Ajankohtaista

02.09.2013

Osallistu videokilpailuun ja voita 500 euron lahjakortti Rajala Pro -shopiin

Suomen ylioppilaskuntien liitto ja ylioppilaskuntien kehitysyhteistyöviikolle osallistuvat ylioppilaskunnat AYY, HYY, ISYY, JYY, LYY, OYY, Tamy ja TYY etsivät kehitysyhteistyöaiheista videota.

Kuvaa esimerkiksi kännykkäkameralla video, joka innostaa oman alasi opiskelijoita kehitysyhteistyön parissa toimimiseen. Tee video, joka yhdistää oman alasi kehitysmaihin, on innostava, kantaa ottava tai muuten vain ajatuksia herättävä.

Lähetä maksimissaan minuutin pituinen videosi perjantaihin 20.9. klo 16.00 mennessä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan ISYY:n kehitysyhteistyöviikon koordinaattorille Hanna Hylkilälle osoitteeseen: hanna.hylkila@gmail.com. Liitä mukaan lyhyt kuvaus videosta, ja siitä, miten se yhdistää oman opiskelualasi kehitysyhteistyön. Kolme parasta videota kustakin ylioppilaskunnasta osallistuu finaaliin. Ylioppilaskunnat valitsevat finalistit maanantaihin 30.9.2013 mennessä. Videokilpailun voittaja julkaistaan kehitysyhteistyöviikon maanantaina 7.10.2013.

Videot ladataan Youtubeen. Ylioppilaskunnat julkaisevat kaikki oman ylioppilaskuntansa opiskelijoiden videot omilla kehitysyhteistyöviikon FB -sivuillaan. Finaaliin osallistuneet videot julkaistaan Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) Facebook-sivulla.

Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla.

Ylioppilaskunnilla ja SYL:llä on oikeus käyttää kaikkia kilpailuun osallistuneita töitä kehitysyhteistyöviikon tapahtumien ja tiedotuksen yhteydessä. Omalla ylioppilaskunnalla ja SYL:lla on myös oikeus käyttää videoita myöhemmin omissa tilaisuuksissaan. Kuvaajan nimi tai nimimerkki (kuvaajan toiveen mukaisesti) mainitaan aina videoiden käytön yhteydessä.

Lisätietoja:

SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattori johanna.ursin-escobar@syl.fi