Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio 4/2019

ti 29. tammikuuta 2019 16.09.34

Muutoksia ISYYn henkilökunnassa ja Kuopion kampustoimiston aukioloajoissa
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 4/2019

Vko 5, 29.1.–4.2.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

 

Muutoksia ISYYn henkilökunnassa ja Kuopion kampustoimiston aukioloajoissa

Tämän viikon uutiskirjeestä löydät tietoa mm. muutoksista ISYYn henkilökunnassa sekä ISYYn Kuopion kampustoimiston aukioloajoissa. UEFin tuutorihaku on käynnistynyt, joten voit lukea uutiskirjeestä myös siitä.

Pirteää viikkoa!

 
 
     
 

 
 

 

ISYYn Kuopion kampustoimiston aukioloajat muuttuvat

Maanantaista 4.2. alkaen ISYYn Kuopion toimiston viikoittaiset aukioloajat muuttuvat. Uudet aukioloajat: ma, ti, to klo 10–15, ke 12–15 ja pe suljettu.

Voit tarkistaa toimiston aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset nettisivuiltamme osoitteesta isyy.fi.

Poikkeuksia toimiston aukioloajoissa helmikuussa:

Ma 4.2. Kuopion toimisto avoinna klo 8–15 (Winterfestin lipunmyynti)
Ti 12.2. toimistot avoinna klo 10–12
Ke 13.2. toimistot avoinna klo 12–15
To-pe 14.–15.2. toimistot suljettu

 
 
     
 
 

ISYYn pääsihteerin sijaisena toimii 28.1.–28.4. Hannele Mirola

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen on 28.1.–28.4.2019 poissa. Pääsihteerin sijaisena toimii tänä aikana ISYYn Joensuun kampuksen toimistosihteerinä työskentelevä Hannele Mirola. Mirola on toiminut pääsihteerin sijaisena myös aiemmin.

Hannelen tavoittaa 28.1.2019 alkaen ISYYn pääsihteerin yhteystiedoilla:

puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

 
 
     
 
 

 

Kv- ja hallintokoordinaattoriksi Kalle Parviainen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallitus valitsi 25.1.2019 kokouksessaan Kalle Parviaisen (HuK) ISYYn kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattoriksi. Parviainen aloittaa työnsä ylioppilaskunnan Kuopion kampuksella 1. helmikuuta.

Lisätietoja:
Hannele Mirola, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerin sijainen, p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Susanna Haverinen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, p. 044 576 8400, puheenjohtaja(at)isyy.fi

 
 
     
 
 

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 haettavissa

Osallistuitko viime vuonna aktiivisesti ainejärjestön tai kerhon toimintaan tai halllinto- ja työryhmätyöskentelyyn? Tiesitkö, että toiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä?

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 ovat nyt haettavissa. Katso tarkemmat tiedot ja oheet ISYYn sivuilta. Lisätietoja voit kysyä myös ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Haluatko vaalitoimitsijaksi eduskunta- ja europarlamenttivaaleihin Kuopiossa?

Kuopion kaupungin keskusvaalilautakunta ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Kuopion kampus ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä työntekijöitä valitaan vaalityöntekijöiksi eduskunta- ja europarlamenttivaaleihin.

Haussa on noin 40 vaalitoimitsijaa ennakkoäänestysten ajaksi 3.–9.4., sekä 15.–21.5. alla mainittuihin äänestyspisteisiin. Työvuorojen pituudet vaihtelevat neljästä tunnista kahdeksaan tuntiin äänestyspisteiden mukaan. Vaalitoimitsijoiden tulee sitoutua työskentelemään samassa äänestyspisteessä koko ennakkoäänestyksen ajan molemmissa vaaleissa. Lisäksi vaalityöntekijä sitoutuu osallistumaan keskusvaalilautakunnan sihteerien erikseen järjestämään koulutukseen (keskiviikko 27.3.2019 klo 17.00–19.00), jossa käydään läpi vaalityöhön liittyviä asioita. Palkkaa tehtävästä maksetaan noin 20 €/tunti ja pyrimme järjestämään myös ruokailun toimipisteissä tai niiden läheisyydessä, mikäli vain mahdollista.

Aiempi kokemus vaalityöntekijänä toimimisesta ja oman auton käyttö lasketaan hyödyksi.

Tehtävään järjestetään ennakkohaastatteluja ISYYn Kuopion toimistolla (Yliopistonranta 3) seuraavasti:
ma 4.2. klo 12–14
ke 6.2 klo 14–16
ma 11.2. klo 12–14
ke 13.2. klo 12–14

Ilmoittaudu ennakkohaastatteluun Google Forms -lomakkeen kautta.

Ennakkohaastattelun ajankohdat vahvistetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Hakukuulutus: Opiskelijajäsen yliopistokollegioon sekä varajäsen yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee yhtä (1) opiskelijajäsentä Itä-Suomen yliopiston yliopistokollegioon sekä yhtä (1) opiskelijavarajäsenta yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon vapautuneiden opiskelijaedustuspaikkojen tilalle vuoden 2019 loppuun kestävälle toimikaudelle.

 
 
 

Kollegion ja tiedekuntaneuvoston opiskelijajäseneksi ja -varajäseneksi on hakukelpoinen henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto. Henkilö, joka on yliopistoon yli 50 %:ssa palvelussuhteessa, ei ole oikeutettu hakemaan toimielimeen opiskelijoiden ryhmässä.

