Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 40/2021

ti 5. lokakuuta 2021 15.35.29

Mukavaa lokakuuta!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 40/2021

Vko 40, 5.10.–11.10.2021
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Mukavaa lokakuuta! 

Tervetuloa lukemaan Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsykettä eli Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirjettä. Saat uutiskirjeen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme sekä uutiskirjeen lopusta.

Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa muun muassa poikkeusaukioloista, liikuntailtapäivästä ja kuulet SILLAT-hankkeen ajankohtaisia kuulumisia!

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Sekalaista
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri
 

 
 
     
 

 
 

 

Poikkeuksia toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistot ovat suljettuna 6.10.2021 korkeakoulujen yhteisen Liikuntailtapäivän johdosta sekä viikon 42 (18.-24.10.) syysloman vuoksi. Viikolla 42 ei ilmesty myöskään uutiskirjeitä. Hoidathan tarvittavat asiat toimistolla kuntoon edellisen viikon aikana! Jos haluat toimittaa materiaalia viikolla 41 julkaistaviin uutiskirjeisiin, teethän sen viimeistään perjantaina 8. lokakuuta. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn ja UEFin Hyvinvointiviikko 4.-8.10.2021

Hyvinvointiviikkoa vietetään tällä viikolla Itä-Suomen yliopistossa. Hyvinvointiviikon aikana järjestetään monipuolisesti useita hyvinvointia tukevia tapahtumia. Paikallisiin hyvinvointitoimijoihin on mahdollista tutustua poster-näyttelyissä kampuksilla.

Viikon aikana järjestetään myös perinteinen liikuntailtapäivä ja englanninkielinen kaamosinfo. Hyvinvointiviikon aikana on myös käynnissä ISYYn Hymy- ja valitusviikko.

Lue lisää:
Hyvinvointiviikolla lisätään tietoisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnista

 

 
 
 

Anna palautetta ISYYn Hymy- ja valitusviikolla 4.–10.10.2021

Vihdoin pääsee antamaan palautetta! Kevään hymy- ja valitusviikkoa vietetään kuluvalla viikolla, eli 4.-10.10.2021. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kautta palautetta ISYYlle, yliopistolle, YTHS:lle, kampusravintoloille tai mille tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle.

Pääset antamaan palautetta sähköisesti alla löytyvien linkkien avulla:
Vastauslomake
FB-tapahtuma

 
 
     
 
 

 

Syksyn 2021 liikuntailtapäivää vietetään tällä viikolla!

Syksyn 2021 liikuntailtapäivää vietetään 6.10.2021. Liikuntailtapäivä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä korkeakoulujen yhteinen tapahtuma, opiskelijoille ja henkilöstölle, joka on vapautettu kokonaan opetuksesta klo 12.15 jälkeen rehtoreiden päätöksellä.

Liikuntailtapäivä on Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-amk:n henkilöstön ja opiskelijoiden sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijoiden yhteinen.

 
 
 

Liikuntailtapäivään osallistujilla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa
Liikuntailtapäivän ohjelmassa on ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa ja hyvinvointia kampuksella sekä sisäliikuntaa ja lajikokeiluja yhteistyökumppaneiden tiloissa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi loppuvuodelle 2021!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on avannut täydennyshaun yliopiston hallinnon toimielimiin.

ISYY hakee opiskelijaedustajia filosofisen, terveystieteiden ja luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon, yliopistokollegioon sekä muutoksenhakulautakuntaan loppuvuodeksi 2021.

Hakukelpoinen kaikkiin toimielimiin on henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto ja on ilmoittautunut läsnä olevaksi. Henkilö, joka on yli 50 % palvelussuhteessa yliopistoon, ei ole oikeutettu hakemaan toimielimiin opiskelijoiden ryhmässä. (Itä-Suomen yliopiston vaalijohtosääntö § 2).

