Ajankohtaista

Päiväretki Valamon luostariin

Päiväretki Valamon luostariin

03.09.2022 - 03.09.2022 |Kaikki

Syksyn ensimmäinen SILLAT-hankkeen tapahtuma on päiväretki Heinävedelle Valamon luostariin lauantaina 3.9. Retki järjestetään opiskelijoiden esitetystä toiveesta.

Yhteiskuljetukset lähtevät molemmilta kampuksilta Kuopiosta Lukeman (Yliopistonranta 3, 70211) klo 10.30 ja Joensuusta Carelian edestä (Yliopistokatu 4, 80100) klo 11.00. Valamoon saavutaan puolen päivän paikkeilla, jonka jälkeen lähdemme noin tunnin kestävälle opastetulle kierrokselle. Tämän jälkeen pääsemme yhdessä nauttimaan Valamon luostarin ravintola Trapesan noutopöytälounaasta. Lounaan jälkeen on mahdollista omatoimisesti ulkoilla Valamon ympäristössä, käydä matkamuistomyymälässä tai tutustua luostarin monipuolisiin näyttelyihin. Yhteiskuljetukset takaisin kampuksille lähtevät klo 16, jolloin saavumme perille Joensuuhun klo 17 ja Kuopioon noin klo 17.30. 

Retki on avoin kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Mukaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa, johon linkin löydät alempaa. Ilmoittautuminen on auki 16.-26.8. välisen ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kuljetukset, opastettu kierros ja yhteislounas ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa 10 € panttimaksu + 0,5 € palvelumaksu sitouttaaksemme osallistujia. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta. Ilmoittautumisajan jälkeen osallistumisen peruuntumisesta ei saa panttia takaisin.

Ilmoittautuminen

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Päiväretki Valamon luostariin // Day trip to New Valamo

Lämpimästi tervetuloa Siltoin kanssa Valamoon tutustumaan luostarikulttuuriin sekä kanssaopiskelijoihin kampusrajat ylittävästi!

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Päiväretki Valamon luostariin // Day trip to New Valamo

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529