Opiskelijaedustajalta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin, opiskelijanäkökulman esiin tuomista opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa sekä syvällistä perehtymistä käsiteltäviin asioihin.

Perustellut hakemukset tulee jättää ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso(at)isyy.fi perjantaihin 1.2.2019 klo 12.00 mennessä.

Päätöksen yliopistokollegioon valittavasta henkilöstä tekee ylioppilaskunnan edustajisto ylioppilaskunnan hallituksen esityksen perusteella. Tiedekuntaneuvoston opiskelijavarajäsenen valitsee ylioppilaskunnan hallitus.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn järjestökoulutukset 5.2. ja 6.2.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää vuoden 2019 järjestökoulutukset helmikuussa. Järjestökoulutuksen tarkoituksena on antaa uusille hallituslaisille työkaluja vuoden toiminnan toteuttamista varten. Mukaan ovat tervetulleita sekä aine- että kampusjärjestöjen hallituslaiset. Koulutus toteutetaan Joensuun kampuksella tiistaina 5.2. ja Kuopion kampuksella keskiviikkona 6.2.

Huom! GDPR-koulutus pidetään 5.2. kello 14.15-15.15 videoyhteydellä samaan aikaan molemmilla kampuksilla.

Koulutukseen osallistuminen on edellytys opintopisteiden saamiseen ainejärjestötoiminnasta.

Kampuskohtaiset ohjelmat ja ilmoittautumislinkit löydät ISYYn sivuilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Save the date: ISYY 9v

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) täyttää tänä vuonna 9 vuotta! Vuosijuhlat ovat niin opiskelijoiden, henkilökunnan kuin alumnienkin yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti.

ISYY järjestää vuosijuhlat joka toinen vuosi, kampuskaupunkien isännöidessä juhlia vuorotellen. Tänä vuonna pääsemmekin pitkästä aikaa juhlistamaan vuosipäivää Kuopiossa!

Merkkaahan jo vuosijuhlat kalenteriisi 16.3.2019! Lisätietoa tulossa pian!

 
 
     
 

 
 

 

Vertaistuutori- ja kv-tuutorihaku 28.1.–10.2.2019

Haluatko auttaa uutta opiskelijaa sujuvaan
opintojen alkuun? Oletko halukas oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja sitoutumaan vertaistuutorin tehtävään? Haluatko olla mukana kehittämässä UEFopiskelijan hyvää ensimmäistä opiskeluvuotta?

Etsimme yli 300 tuutoria auttamaan perustutkinto-opiskelijat, kansainväliset maisteriopiskelijat ja vaihto-opiskelijat opintojen alkuun Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Tule rakentamaan UEF-henkeä tuutorityölläsi. Saat arvokasta osaamista tulevaisuutta ajatellen ja luot uusia ystävyyssuhteita. Tuutoroinnilla kerrytät myös opintopisteitä.

Lisätietoja:
Joensuun kampus | Mari Tirronen, 050 569 1806, mari.tirronen(at)uef.fi
Kuopion kampus | Niina Rissanen, 040 355 3058, niina.rissanen(at)uef.fi
Kansainvälisten maisteriohjelmien ja vaihto-opiskelijoiden tuutorit:
Kirsi Konttinen, 029 44 58170, international(at)uef.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Liikuntailtapäivä 12.2.2019

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa tiistaina 12.2.2019. Liikuntailtapäivän tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteinen hengähdystauko arjen aherruksen keskelle. Ohjelmassa on jälleen monipuolinen kattaus erilaisia liikuntavaihtoehtoja normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi.

Kerran lukukaudessa järjestettävä liikuntailtapäivä on vapautettu rehtoreiden päätöksellä opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Kampuskohtaiset SYKETTÄ-korkeakoululiikuntapalvelut julkaisevat liikuntailtapäivien päiväohjelmat 22.1.

Joensuu
Kuopio

Liikuntailtapäivään osallistuminen ei edellytä SYKETTÄ-liikuntatarraa.

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

SYKETTÄ tiedottaa

Liikuntailtapäivä ti 12.2 klo 12-16
Liikuntailtapäivän ohjelmiin ilmoittautumiset ovat auenneet. Jos sinulla ei ole SYKETTÄ-tarraa, niin "osta" itsellesi ilmainen liikuntailtapäivän tarra SYKETTÄ-kaupasta ja pääset ilmoittautumaan mukaan eri liikkumismuotoihin.

Tarjolla sisäliikuntaa kampuksella ja muualla Kuopiossa sekä ulkoliikuntaa mm. Puijolla, Kasurilassa ja Tahkolla. Ota kämppä-/opiskelukaveri mukaan ja lähtekää yhdessä nauttimaan liikuntailtapäivästä!
Tarjonta löytyy netistä liikuntailtapäiväsivulta

 

 
 
 

Alppilajien OSM-kisat ja Tahkofest 1.–3.2. pidetään Tahkolla tulevana viikonloppuna
Kokeaksesi talvisen opiskelijoita yhdistävän viikonlopun on paikkasi Tahkolla helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna! Tahkofest vol. 2 tarjoaa opiskelijan kukkarolle sopivan viikonlopun koko laskettelukeskuksessa. Opiskelijaystävälliset yritykset huomioivat sinut aina, kun vilautat heille opiskelijakorttia.

