Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 34/2021

ti 24. elokuuta 2021 16.29.35

Opiskelusyksy käynnistyy ja ISYYn uutiskirjeet palaavat kesätauolta!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 34/2021

Vko 34, 24.8.–30.8.2021
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Opiskelusyksy käynnistyy ja ISYYn uutiskirjeet palaavat kesätauolta!

Tervetuloa lukemaan Kuopion kampuksen syksyn 2021 ensimmäistä Wiikko-Ärsykettä eli Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirjettä. Saat uutiskirjeen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHSn asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta tiistaisin.

Jos et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 

 
 
 

Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa:

Mm. lukuvuoden aloitustapahtumasta Kaupunkisuunnistuksesta ja kampusrysäyksestä sekä ISYYn henkilöstössä kesän aikana tapahtuneista muutoksista. Löydät uutiskirjeestä myös seuraavat osiot:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Sekalaista
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri
 • Mukavaa syksyä ja tsemppiä opintoihin!
 
 
     
 

 
 

 

Onneksi olkoon ja tervetuloa uusi opiskelija!

okainen ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittava Itä-Suomen yliopiston opiskelija on myös Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) jäsen eli myös uudet opiskelijat.

Ylioppilaskunta kulkee mukanasi ja tukenasi opintojen ajan – olemme sinun ylioppilaskuntasi ja ajamme sinun asioitasi. Tutustu ISYYn toimintaan tarkemmin nettisivujemme kautta, erityisesti uusille opiskelijoille kootun infon löydät Uudelle opiskelijalle -osiosta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kaupunkisuunnistus käynnistää lukuvuoden tulevana syksynä Joensuussa ja Kuopiossa 8.–9.9.2021!

Kaupunkisuunnistuksen aikana uudet ja vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihinsa, suorittamaan ryhmässä hauskoja rastitehtäviä ympäri kaupunkia sekä osallistumaan arvontoihin.

Tapahtuma järjestetään jo kymmenettä kertaa! Turvallisuussyistä tapahtuma on jaettu kahteen päivään ja kampusrysäystä tai jatkoja ei tänä vuonna järjestetä.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn kampustoimisto on jälleen avoinna!

Pyydämme käyttämään maskia sekä toimistolta löytyvää käsidesiä ja pitämään kahden metrin turvavälin. Asioithan toimistolla vain terveenä.

Tervetuloa asioimaan ja hakemaan esimerkiksi lukuvuosi- ja SYKETTÄ-tarroja! Muistathan, että voit käyttää myös Pivon tai Frankin digitaalista opiskelijakorttia sekä Sykettä-appia tarran sijaan.

Seuraamme koronatilannetta ja teemme tarvittavia muutoksia toimistopalveluihin syksyn mittaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme. 

Huomaathan, että toimistot palvelevat poikkeuksellisesti myös perjantaina 3.9.2021 ja 10.9.2021 klo 10–15. 

Tsekkaa aukioloajat verkkosivujemme etusivulta!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Uusi lukuvuosi alkaa – Milloin UEFissa pitikään pitää maskia?

Kampusten ovet ovat avoinna normaalisti. Kaikkien kampuksella kävijöiden (opiskelijat, henkilöstö, vierailijat) on noudatettava seuraavia perusohjeita: 

 • Tule kampukselle vain terveenä. 
 • Pese kädet heti kampukselle tultuasi sekä säännöllisesti usean kerran päivässä. Käsidesiä käytetään, kun käsien peseminen ei ole mahdollista. 
 • Pidä riittävä turvaväli muihin.
 • Käytä maskia kaikissa tiloissa, myös luennoilla.
 • Älä kättele äläkä halaa muita.
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Lukuvuosikalenterit ovat saapuneet – hae omasi!

Uusia lukuvuosikalentereita saa nyt ISYYn toimistoilta Joensuusta ja Kuopiosta! 

ISYYn jäsenenä saat hakea ilmaisen kalenterin toimistoiltamme niiden aukioloaikoina. 

