Ajankohtaista

23.09.2013

Savonlinnan liikuntailtapäivä 18.2.2014

Kevään liikuntailtapäivä järjestetään Savonlinnassa 18.2.2014. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtorin päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla liikunta-aktiviteetteja ja uusiin lajeihin tutustumista liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Suurin osa liikuntailtapäivän lajeista on maksuttomia mutta niihin otetaan rajattu määrä osallistujia, joten on suositeltavaa ilmoittautua lajeihin hyvissä ajoin!

Ilmoittautumiset tehdään ISYY:n toimistoon sen aukioloaikoina (Ma-To 10–14, Pe 10–13).

Tarkemmat lajikohtaiset kuvaukset

 

Keilaus
Liikuntapäivänä on tarjolla opiskelijoille ja henkilökunnalle maksutonta keilausta Savonlinnan Keilahallissa klo 14–15 ja 15–16. Käytössä on molempina ajankohtina 5 rataa, ja jokaiselle radalle mahtuu 4 henkilöä. Ratavaraukset tehdään ISYY:n toimistoon alkaen 3.2.2014 klo 10. Savonlinnan Keilahalli löytyy osoitteesta Olavinkatu 15, hotelli Pietari Kylliäisen alakerrasta.

Lady Line
Savonlinnan Lady Line tarjoaa liikuntapäivänä opiskelijoille ja henkilökunnalle maksuttomia ryhmäliikuntatunteja. Tunneille on ennakkoilmoittautuminen ISYY:n toimistoon. Lady Line löytyy osoitteesta Kirkkolahdenkatu 4-6. Ryhmäliikunta-aikataulu ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin.

Kristalli Sport
Savonlinnan Kristalli Sport tarjoaa liikuntapäivänä opiskelijoille ja henkilökunnalle maksuttomia ryhmäliikuntatunteja. Tunneille on ennakkoilmoittautuminen ISYY:n toimistoon. Kristalli Sport löytyy osoitteesta Olavinkatu 54. Ryhmäliikunta-aikataulu ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin.

Lentopallo
Viikoittaiset urheiluvuorot pyörivät normaalisti liikuntapäivänä, joten klo 17–19 voi Savonlinnan normaalikoulun salissa pelata lentopalloa. Palloiluvuoro on opiskelijoille ja henkilökunnalle täysin maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

DANSA – tanssikerho
Palloiluvuoron jälkeen normaalikoulun salissa jatkaa tanssikerho DANSA, jossa on tarkoituksena liikkua rennossa hengessä uusia tanssilajeja kokeillen. Kerhoon voi tulla ilman aikaisempaa tanssitaustaa, klo 19– 20.30. Ei ennakkoilmoittautumista.

Laskettelua Ruunarinteillä
Liikuntapäivän kunniaksi 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta opiskelijaa saavat maksuttoman hissilipun Ruunarinteille klo 15–18. Paikalle saavutaan kimppakyydein, ja halutessaan lasketteluvälineet voi myös vuokrata kolmen tunnin ajaksi hintaan 12€. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu ISYY:n toimistoon sen aukioloaikoina, alkaen 3.2.2014 klo 10. Ruunanrinteet löytyy osoitteesta Viittaantie 141, 57600 Savonlinna.