Tiedossa on hauskanpitoa muiden opiskelijoiden kanssa lauantaina mm. Hupellusrinneriehan ja tajunnanräjäyttävien iltabileiden merkeissä. Perjantaina järjestetään kautta aikain historian ensimmäiset viralliset tahkon opiskelijasitsit meksikolaisteemalla. Myös perjantai-illalle on tiedossa huikeat bileet ravintola Piazzassa. Tapahtuman ohjelma löytyy näiltä sivuilta ja facebook tapahtumaa kannattaa seurata aktiivisesti.

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTA ja Kuopion korkeakoululiikunta SYKETTÄ.

SYKETTÄ- ravitsemuspalvelut
Tarjoamme ravitsemusohjausta pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 16.30–17:30 (2 x 30 min). Viikoittainen aika toimii matalan kynnyksen paikkana tavoittaa yliopistopohjainen ravitsemusasiantuntija ja tulla juttelemaan ravitsemuspulman tai –kysymyksen tiimoilta. 30 minuutin neuvontatuokio on SYKETTÄ-tarralla maksutonta. Voit ilmoittautua sekä palloilu- että ryhmäliikuntatarralla. Tämä palvelu kannattaa hyödyntää!  

 
 
     
 
 

Gradutalliin lisähaku 15.2. saakka!

Kuopion kampuksen gradutalli on monitieteinen ryhmäohjaus 10–15 hengen opiskelijaporukalle. Yhteistä osallistujille on, että gradu on ollut tekeillä vähintään 2 vuotta ja opiskelijasta tuntuu, ettei työ etene toivotulla tavalla syystä tai toisesta. Työskentelyn tavoitteena on tukea motivaatiota ja saada vertaisryhmästä tukea gradun työstämiseksi. Apuna graduntekoprosessiin saat myös tallin ohjaajilta. Gradutallista ei saa opintopisteitä eikä se korvaa oman oppaineen graduohjausta. Gradutalliin haetaan täyttämällä hakemus viimestään 15.2.

Ensimmäinen lähijakso toteutetaan to-pe 7.-8.3.2019.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijakysely

UEF on mukana Europe Teaching Rankingissa, johon oleellisena osana kuuluu oheinen kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille suunnattu opiskelijakysely. Vastaathan kyselyyn 28.2.2019 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie vain n. 10 minuuttia. Kyselyllä kartoitetaan opiskelijoiden sitoutuneisuutta opintoihinsa, vuorovaikutusta opetushenkilökunnan kanssa, yliopiston palveluiden laatua sekä opintojen tuottamia valmiuksia työelämään.

Linkki kyselyyn

 
 
     
 
 

Hauska ilman kaskua ei ole hauskaa!

Tiedätkö, millaisella metodilla opintosihteerit arpovat kurssiarvosanat, mikäli tentaattori ei anna arvosanaa määräpäivään mennessä? Haluaisitko opiskella Ohtaansalmen tai Pogostan kampuksella? Mistä kurssista saa kaikkein helpoiten ja nopeiten viisi noppaa ja miten se käytännössä tapahtuu? Entä mitä hauskaa muistat kuulleesi tai itse tokaisseesi luennolla?

Nämä ja monet muut kaskut kootaan yksiin kansiin – UEFin kaskukirjaan – kaikkien luettaviksi. Ohjeet osallistumiseen ja lisätietoa UEFin sivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Studentian kappeli suljettu remontin ajaksi

Studentian 2. kerroksen kappeli on suljettu sisustusremontin ajaksi.

Kappeli on käytössä jälleen 4.2.2019 alkaen.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Winterfest 2019 ti 19.2. – Lipunmyynti alkaa 4.2. klo 8

Opiskelijoiden talvirieha Winterfest 2019 kokoaa lähialueen korkeakouluopiskelijat jo kahdettatoista kertaa Kuopion Savilahdelle talviseen hauskanpitoon tiistaina 19.2.2019.

Talvirieha alkaa Savilahdella kello 12.00 pilkkikilpailun, kyykän ja hankifutiksen merkeissä. Joukkuekisa starttaa kello 13.00 ja jatkuu aina kello 18.00 saakka. Lisäksi Savilahdella on tarjolla tapahtuman aikana erilaista oheisohjelmaa sekä makkaraa ja mehua. Savilahdelta ilta jatkuu välilaskujen merkeissä Apteekkarissa ja sieltä suunnistetaan jatkobileisiin Ilonaan.

Winterfestin tapahtumapassit ja ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 4.2.2019 klo 8.00 ennakkomyyntipisteisiin (cafeSAVOTTA, ISYYn toimisto, KUTOP kirjakauppa).

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tammikuussa chateissa jutellaan arkeen ja palautumiseen liittyvistä asioista:

to 31.1. Uni + opiskelija = mahdoton yhdistelmä? Chatissa jutellaan unesta, uneen liittyvistä hankaluuksista ja siitä, miten unta voisi parantaa. Chatissa mukana myös Nyytin Marjo ja vapari Anne.

