Ajankohtaista

08.04.2013

Hallituksen selonteko jäsenistölle – maaliskuu

Hallituskaudesta 2013 takana on jo ensimmäinen neljännes. Maaliskuussa ylioppilaskunnan hallitus on juhlinut 3-vuotiasta ylioppilaskuntaa Kuopiossa, suunnitellut tulevaa vuotta ja hionut toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelmaa mökillä ja ollut vuoden ensimmäisessä edustajiston kokouksessa. 
Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan täältä.

Marjo Turunen (hallituksen puheenjohtaja)
Marjo tapasi UEF:n hallitusta ja osallistui UEF:n vuosipäiväjuhlaan Joensuussa, jossa keskusteli opettajankoulutuksen tilanteesta UEF:ssa Olli Luukkaisen kanssa. Marjo osallistui UEF:n tietotoriin Kuopiossa.

Topias Tamminen (1. varapuheenjohtaja ja ympäristö)
Topias osallistui Näpit irti opintotuesta -suurmielenosoitukseen Helsingissä, SYL:n pääsektoritapaamiseen ja Joensuun kampuksen uusien tilojen avajaisiin.

Olli-Pekka Sartanen (2. varapuheenjohtaja ja liikunta)
Olli-Pekka osallistui Sata hehtaaria aktiivista kaupunkikeskustaa -keskustelutilaisuuteen, opintotukimielenosoituksen tukitapahtumaan Kuopion torilla ja Opiskelijan Itä-Suomi ry:n kevätkokoukseen Joensuussa.

Toivo Haimi (edunvalvonta: sosiaalipolitiikka)
Toivo luovutti verta Joensuun kampuksella, osallistui SYL:n SOPO-tapaamiseen ja Näpit irti opintotuesta -suurmielenosoitukseen Helsingissä.

Noora Kettunen (edunvalvonta: vapaa-aika ja kehitysyhteistyö)
Noora tapasi YTHS:n terveydenhoitajaa liikuntatuutoroinnista ja osallistui SYL:n kehitysyhteistyöviikon koordinaattoreiden ohjausryhmän tapaamiseen sekä tapasi ISLO:n rehtorin hallihankkeen tiimoilta.

Satu Koikkalainen (edunvalvonta: koulutuspolitiikka)
Satu osallistui Kuopion kopojaoston kokoukseen, keskusteli OPI:n kanssa hymy- ja valitusviikkojen aikana kerätyistä palautteista ja harjoitteluasioista Marika Tuupaisen kanssa.

Paula Martikainen (edunvalvonta: viestintä ja tuutorointi)
Paula on viimeistellyt RAI!-brändäyskilpailun, tavannut graafikkosiviilipalvelusmiestä ja suunnitellut Facebookin käyttöä ISYY:n viestinnässä.

Annakaisa Tirronen (edunvalvonta: kansainväliset asiat)
Annakaisa osallistui kv-sektorin palaveriin, kävi läpi hymy- ja valitusviikkopalautteita Kuopion kampusvaliokunnan kanssa ja osallistui ESN KISA:n hallituksen kokoukseen.