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse tiistaisin 12.10.2021 klo 12.00 mennessä.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hakuaikaa jatkettu: Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi

ISYYn hallitus päätti jatkaa hallinnon opiskelijaedustajien hakua 8.10. saakka, sillä kollegioon tai tiedekuntaneuvostoihin ei tullut tarpeeksi hakijoita. Tämä implikoi sitä, että mikäli nyt hakee luottamustehtäviin, on myös suuri todennäköisyys tulla valituksi. 

Hallinnon opiskelijaedustajaksi ryhtyminen on opiskelijan kannalta hyvä diili, sillä siten voi hankkia itselleen a) kokouspalkkiota b) opintopisteitä c) arvokasta kokemusta hallinnollisesta työskentelystä. Aikaisempaa kokemusta hallintotyöskentelystä ei vaadita, vaan kaikki opiskelijat ovat lähtökohtaisesti samalla viivalla.  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edustajistovaaleihin 128 ehdokasta

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajistovaaleissa on tänä vuonna ehdolla yhteensä 128 ehdokasta 10 eri ehdokaslistalta.

ISYYn edustajistovaalit järjestetään tänä syksynä molemmilla kampuksilla Joensuussa ja Kuopiossa. Edustajistovaalien ennakkoäänestys pidetään 25.10.–29.10.2021 ja varsinainen äänestyspäivä on 3.11.2021.

 
 
 

Äänioikeutettuja edustajistovaaleissa ovat kaikki Itä-Suomen yliopistoon 18.10.2021 mennessä läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka ovat ylioppilaskunnan jäseniä. Äänestäminen tapahtuu kokonaan sähköisesti. Jokaiselle äänioikeutetulle lähetetään ennen vaalien ennakkoäänestystä sähköpostiin henkilökohtainen linkki, jonka kautta sähköinen äänestys tapahtuu.

Katso edustajistovaalien ehdokkaat ISYYn nettisivuilta: Vaalilistat ja ehdokkaat

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tervetuloa ISYYn EV-kahveille maanantaina 11.10.2021 klo 15-17!

EV-kahvit ovat kaikille avoimia juttutuokioita, jossa pääsee kuulemaan edunvalvonnan ajankohtaisia kuulumisia ja jakamaan omia kokemuksiaan. Paikalla ovat myös ISYYn hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat sekä ISYYn edunvalvonta-asiantuntijat kertomassa edunvalvonnan ajankohtaisia uutisia ja vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin.

EV-kahvien alustana toimii ISYYn Discord-kanava, jonne jokainen ISYYläinen on tervetullut!

Kahvit ovat molempien kampusten yhteiset, joten tilaisuudessa pääset kuulemaan edunvalvonnan ajankohtaisia kuulumisia myös poikkitieteellisesti yli kampusrajojen!

 
 
     
 
 

 

ISYYn kielikahvilavalikoima on nyt ISYYn nettisivuilla! 

Kielikahvilat on nyt julkaistu! Valitse kielikahvila, jossa haluat opiskella, ja liity sen Facebook-ryhmään, niin pääset toimintaan mukaan.

Lue lisää ISYYn nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa: 

 • Kuopion korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä keskiviikkona 6.10. klo 12.15 -16.00
  -> näet vapaat paikat liikuntakalenterista 6.10. päivän kohdalta: SYKETTÄ-verkkosivut
  -> tarjolla ulko- ja sisäliikuntaa niin kampuksella kuin lähialueilla
 • Pylly ylös- lähettiläät
  • Kuopion kampukselle on saatu istumisen vähentämistä tauottavat Pylly ylös-lähettiläät Anna ja Juulian.
  • Onko luento sun mielestä liian pitkä ja kaipaa tauottamista? 
  • Kysy luennoitsijalta, että voisiko sinne pyytää ohjatun toiminnallisen tauon. Jos olet henkilöstön edustaja, niin lähettiläämme tulevat mielellään tauottamaan palaverinne. 
   Lisätietoja Pylly ylös toiminnasta.

