Ajankohtaista

09.09.2013

Frank tiedottaa: Opiskelijakorttien toimitukset ovat alkaneet

Opiskelijakorttien toimitukset ovat alkaneet alkukankeuksien jälkeen ja ensimmäiset opiskelijat ovat jo saaneet korttinsa. Tähän mennessä painatukseen on saatu noin 7 000 tilausta. Kortit painetaan tilaamisjärjestyksessä, eli ensimmäisenä tilanneet saavat myös kortit ensimmäisenä. Maltathan siis vielä hetken – korttisi on tulossa!

Opiskelijakorttien tilausjärjestelmä on vaihtunut kesän aikana ja uusi järjestelmä on ollut ensimmäistä kertaa käytössä nyt syksyllä 2013. Alussa aina sattuu ja tapahtuu, niin myös tässä tapauksessa. Muutamien vaikeuksien ja lastentautien aiheuttamien hidastusten jälkeen prosessi on kunnossa ja painokoneet tuottavat kortteja rullat hehkuen painattajan maksimikapasiteetilla. Frank, ISYY sekä järjestelmätoimittajat Elisa ja Uni-IT pahoittelevat syvästi ylimääräistä viivettä ja syntynyttä harmia.

Muistathan, että mikäli olet tilannut opiskelijakorttiisi maksuominaisuuden, saat kortin suoraan kotiosoitteeseesi. Mikäli puolestaan olet tilannut korttisi ilman maksuominaisuutta, voit noutaa sen ISYY:n oman kampuksesi kampustoimistosta, joihin kortteja on nyt alkanut saapua. Tilauksen toimituksen tilasta parhaan kuvan saat seuraamalla tilauksen seurantanäkymää, johon linkki löytyy sähköpostilla toimitetusta kortin tilausvahvistuksesta. Kun kortti on ”Tuotannossa”, se on painatusjonossa ja riippuen tilausajankohdasta todennäköisesti perillä muutaman arkipäivän kuluessa.

Lisätietoja:

Jasmi Lehtola, Frank, +358 40 8441 998

 

Julkaistu 9.9.2013