Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 39/2021

ti 28. syyskuuta 2021 16.25.53

Värikästä syysviikkoa!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 39/2021

Vko 39, 28.9.–4.10.2021
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Värikästä syysviikkoa! 

Tervetuloa lukemaan Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsykettä eli Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirjettä. Saat uutiskirjeen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme sekä uutiskirjeen lopusta.

Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa muun mussa syyslomaviikon poikkeusaukioloajoista, hallinnon opiskelijaedustajien täydennyshausta ja järjestöpäivistä. SILLAT-hankken maksuttomiin aamupalahetkiin on vielä Kuopion kampuksella tilaa!

ISYYn ajankohtaiset

 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Sekalaista
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri

Pysykää terveinä!

 

 
 
     
 

 
 

 

ISYYn toimistot ja uutiskirjeet lomailevat viikolla 42

ISYYn toimistot ovat suljettuna viikolla 42 (18.-24.10.) syysloman vuoksi eikä kyseisellä viikolla ilmesty myöskään uutiskirjeitä. Hoidathan tarvittavat asiat toimistolla kuntoon edellisen viikon aikana! Jos haluat toimittaa materiaalia viikolla 41 julkaistaviin uutiskirjeisiin, teethän sen viimeistään perjantaina 8. lokakuuta. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vielä on aikaa asettua ehdolle ISYYn edustajistovaaleissa!

 

Ehdokasasettelu alkaa olla loppusuoralla ja ehdokaslistat ja niiden ehdokkaat täytyy ilmoittaa ISYYlle 29.9.2021 kello 15:00 mennessä. Muistathan toimittaa vaaliasiakirjat ISYYlle joko sähköisen vaalijärjestelmän kautta tai paperisina lomakkeina ISYYn toimistoille niiden aukioloaikojen puitteissa.

Kannustamme vielä kaikkia innokkaita lähtemään ehdolle joko luomalla oman listan, taikka valmiina olevien listojen avulla! Lue vetoomuksemme täältä. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kuinka asetut ehdolle ISYYn edustajistovaaleihin?

 • Ehdokkaaksi asettuminen syksyn vaaleihin käy käden käänteessä joko sähköisesti tai perinteisemmin paperisella lomakkeella! Ehdokkaaksi täytyy asettua 29.9. klo 15 mennessä.
 • Valitse sähköisestä vaalijärjestelmästä ehdokaslista, jolle haluat asettua ehdolle. Jos et löydä sopivaa listaa, voit perustaa sellaisen myös itse. Ohjeet listan perustamiseen löytyvät ISYYn nettisivuilta.
 • Täytä sähköisessä vaalijärjestelmässä ehdokkaan suostumus ja vakuutus. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa tai hakea paperisen lomakkeen ISYYn toimistoilta ja täyttää sen. Lomake palautetaan toimistolle.
 • Kun olet saanut vahvistuksen ehdokaslistan vaaliasiavastaavalta sähköpostitse, olet ehdokkaana ISYYn edustajistovaaleissa.

Jos edustajiston toiminta ei ole vielä tuttua, käy ISYYn nettisivuilla lukemassa lisää!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Syksyn 2021 liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu!

Syksyn 2021 liikuntailtapäivää vietetään 6.10.2021. Liikuntailtapäivä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä korkeakoulujen yhteinen tapahtuma, opiskelijoille ja henkilöstölle, joka on vapautettu kokonaan opetuksesta klo 12.15 jälkeen rehtoreiden päätöksellä.

Liikuntailtapäivä on Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-amk:n henkilöstön ja opiskelijoiden sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijoiden yhteinen.

 
 
 

Liikuntailtapäivään osallistujilla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa
Liikuntailtapäivän ohjelmassa on ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa ja hyvinvointia kampuksella sekä sisäliikuntaa ja lajikokeiluja yhteistyökumppaneiden tiloissa.

HUOM! Sorsasalon ja Peikkometsän ratsastuksiin ilmoittautuminen on jo auki. Muihin tapahtumiin ilmoittautumiset alkavat ke 29.9.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae hallinon opiskelijaedustajaksi loppuvuodelle 2021!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on avannut täydennyshaun yliopiston hallinnon toimielimiin.

ISYY hakee opiskelijaedustajia filosofisen, terveystieteiden ja luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon, yliopistokollegioon sekä muutoksenhakulautakuntaan loppuvuodeksi 2021.

