Ajankohtaista

09.01.2013

ISYY hakee kv-sihteeriä Joensuun kampukselle

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Kansainvälisten asioiden sihteeriä (asemapaikka Joensuu)

Kansainvälisten asioiden sihteerin tehtävään kuuluu mm.
-sosiaalisen ohjelman järjestäminen ulkomaalaisopiskelijoille
-ESN Joensuun toiminnan edesauttaminen yhteistyössä ESN Joensuun hallituksen kanssa
-saapuvien ulkomaalaisopiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen
-suomalaisten ja ulkomaalaisten opiskelijoiden yhteistoiminnan kehittäminen
-kansainvälisisten asioiden viestintään osallistuminen
-toimenkuvan kehittäminen
-kv-asioiden valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle ja edustajistolle

Näiden tehtävien lisäksi työhön kuuluu mm. palvelutehtäviä ylioppilaskunnan toimistossa sekä selviytymispakkausten jako, huolto ja ylläpito.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainvälisyysasioista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ylioppilaskunta toiminnasta ja opiskelijapolitiikasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava puolipäiväinen toimi (n. 19 tuntia/viikko) ja täytetään joko määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassaolevaksi työsuhteeksi. Työ alkaa 15.2.2013 tai sopimuksen mukaan ja perehdyttämisjakso pyritään sovittamaan ennen työsuhteen alkua. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 900e/kk (50% taulukkopalkasta).

Hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi tai postitse PL 1627, 70211 Kuopio, Yliopistokatu 7, 80100 Joensuu tai Kuninkaankartanonkatu 5, 57101 Savonlinna. Kuoreen tai sähköpostiin tunnus ”kv-sihteerihaku”. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 24.1. klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Mertanen, 044 576 84 17
Hallituksen puheenjohtaja Marjo Turunen,044 576 84 00

Hakukuulutus löytyy kokonaisuudessaan täältä.

 

Julkaistu 9.1.2013