Ajankohtaista

10.09.2013

Hallituksen selonteko jäsenistölle – kesäkuukaudet ja elokuu 2013

Elokuussa hallitus on osallistunut tuutorkoulutusleireille, pitänyt yhteisiä työpäiviä ja suunnitellut syksyä. Hallitus on käynyt erilaisissa tapaamisissa ja palavereissa myös kesä- ja heinäkuussa.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon kesäkuukausilta ja elokuulta voit tutustua kokonaisuudessaan pdf-tiedostossa.

Marjo Turunen (hallituksen puheenjohtaja)
Marjo on osallistunut UEF:n neuvottelukunnan kokoukseen ja työskennellyt ahkerasti koko hallituksen kanssa sekä Joensuussa että Savonlinnassa.

Topias Tamminen (1. varapuheenjohtaja ja ympäristö)
Topias on osallistunut UEF:n Ohjauksen Benchmarkkaus –ideointipäivään, tavannut Ilonaa ja Kerubia yhteistyön merkeissä sekä käynyt SYL:n puheenjohtajien ja pääsihteerien tapaamisessa Hämeenkyrössä.

Olli-Pekka Sartanen (2. varapuheenjohtaja ja liikunta)
O-P on tuomaroinut Rantalentopallon OSM-kisoissa Kuopion Väinölänniemellä, osallistunut Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen neuvottelukunnan ja hallituksen strategiaseminaariin Tahkolla sekä Kuopion tuutorleirille.

Toivo Haimi (edunvalvonta: sosiaalipolitiikka)
Toivo on tavannut Joensuun päättäjiä sekä Jaakko Teppoa ja ollut hallituksen sekä henkilökunnan retriitillä Tuusniemellä.

Noora Kettunen (edunvalvonta: vapaa-aika ja kehitysyhteistyö)
Noora on tavannut kehitysyhteystyöviikon koordinaattoreita, osallistunut vapaa-ajan sihteerin opintovapaan sijaisen haastatteluihin ja perehdyttänyt valittua sekä osallistunut korkeakoululiikunnan projektityöntekijän haastatteluihin.

Satu Koikkalainen (edunvalvonta: koulutuspolitiikka)
Satu on aloittanut työt kesän jälkeen suunnittelemalla syksyä ja hallopedasioita.

Paula Martikainen (edunvalvonta: viestintä ja tuutorointi)
Paula on osallistunut molemmille tuutorleireille, suunnitellut Savonlinnan kampusvaliokunnan syksyä Marjon kanssa sekä kirjoittanut hallitusblogitekstin.

Annakaisa Tirronen (edunvalvonta: kansainväliset asiat)
Annakaisa on aloittanut syksynsä osallistumalla kv-sektorin palaveriin ja Kuopion kampusvaliokunnan kokoukseen sekä ideoinut vuoden 2014 toimintasuunnitelmaa.