Hakukelpoinen kaikkiin toimielimiin on henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto ja on ilmoittautunut läsnä olevaksi. Henkilö, joka on yli 50 % palvelussuhteessa yliopistoon, ei ole oikeutettu hakemaan toimielimiin opiskelijoiden ryhmässä. (Itä-Suomen yliopiston vaalijohtosääntö § 2).

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse tiistaisin 12.10.2021 klo 12.00 mennessä.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYYn järjestöpäivät
Kuopiossa 27.10.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää syksyn 2021 järjestöpäivät 26.-27.10.2021 Joensuun kampuksella ja 27.10.2021 Kuopion kampuksella. Järjestöpäivillä ainejärjestöt, kerhot, kampusjärjestöt sekä muut järjestöt esittelevät toimintaansa ja verkostoituvat.

Perinteisesti järjestöpäivillä on ollut myös mm. haalarimerkkimyyntiä! Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tule ottamaan selvää, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi! Tiedä vaikka lähtisit itse mukaan toimintaan?

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn ja UEFin Hyvinvointiviikko 4.-8.10.2021

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen viikolla 40 Itä-Suomen yliopistossa. Hyvinvointiviikon aikana järjestetään monipuolisesti useita hyvinvointia tukevia tapahtumia. Paikallisiin hyvinvointitoimijoihin on mahdollista tutustua poster-näyttelyissä kampuksilla ja Kennelliiton Kaverikoirat saapuvat molemmille kampuksille opiskelijoiden rapsutettavaksi.

Viikon aikana järjestetään myös perinteinen liikuntailtapäivä ja englanninkielinen kaamosinfo. Hyvinvointiviikon aikana on myös käynnissä ISYYn Hymy- ja valitusviikko.

 

 
 
 

Anna palautetta ISYYn Hymy- ja valitusviikolla 4.–10.10.2021

Hymy- ja valitusviikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) kautta palautetta ISYYlle, yliopistolle, YTHS:lle, kampusravintoloille tai mille tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle. Pääset antamaan palautteesi meille kätevästi sähköisellä lomakkeella.

Mitkä jutut toimivat ja ansaitsevat kiitosta? Entä mikä ärsyttää ja kaipaa parannusta? Kerro se meille, niin viemme palautteen eteenpäin! Palaute annetaan nimettömänä. Palautelomake aukeaa viikolla 40.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa: 

SYKETTÄ ravitsemusasiantuntija Taru Lindholm luennoi/keskustelee kanssanne näistä aiheista.
Ke 29.9. klo 17.00 Liikkujan ravintolisät.
Ke 6.10. klo 12.15 Puoli kiloa päivässä? – Lisää kasviksia!

Ota viestintäkanavat seurantaan:
Instagram @syketta_kpo
Facebook SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2021

Maailman mielenterveyspäivää vietetään taas 10.10., jonka tavoitteena on vähentää ennakkoluuloja ja leimaa, joka edelleen liittyy mielen sairauksiin. Tänä vuonna erityisesti muistutetaan, että jokaisen mieli on arvokas. Myös ISYY osallistuu päivän viettoon mm. kampanjoimalla somessa ja jakamalla tietoa viikon aikana.

Suomessa valtakunnallisen päivän viettoa on alusta alkaen koordinoinut ja tehnyt tunnetuksi MIELI Suomen Mielenterveys ry. Osallistu ja seuraa viikon tapahtumia somesta hashtageilla #vihreäävaloa #maailmanmielenterveyspäivä #kymppikymppi

Lue lisää MIELI ry:n nettisivuilta.

 
 
     
 
 

SILLAT-aamupalahetkiin vielä tilaa Kuopiossa!

Kuopion aamupalahetkiin on vielä tilaa reilusti 7. ja 17. lokakuuta! Aamupalakerrat järjestetään Kuopiossa Studentian Kappelissa. Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

UEF vs Karelia AMK pesisturnaus 6.10.

Hei sinä Joensuun korkeakouluopiskelija: Tervetuloa liikuntailtapäivänä 6.10. pelaamaan UEFin joukkueisiin tai kannustamaan pelaajat voittoon Kerubi Stadionille! Turnauksen aikana pelataan kaksi eri ottelua ja ilmoittautuminen joukkueisiin on nyt käynnissä.

UEF vs Karelia AMK turnauksen järjestävät ISYYn SILLAT-hanke & Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn NYT-hanke. Molempien hankkeiden tarkoitus on edistää opiskelijahyvinvointia ja yhteisöllisyyttä korkeakouluissa. Menossa mukana myös Joensuun korkeakoululiikunta SYKETTÄ.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYYn blogi: Jokainen meistä saa näkyä – myös Pride-viikon ulkopuolella 

"Yhdenvertaisempaan yhteiskuntaan pääseminen vaatiikin jokaiselta aktiivista työtä: itsereflektiota ja tapojen muuttamista, kielen muuttamista. Sillä millaista kieltä käytämme, sellaista maailmaa rakennamme.”