Kalenterin sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa ISYYn ja UEF:n palveluista ja haalarikarttojen avulla voit opetella tunnistamaan haalaripukeisia opiskelijoita!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY hakee opiskelijaedustajaa YHKA-tiedekunnan koulutuksen kehittämisen toimikuntaan 

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa toimii opetuksen kehittämisen toimikunta, jonka tehtävinä ovat mm. opetuksen laadun ja oppimisympäristöjen kehittäminen sekä opetussuunnitelmien seuranta

Opiskelijaedustajalta toivotaan halua perehtyä kokouksissa käsiteltäviin asioihin sekä rohkeutta tuoda opiskelijoiden näkemyksiä esille. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot ja opiskelijamyönteisyys

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Asetu ehdolle ISYYn edustajistovaaleihin 29.9. mennessä

Lähde rohkeasti ehdolle ISYYn edustajistovaaleihin! Edustajistovaaleihin osallistumalla voit parhaiten vaikuttaa opiskelija-aikasi tärkeimpiin asioihin ja osallistua yhteiseen päätöksentekoon.

Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä toimielin, joka muodostuu 39 jäsenestä eli opiskelijasta. Kaikki ISYYn jäsenet voivat äänestää edustajistovaaleissa eli opiskelijat valitsevat edustajiston jäsenet ehdolle asettuneista opiskelijoista. Nykyisen edustajiston toimikausi päättyy vuoden 2021 lopussa, joten on aika valita uusi edustajisto!

Edustajistovaalit järjestetään tänä syksynä sähköisesti. Vaalien ennakkoäänestys käydään 25.–29.10.2021 ja varsinainen äänestyspäivä on 3.11.2021.Sinulla on aikaa asettua ehdolle 29.9. klo 15 asti! Lue lisää alta!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae rahoitusta järjestösi kansainvälisyyden kehittämiseen!

ISYY avaa järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen! Avustus on tarkoitettu vuonna 2021 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Esimerkkeinä hankkeista voisi olla mm. uudenlaiset tavat, jolla saa kansainvälisiä opiskelijoita paremmin mukaan ainejärjestön toimintaan, kielikylpy tai kansainvälisten ja kotimaisten opiskelijoiden ryhmäyttäminen keskenään. Saa olla luova! 

Parhaista hakemuksista kaksi saa 500€ avustuksen ja kolme 250€ avustuksen. Hakuaika on 24.8.-21.9.2021. Hakemukset tulee jättää sähköisesti hankeavustushakulomakkeella. Muista lähettää tarvittavat liitteet sähköpostilla, tarkemmat ohjeet löydät uutisesta. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Haku auki ISYYn kansainvälisyystiimiin

Haluatko olla edistämässä inklusiivisempaa ja kansainvälisempää opiskelijayhteisöä? Kansainvälisellä sektorilla on suunnitteilla tapahtumia, joiden tarkoituksena on tukea erityisesti kansainvälisten opiskelijoidemme työllistymistä Suomeen ja kampuskaupunkeihimme.

Pyrkimyksenämme on myös auttaa ainejärjestöjä tavoittamaan kansainväliset opiskelijansa, saada heidät mukaan omiin tapahtumiinsa ja tätä kautta mahdollistaa kansainvälisten ystävyyssuhteiden solmimista.

Tiimiin haetaan noin kolmea jäsentä, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan toimintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Lue lisää ja hae 12.9. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYYn SILLAT-hankkeen koordinaattorina on 2.8.2021 aloittanut Riina Pääkkönen! 

Riina on juuri valmistunut Itä-Suomen yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi sekä kotitalouden aineenopettajaksi. 
Odotan innolla, että tämän erittäin tärkeän hankkeen myötä pääsen kehittämään opiskelijoiden hyvinvointiin sekä yhteisöllisyyteen liittyviä toimintoja meillä täällä Itä-Suomen yliopistossa, iloitsee Riina.

Riina työskentelee Joensuun kampuksella hankkeen ajan 31.10.2022 asti.
SILLAT-hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Itä-Suomen yliopistolle myöntämän erityisavustuksen tuella ja ISYY on hankkeen osatoteuttaja.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

SILLAT-hankkeelle on julkaistu oma osio ISYYn nettisivuilla! 

Ai mikä SILLAT-hanke? Itä-Suomen yliopisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä erityisavustuksen vuosille 2021-2022 opiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseksi. ISYYn hankekoordinaattorina työskentelee Riina Pääkkönen (KM).

Ajankohtaiset tiedot hankkeen tapahtumista ja toiminnoista löydät ISYYn verkkosivuilta. Lue lisää, mitä kaikkea kivaa onkaan luvassa hankkeen aikana - sivuja päivitetään jatkuvasti, joten pysy kuulolla tulevista käänteistä!"