Tutustu Kuopion lähiliikuntapaikkoihin SYKETTÄ-verkkosivuilla: Kuopion lähiliikuntapaikat.

Oletko etsinyt aluetta, jossa voisit kävellä ohjattua luontopolkua, ihastella maisemia, tehdä lihaskuntoliikkeitä, pelata pallopelejä, treenata parkouria, luistella tekojäillä tai mennä piknikille?

Valitsimme kuusi erilaista lähiliikuntapaikkaa Kuopiosta, kaksi luontoliikuntakohdetta ja neljä puistoa tai lähiliikuntapaikkaa. Esittelemme nämä alueet teille videoiden avulla. Kerromme alueiden sijannit, mitä alueella voi tehdä ja videoiden avulla näet millainen alue on kyseessä.

Ota viestintäkanavat seurantaan:
Instagram @syketta_kpo
Facebook SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2021 ja Vihreää valoa yhdenvertaisuudelle-kampanja!

Tänä vuonna päivän teemana erityisesti kannustetaan kohtaamaan nuoria aidosti, arvostaen ja yhdenvertaisesti, sillä jokaisen nuoren mieli on arvokas. Koko viikon ajan on käynnissä somekamppanja #vihreäävaloa, jolla näytetään vihreää valoa yhdenvertaisuudelle! Myös ISYY osallistuu päivän viettoon ja kampanjaan omissa some-kanavissaan.

Näin sinäkin voit osallistua:

 • Järjestä vihreä valaistus 10.10. klo 18 tai koristaudu vihreään kampanjan aikana. 
 • Jaa vihreät kuvasi tunnisteilla #vihreäävaloa #yhdenvertaisuus #kymppikymppi #maailmanmielenterveyspäivä
 • Tägää myös ISYY somessa (IG: @isyyuef), niin jaamme opiskelijoidemme vihreitä kuvia viikon aikana.
 
 
     
 
 

Matalalla kynnyksellä ihmisiin tutustumista!

Tuu mukaan valtakunnalliseen lokakuussa alkavaan kaveritaitoja-verkkoryhmään, jossa voidaan vaihtaa luottamuksellisesti ajatuksia. Ryhmässä käydään eri teemoja kuten; uuteen ihmiseen tutustuminen, itsetuntemus, itsemyötätunto, kaveritaidot, yksinäisyys ja vastoinkäymisten kohtaaminen. Ryhmässä pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja oppimaan itsestäsi lisää! Ryhmä kokoontuu zoomissa, joten voit tulla mukaan anonyymina. Ryhmä on suunnattu nuorille aikuisille, sitä ohjaavat koulutetut Punaisen Ristin vapaaehtoiset. Pidetään ilmapiiri rentona! 

Ryhmään pääset ilmoittautumaan täältä:
Ilmoittautuminen kaveritaitoja-verkkoryhmään

 

 
 
 

Mistä kaikki lähti?
Punainen Risti teetti 13-29 -vuotiaille kyselyn, jossa kartoitettiin yksinäisyyttä ja erilaisia haasteita vuorovaikutustilanteissa. Kyselyissä nousi esille, että nuorten ja nuorten aikuisten on vaikea tutustua uuteen ihmiseen ujouden tai sosiaalisten tilanteiden jännittämisen vuoksi. Punainen Risti loi Kaveritaitoja-ohjelman, joka julkaistiin helmikuussa 2021. Ohjelman tavoitteena on ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä sekä vahvistaa vuorovaikutus- ja kaveritaitoja. Kaveritaitoja-ohjelmaa voi suorittaa yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Opiskelija, kirjoita ISYYn blogiin!

Oletko halunnut kirjoittaa jostain sinulle tärkeästä asiasta tai ottaa kantaa ympärillä käytävään keskusteluun? Kirjoituksesi aihe voi liittyä esim. opiskeluun, opiskelijoiden hyvinvointiin ja mielenterveyteen sekä muihin ajankohtaisiin opiskelijoita koskettaviin teemoihin.

Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti kirjoituksia liittyen opiskelijoiden taloudelliseen tilanteeseen, yhteisöllisyyden merkitykseen sekä ajatuksista liittyen mielenterveyteen.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Hei opiskelija, ota rokote Kuopion Walk-in-rokotuksessa!

Milloin? 29.-30.9.2021, klo 8-15
Missä? Kuopio-halli
Mitä? 1. ja 2. kierroksen rokotuksia, rokotteena Moderna ja/tai Pfizer-BionTech. 3. kierroksen rokotuksia rajatulle kohderyhmälle, ks. ”Kenelle”.
Kenelle? 1. ja 2. rokotteita kaikille yli 12-vuotiaille kuopiolaisille sekä Kuopiossa opiskeleville (opiskelutodistus mukaan). 3. kierroksen rokotteita voidaan antaa, jos kuulut voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään (ks. ryhmät alta) tai olet saanut 1. ja 2. kierroksen rokotteen 3-4 viikon annosvälillä.

Kuopion kaupunki muistuttaa, että walk-in-tapahtumassa voi syntyä jonoja. Kasvomaskit on syytä ottaa mukaan ja turvaväleistä tulee huolehtia.

 
 
 

 

Huomioita!

Mikäli tulet paikalle ottamaan aikaistetun 2. kierroksen rokotteen, muista, että 1. rokotteesta tulee olla kulunut vähintään 6 viikkoa. Mikäli olet saanut 1. rokotteen jossain muualla kuin Kuopion kaupungin rokotuspisteessä, muista perua muualta saamasi tehosteaika.

2. kierroksen rokotuksestasi on täytynyt kulua vähintään 6 kuukautta (pois lukien immuunipuutteisten kohderyhmä, jossa minimiaikaväli 2. ja 3. rokotteen välillä on 2kk).

Alle 30-vuotiaille miehille ei toistaiseksi suositella 3. kierroksen rokotteita (pois lukien immuunipuutteisten kohderyhmät).

Tervetuloa koronarokotukseen!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Hae YUFEen nyt, hakuaika päättyy pian!

Haluaisitko suorittaa opintojaksoja muissa eurooppalaisissa yliopistoissa? Voit opiskella esimerkiksi Essexin tai Bremenin yliopistoissa (paljon tarjontaa myös etänä) ja sisällyttää opintojaksot tutkintoosi joko hyväksilukuina tai vapaasti valittavina opintoina. YUFEen voivat hakea kaikki toisen ja kolmannen vuoden kandidaattivaiheen opiskelijat, maisterivaiheen opiskelijat sekä tohtorikoulutettavat. Tutustu hakukuulutukseen ja hae mukaan 7.10. mennessä! Otathan yhteyttä: yufe(at)uef.fi.

 
 
     
 
 

Ilmoittautuminen kevään kieli- ja viestintäopintoihin on auki WebOodissa lokakuun puoliväliin saakka

Kielikeskuksen kevään kursseille ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti jo syys-lokakuussa. Kurssi-ilmoittautumiset ovat auki WebOodissa.

Kevään opetuksen ilmoittautumisaikataulu on pääsääntöisesti seuraava:

 • 13.9.–15.10. priorisointiin kuuluvat
 • 14.9.–16.10. ei-priorisoinnissa olevat

Tarvittaessa ilmoittautuminen jatkuu Pepissä joulukuussa. Kevään näyttökokeisiin ja uusintakokeisiin ilmoittautuminen jatkuu Pepissä.

 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin -tsemppihetket

Mistä on kyse?
Syksyllä 2021 kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille on tarjolla tsemppihetkiä, joissa saat
vinkkejä ja motivaatiota itsenäiseen työskentelyyn. Hetket järjestetään Zoomissa ja ne kestävät
kaksi tuntia. 