Lue ISYYn edustajiston puheenjohtajan Ella Partasen blogikirjoitus yhdenvertaisuuden edistämisestä nettisivuiltamme.

  Lue lisää  
 
 
 

Opiskelija, haluatko kirjoittaa itsellesi tärkeästä asiasta ISYYn blogiin?

ISYYn blogissa kirjoitetaan opiskeluun ja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista, selviytymistarinoista ja onnistumisen kokemuksista. Blogin tavoitteena on, että kirjoittajat pääsevät ottamaan kantaa, herättämään keskustelua ja saavat oman äänensä kuuluviin.

Kirjoittajina toimivat opiskelijat, ISYYn toimijat sekä eri asiantuntijat. Julkaisemme pyynnöstä myös anonyymejä kirjoituksia.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kuopion Walk-in-koronarokotukset jatkuvat

Milloin? 29.-30.9.2021, klo 8-15
Missä? Kuopio-halli
Mitä? 1. ja 2. kierroksen rokotuksia, rokotteena Moderna ja/tai Pfizer-BionTech. 3. kierroksen rokotuksia rajatulle kohderyhmälle, ks. ”Kenelle”.
Kenelle? 1. ja 2. rokotteita kaikille yli 12-vuotiaille kuopiolaisille sekä Kuopiossa opiskeleville (opiskelutodistus mukaan). 3. kierroksen rokotteita voidaan antaa, jos kuulut voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään (ks. ryhmät alta) tai olet saanut 1. ja 2. kierroksen rokotteen 3-4 viikon annosvälillä.

Kuopion kaupunki muistuttaa, että walk-in-tapahtumassa voi syntyä jonoja. Kasvomaskit on syytä ottaa mukaan ja turvaväleistä tulee huolehtia.

 
 
 

 

Huomioita!

Mikäli tulet paikalle ottamaan aikaistetun 2. kierroksen rokotteen, muista, että 1. rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 6 viikkoa. Mikäli olet saanut 1. rokotteen jossain muualla kuin Kuopion kaupungin rokotuspisteessä, muista perua muualta saamasi tehosteaika.

2. kierroksen rokotuksestasi on täytynyt kulua vähintään 6 kuukautta (pois lukien immuunipuutteisten kohderyhmä, jossa minimiaikaväli 2. ja 3. rokotteen välillä on 2kk).

Alle 30-vuotiaille miehille ei toistaiseksi suositella 3. kierroksen rokotteita (pois lukien immuunipuutteisten kohderyhmät).

Tervetuloa koronarokotukseen!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Hae YUFEen nyt!

Haluaisitko suorittaa opintojaksoja muissa eurooppalaisissa yliopistoissa? Voit opiskella esimerkiksi Essexin tai Bremenin yliopistoissa (paljon tarjontaa myös etänä) ja sisällyttää opintojaksot tutkintoosi joko hyväksilukuina tai vapaasti valittavina opintoina. YUFEen voivat hakea kaikki toisen ja kolmannen vuoden kandidaattivaiheen opiskelijat, maisterivaiheen opiskelijat sekä tohtorikoulutettavat. Tutustu hakukuulutukseen ja hae mukaan 7.10. mennessä! Otathan yhteyttä: yufe(at)uef.fi.

 
 
     
 
 

Olethan muistanut maksaa opiskelijan terveydenhuoltomaksun? 

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Maksu on 35,80 euroa lukukaudessa vuonna 2021. Se maksetaan Kelalle lukukausittain eli 2 kertaa vuodessa. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti.

Terveydenhoitomaksun eräpäivä määräytyy sen mukaan, milloin ilmoittaudut läsnä olevaksi. Opiskelijoiden, jotka ilmoittautuvat läsnä olevaksi syyslukukaudelle 30.9. mennessä, tulee maksaa maksu viimeistään 30.9. Ajalla 1.10.–31.12.2021 läsnä olevaksi syyslukukaudelle ilmoittautuvat maksavat maksun viimeistään 31.12.

Jos terveydenhoitomaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, Kela perii 5 euron kiinteän viivästymismaksun.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Ilmoittautuminen kevään kieli- ja viestintäopintoihin on auki WebOodissa lokakuun puoliväliin saakka

Kielikeskuksen kevään kursseille ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti jo syys-lokakuussa. Kurssi-ilmoittautumiset ovat auki WebOodissa.

