Ajankohtaista

19.03.2013

Hallitusblogi: Viikko 11: Rakas päiväkirja; vuosijuhlaviikonlopusta

Perjantai 15.3.
ISYY:n vuosijuhlien aattona jännitys tiivistyy ja on käsin kosketeltavaa. Aattoilta menee juhlavaatteita silitellessä ja koruja valitessa. Vapisevin sormin yritän myös ommella ylioppilaskuntanauhasta ruusuketta ISYY-pinssini pariksi – huonoin tuloksin. Delegoin tehtävänjuhlavieraaksi saapuneelle käsityötaitoiselle siskolleni ja siitä tuleekin todella hieno.

Lauantai 16.3.
Aloitamme valmistautumisen juhlaan jo aamupäivällä laittamalla hiuksia ja samallanauttien ihanasta ilmasta. Aurinko valaisee kroisanttilounaamme ja kuumana höyryvät juomat. Menemme juhlapaikalle järjestelemään jo hyvissä ajoin iltapäivällä, sillä monia eri asioita, kuten pöytäkoristeet, kukat ja plaseeraukset on laitettava kuntoon ennen juhlan alkua. Hallituksesta otetaan myös hienoja juhlakuvia virallisen hovikuvaajamme johdolla.

Juhlat alkavat coctail –tilaisuudella, jossa Marjo ja Jori vastaanottavat tervehdykset. Itä-Suomen yliopiston rehtori Perttu Vartiainen tuo ylioppilaskunnallemme hienon UEF -viirin ja Tampereen
teknillisen yliopiston ylioppilaskunta antaa upean kierrätetyn jalkapallopelin sekä Kinder yllätysmunia 3-vuotiaalle ISYY:lle! Saamme myös paljon RAI!-ruohoa, jotta voimme jatkaa RAI!:n
viljelyä ympäri Suomea. Varsinaisessa juhlassa nautimme taivaallisesta ruuasta ja juhlapuhuja Sari Raassinan puheesta, jossa hän muistuttaa ylioppilaskuntatyön positiivisista vaikutuksista yksilön
kehitykseen ja kasvamiseen monilla eri osa-alueilla. On siis tärkeää muistaa, että teemme tätä myös itsemme vuoksi ja oman sivistyksen kasvattamiseksi!

Puolenyön jälkeen vieraat siirtyvät jatkoille Lukemalle. Huhujen mukaan juhlat jatkuivat auringon nousuun asti.

Sunnuntai 17.3.
Muikkuaamiainen Maljassa on ehdottomasti tämän vuosijuhlaviikonlopun pahin rasti! Vähäisten yöunien vuoksi teemana on ”parit tasoittavat ja sitten kotiin”. Tärkeimmät tapahtumat kerrataan ja suunnitellaan jo seuraavaa tapaamista muiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa.

Lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille, menetin vuosijuhlaneitsyyteni arvokkaasti ja siitä nauttien! Juhlista jäi mieleen lämmin tunnelma.

Annakaisa
Hallituksen kansainvälisten asioiden vastaava

 

Julkaistu 19.3.2013