 
 
 

Ensimmäisen tunnin ajan käsitellään vierailevien asiantuntijoiden kanssa yhteistä teemaa ja toinen tunti käytetään itsenäiseen työskentelyyn Pomodoro-tekniikkaa käyttäen. Teemat vaihtelevat viikoittain ja niistä tiedotetaan etukäteen. Teemoja voi myös ehdottaa. Voit tulla ihan vaan seuraamaan, ei tarvitse pitää kameraa tai mikkiä päällä. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota. Vertaistuellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä saamme yhdessä hommia eteenpäin!

Missä ja miten?
Tapaamiset järjestetään Zoomissa tiistaisin 5.10.-7.12 klo 15-17. Voit osallistua yhteen tai
useampaan tapaamiseen. Ilmoittautumista ei vaadita. Zoom-linkki: Tsemppihetket.

 
 
     
 

 
 

Student2Student -vertaisohjaus on käynnistynyt

Vertaisohjaajat tukevat sinua esimerkiksi kun:

 • haluat jutella jostain mieltä painavasta asiasta
 • kaipaat tsemppausta hommiin tarttumiseen
 • et tiedä, mistä kysyä neuvoa
 • korona-aika tuntuu vieneen viimeisetkin voimat.

Mikä tahansa mieltäsi painaakaan, ota rohkeasti yhteyttä. Me vertaisohjaajat olemme tehtävään koulutettuja tulevia ohjauksen, sosiaalipsykologian ja psykologian ammattilaisia Itä-Suomen yliopistosta. Keskustelut kanssamme ovat aina luottamuksellisia ja maksuttomia.

Voit soittaa meille numeroon 0294458580 tiistaista torstaihin klo 14–17. Voit myös jättää soittopyynnön milloin vaan, ja soitamme Sinulle päivystysaikoina. Voit jutella kanssamme myös anonyymissa chatissa Kamun kautta. Chattiin voit jättää myös kysymyksen tai yhteydenottopyynnön, ja soitamme tai laitamme Sinulle sähköpostia takaisin.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Nyytin chatit syksyllä

Nyytin syksy on taas täynnä vertaistoimintaa kaikille opiskelijoille verkossa! Chatit pyörivät tiistaisin ja torstaisin klo 18-20, joihin osallistuminen on maksutonta sekä anonyymia. Chatteihin ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Järjestämme syksyllä myös vertaistuellista kurssitoimintaa verkossa, johon ilmoittautumisesta lisätietoja luvassa myöhemmin.

Seuraavien chattien aiheet:
to 7.10. Tuliko elämästäsi yhtä suurta suoritusta? 
ti 12.10. Har ditt liv blivit som ett stort presterande? 
to 14.10. Osaanko sanoa ei, osaanko kertoa mitä tarvitsen? 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

L3DNARDO DA VINCI -luento: Mona Lisan salaisuudet ke 6.10. klo 17-18.

Leonardo da Vincin (1452-1519) maalaus Mona Lisa on askarruttanut ihmisten mieliä vuosisatojen ajan. Tieteellinen tutkimus on tuottanut teoksesta paljon uutta tietoa, mutta samalla on herännyt mielenkiintoisia kysymyksiä. Taidehistorioitsija Tiina Koivulahti kertoo Mona Lisaan liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta, joista osa liittyy maalauksen muihin, mahdollisesti samanaikaisiin versioihin.

Zoomin kautta järjestettävä etäluento liittyy Kuopion taidemuseon ja Kuopion museon L3DNARDO DA VINCI -näyttelyyn. Museoiden ja Kuopion kaupunginkirjaston yhteistyönä toteutettava Leonardo-luentosarja jatkuu 27.10., jolloin yleisen kirjallisuustieteen dosentti Pekka Vartiainen kertoo renessanssin kirjallisuudesta. Sarjan viimeisenä luentovieraana on yleisen historian dosentti Susanna Niiranen. Hän luennoi 3.11. renessanssimuodista.

