Ajankohtaista

10.12.2012

Karjalaisen kolmiottelun opiskelijoiden SM-kisat Joensuuhun

Tiedote: 10.12.2012

Julkaisuvapaa heti

Karjalaisen kolmiottelun opiskelijoiden SM-kisat Joensuuhun

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on myöntänyt vuoden 2013 Karjalaisen kolmiottelun opiskelijoiden SM-kilpailut Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalle (ISYY) ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA:lle. Opiskelijoiden SM-kisat ovat korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja kisoja, joissa kilpaillaan useissa lajeissa eri puolilla Suomea.

Karjalaisen kolmiottelun lajeina ovat maastohiihto, maastopyöräily ja maastojuoksu. Kisat järjestetään 25.–27.10. Varsinainen urheilutapahtuma järjestetään Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa ja kisojen oheistapahtumat ja palkintojenjako Joensuussa. Tapahtumapaikkana Kontiolahden ampumahiihtostadion mahdollistaa kaikkien lajien suorittamisen samana ajankohtana. Jäähdytetyn ladun ansiosta myös hiihdon ottaminen kisaohjelmaan jo lokakuussa on mahdollista.

Karjalaisessa kolmiottelussa kisataan ensi vuonna ensimmäistä kertaa. Kisoihin odotetaan yli sataa osallistujaa Joensuusta ja eri puolelta Suomea. Ohjelmaan kuuluvat kilpasarja sekä rentosarja. Kisat järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan Liikunnan (Pokali) ja Kontiolahden Urheilijoiden kanssa.

Lisätietoja:

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, hallituksen liikuntavastaava
Jarno Oksanen
jarno.oksanen@isyy.fi

 

Julkaistu 10.12.2012