Ajankohtaista

07.05.2013

RAI!-suunnittelukilpailun voittajaksi valittiin Atte Manninen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) RAI!-suunnittelukilpailun voittajaksi valittiin Atte Manninen. 11.3.–12.4. järjestetyllä suunnittelukilpailulla haettiin laadukasta, näkyvää ja rohkeaa ilmettä ISYY:n paratiisiin viittaavien RAI!-tuotteiden, eli t-paidan, kangaskassin ja pinssien, grafiikalle.

Voittaja osallistui RAI!-suunnittelukilpailuun kokeilumielessä.

– Ajatus kilpailutyöhön lähti liikkeelle paratiisista ja opiskelusta. Työn piti olla mielestäni suhteellisen yksinkertainen, informoiva ja selkeä, jotta se toimisi niin pinssissä kuin t-paidassakin, Manninen kertoo suunnittelutyön lähtökohdista.

Kilpailun voittajan valinnut ylioppilaskunnan hallituksen jäsenistä ja työntekijöistä muodostuva 7-henkinen raati oli päätöksestä hyvin yksimielinen. Voittajatyötä kiiteltiin muun muassa idean monistettavuudesta ja värien käytöstä.

– Voittajatyössä on nerokkaalla tavalla yhdistetty paratiisi ja opiskelu. Työstä on helppo havaita RAI!-ajatuksen ydin, eli se, että ISYY tahtoo olla opiskelijan paratiisi. Värimaailma ja viesti yhdessä tekevät työstä RAI!-brändin olemuksen, kommentoi ylioppilaskunnan hallituksen viestintävastaava Paula Martikainen voittajatyötä.

Manninen palkitaan kilpailun voitosta 100 euron lahjakortilla Suomalaiseen Kirjakauppaan. Kilpailuun jätettiin määräaikaan mennessä kaksitoista kilpailutyötä.

Lisätietoja:

Paula Martikainen, ISYY:n hallituksen viestintävastaava, paula.martikainen@isyy.fi, p. 044 576 8402
Marjo Turunen, ISYY:n hallituksen puheenjohtaja, puheenjohtaja@isyy.fi, p. 044 576 8400

RAI!-kilpailun voittajatyö:

 

 

 

Julkaistu 7.5.2013