Kevään opetuksen ilmoittautumisaikataulu on pääsääntöisesti seuraava:

 • 13.9.–15.10. priorisointiin kuuluvat
 • 14.9.–16.10. ei-priorisoinnissa olevat

Tarvittaessa ilmoittautuminen jatkuu Pepissä joulukuussa. Kevään näyttökokeisiin ja uusintakokeisiin ilmoittautuminen jatkuu Pepissä.

 
 
     
 

 
 

Student2Student -vertaisohjaus opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi käynnistyy uudelleen.

Vertaisohjaajiksi koulutetut sosiaalipsykologian, psykologian ja ohjausalan opiskelijat päivystävät puhelimitse kolmena päivänä viikossa. Opiskelijat voivat olla heihin yhteydessä missä tahansa opiskelijaelämään ja hyvinvointiin liittyvässä kysymyksessä. Vertaisohjaajat tarjoavat vertaistuellista keskusteluapua sekä opastavat tarvittavan tuen piiriin. Palvelu on avoin kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille.

Palvelu käynnistyy 1.9. ja on avoinna tiistaista torstaihin klo 14–17 numerossa 029 445 8580. 

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Nyytin chatit syksyllä

Nyytin syksy on taas täynnä vertaistoimintaa kaikille opiskelijoille verkossa! Chatit pyörivät tiistaisin ja torstaisin klo 18-20, joihin osallistuminen on maksutonta sekä anonyymia. Chatteihin ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Järjestämme syksyllä myös vertaistuellista kurssitoimintaa verkossa, johon ilmoittautumisesta lisätietoja luvassa myöhemmin.

Seuraavien chattien aiheet:
to 30.9. Opiskelutekniikat kuntoon 
to 7.10. Tuliko elämästäsi yhtä suurta suoritusta? 
ti 12.10. Har ditt liv blivit som ett stort presterande? 
to 14.10. Osaanko sanoa ei, osaanko kertoa mitä tarvitsen? 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Mimmit koodaa: This is not a webinar-tapahtuma 

Tervehdys täältä Mimmit koodaa kotitoimistolta!

Tiedätkö, mitä mahdollisuuksia ohjelmistokehitys nykyään tarjoaa? Miten softaa tehdään, kuka tekee, miten sitä opiskellaan? Mitä opiskelu ja työllistyminen vaatii?

Minulla on ilo vinkata oikotie onneen - toisin sanoen teknologia-alalle! Mimmit koodaa järjestää perjantaina 15.10.2020 This is not a webinar -tapahtuman, jossa puretaan teknologia- ja koodaristereotypioita. Tapahtuma toimii samalla tavalla, kuin kävisit fyysisesti messuilla - erona vaan, että kaikki on virtuaalista. Tästä tapahtumasta saat tutkimusten, uratarinoiden sekä toimialan työtehtäväkuvausten kautta paljon tietoa matalalla kynnyksellä - joka hyvin todennäköisesti innostaa oppimaan uutta!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Zemppari-koulutus Kuopiossa

Tule mukaan tärkeään vapaaehtoistehtävään ja huippuporukkaan! Zemppari-koulutus Kuopiossa to 7.10. klo 17.00–20.00 & la 9.10. klo 9.30–15.30 (yht. 9 h).

Kysy lisää ja ilmoittaudu viimeistään 29.9.: milla.romppanen@nuortenpalvelu.fi, p. 040 023 1693

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Päivitä tietosi mielenterveydestä ja opi tukemaan toisia!

Maksuton Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus on suunnattu tekniikan ja luonnontieteellisten alojen tutoreille ja muille opiskelija-aktiiveille. Koulutus antaa ajantasaista tietoa tavallisimmista psyykkisistä oireista ja kehittää valmiuksiasi haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaamiseen. Kurssi toteutetaan verkkokoulutuksena 11.10.–2.11.2021. Koulutus tarjotaan tekniikan ja matlu-alojen opiskelijoille maksuttomasti osana @nyytiry :n ja @tekniikanakateemiset :n mielenTEKoja-toimintaa.

Ole osa opiskelijoiden mielenterveyden edistämistä. Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Itä-Suomen parasta teatteria 11,50 eurolla – hyödynnä opiskelijaetu!

