Ajankohtaista

04.02.2013

Hallituksen selonteko jäsenistölle – tammikuu

 Hei! Tässä on vuoden 2013 ensimmäinen hallituksen selonteko jäsenistölle.  Tammikuussa hallitus on tehnyt toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelmaa, haastatellut ja valinnut uusia työntekijöitä sekä kouluttanut ainejärjestötoimijoita.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan täällä.

Marjo Turunen (hallituksen puheenjohtaja)
Marjo perehtyi puheenjohtajan tehtävään, haastatteli tiedotus- ja tuutorointisihteerin paikkaa hakeneita ja vieraili Educa-messuilla Helsingissä.

Topias Tamminen (1. varapuheenjohtaja ja ympäristö)
Topias osallistui Reilunkaupan kampus -edistämishankkeen työryhmän järjestäytymiskokoukseen, Yhteistyöpalaveriin Joensuun Popmuusikoiden kanssa sekä keskusteli Itä-Suomen yliopiston  tilapäällikön Tarja Harjulan kanssa.

Olli-Pekka Sartanen (2. varapuheenjohtaja ja liikunta)
Olli-Pekka on järjestellyt Kuopion jaostojen vaihtajaisia, ISYY:n vuosijuhlia ja osallistunut Beach volley OSM –palaveriin.

Toivo Haimi (edunvalvonta: sosiaalipolitiikka)
Toivo on tutkinut lakialoitetta, joka koskee EU- ja ETA-maiden ulkopuolisten opiskelijoiden lukukausimaksuja ja ottanut yhteyttä niihin itäsuomalaisiin kansanedustajiin, jotka ovat allekirjoittaneet lakialoitteen.

Noora Kettunen (edunvalvonta: vapaa-aika ja kehitysyhteistyö)
Noora on osallistunut OSM-kisapalaveriin ja yhteistyöpalaveriin Joensuun Popmuusikoiden kanssa sekä tavannut liikuntatuutoreita.

Satu Koikkalainen (edunvalvonta: koulutuspolitiikka)
Satu aloitti edunvalvontatiimin puheenjohtajana, on tutustunut sähköiseen halloped-järjestelmään ja osallistunut lukukausimaksuseminaariin Tampereella.

Paula Martikainen (edunvalvonta: viestintä ja tuutorointi)
Paula on laatinut hallitusblogin kirjoitusohjeita sekä valmistellut ja osallistunut tuutorteiden kiitosiltaan Savonlinnassa.

Annakaisa Tirronen (edunvalvonta: kansainväliset asiat)
Annakaisa on perehtynyt kv-asioihin, osallistuntu vaihto-opiskelijoiden orientaatioon ja edunvalvontatiimin palaveriin.

 

Julkaistu 4.2.2013