Ajankohtaista

19.11.2012

HAKUKUULUTUS: Vuosijuhlamestari

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Vuosijuhlamestaria

ISYY:n vuosijuhliin 2013.

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan, vuosijuhlien valmistelun koordinointi mm. juhlapaikan varaaminen, juhlien ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävimmän osan, mutta hänellä on tukenaan vuosijuhlatyöryhmä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mahdollisen vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelu yhdessä työryhmän kanssa.

Vuosijuhlat pidetään 16.3.2013 Kuopiossa

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta, kykyä asioiden organisointiin ja taitoa johtaa vuosijuhlatyöryhmän toimintaa. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien
järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluonteinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi ja täytetään määräaikaiseksi työsuhteeksi, päättymään vuosijuhlaprojektin päätyttyä. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 500 euron korvaus sekä 25 % provisio yhteistyökumppanuuksista kumppanuuksien arvon ylitettyä 1000 euroa. Provisiota ei lasketa ensimmäisen 1000 euron osalta. Työ alkaa heti kun tehtävään valitulla on mahdollista.

Hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille joko sähköisesti paasihteeri@isyy.fi tai postitse PL 1627, 70211 Kuopio tai Yliopistokatu 7, 80100 Joensuu. Kuoreen tai viestiin tunnus ”vuosijuhlamestari”.
Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 30.11. klo 15.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
pääsihteeri Janne Mertanen, 044 576 84 17
Hallituksen puheenjohtaja Mikko Puhakka, 044 576 84 00

Hakukuulutus löytyy tiedostona täältä: Vuosijuhlamestari

 

Julkaistu 19.11.2012