Luentojen järjestämisen mahdollistavat Kuopion Isänmaallinen seura ja Kuopion Rouvasväen yhdistys. Luennot järjestetään keskiviikkoisin klo 17-18 etäluentoina Zoomin kautta ja ne ovat maksuttomia. Zoom-linkki: L3DNARDO DA VINCI -luento

 
 
     
 

 
 

Vapaaehtoistyöntekijöitä kansainväliseen kohtaamispaikkaan!

Kompassi (Setlementti Puijola Ry) etsii vapaaehtoistyöntekijöitä heidän kansainväliseen kohtaamispaikkaansa Kuopion Kauppakadulle: Kompassi vapaaehtoistoiminta. Setlementti Puijola Ry on meidän YUFE-kumppani, joten Kompassilla tehdyn vapaaehtoistyön voit liittää omaan YUFE opintoihisi tai voit aloittaa YUFE opintosi tällä toiminnalla, ja ansaita ensimmäisen YUFE- suoritusmerkinnän (YUFE Civic Activity Star). Löydät tämän aktiviteetin YUFEn kurssikatalogista.

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa teatteriin – naura itsesi kipeäksi 11,50 eurolla!

Kaipaatko piristystä pimenevään syksyyn? Kuopion kaupunginteatterista löydät nauruhermoja kutittavia esityksiä. Ohjelmistossa mm. thrillerimäinen komedia Ulkomaalainen, jonka pääosassa nähdään Uusi päivä -sarjasta tuttu Lari Halme.

Muista myös kaupunginteatterin opiskelijaetu: voit ostaa viime hetken lipun esityspäivänä hintaan 11,50 €. Helpoiten lipunosto onnistuu verkosta lippu.fi.

Lue lisää Ulkomaalaisesta: Kuopion kaupunginteatteri – Ulkomaalainen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Uutta Pivossa: ryhmät 

Uutta Pivossa: ryhmät! Luo Pivoon ryhmä kavereidesi, kämppistesi tai vaikka kumppanin kanssa, ja voitte jakaa yhteisiä kuluja helpommin.

 • Selkeä yhteenveto yhteisistä kuluista
 • Pivo laskee, paljonko kukin on velkaa
 • Kuittaa omat osuutesi yhdellä pyyhkäisyllä
 • Näe, ketkä ovat maksaneet omat osuutensa

Päivitä Pivo ja ota ryhmät käyttöön!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Genelecin mentorointiohjelmaan tai lopputyö heidän kanssa?

Tuotamme yhdessä Pondin ja Genelecin kanssa uudenlaisen tavan rekrytoida osaajia ja päästä opiskelijana mukaan yhteistyöhön Genelecin kanssa. Mukaan voi hakea oppilaitoksista ympäri Suomen (Kuopio, Oulu, Lappeenranta). Discovery Event on kaksipäiväinen yhteiskehittämistapahtuma, johon valitaan 20 hlöä. (Mukana on kaksi hakulinjaa, opiskelijat ja jo työelämässä pidemmällä olevat.)

Miksi?

Jos sinun kiinnostuksesi aiheet kohtaavat Genelecin kanssa, sinulla on mahdollisuus päästä Genelecin ohjaukseen opintojesi loppuvaiheessa, tai tehdä lopputyö heille. Onko mielenkiintoisempaa, kuin päästä ison kansainvälisen yrityksen ohjaukseen?

Miten?

Tutustu Genelecin määrittämiin aiheisiin osoitteessa pondi.fi, ja jätä hakemuksesi syyskuun aikana. Genelec valitsee jatkoon menijät hakemusten perusteella. Varsinainen Pondi Discovery Event (valituille) on Kuopiossa 4.-5.11. Mentor -ohjelma alkaa sen jälkeen.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko