Ajankohtaista

25.06.2020

Syksyn 2020 kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys

Kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys käynnistävät lukuvuoden tulevana syksynä Joensuussa ja Kuopiossa! Tapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa. 

Vuoden 2020 kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys järjestetään täysin uudella konseptilla turvallisuus ja terveysnäkökohdat huomioiden.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Tapahtuma kestää viikon 2.–9.9.2020

Kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys yhdistetään viikon kestäväksi tapahtumaksi, jonka aikana uudet sekä vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihisinsa, suorittamaan ryhmässä hauskoja rastitehtäviä ympäri kaupunkia sekä osallistumaan arvontoihin. 

Rastitehtäviä voi suorittaa ryhmän omassa aikataulussa 2.–9.9. välisenä aikana. Tuutori voi olla mielellään mukana kierroksella!

Ryhmien ilmoittautuminen avataan 1.9.2020.

Rastitehtävät luetaan QR-koodeista 

Rasteille saapuessa ryhmät lukevat puihin tai rakennuksiin kiinnitetyiltä kylteiltä QR-koodin, josta avautuu ainejärjestöjen tai muiden toimijoiden tervehdysvideoita ja tehtäviä. Rasteilla ei siis ole ketään järjestäjää fyysisesti paikalla.

Rasteja kiertävien ryhmien suoritukset kerätään myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. 

Tarkempia lisätietoja tapahtumasta tulossa elokuussa!

Lisätietoja:

Juho Mutanen, palvelusuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8418, vapaa-aika(at)isyy.fi

Aino Peltonen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi