Ajankohtaista

Jaksamista opiskeluarkeen -workshop (SILLAT)

08.11.2022 - 09.11.2022 |Kaikki

Edit. (4.11.): Ilmoittautumista on jatkettu 6.11. klo 12 asti.

SILLAT-hankkeessa järjestetään opiskelijoiden jaksamista tukevat workshopit 8.11. Kuopiossa Lukemalla klo 15-17 ja 9.11. Joensuussa Auroralla AU111-salissa klo 15-17.

Jaksamista opiskeluarkeen -workshopissa pääset pysähtymään oman jaksamisesi ja voimavarojesi äärelle. Workshopissa perehdytään oman jaksamisen edistämiseen, stressinhallintaan ja arjessa palautumiseen. Workshopissa käsitellään myös tasapainoisia elämäntapoja ja oman mielen hyvinvoinnin edistämistä. Workshopissa on luento-osuus sekä paljon tehtäviä, joiden avulla pääset pohtimaan omaa opiskeluarkeasi ja siihen liittyvää kuormitusta.

Workshop on avoin Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille oppiaineesta ja vuosikurssista riippumatta. Osallistuminen on maksutonta. Mukaan mahtuu 40 opiskelijaa. Ilmoittautuminen on auki 18.10.-6.11., jonka jälkeen ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Alempaa löydät linkit kampuskohtaisiin ilmoittautumislomakkeisiin.

Workshopin vetäjänä toimii terveystieteiden maisteri, terveysbloggaaja ja sosiaalisen median yrittäjä Saara Närä. Saaralla on laajasti kokemusta erilaisten hyvinvointityöpajojen vetämisestä, sekä oma opiskeluaika ja sen kuormitustekijät vielä kirkkaana mielessään.

Tervetuloa mukaan lataamaan akkuja vuoden pimeintä aikaa varten!

Ilmoittautuminen

Google.com/forms, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen Jaksamista opiskeluarkeen -workshoppiin Kuopio

Google.com/forms, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen Jaksamista opiskeluarkeen -workshoppiin Joensuu

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529