tiedekunnassa, opintopolut, opetussuunnitelmat, alkuohjaus, opintojen etenemisen seuranta, sisäänotot ja väylät, opiskelijavalintauudistus, oppimisympäristöt ja yhteiset hyvät käytännöt. Hakijan on oltava YHKA -tiedekunnan opiskelija Joensuun tai Kuopion kampuksella. Luottamustoimen kesto on jatkuva. Tapaamisia on lukukauden aikana noin kerran kuussa. 

Fazer Food & Co -ravintoloiden asiakastoimikunta tekee aloitteita ja esityksiä ravintoloiden toimintaan, seuraa asiakasmäärien ja myynnin kehitystä ja käsittelee saadut asiakaspalautteet. Toimi kestää vuoden 2021 loppuun. Tapaamisia on lukukauden aikana noin kerran kuussa. 

Hakeminen:

Edustustehtäviin on hakukelpoinen henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto. 

Perustellut hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen on jätettävä ylioppilaskunnan asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso(at)isyy.fi tiistaihin 2.2.2021 klo 12.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Valittavan henkilön päättää ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan.  

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, asiantuntija, koulutus- ja sosiaalipolitiikka (Kuopio), koso(at)isyy.fi, 044 576 8414