Ajankohtaista

Webinaari

Webinaari "Hyvän ravitsemuksen kulmakivet"

19.01.2022 - 19.01.2022 |Kaikki

SILLAT x SYKETTÄ -webinaarisarja “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea” jatkuu aiheella “Hyvän ravitsemuksen kulmakivet”! Kuopion SYKKEEn ravitsemusneuvoja Taru Lindholm kertoo tunnin aikana monista tavoista syödä hyvin sekä minkälaisia ratkaisuja on olemassa, jos ei ole aikaa tai rahaa syödä terveellisesti. Lopuksi on varattu aikaa myös katsojien kysymyksille.

Ilmoittautuminen webinaariin

Ilmoittaudu mukaan webinaareihin alta löytyvästä linkistä. Osallistuminen on maksutonta. Teams-linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse esityspäivänä klo 12. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Tervetuloa mukaan!

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen SILLAT X SYKETTÄ -webinaareihin

Webinaarisarja järjestetään osana ISYYn SILLAT-hanketta. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke sisältää toimenpiteitä, joilla edistetään opiskelijoiden hyvinvointia, vahvistetaan opiskelijoiden kiinnittymistä yliopistoyhteisöön sekä ehkäistään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Tulossa talvella 2022: “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea” -webinaarisarja by SILLAT-hanke ja SYKETTÄ

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea -webinaarisarja

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 652