Ajankohtaista

Onnistu opinnäytetyössä -tsemppituokiot

15.06.2021 - 15.06.2021 |Kaikki

Mistä on kyse?

Touko-kesäkuussa kandin ja gradun tekijöille on tarjolla tsemppituokioita, joissa saat vinkkejä ja motivaatiota itsenäiseen työskentelyyn. Tuokiot kestävät kaksi tuntia, josta ensimmäisen tunnin ajan käsitellään vierailevien asiantuntijoiden kanssa yhteistä teemaa ja toinen tunti käytetään itsenäiseen työskentelyyn Pomodoro-tekniikkaa käyttäen. Voit tulla ihan vaan seuraamaan, ei tarvitse pitää kameraa tai mikkiä päällä. Tsemppituokiot auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota. 

Webinaarien toteutuksesta vastaavat opintopsykologiharjoittelija Marinia Sorjonen-Ward sekä ISYY:n Sillat-hankkeen harjoittelija Ronja Mäkinen.

Missä ja miten?

Tapaamiset järjestetään Zoomissa tiistaisin 24.5.–22.6. klo 15–17. Voit osallistua yhteen tai useampaan tapaamiseen. Ilmoittautumista ei vaadita.

Linkki Zoom-kanavalle, avautuu uuteen välilehteen: Tsemppituokiot Zoom-kanavalla

15.6. Stressi on hyvä renki mutta huono isäntä

Miten irrottaudun ja palaudun opinnäytetyön tekemisestä? Miten saan itsestäni potentiaalin irti, mutta niin, että energiaa jää muuhun elämään? Miten rajaan työ- ja vapaa-aikaa?

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Onnistu opinnäytetyössä -tsemppituokiot

Lisätietoja:

Marinia Sorjonen-Ward, opintopsykologiharjoittelija, marinia.sorjonen-ward@uef.fi, puh. 046 922 3478

Ronja Mäkinen, ISYY:n Sillat-hankkeen harjoittelija, ronja.makinen@isyy.fi, puh. 044 4916529