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tour de Itä-Suomi

Tour de Itä-Suomi on Joensuussa ja Kuopiossa tänä syksynä ensimmäistä kertaa järjestettävä kuntopyöräilytapahtuma.
Tarjolla on molemmissa kaupungeissa kolme eri pituista reittiä: 20km, 40km ja yli 75km. Kuopiossa poljetaan lauantaina 18.9. ja Joensuussa pyöräillään sunnuntaina 19.9.

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole siis nopeus vaan maaliin pääseminen omassa tahdissa. Reitti ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, lyhyemmillä reiteillä pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle ja tapahtuu Kide.appin kautta 25.8. - 15.9.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Poljetaan SYKETTÄ kartalle - liity mukaan kilometrikisaan!

Suomen suurin pyöräilykampanja Kilometrikisa 2021 poljetaan 1.5. - 22.9.2021.
Kilometrikisassa polkijat kirjaavat pyöräilykilometrinsä oman joukkueen saldoon. 
Viime vuonna polkijoita oli huikeat 35 000.

SYKETTÄ Joensuun ja Kuopion kampuksilla on omat joukkueet, joihin voivat liittyä sekä henkilöstön jäsenet että opiskelijat. Osallistuminen ei edellytä voimassa olevaa SYKETTÄ-liikuntatarraa.  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

SYKETTÄ tiedottaa

Syksyn liikuntakalenteri on julkaistu:

 • palloiluvuoroja on Kuopion kaupungin koulujen saleissa sekä Studentialla
 • ryhmäliikuntatunteja SYKETTÄ-ohjaajien ohjaamina Studentialla, KRV:n saleissa keskustassa ja Hermanninsaleilla, Kunnonsalilla sekä Pole Centerin tiloissa.
 • ostetut ryhmäliikuntatunnit ovat Kunnonsalilla, Studio Tempolla, Pole Centerillä, Rauhalahden kylpylässä ja tanssikoulu Dreamilla
 • vapaita vuoroja on Studentialla, jolloin vuoron varaaja päättää mitä vuorolla tehdään
 • kuntosalit avoinna Snellmanissa sekä Studentialla + extravuorot KuoFit Saarijärvellä ja Kunnonsalilla keskustassa. Lisäksi voit ostaa SYKETTÄ-tarralla  salikortin edullisemmin Kuopion kaupungin väestösuojiin. 
 

 
 
 

Ilmaiset kokeiluviikot ja SYKETTÄ appro Kuopiossa 30.8.–12.9.

 • Kokeiluviikolla pääset tutustumaan palveluihin ilmaiseksi sekä voit myös osallistua SYKETTÄ approon
 • Muistathan kirjautua palveluihin ennen tunneille ilmoittautumista.
 • Kaikille tunneille on ilmoittauduttava.

SYKETTÄ approssa keräät merkintöjä appropassiin eri liikuntalajeista ja palauttamalla passiin osallistut arvontaan sekä saat haalarimerkin.

Ota viestintäkanavat seurantaan:
Instagram @syketta_kpo
Facebook SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2021–2022 avajaiset

Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2021–2022 avajaisia vietetään keskiviikkona 8. päivänä syyskuuta 2021 klo 13.00 alkaen Aurora-rakennuksen auditoriossa AU100, osoitteessa Yliopistokatu 2, Joensuu. 

Avajaisia voi seurata klo 14.15 alkaen myös virtuaalisena tapahtumana täältä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kampussuunnistus

Kampussuunnistus on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat tutustua kampuksen palveluihin paremmin.

Kampussuunnistus koostuu rasteista, joissa on lyhyesti tietoa palveluista sekä vapaaehtoisia tehtäviä. Sen voi suorittaa itsenäisesti tai yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa.

Suunnistus on tarjolla suomeksi ja englanniksi 30.9. asti. Kampussuunnistuksen tarkempiin ohjeisiin pääsee tutustumaan Moodlessa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kirjasto on nyt Tuudo- mobiilisovelluksessa!

Kirjasto on ottanut käyttöönsä Tuudo-mobiilisovelluksen — tee sinä samoin! Tuudossa saat digitaalisen kirjastokortin (ei enää muovikortteja!) ja pääset mm. uusimaan lainasi, näkemään varauksesi ja tarkistamaan kirjastojen aukioloajat. Saat Tuudon kautta myös kirjaston nouto- ja myöhästymisilmoitukset.

Huomioithan myös, että Kuopion ja Joensuun kampuskirjastoissa voit jatkossa maksaa vain maksukortilla tai verkkomaksuna.

Lisätietoja Tuudosta löydät kirjaston verkkosivulta.

Mikäli sinulla on kysyttävää Tuudon kirjasto-ominaisuuksista, ota yhteyttä kirjasto@uef.fi.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Olethan muistanut maksaa opiskelijan terveydenhuoltomaksun? 

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Maksu on 35,80 euroa lukukaudessa vuonna 2021. Se maksetaan Kelalle lukukausittain eli 2 kertaa vuodessa. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti.
Terveydenhoitomaksun eräpäivä määräytyy sen mukaan, milloin ilmoittaudut läsnä olevaksi. Syyslukukauden eräpäivä on 30.9., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi. Jos ilmoittaudut syyslukukaudelle 1.10. tai sen jälkeen, eräpäivä on 31.12. Jos terveydenhoitomaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, Kela perii 5 euron kiinteän viivästymismaksun.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Haku syksyllä aloittavaan Gradutalliin on auki!

Onko gradusi jumissa? Tarvitsetko lisämotivaatiota tekemiseen?  Hae gradutalliin! Gradutalli on monitieteinen gradun tekemisen tueksi tarkoitettu ryhmä. Pääsääntöisesti ryhmän tapaamiset tapahtuvat etänä (Zoom), mutta aloitustapaamiset ovat paikan päällä Joensuussa 21.9.2021 ja Kuopiossa 27.9.2021.

Ryhmään voivat siis hakea molempien kampusten opiskelijat. Ryhmän käynnistämiseen tarvitaan vähintään 7 osallistujaa ja enintään ryhmään voidaan ottaa 15 opiskelijaa. Etusija on niillä opiskelijoilla, joilla gradun aloittamisesta on vähintään kaksi vuotta ja jotka hyötyvät ryhmämuotoisesta ohjauksesta. Hakuaikaa on 6.9.2021 saakka.

  Lue lisää  
 

Haku Otetta opintoihin -ryhmään on auki!

Tuntuuko tehtävien aloittaminen tai loppuun saattaminen hankalalta? Jumittaako kandin teko? 

Itä-Suomen yliopiston urapalvelut järjestää opiskelijoille Otetta opintoihin –ryhmän syyslukukaudella 2021. Ryhmän tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen tukea kandivaiheen opiskelijoille erilaisten opiskeluun tai arjen hallintaan liittyvien pulmien ratkaisemiseen. 

Ryhmä kokoontuu verkossa (Teams) tiistaisin 21.9.2021 alkaen aina klo 13-15.30. Ryhmään voidaan ottaa enintään 10 opiskelijaa. Ryhmän käynnistyminen edellyttää vähintään 8 opiskelijaa.  Etusijalla ovat ne opiskelijat, joilla opinnot ovat viivästyneet tai uhkaavat viivästyä opintojen ja/tai arjen hallinnan haasteiden vuoksi ja jotka pystyvät sitoutumaan ryhmän tapaamisiin.

Haku ryhmään 31.8.2021 mennessä lomakkeella

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmoittautuminen urasuunnittelun ja työnhaun syksyn koulutuksiin alkaa ma 16.08.

Pohditko omia vahvuuksiasi ja työnhakuun liittyviä asioita? Millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat ja millaista osaamista niissä tarvitaan? Kuinka voisit opintojesi aikana edistää tulevaa työllistymistäsi? Tiedätkö millaisissa tehtävissä muut alaltasi valmistuneet työskentelevät? Kaipaatko tietoa siitä, miten työmarkkinat toimivat?

Kaikkia näitä asioita ei tarvitse pohtia yksin – voit tulla etsimään vastauksia u
Kaikkia näitä asioita ei tarvitse pohtia yksin – voit tulla etsimään vastauksia urasuunnittelun ja työnhaun kysymyksiin urapalvelujen koulutuksista. Tutustu linkkien kautta tarkemmin opintojaksojen opetussuunnitelmiin sekä aikatauluihin. Syksyn opintojaksot toteutetaan etäopintoina! Kuvaukset löytyvät myös WebOodista.

Sitova ilmoittautuminen WebOodissa ma 16.08. alkaen

 
 
 

Urasuunnittelu ja portfolio

1130006 Urasuunnittelu ja portfolio 3 op, 06.09. - 25.10.2021

Opintojakso soveltuu parhaiten kandidaattivaiheen opiskelijoille, toisesta opintovuodesta alkaen.

  Lue lisää  
 

Työnhakuvalmennus

1130003 Työnhakuvalmennus 3 op, 25.10. -14.12.2021

Opintojakso soveltuu parhaiten opiskelijoille, joille työelämään siirtyminen ja työnhaku ovat ajankohtaista.

  Lue lisää  
 

Urasuunnitteluryhmä

1130008 Urasuunnitteluryhmä 1 op, ryhmä 1.  4.10.-1.11.2021,
ryhmä 2.  3.11.-1.12.2021

Pienryhmät ovat avoinna kaikille opiskelijoille, jotka haluavat pohtia henkilökohtaista opiskelu- ja elämäntilannettaan sekä urasuunnitelmiaan. Yhteen ryhmään voidaan ottaa enintään 12 opiskelijaa. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kuopio-hallissa järjestetään Walk-in-rokotuksia

Walk-in-rokotuksia järjestetään aikavälillä 23.8.–27.8.2021, ma-to klo 10-18 ja pe klo 8-15.

 Walk-in koronarokotuspäivät on tarkoitettu toisen koronarokotteen ottajille. Ensimmäisestä rokotteestasi tulee kuitenkin olla kulunut vähintään 8 viikkoa

Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan omaa vuoroa odotetaan jonottamalla. Rokotetta annetaan niin kauan kuin annoksia riittää. 

Ota todistus ensimmäisestä rokotuksestasi mukaan Walk-in rokotukseen.  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Itsemurhien ehkäisypäivän webinaari: Nuorten itsetuhoisuus

Miten nuoret kokevat itsemurhateemaan liittyvän keskustelun? Mitä kysymyksiä aihe herättää?
Kansainvälisenä itsemurhien ehkäisypäivänä 10.9.2021  Pohjois-Savon itsemurhien ehkäisyverkosto järjestää webinaarin nuorten itsetuhoisuudesta klo 12–14.30.

Webinaarissa esillä mm:

 • Mitä teen, kun itselläni on itsemurha-ajatuksia tai ajatuksia itsensä vahingoittamisesta?
 • Miten toimin, kun kaverilla tai jollain lähipiirissä on?
 • Miten toimia, jos omassa perheessä tai lähipiirissä ollut itsemurhayritys tai itsemurha?
 • Miten hoitosuositukset ovat toteutuneet?
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Nyytin chatit syksyllä

Nyytin syksy on taas täynnä vertaistoimintaa kaikille opiskelijoille verkossa! Chatit pyörivät tiistaisin ja torstaisin klo 18-20, joihin osallistuminen on maksutonta sekä anonyymia. Chatteihin ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Järjestämme syksyllä myös vertaistuellista kurssitoimintaa verkossa, johon ilmoittautumisesta lisätietoja luvassa myöhemmin.

Seuraavien chattien aiheet:

to 26.8.  Samoilla silmillä uuteen syksyyn? 
to 2.9. Toivechat: Voiko opiskelija olla sairaslomalla?
to 9.9. Millä mielellä opintoihin? 

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Joko olet ladannut itsellesi Pivon digitaalisen opiskelijakortin? 

Se kannattaa! Nimittäin Pivon opiskelijakortilla saat käyttöösi kaikki opiskelijan edut, mm. Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon alennukset

Lisäksi opiskelijakortti on täysin ilmainen ja sen lataaminen on helppoa ja nopeaa!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Harjoittelupaikat haussa!

Yliopisto-opiskelijoille suunnatut harjoittelupaikat julkisella, yksityisellä ja järjestösektorilla ilmoitetaan keskitetysti JobTeaser-palvelussa. Erityisesti nyt alkuvuonna on paljon harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja haussa!

Eri alojen harjoittelupaikkoja on tarjolla esim. ministeriöissä, Suomen suurlähetystöissä yliopistoissa sekä ELY-keskusksissa.

Huom! Kun luot profiilin, valitse koulutusalaksi Opiskelijat ja alumnit, niin näet suomalaiset harjoittelu-, työ- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset.

Ohjeet JobTeaserin käyttöönottoon ja linkki palveluun Kamussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

8.–9.8. Kaupunkisuunnistus klo 15.30
30.8.–12.9. SYKETTÄ ilmaiset kokeiluviikot ja APPRO
8.9. Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2021–2022 avajaiset klo 13 alkaen
18.9. Tour de Itä-Suomi
1.5. - 22.9. Kilometrikisa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko