Ajankohtaista

ISYYn Etäwappu

26.04.2021 - 01.05.2021 |Kaikki

ISYY juhlistaa vappua tänä vuonna huikean Etäwapun merkeissä! Voit siis viime vuoden tapaan osallistua vapun tapahtumiin kotisohvaltasi käsin huolehtimatta ulkona vallitsevasta säätilasta. Etäwappua voit juhlistaa ihan mistä haluat!

Haluamme ISYYssä vaalia vappuperinteitä, joten tänäkin vuonna ISYYn Etäwapun ohjelmassa on Wappulähetys, jota pääset seuraamaan 26.4.–1.5., sekä Savo-Karjala excursio 29.4.

Tule seuraamaan Wappulähetyksen meininkiä ja erilaisia livelähetyksiä, nauhoitettuja ohjelmia ja osallistu studiokeskusteluihin! Myös Wapun erikoislähetykset perinteineen kannattaa tsekata lähetyksestä.

Oletko aina halunnut esitellä omia taitojasi esimerkiksi radiojuontajana, DJnä tai dokumentaristina? Nyt sinulla on mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen, nimittäin Wappulähetykseen voi osallistua myös tekemällä omaa ohjelmaa! 

Matkustamisen jäädessä vähemmälle vallitsevan tilanteen vuoksi, nyt on hyvä mahdollisuus päästä näkemään eurooppalaisia nähtävyyksiä osallistumalla Savo-Karjala excursioon. Perinteisesti vapun aatonaattona pidetty Savo-Karjala excursio kiertää tänä vuonna salaista reittiä ympäri Eurooppaa, ja nyt sinulla on huipputilaisuus osallistua mukaan omalta kotisohvaltasi! Luo siis itsellesi bussitila vaikkapa omalle sohvallesi, nappaa mukaan matkaeväät ja nauti matkasta!

Lue lisää:

Lisätietoa Wappulähetyksestä, linkki avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Wappulähetys 2021

Lisätietoa Savo-Karjala Excursiosta, linkki avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio 2021

Ilmoittaudu Savo-Karjala Excursiolle Kide.Appin kautta, linkki avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautuminen Savo-Karjala Excursio