Muut tulevat chatit:
14.2.  Mitä sulle kuuluu?
28.2.  Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3.  Mikä minusta tulee isona?
28.3.  Mikä mua ohjaa, kuuntelenko itseäni?
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

TAHKOFEST 2019 – Opiskelijaystävällinen viikonloppu Tahkolla 1.–3.2.2019!

Opiskelijat kokoontuvat 1.–3.2.2019 Tahkolle pitämään hauskaa urheilun, rinneriehan, sitsien ja bileiden merkeissä. Viikonlopun sana on opiskelijakortti, jota näyttämällä monet Tahkon alueen yritykset antavat tuotteistaan ja palveluistaan opiskelija-alennuksia.

Tahkofestin kuljetukset hoitaa opiskelijaystävälliseen hintaan Onnibus. Matkaan pääset perjantaina Helsingin linjalta (F5) sekä Turun linjalta (F9). Nämä linjat vievät Tahkolle saakka, joten jatkokuljetuksia ei tarvitse miettiä. Paluukyyditykset lähtevät Tahkolta sunnuntaina. Jatkokuljetukset varataan erikseen välille Kuopio–Tahko, joten myös Kuopiosta lähtevät voivat hyödyntää tätä edullista kyytivaihtoehtoa.

Sitsit, opiskelijoiden SM-kisat alppilajeissa, oheistapahtumia ja iltabileet

Tahkolla järjestetään kautta historian ensimmäiset viralliset opiskelijasitsit perjantaina 1.2. klo 19.00–22.00. Sokos Hotellin ravintola Hillside viritetään meksikolaistunnelmaan sinua varten! Tahkofestin viralliset iltabileet järjestetään perjantaina ravintola Piazzassa. Illan tahdit takaa loistava bilebändi Joku Paikallinen Bändi.

Lauantaina 2.2. ohjelma käynnistyy Tahkonrinteissä järjestettävän OSM Alppilajien SM-kisoilla. Menoa lämmittämään ja loistavaa fiilistä ylläpitämään rinnealueen alaosaan saapuu rinnehupellus. Rinnehupelluksen yhteydessä järjestetään leikkimielinen HUBAILUfutisturnaus. 

Tahkofestin ohjelmaan kuuluu myös Official Rock Paper Scissors Society of Finland ry:n järjestämä Kivi-paperi-sakset opiskelijoiden SM-kilpailu. Osallistuminen ei vaadi muuta kuin tervettä kilpailuhenkeä ja vakaata tahtoa olla historian ensimmäinen RPS:n opiskelijoiden Suomen mestari.  

Tahkofest huipentuu tajunnanräjäyttäviin iltabileisiin ravintola Piazzassa, missä esiintyy Redrama.

Molempien iltojen bileisiin opiskelijat voivat hankkia edullisen lipun Kide.app-palvelun kautta. Etukäteen ostettu mobiililippu sisältää Tahkofestin haalarimerkin, jonka saa tapahtumailtana Piazzan lipunmyynnistä. 

Kaikki Kide.app-palvelun kautta ennakkolipun ostaneet osallistuvat 500 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Eli joku opiskelija poistuu Tahkolta sunnuntaina parin kuukauden opintotuki taskussaan.

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

TalvelLA-N#9 1.–3.2.

KYYLÄ järjestää vuoden jäätävimmät lanit 1.–3.2. Siilinjärvellä, 35 km Kuopiosta.

Luvassa PC-pelaamista lähiverkossa, lähinnä FPS- ja RTS-pelejä, kuten Arma 3, Insurgency, Civ 6 ja Supreme Commander.

Tapahtuma on 20 e ISYYn jäsenille.

Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella, sisään mahtuu 20 pelaajaa. Lisätietoa FB-sivulta  ja irkissä #KYYLA @IRCnet.

KYYLÄ on ISYYn verkkopelikerho, joka järjestää vuosittain 4 lanitapahtumaa.

 

 
 
     
 
 

 

Vielä ehdit tutustua Saastamoisen säätiön kokoelmaan ja sen merkittäviin nykytaiteilijoihin Kuopion taidemuseossa

Kuopion taidemuseon vuoden 2019 alku on ollut vilkas. Asiakkaita taidemuseossa on alkuvuoden aikana ollut jo reilusti yli 700. Sunnuntaisin klo 13 jatkuneet yleisöopastukset ja tammikuun lopun pakkaspäiväviikon satuhetket ovat olleet suosittuja. Mahdollisuus tutustua nykytaiteen laajaan taiteilijakenttään ja Saastamoisen säätiön uusimpiin taidehankintoihin Upside Down -näyttelyssä on selvästi kiinnostanut yleisöä.

Näyttely on kerännyt tähän mennessä 5346 katsojaa ja se on esillä sunnuntaihin 3.2. saakka. Opastuksia näyttelyyn on luvassa sunnuntaisin klo 13. La–su 26.–27.1. klo 11 pidetään lapsille suunnatut satuhetket. Näyttely on avoinna ti–su klo 10–17.

 
 
 

Suomalaisista taiteilijoista mukana näyttelyssä ovat vuoden 2019 Ars Fennica-palkintoehdokkaisiin kuuluva Petri Ala-Maunus ja Karoliina Hellberg, joka sai viime vuoden lopulla nuorelle taiteilijalle myönnettävän Didrichsenin Pro Arte -palkinnon. Heidän lisäkseen näyttelyssä on mukana mm. Markus Rissanen, Jani Leinonen, Leena Nio ja Camilla Vuorenmaa, joka oli ehdolla Ars Fennica -palkinnon saajaksi vuonna 2018. Säätiön kokoelman ulkomaalaisia taiteilijoita edustavat islantilainen Eggert Pétursson, englantilainen Chantal Joffe sekä ruotsalaiset Ernst Billgren ja Roland Persson.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Espoon modernin taiteen museon kanssa. Se on Saastamoisen säätiön ensiesiintyminen Kuopiossa sen jälkeen, kun kokoelma siirtyi Espoon modernin taiteen museoon 2000-luvun alussa.

Kuva Upside Down – Nykytaidetta Saastamoisen säätiön nykytaiteen kokoelmasta -näyttelystä. Kuvassa Camilla Vuorenmaan ja Roland Perssonin teokset. Kuvaaja: Vicente Serra

 
 
     
 
 

4.2.2019 Osaaminen ja tieto hyötykäyttöön – Teoriasta innovaatioksi -tilaisuus Kuopion kampuksella

Tervetuloa maksuttomaan innovaatioaiheiseen tapahtumaan, jossa mukana puhumassa Millennium Technology -palkinnon 2018 voittanut Tuomo Suntola!

Tilaisuudessa opiskelijoilla mahdollisuus saada innovaatiotoiminnan pikamentorointia Tuomo Suntolalta.

Maksuton kahvitarjoilu. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen, ohjeet löytyvät tilaisuuden ohjelmasta.

 
 
     
 
 

SPR-hengailuilta 4.2: pulkkamäki

SPR-hengailuillat ovat SPR Kuopion osaston järjestämiä opiskelijoille ja nuorille tarkoitettuja maksuttomia illanviettoja. Helmikuussa lähdemme ulkoilemaan mäenlaskun merkeissä.

Tavataan kuudelta SPR:llä (osoite Puijonkatu 9) ja siirrytään siitä yhdessä Brahenpuistoon (Brahenkatu 3) pulkkailemaan. Toki seuraan voi liittyä myös myöhemmin puistossa. Liukureita löytyy paikan päältä, mutta myös omia mäenlaskuvälineitä voi ottaa mukaan. Jos kiinnostusta (ja pallo) löytyy myös hankijalkapallon pelaaminen on mahdollista.

Mikäli sää on liian kylmä ulkoiluun, luvassa on vaihtoehtoista sisätekemistä SPR:n tiloissa. Lopullisesta tapahtumapaikasta ilmoitetaan tapahtumapäivänä Facebookissa.

Laita siis lämpimästi vaatetta päälle ja lähde viettämään hauska ilta ulkona mäenlaskun parissa! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmaisia webinaareja somesta ja Linkedinistä helmikuussa tarjolla!

 Linkedin opiskelijoille ja vastavalmistuneille 5.2. klo 17-19
Kouluttajana Riikka Keskitalo

Somessa työnhaku 13.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

Linkedin haltuun, perusteet 25.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

 
 
     
 
 

Nuorten asumisen ajankohtaispäivä

Aika: 6.2. klo 12.30–16.00
Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

Seminaarin teemana on mielenterveys. Pureudumme nuorten mielenterveysongelmiin vaikuttaviin tekijöihin. Mitkä asiat lisäävät nuorten voimavaroja, mitkä syövät niitä? Miten kohdata nuori, jolla on mielenterveydellisiä haasteita? Miten nuoret voivat? Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia ensi helmikuun tilaisuudessa.

Tilaisuus on suunnattu nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä muille nuorisotyön kehittämisestä kiinnostuneille.

Sitovat ilmoittautumiset ke 30.1.2019 mennessä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapahtuma striimataan. Voit seurata tilaisuutta suorana.

 

 
 
     
 
 

Talviretki Laivonsaareen 10.2.

Ympäristöklubi järjestää poikkitieteellisen, talvisen luontoretken Laivonsaaren laavulle.

Kokoonnumme Niuvan uimarannalla su 10.2. klo 11 ja kävelemme yhdessä pari kilometria Laivonsaareen jäitä pitkin. Ympäristöklubi tarjoaa nuotiopaikalla kuumaa juotavaa sekä pientä purtavaa. Voit ottaa myös omia eväitä mukaan. 

Pukeudu lämpimästi! Koirat ja opiskelukaveritkin voi ottaa mukaan. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille UEFin opiskelijoille. 

Tule mukaan nauttimaan talvisesta luonnosta! Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

 

 
 
     
 
 

 

Poikkitieteelliset Tempparibileet 12.2. Nousussa

Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi Temptation Island saapuu Kuopioon! Ennen ystävänpäivää voit tulla todistamaan uskollisuutesi kumppanillesi näihin kuumiakin kuumempiin houkutuksen sävyttämiin bileisiin, tai jos olet sinkku ja etsit sitä omaa Valentineasi, kenties löydät sen tältä viettelysten saarelta! Pukeudu lemppari tempparihahmoksesi ja/tai ilmaise halutessasi parisuhdestatuksesi paitasi/vaatteidesi/asusteesi värillä.

Tapahtuma facebookissa

Liput ennakkoon kampuksilta 3 €, Kide.app-sivustolta 3,5 € ja ovelta 4 € hintaan. Lippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi Temptation Island -aiheisen haalarimerkin 100:lle ensimmäiselle. Bileet toimivat Kultin ja Hyeenan Temptation Island -sitsien virallisina jatkoina.

Ennakkolipunmyyntipaikat ja -ajat:
Ma 11.2. Snellmania klo 11-13
Ti 12.2. Canthia klo 11-13

MITÄ: Poikkitieteelliset Tempparibileet

MISSÄ: Bar Nousu, Kuopio

MILLOIN: Ti 12.2.2019 klo 22 ->

PUKUKOODI: Haalarit + liikennevaloteeman mukainen vaatetus / Pukeudu kuin lemppari tempparihahmosi.

 
 
     
 
 

Retikan ystävänpäivämyyjäiset 14.2.

Ystävänpäivä koittaa taas ja sen kunniaksi Retikan fuksit leipovat suussasulavia mokkapaloja! Tarjolla sekä perinteisiä mokkapaloja että vegaanisia/gluteenittomia. Mokkapalojen lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja haalarimerkkejä.  

MITÄ: Retikan ystävänpäivämyyjäiset  
MISSÄ: Canthian ja Snellmanian auloissa  
MILLOIN: torstai 14.2.  
- Snellmanialla klo 11–15  
- Canthialla klo 11–15  

MITÄ MAKSAA:  
Mokkapalat 1 kpl 1,50 €, 2 kpl 2,5 €, 3 kpl 3 €  
Pelti 20€ (tilaus mieluiten ennakkoon)  
Kahvi ja tee 0,50 € 

Tervetuloa! 

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

Sinustako Zemppari?

Haluatko sinä olla arjen sankari, Zemppari jollekin kaveria etsivälle nuorelle? Tule koulutukseen 18., 21. ja 23.2.2019! Koulutus ei sido vielä toimintaan, vaan voit päättää sen jälkeen, haluatko lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan. Saat tuen ja neuvonnan tehtävään ja toiminnasta koituvat kustannukset korvataan. 

Koulutus 18. & 21.2.2019 klo 17-20 sekä 23.2.2019 klo 9:30–15:30

Hinta 10 € (sis. Nuorten Palvelu ry:n jäsenmaksun, materiaalit ja tarjoilut )

Ilmoittautumiset Riitalle 10.2. mennessä: 040 487 4683 (tekstiviesti, WhatsApp)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

LukemalLA-N #61 1.–3.3.

KYYLÄ järjestää keväiset lanit "LukemalLA-N #61" maaliskuun alussa 1.–3.3. Studentialla Lukemalla klo 18 alkaen.

Luvassa vapaamuotoista PC-pelaamista lähiverkossa, lähinnä FPS ja RTS-pelejä. Esim. Arma 3, Insurgency, Supreme Commander, Civ 6 ja Rocket League.

Tapahtuma on K18 ja suunnattu ISYYn jäsenille. Sisään mahtuu n. 20 ennakkoilmoittautunutta.

Lisätietoa kotisivulta kyyla.org ja FB-sivulta sekä irkissä #KYYLA @IRCnet.

 

 
 
     
 
 

 

Lunta Ilosaaressa 15.–16.3.

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.–16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen  nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

 
 
 

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.-16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

– Tavoitteena on osoittaa, että talvi ei ole Ilosaaressa järjestettäville tapahtumille este, ja festivaali voidaan järjestää myös lumen ja jään keskellä, kertoo Kerubin tuottaja Erkka Parkkinen.

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kiinnostavan esiintyjäkattauksen, joka tällä kertaa jakaantuu kahdelle illalle. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla kuullaan maakunnan tuoretta musiikkisukupolvea, kun illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Musiikkialan medioissa orkesteri on saanut hyvän vastaanoton, ja sitä onkin verrattu hengeltään muun muassa alkuaikojen PMMP:hen. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskan pito ja iloittelu.

– Vaikka ulkona ollaan ja maaliskuussa onkin vielä useimmiten hanki maassa ja kylmät kelit, saadaan tapahtumateltassa varmasti lämpö nousemaan ja tunnelma kattoon, uskoo tuottaja Parkkinen.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta sekä tekemistä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä ja niitä on saatavilla Kerubilta, Levy-Eskoilta sekä Lippu.fi ja Tiketti-palveluista. Karelia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat saavat lippunsa 25 euron opiskelijahintaan POKA:n tai ISYYn toimipisteistä Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tiedote Savi- ja Neulalahden ranta-alueen asukkaille ja alueen käyttäjille

Puolustusvoimat raivaa Neulalahden räjähdeupotuksia 11.2.–15.3.2019. Päivittäinen toiminta-aika on pääsääntöisesti 8.00–17.00 välillä. Työn johtaa Kainuun prikaati.

Jos olet menossa vesille (liikkumiskieltoalueelle) toiminta-aikana, ota yhteys puhelinnumeroon 0299 451 823.

 
 
     
 
 

Kuopion taidemuseon ja korttelimuseon aukioloajat laajenevat

Taidemuseo ja korttelimuseo siirtyivät syyskuussa yhtenäisiin ja laajennettuihin aukioloaikoihin tiistaista
sunnuntaihin kello 10–17. Museokävijöiden toinen, pitkäaikainen toive museokohteiden ilta-aukioloajoista
toteutuu 6. helmikuuta alkaen, jolloin museokohteiden aukioloajat pitenevät keskiviikkoisin kello 10–19.
Näyttelyt, lipunmyynti, yleisötyö ja museokaupat ovat avoinna museoiden aukioloaikoina.

