Ajankohtaista

23.09.2013

Projektityöntekijä Heli Aalto kehittää Joensuun opiskelijaliikuntaa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (POKA) yhteinen projektisuunnittelija Heli Aalto aloitti työnsä opiskelijaliikunnan kehittämisen parissa syyskuussa. Aallon tehtävänä on kartoittaa korkeakoululiikunnan edellytyksiä Joensuussa sekä valmistella Joensuun korkeakoululiikunnan hankesuunnitelma. Yhteistyötahojen kartoittaminen ja yhteistyön luominen on osa työtä.

– Odotan, että hankkeen kautta saisimme vietyä Joensuun korkeakoululiikuntaa eteenpäin lisäämällä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tämä mahdollistaisi entistä monipuolisempien liikuntamahdollisuuksien tarjoamista korkeakouluille, Aalto kertoo.

Urheilua koko ikä

Aalto on muuttanut Helsingistä Joensuuhun 2000-luvun alkupuolella monen mutkan kautta. Hän on opiskellut ylioppilastutkinnon lisäksi myös ammatillisella puolella. Tällä hetkellä Aalto suorittaa kasvatustieteen maisteriopintoja Itä-Suomen yliopistossa.

Urheilulla ja liikunnalla on tärkeä osa Aallon elämässä. Hän toimii Joensuun Katajassa muodostelmaluistelujaoston tiedottajana sekä SM-juniorijoukkueen edustajana ja huoltajana. Aiemmin Aalto on työskennellyt myös kaupan alalla urheiluvälineiden parissa.

– Olen puuhaillut liikunnan parissa kaikenlaista koko ikäni. Liikunnan ja urheilun kehittämistyö onkin juuri sitä, mitä haluan tehdä, Aalto hymyilee.

Heli Aallon tavoittaa sekä sähköpostitse osoitteesta projektisihteeri@isyy.fi että puhelimitse numerosta 044 576 8408.

 

Julkaistu 23.9.2013