Ajankohtaista

20.12.2012

Tiedotussihteeri

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

TIEDOTUSSIHTEERIÄ

Osa-aikaiseen (75%, n. 28 h/viikko) työsuhteeseen. Toimipaikkana voi olla mikä tahansa ylioppilaskunnan toimipisteistä (Kuopio, Joensuu, Savonlinna) Tiedotussihteerin tehtävänä on organisoida ja koordinoida ylioppilaskunnan tiedotusta sekä henkilökunnan ja luottamushenkilöiden kouluttaminen tiedotukseen ja viestintään liittyvissä asioissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu ylioppilaskunnan viestinnän kehittäminen ja viestintään liittyvien asioiden valmistelu ja esittely hallitukselle. Tehtävään saattaa kuulua ajoittain myös asiakaspalvelutehtäviä.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja sekä viestinnällistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskunta toiminnasta ja opiskelijapolitiikasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi

Tehtävä on työajaltaan joustava osa-aikainen toimi ja täytetään joko määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassaolevaksi työsuhteeksi. Työ on 75% kokopäivätyöstä (n. 28h/viikko).

Työ alkaa heti, kun mahdollista viimeistään kuitenkin 1.2.2013 ja perehdyttämisjakso pyritään sovittamaan ennen työsuhteen alkua. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 1380e/kk (75% ylioppilaskunnan taulukkopalkasta).

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi tai postitse PL 1627, 70211 Kuopio, Yliopistokatu 7, 80100 Joensuu tai Kuninkaankartanonkatu 5, 57101 Savonlinna. Kuoreen tai sähköpostiin tunnus ”Tiedotussihteerihaku”. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 6.1.2013. klo 14.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti haastattelut suoritetaan viikoilla 3 ja 4.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Mertanen, 044 576 84 17, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Mikko Puhakka, 044 576 84 00, puheenjohtaja@isyy.fi

Hakukuulutus löytyy tiedostona täältä

 

Julkaistu 20.12.2012