Taidemuseon sunnuntaiopastukset jatkuvat Yhteen hiileen -näyttelyssä maaliskuussa.
Suosittu Minna Canthin leikkikauppa jatkaa korttelimuseon Minna Canthin Kuopio –näyttelyssä marraskuulle asti.

Kuopion museo on suljettu remontin vuoksi.

Tervetuloa viihtymään!

 
 
     
 
 

Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahaston apurahat 2019 haettavina 10.1.–8.2.2019 klo 16 asti

Pohjois-Savon rahasto tukee maakunnassa tehtävää tai siihen kohdistuvaa tieteellistä tutkimusta, taiteellista työtä sekä kulttuuritoimintaa. Taiteen tai tieteen suureen hankkeeseen on haettavana 40 000 euroa, joka jaetaan yhtenä tai kahtena apurahana. Näihin toivotaan erityisesti hakemuksia, jotka käsittelevät ilmastonmuutosta taiteen ja/tai tieteen keinoin.

Taidetta hoitolaitoksiin -apurahana jaetaan 20 000 euroa yhtenä tai kahtena apurahana. Tukimuodon tavoitteena on edistää kulttuuristen oikeuksien yhdenvertaista toteutumista ja parantaa erityistä tukea tai hoitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua taiteen keinoin. Pelit ovat ensi kertaa mukana omana hakualanaan. 

Ennakkotietona ilmoitetaan, että Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntarahastot myöntävät yhdessä vuonna 2020 korkeintaan 100 000 euron suuruisen apurahan korkeatasoiselle, eri tieteenaloja yhdistävälle hankkeelle, jossa on toimijoita kummastakin maakunnasta

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.–29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) on 1945 perustettu monialainen tieteen, politiikan, talouden ja kulttuurin kohtauspaikka Itävallan Alpeilla. Ohjelmassa käsitellään globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutos ja pakolaisuus sekä ilmiöitä kuten populismi ja demokratia sekä teknologian kehitys. Alpbachin idylliseen alppikylään kokontuu 14.8.–30.8.2019 yli 900 alansa huippua edustavaa puhujaa ja 5000 osallistujaa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä kokemaan taidetta ja vaelluksia.

Stipendi kattaa osallistumismaksun, majoituksen ja pienen taskurahan. Suomesta KAUTE-säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto kustantavat stipendit 4 alle 30-vuotiaalle. Stipendi jaetaan vuosittain 700:lle nuorelle ympäri maailman. Hae täältä!

Mitä? Maailmankuvan laajentuminen 2,5 viikossa
Missä? Alpeilla, Alpbach
Milloin? 14.8.-30.8.2019
Mitä maksaa? Matkakulut

Oliver Heinonen, p. +358 504668672, www.linkedin.com/in/oliver-heinonen

Annina Lattu, p. +358 503454173, fi.linkedin.com/in/anninalattu

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Vaihdosta Duuniin-tapahtuma Pietarissa suomalaisille opiskelijoille 1.3.2019

Paikka: Suomen pääkonsulaatti, Pietari (Preobrazhenskaja pl.4)
Aika: perjantai 1.3.2019  alkaen klo 17:00

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään maanantaina 20.2.2019.

Oletko Venäjästä kiinnostunut ja vailla kesätöitä tai siirtymässä työelämään? Tule tutustumaan Venäjällä toimiviin suomalaisiin työnantajiin ja tapaamaan paikan päällä työskenteleviä nuoria, mutta kokeneita ammattilaisia. Mainio verkostoitumismahdollisuus!

Tapahtumassa Venäjällä toimivat suomalaisyritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistä Venäjällä. Aiempina vuosina tilaisuudessa on myös esitelty konkreettisia harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja, joihin haetaan opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Paikkoja on viime vuosina ollut useiden alojen opiskelijoille, osa esimerkiksi tekniikan tai kaupalliselle alalle. Lisäksi nuoret Venäjä-ammattilaiset kertovat opiskelijoille kokemuksistaan ja työpolustaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Venäjä-klubi ry, Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja EDUFI - Opetushallituksen kansainväliset palvelut.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu suomalaisille harjoittelijoille ja vaihto-opiskelijoille Venäjällä, mutta myös muut Venäjä-aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan tilarajoitusten puitteissa.

Tilaisuuteen passi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta antaa Jaana Mutanen: jaana.mutanen(at)oph.fi

 
 
     
 
 

Palkallinen kesätyöpaikkaa USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätyttyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Haku on auki! – Tule edistämään 2. asteen opiskelijoiden jaksamista

Innostutko toisten innostamisesta? Haluatko päästä kehittämään ratkaisua nuorten kokeman kuormituksen vähentämiseksi? Kiinnostaako sinua yhteiskunnallinen vaikuttaminen? Tai tiedätkö jonkun, joka olisi meille sopiva työntekijä?

Nyyti ry ja Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry käynnistävät yhdessä uuden hankkeen toisen asteen opiskelijoiden opiskelu-uupumuksen vähentämiseksi. Kolmivuotinen Jaksaa, jaksaa? -hanke rahoitetaan Veikkauksen voittovaroista. Hankkeeseen palkataan kolme työntekijää, yksi Nyytiin ja kaksi Yeesiin.

Haemme Nyytiin hankekoordinaattoria kehittämään erityisesti toisen asteen opiskeluyhteisöjen ammattilaisille suunnattua koulutusta opiskelijoiden jaksamisen tukemiseksi.

Emme palkkaa työhistoriaa, vaan tulevaisuutta, osaamista, innostuneisuutta ja motivaatiota. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja sukupuolisia henkilöitä.

Haku 1.2.2019 klo 16.00 mennessä. Ohjeet hakemiseen. 

Lisätietoja puhelimitse: 
- ma 28.1 klo 10.00-11.30
  toiminnanjohtaja Minna Savolainen puh. 044 589 6117
- ma 28.1. klo 13.00-14.30 ja to 31.1. klo 9.00-10.30 
  kehittämispäällikkö Elina Marttinen puh. 050 4320 93

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Etsitkö harkkapaikkaa tai kiinnostaako kansainvälinen työkokemus?

Haku Euroopan Komission harjoittelupaikkoihin on alkanut 10.1.2019 ja jatkuu 4.2.2019 asti.

Harjoittelumahdollisuuksia tarjotaan laajasti alasta riippumatta. Harjoittelu on kestoltaan noin puoli vuotta ja tältä ajalta maksetaan myös palkkaa.

Voit laittaa myös sähköpostia Itä-Suomen yliopiston EU-uralähettiläälle osoitteeseen: uef.eucareers@gmail.com, jos on kysyttävää.

Tsemppiä hakuprosessiin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu ryhmän tapahtumien suunnitteluvastuu ja tapahtumien toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse kampanjakoordinaattori Outi Pallasojalle (outi.pallasoja(at)amnesty.fi) 15.2. mennessä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kansallisarkiston viestintä hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kansallisarkistossa on avoinna työsopimussuhteinen viestinnän korkeakouluharjoittelijan paikka ajalle 1.6.–31.8.2019. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden palvelualueelle.

Harjoittelusi aikana pääset osallistumaan tiimimme monipuolisiin viestinnän tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon eri kanaviin, mediaseurantaan, sometukseen ja tapahtumajärjestelyihin. Osallistut Arkistopäivät 2019 -tapahtuman viestintään ja EU-puheenjohtajuuskauden alamme pääkokouksen valmisteluihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kesätyönhaku energiayhtiö Gasumille on käynnissä

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä.

Yhtiö palkkaa kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin pääkonttoriimme Espooseen sekä muihin Suomen toimipisteisiimme Imatralle, Jyväskylään, Kouvolaan, Kuopioon, Lempäälään, Mäntsälään, Ouluun ja Vantaalle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti esimerkiksi Portfolio Assistantin ja Energy Specialistin tehtävistä sähkö- ja automaatioasennukseen, biokaasulaitoksen kunnossapitoon ja kaasulinjojen linjaraivaukseen. 

Hae kesätyöpaikkoja viimeistään helmikuun loppuun mennessä 28.2.2019. Merkitse tehtävä ja toimipaikka, jossa haluaisit työskennellä. Kerro myös, miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi haluaisit juuri meille töihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
     
 
 

Tapahtumakalenteri

30.1. ISYYn kerhokoulutus klo 10.00–13.00, Kuopio CA500 ja Joensuu N111
1.–3.2. Tahkofest vol.2 Opiskelijoiden valtakunnallinen poikkitieteellinen talvirieha, Tahko
1.–3.2. TalvelLA-N#9, Siilinjärvi (Järj. KYYLÄ)
4.2. Winterfestin tapahtumapassit ja ennakkoliput tulevat myyntiin klo 8.00, ennakkomyyntipisteet cafeSAVOTTA, ISYYn toimisto, KUTOP kirjakauppa
4.2. Osaaminen ja tieto hyötykäyttöön – Teoriasta innovaatioksi -tilaisuus klo 12–15.15, SN201-auditorio
4.2. SPR-hengailuilta: pulkkamäki, lähtö klo 18 SPR:ltä (osoite Puijonkatu 9)
5.2. ISYYn järjestökoulutus Joensuun kampuksella
6.2. ISYYn järjestökoulutus Kuopion kampuksella
10.2. Talviretki Laivonsaareen, kokoontuminen klo 11 Niuvan uimarannalla (Järj. Ympäristöklubi)
12.2. Liikuntailtapäivä 
12.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 10–12
12.2. Poikkitieteelliset Tempparibileet Nousussa klo 22.00–5.00, Bar Nousu
13.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 12–15
14.2. Retikan ystävänpäivämyyjäiset Snellmanialla klo 11–15 ja Canthialla klo 11–15 
14.–15.2. ISYYn kampustoimistot suljettu
19.2. Winterfest 2019 klo 12.00 alkaen, Savilahti 
1.–3.3. LukemalLA-N #61 klo 18 alkaen, Studentia Lukema (Järj. KYYLÄ) 
15.–16.3. Lunta Ilosaaressa (Joensuu)
16.3. ISYYn 9-v vuosijuhlat

Henry's Pubin keikat (liput ISYYn toimistolta ilman toimituskuluja)
Kirkonmenot
Opiskelijankuopio.fi

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko