Ajankohtaista

29.08.2013

Tule oppimaan vaikuttamisen perusteet

Oletko kiinnostunut globaaleista kehityskysymyksistä ja niihin vaikuttamisesta? Haluatko aktivoida muitakin vaikuttamaan paremman maailman puolesta?

Tule Kepan ja Suomenylioppilaskuntien liiton (SYL) yhteistyössä järjestämään koulutukseen, opit:

  • lobbauksen ja asennevaikuttamisen perusteet
  • innostamaan muut mukaan vaikuttamistyöhön

 

Aika: Lauantai 21.9.2013 klo 10–17
Paikka: KEPA, Töölöntorinkatu 2 A, Helsinki

Kepa tarjoaa aamiaisen ja maksaa matkakulut 17 euroa ylittävältä osalta halvimmalla julkisella kulkuneuvolla. Edellytyksenä on, että osallistujat sitoutuvat järjestämään vaikuttamistyöpajan oman ylioppilaskuntansa kehitysyhteistyöviikolla lokakuussa 2013. Kustakin ylioppilaskunnasta valitaan kaksi osallistujaa. Koulutus tarjoaa työpajan järjestämiseen tarvittavat tiedot, taidot ja taustavoimat. Aiempaa kokemusta työpajan vetämisestä ei vaadita. Osallistujat saavat todistuksen koulutukseen osallistumisesta.

Ilmoittautuminen15.9. mennessä ISYY:n kehitysyhteistyöviikon koordinaattori Hanna Hylkilälle osoitteeseen hanna.hylkila@gmail.com. Perustele ilmoittautumisesi yhteydessä, miksi juuri sinä olisit hyvä työpajan vetäjä. Jos hakijoita on useampia, valitaan osallistujat perusteluiden yhteydessä

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, oletko kiinnostunut lobbauksesta vai asennevaikuttamisesta.

Lisätietoja:

Kehitysyhteistyöviikon koordinaattorilta ja SYL:n kehitysyhteistyökoordinaattori Johanna Ursin-Escobarilta (johanna.ursin-escobar(at)syl.fi).

 

Julkaistu 29.8.2013