Ajankohtaista

Webinaari

Webinaari "Joustava ja terve ruokasuhde”

02.02.2022 - 02.02.2022 |Kaikki

SILLAT x SYKETTÄ -webinaarisarjan “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea” viimeisessä osassa on aiheena “Joustava ja terve ruokasuhde"! Tunnin aikana Kuopion SYKKEEn ravitsemusneuvoja Taru Lindholm alustaa, mitä on joustava ja rajoittava syömiskäyttäyminen, pohditaan omaa suhdetta syömiseen ja ruokaan sekä mitä on riittävän hyvä syöminen. Lopuksi jätetään aikaa myös katsojien kysymyksille.

Ilmoittautuminen webinaariin

Ilmoittaudu mukaan webinaariin alta löytyvästä linkistä. Osallistuminen on maksutonta. Teams-linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse esityspäivänä klo 12. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Tervetuloa mukaan!

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen SILLAT X SYKETTÄ -webinaareihin

Webinaarisarja järjestetään osana ISYYn SILLAT-hanketta. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke sisältää toimenpiteitä, joilla edistetään opiskelijoiden hyvinvointia, vahvistetaan opiskelijoiden kiinnittymistä yliopistoyhteisöön sekä ehkäistään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea -webinaarisarja

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 652