Kaipaatko glamouria tai rentoutumista opiskelija-arjen keskelle? Hyödynnä Kuopion kaupunginteatterin opiskelijaetu: voit ostaa viime hetken lipun esityspäivänä hintaan 11,50 €. Helpoiten lipunosto onnistuu verkosta lippu.fi näytöksen esityspäivänä. Voimassa oleva opiskelijakortti oltava mukana teatterissa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Joko olet ladannut itsellesi Pivon digitaalisen opiskelijakortin? 

Se kannattaa! Nimittäin Pivon opiskelijakortilla saat käyttöösi kaikki opiskelijan edut, mm. Kelan ateriatuen sekä VR:n ja Matkahuollon alennukset

Lisäksi opiskelijakortti on täysin ilmainen ja sen lataaminen on helppoa ja nopeaa!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Nuorten Akatemia rekrytoi kouluvierailijoita globaalikasvatushankkeeseen!

Etsitkö osa-aikaista työtä? Innostaako kestävä kehitys ja globaalikasvatus? Haluatko päästä ohjaamaan nuorten ryhmiä aiheiden parissa? Hae Nuorten Akatemialle kouluvierailijaksi! Etsimme Matkalla maailmankansalaiseksi -hankkeeseen kouluvierailijoita ohjaamaan työpajoja 5.–6.-luokkalaisille, yläkoululaisille, toisen asteen opiskelijoille sekä nuorten vapaa-ajan puolelle. Matkalla maailmankansalaiseksi -hankkeessa lisätään nuorten tietoa ja ymmärrystä kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoitteista sekä vahvistetaan aktiivisen maailmankansalaisen taitoja.

Kylmiltään et joudu tositoimiin. Perehdytämme kouluvierailijat hankkeiden sisältöön ja työpajojen ohjaamiseen. Valituilta edellytämme osallistumista kahteen etäkoulutukseen, jotka järjestetään torstaina 28.10. klo 12.00–15.30 sekä perjantaina 29.10.2021 klo 9.00–15.00.

Mitä tarjoamme kouluvierailijalle?

 • Arvokasta työkokemusta nuorten ryhmien ohjaamisesta.
 • Mahdollisuuden hyödyntää ja syventää jo hankittua osaamista ohjaamisesta ja hankkeen sisältöihin liittyvistä asioista.
 • Tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä. Kouluvierailijat perehdytetään hankkeiden sisältöihin sekä työpajojen ohjaamiseen, joten aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita. Ennen kaikkea kiinnostus nuorten ohjaamiseen ja työpajojen sisältöön ratkaisevat.
 • Joustavan työajan ja mahdollisuuden vaikuttaa työn määrään. Yhdelle kouluvierailijalle tulevien kouluvierailujen määrä riippuu meille saapuvista tilauksista ja vierailijan aikatauluista, mutta keskimäärin vierailuja tulee 3–5 / hanke / lukukausi. Kouluvierailuita voi helposti tulla enemmänkin erityisesti, jos kouluvierailija haluaa myös itse markkinoida kouluvierailuita!
 • Lisätienestejä opintojen ohelle: vierailuista maksetaan palkkio 56 e / 75-90 min työpaja.

Kuulostaako sinun jutultasi? Lue lisää Nuorten Akatemian nettisivuilta ja hae meille kouluvierailijaksi 3.10.2021 mennessä täyttämällä hakemuslomake.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Genelecin mentorointiohjelmaan tai lopputyö heidän kanssa?

Tuotamme yhdessä Pondin ja Genelecin kanssa uudenlaisen tavan rekrytoida osaajia ja päästä opiskelijana mukaan yhteistyöhön Genelecin kanssa. Mukaan voi hakea oppilaitoksista ympäri Suomen (Kuopio, Oulu, Lappeenranta). Discovery Event on kaksipäiväinen yhteiskehittämistapahtuma, johon valitaan 20 hlöä. (Mukana on kaksi hakulinjaa, opiskelijat ja jo työelämässä pidemmällä olevat.)

Miksi?

Jos sinun kiinnostuksesi aiheet kohtaavat Genelecin kanssa, sinulla on mahdollisuus päästä Genelecin ohjaukseen opintojesi loppuvaiheessa, tai tehdä lopputyö heille. Onko mielenkiintoisempaa, kuin päästä ison kansainvälisen yrityksen ohjaukseen?

Miten?

Tutustu Genelecin määrittämiin aiheisiin osoitteessa pondi.fi, ja jätä hakemuksesi syyskuun aikana. Genelec valitsee jatkoon menijät hakemusten perusteella. Varsinainen Pondi Discovery Event (valituille) on Kuopiossa 4.-5.11. Mentor -ohjelma alkaa sen jälkeen.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko