Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 41-42/2021

ti 12. lokakuuta 2021 14.32.47

Ihanaa syystiistaita!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 41-42/2021

Vko 41-42, 12.10.–25.10.2021
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Ihanaa syystiistaita!

Tervetuloa lukemaan Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsykettä eli Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirjettä. Saat uutiskirjeen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme sekä uutiskirjeen lopusta.

Tämän viikon uutiskirjeistä saat tietoa opiskelijoiden toimeentulokyselystä, kiinnostavista kulttuuritapahtumista Kuopiossa, mahdollisuuksista vaikuttaa yliopistolla sekä siitä, millaisiin harrastuksiin SILLAT-hankkeen harrastuskaveritoiminnan kautta etsitään kavereita.

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Sekalaista
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri

Muistakaa myös levätä!

 

 
 
     
 

 
 

Save the Date: 11-vuotiaan ISYYn vuosijuhlat Joensuussa 4.12.2021

Juhlistamme 11-vuotiasta Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskuntaa 4.12.2021 Joensuun teatteriravintolassa.

Akateemista silliaamiaista vietetään 5.12.2021 klo 12 alkaen. 

Pistä siis päivämäärä jo ylös! Jäsenistölle tulee tietoa vuosijuhlista piakkoin. 

 

 
 
     
 
 

 

Poikkeuksia toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistot ovat suljettuna viikon 42 (18.-24.10.) syysloman vuoksi. Viikolla 42 ei ilmesty myöskään uutiskirjeitä. Hoidathan tarvittavat asiat toimistolla kuntoon tämän viikon aikana!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Edustajiston kokous 5/2021 ke 13.10.2021

Syksyn toinen edustajiston kokous lähestyy!  Kokous pidetään keskiviikkona 13.10.2021 klo 17. Kokouksessa päätetään esimerkiksi ISYYn jäsenmaksu lukuvuodelle 2022–2023 ja valitaan opiskelijaedustajat.


Kokous pidetään kampuksilla: Joensuu (AU100) ja Kuopio (SN201). Kokousta voi seurata paikan päällä tai verkon kautta. Linkki lähetykseen löytyy ISYYn verkkosivuilta lähempänä kokousta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Opiskelijoiden toimeentulokysely

Mistä opiskelijan toimeentulo koostuu, mitä syitä opiskelijalla on käydä töissä ja millaisia asumisjärjestelyjä opiskelijoilla on? Esimerkiksi näitä asioita selvitetään opiskelijoiden toimeentulokyselyn avulla, johon pääset vastaamaan nyt! 

Kysely tuottaa tarpeellista ja ajankohtaista tietoa yliopisto-opiskelijoiden taloudellisesta tilanteesta ympäri Suomen, ja sen vastauksia käytetään toimeentuloselvityksessä ja opiskelijoiden edunvalvonnassa. Vastauksesi on siis arvokas ja auttaa vaikuttamistyössä. 

 
 
 

Tutkimuksen toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus, ja sen ovat tilanneet ISYY, JYY,  TREY, TYY sekä Åbo Akademin ylioppilaskunta.

Vastaa kyselyyn 31.10. mennessä. Voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jossa ISYYn vastaajien kesken arvotaan 150 euron arvoinen lahjakortti S-ryhmään.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Yhdenvertaisuuskoulutus ainejärjestötoimijoille

Ainejärjestötoimijoille suunnattu yhdenvertaisuuskoulutus järjestetään maanantaina 1.11.2021 klo 16-18 Zoomissa. Koulutus järjestetään yhteistyössä Seta ry:n kanssa ja teemana on sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuuden huomioiminen sekä toiminnan inklusiivisuus. Tarkoituksena on tarjota konkreettisia neuvoja ja vinkkejä siihen, miten nämä teemat tulisi huomioida esimerkiksi ainejärjestön tapahtumissa ja viestinnässä.

Ilmoittaudu koulutukseen Google Forms -lomakkeella viimeistään sunnuntaina 24.10.
Koulutuksen Zoom-linkki toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumislomakkeella voi myös jättää ennakkokysymyksiä kouluttajalle.

 
 
     
 
 

Tule tutustumaan järjestöihin ja kerhoihin ISYYn järjestöpäiville

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää syksyn 2021 järjestöpäivät 26.-27.10.2021 Joensuun kampuksella ja 27.10.2021 Kuopion kampuksella. Järjestöpäivillä ainejärjestöt, kerhot, kampusjärjestöt sekä muut järjestöt esittelevät toimintaansa ja verkostoituvat.

Perinteisesti järjestöpäivillä on ollut myös mm. haalarimerkkimyyntiä! Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tule ottamaan selvää, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi! Tiedä vaikka lähtisit itse mukaan toimintaan?
 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Vaalikone aukeaa perjantaina!

Etkö tiedä, ketä äänestäisit ISYYn edustajistovaaleissa? Haluaisitko tietää ehdokkaista enemmän? Apunasi on edustajistovaalien vaalikone!

Vaalikone avautuu äänestäjille ISYYn nettisivuilla perjantaina 15.10. Käy tsekkaamassa kenen ehdokkaan näkemykset ovat lähimpänä omiasi ja valitse ketä äänestät.

Vaalien ennakkoäänestys tapahtuu 25.10.–29.10.2021 ja varsinainen äänestyspäivä on 3.11.2021. Äänioikeutettuja ovat kaikki Itä-Suomen yliopistoon 18.10.2021 mennessä läsnäoleviksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka ovat ylioppilaskunnan jäseniä. Äänioikeutetut saavat sähköpostiin linkin, jonka kautta äänestäminen tapahtuu.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Edustajistovaalien vaalipaneelit Joensuussa ja Kuopiossa viikolla 43

ISYY järjestää vaalipaneelin edustajistovaalien ehdokkaille Joensuussa maanantaina 25.10. ja Kuopiossa tiistaina 26.10. Paneelikeskustelussa ehdokkaat vastaavat suomeksi tai englanniksi kysymyksiin eri teemoihin liittyen. Myös paneelin yleisöllä on mahdollisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä. Voit esittää kysymyksiä panelisteille myös ennakkoon tämän Google Formsin kautta.

 • Joensuun vaalipaneeli: maanantaina 25.10. klo 14-16 Carelian aulassa.
 • Kuopion vaalipaneeli: tiistaina 26.10. klo 14-16 Snellmanian aulassa.
 

 
 
 

Tule vaalipaneeliin, sillä näissä vaaleissa sinä päätät, kuka päättää. Tarjolla kahvia, karkkia ja haalarimerkkejä!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa: 

 • Kiitos kaikille liikuntailtapäivän ohjelmaan osallistuneille! Osallistujia oli todella mukavasti.
 • Kuopion kampukselle on saatu Pylly Ylös- lähettiläät tauottamaan istumista luennoilla ja palavereissa. Tutustu ja pyydä heidät pitämään ohjattu taukohetki.
 • Tulossa oleva kurssi: Astangajoogan tutustumisviikonloppu 6.-7.11.2021
  • Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kuopion astangajoogasalin kanssa.
   Kurssi on maksullinen. Kurssin hinta on 40€ SYKETTÄ-tarralla.

   Kiinnostaako sinua henkinen tasapaino, mielenrauha ja vetreämpi keho?
   Kurssilla tutustutaan astangajoogaan, opetellaan joogaharjoituksen hengitys sekä alkeisharjoituksen asennot eli
   asanat. Aloittaminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta, kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta.

Muutoksia aikatauluissa:

Ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla 18.-24.10.

 • omat ja yhteistyökumppaneiden tunnit ovat syystauolla vk 42 eli 18.-24.10.
 • mm. yhteistyökumppanimme Liikunta- ja fysiostudio Tempolla on tarjolla 5€ syyslomapassi

Rauhalahden vesijumppaa ei järjestetä viikolla 43, koska hotelli on täynnä asiakkaita.

Jazztanssitunnin ajankohta muuttuu. Tunti on 26.10. alkaen tiistaisin Hermannin isossa salissa klo 18.30-19.30

Kuntosalit ja palloiluvuorot ovat normaalisti avoinna syyslomaviikolla(vk 42) lukuunottamatta muutamia koulujen saleissa olevia vuoroja.

Ravitsemusasiantuntijan ohjaukset ovat normaalisti ti 19.10.

Ota viestintäkanavat seurantaan:
Instagram @syketta_kpo
Facebook SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Kaipaatko yhdessä opiskelua? Tule mukaan SILLAT-opintopiireihin!

SILLAT-hankkeen kautta ISYY järjestää opintopiiritoimintaa, jolla tuetaan opiskelijoiden opiskelukykyä sekä annetaan mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

Opintopiiritoimintaan ilmoittautumisessa voi toivoa erikseen, minkälaiseen tilanteeseen tarvitsee vertaistukea, esimerkiksi opinnäytetyön työstämiseen. Ilmoittautuneille ja muodostetuille ryhmille tarjotaan tiloja kokoontumista varten sekä pientä purtavaa opiskeluinnon ylläpitämiseen.

 
 
 

Opintopiirit kokoontuvat 1. kerran yhteisesti Kuopiossa Lukemalla 27.10. klo 14 ja Joensuussa Haltialla 28.10. klo 13.30. Muodostetut ryhmät sopivat keskenään, milloin kokoontuvat ja lopuksi marras-joulukuun vaihteessa pidetään yhteinen karonkka! Ilmoittautuminen on auki 25.10. asti, jonka jälkeen otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin. Ilmoittautumislomake: Ilmoittautuminen SILLAT-opintopiireihin

 
 
     
 
 

Kuopion SILLAT-aamupalat: Vielä on tilaa 27.10. ja 10.11. kerroille!

Vielä on muutamalle tilaa Kuopion 27.10. ja 10.11. aamupalakertoihin! Aamupalakerrat järjestetään Kuopiossa Studentian Kappelissa klo 10-11.  Tiedotamme, jos paikkoja vapautuu muille kerroille.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Anna palautetta Hyvinvointiviikosta 2021!

Palautteella kehitämme viikon tapahtumia ja toimintoja tulevaa varten. Jokainen palaute on arvokas! Palautelomake sulkeutuu 25.10. Linkki palautelomakkeeseen: Hyvinvointiviikon palautelomake.

 
 
     
 
 

 

Opiskelija, kirjoita ISYYn blogiin!

Oletko halunnut kirjoittaa jostain sinulle tärkeästä asiasta tai ottaa kantaa ympärillä käytävään keskusteluun? Kirjoituksesi aihe voi liittyä esim. opiskeluun, opiskelijoiden hyvinvointiin ja mielenterveyteen sekä muihin ajankohtaisiin opiskelijoita koskettaviin teemoihin.

Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti kirjoituksia liittyen opiskelijoiden taloudelliseen tilanteeseen, yhteisöllisyyden merkitykseen sekä ajatuksista liittyen mielenterveyteen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Harrastuskaveritoiminta: Näihin harrastuksiin etsitään kavereita!

Harrastuskaveritoiminnalla yhdistetään opiskelijoita keskenään yhteisten mielenkiintojen ja harrastusten kautta. Toiminta on käynnissä ympäri vuoden ja mm. näihin harrastuksiin etsitään juuri nyt Kuopiossa yhtä tai useampaa harrastuskaveria:

 • Muodostelmaluistelu
 • Sulkapallo
 • Kpop tanssi
 • Geokätköily
 

 
 
 

Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin. Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahaston apurahat 2022

Hakuaika 11.10.2021-11.11.2021

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahasto myöntää apurahoja Itä-Suomen yliopistossa tehtävää puuhun liittyvää tieteellistä tutkimusta varten. Apurahoja voidaan myöntää tutkimuksiin, jotka lisäävät tutkimukseen perustuvaa tietoa puusta ja edesauttavat uusien tuotteiden kehittämistä puusta tai edistävät puun käytettävyyttä ja käyttöä ihmiskunnan tarpeisiin.

Vuoden 2022 apurahoja voidaan myöntää näitä tarkoituksia tukevaan perus- tai soveltavaan tutkimukseen seuraavin edellytyksin:

 1. Väitöskirjatutkimukseen tai post doc -vaiheen tutkimukseen maksimissaan 23 000 euron suuruinen vuosiapuraha, johon on sisällytetty MYEL-vakuutusvelvollisuuden edellyttämä kustannus. Yliopisto ei peri vuosiapurahansaajalta ns. yliopistokorvausta.
 2. Väitöskirjan osatyön edistämiseen tarkoitettuja, maksimissaan 6 000 euron suuruisia apurahoja
 3. Lisäksi voidaan myöntää 1 000–2 000 euron suuruisia apurahoja pro gradu -työtä varten.

Lue hakukuulutus kokonaisuudessaan Karelia Symposiumin verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

YTHS Opiskelukykypäivä 2021

Webinaari 17.11.2021 klo 12.00–15.30

YTHS järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa Opiskelukykypäivän. Yhteistyöllä enemmän –webinaarissa nostetaan esiin opiskelukyvyn tärkeys ja kannustetaan huomioimaan sitä edistäviä tekijöitä opiskeluarjessa.  

Opiskelukyky on opintojen etenemisen perusedellytys, ja sen tukeminen on koko opiskeluyhteisön tehtävä. Opiskelukykypäivässä alan johtavat asiantuntijat antavat tietoa opiskelukyvystä ja keinoista ylläpitää sitä. Webinaarissa julkaistaan myös YTHS:n opiskeluterveysneuvotteluopas ja ohjataan sen käyttöön.

Webinaari on suunnattu opiskelijoille, korkeakoulun henkilökunnalle, opiskelijajärjestöjen aktiiveille, YTHS:n työntekijöille ja muille opiskeluyhteisöjen jäsenille. Opiskelukykypäivä järjestetään jatkossa vuosittain. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Olethan muistanut ilmoittautua Kielikeskuksen kevään kursseille?

Kielikeskuksen kevään kursseille ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti jo syys-lokakuussa. Kurssi-ilmoittautumiset ovat auki WebOodissa.

Kevään opetuksen ilmoittautumisaikataulu on pääsääntöisesti seuraava:

 • 13.9.–15.10. priorisointiin kuuluvat
 • 14.9.–16.10. ei-priorisoinnissa olevat

Tarvittaessa ilmoittautuminen jatkuu Pepissä joulukuussa. Kevään näyttökokeisiin ja uusintakokeisiin ilmoittautuminen jatkuu Pepissä.

 
 
     
 
 

Vaikuta Kielikeskuksen opetussuunnitelmaan!

Mitä kielikeskuksen opinnot oikein pitävät sisällään? Mitä iloa ja hyötyä niistä on? 
 
Tule mukaan pohdiskelemaan kielikeskuksen opetukseen liittyviä kysymyksiä ops-työpajaan torstaina 4.11. klo 14–16. Uudistamme kielikeskuksen opetussuunnitelmaa ja meille on tärkeää kuulla opiskelijoiden ajatuksia kieli- ja viestintäopinnoista.
 
Osallistuneiden opiskelijoiden kesken arvotaan kaksi 25 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Työpajaan voi osallistua kampuksilla (Joensuussa AG101 ja Kuopiossa MS301) tai etäyhteydellä: Zoom-linkki. Tervetuloa mukaan!
 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin -tsemppihetket

Mistä on kyse?
Syksyllä 2021 kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille on tarjolla tsemppihetkiä, joissa saat
vinkkejä ja motivaatiota itsenäiseen työskentelyyn. Hetket järjestetään Zoomissa ja ne kestävät
kaksi tuntia. 

 
 
 

Ensimmäisen tunnin ajan käsitellään vierailevien asiantuntijoiden kanssa yhteistä teemaa ja toinen tunti käytetään itsenäiseen työskentelyyn Pomodoro-tekniikkaa käyttäen. Teemat vaihtelevat viikoittain ja niistä tiedotetaan etukäteen. Teemoja voi myös ehdottaa. Voit tulla ihan vaan seuraamaan, ei tarvitse pitää kameraa tai mikkiä päällä. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota. Vertaistuellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä saamme yhdessä hommia eteenpäin!

Missä ja miten?
Tapaamiset järjestetään Zoomissa tiistaisin 5.10.-7.12 klo 15-17. Voit osallistua yhteen tai
useampaan tapaamiseen. Ilmoittautumista ei vaadita. Zoom-linkki: Tsemppihetket.

 
 
     
 

 
 

Student2Student -vertaisohjaus on käynnistynyt

Vertaisohjaajat tukevat sinua esimerkiksi kun:

 • haluat jutella jostain mieltä painavasta asiasta
 • kaipaat tsemppausta hommiin tarttumiseen
 • et tiedä, mistä kysyä neuvoa
 • korona-aika tuntuu vieneen viimeisetkin voimat.

Mikä tahansa mieltäsi painaakaan, ota rohkeasti yhteyttä. Me vertaisohjaajat olemme tehtävään koulutettuja tulevia ohjauksen, sosiaalipsykologian ja psykologian ammattilaisia Itä-Suomen yliopistosta. Keskustelut kanssamme ovat aina luottamuksellisia ja maksuttomia.

Voit soittaa meille numeroon 0294458580 tiistaista torstaihin klo 14–17. Voit myös jättää soittopyynnön milloin vaan, ja soitamme Sinulle päivystysaikoina. Voit jutella kanssamme myös anonyymissa chatissa Kamun kautta. Chattiin voit jättää myös kysymyksen tai yhteydenottopyynnön, ja soitamme tai laitamme Sinulle sähköpostia takaisin.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Nyytin chatit syksyllä

Nyytin syksy on taas täynnä vertaistoimintaa kaikille opiskelijoille verkossa! Chatit pyörivät tiistaisin ja torstaisin klo 18-20, joihin osallistuminen on maksutonta sekä anonyymia. Chatteihin ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Järjestämme syksyllä myös vertaistuellista kurssitoimintaa verkossa, johon ilmoittautumisesta lisätietoja luvassa myöhemmin.

Seuraavien chattien aiheet:
ti 12.10. Har ditt liv blivit som ett stort presterande? 
to 14.10. Osaanko sanoa ei, osaanko kertoa mitä tarvitsen? 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

KIVES-kerhon yleiskokous

Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura, tuttavallisemmin KIVES, järjestää syyskokouksensa torstaina 21.10. kello 20:00 alkaen. ISYYn jäsenenä myös sinä voit saapua paikalle päättämään kerhon toimintaan liittyvistä asioista ja lähteä mukaan kerhon toimintaan! Kokous järjestetään etäyhteyksin Microsoft Teamsissä: KIVESin kokous.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tanssiteatteri Minimin kansainväliset teokset loka-marraskuussa

Yhtenä Minimin syksyn kansainvälisen työryhmän teoksina jatkaa Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä niin ikään monitaiteinen Fades Away 15.-16.10. ja 11.-12.11.2021 neljän esityksen verran. Tähän esitykseen tarjoamme yli 10 hengen opiskelijaryhmille etua 14,50 euroa / lippu (normaali opiskelijalippu 18 euroa).

Fades Away on veteen pohjautuva visuaalinen ja fyysinen näyttämöteos, joka heijastelee yksilön valintojen ja toiminnan yhteyttä maailman ekologiseen tilaan. Katsojan sielunmaailman kanssa samassa rytmissä virtaava teos koskettaa vahvalla läsnäololla ja inhimillisellä otteella, muistuttaen samalla kaiken katoavaisuudesta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Suomi kävelee ja polkee -foorumi 25.11.2021

Vuoden viimeisen Suomi kävelee ja polkee -foorumin teemana on ”Kävellen ja pyöräillen läpi vuoden”. Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja ja keskustelua muun muassa kävelyn ja pyöräilyn olosuhteista, kunnossapidosta, lasten ja nuorten aktiivisista koulumatkoista sekä liukastumistapaturmien ehkäisystä.

Tilaisuuden isäntinä toimivat Väylävirasto, liikenne- ja viestintäministeriö, sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Milloin ja missä?

Torstaina 25.11.2021 klo 10.00–12.30

Tilaisuus järjestetään etäyhteyksillä. Voit seurata tilaisuutta turvallisesti esimerkiksi kotoa käsin. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Tervetuloa teatteriin – naura itsesi kipeäksi 11,50 eurolla!

Kaipaatko piristystä pimenevään syksyyn? Kuopion kaupunginteatterista löydät nauruhermoja kutittavia esityksiä. Ohjelmistossa mm. thrillerimäinen komedia Ulkomaalainen, jonka pääosassa nähdään Uusi päivä -sarjasta tuttu Lari Halme.

Muista myös kaupunginteatterin opiskelijaetu: voit ostaa viime hetken lipun esityspäivänä hintaan 11,50 €. Helpoiten lipunosto onnistuu verkosta lippu.fi.

Lue lisää Ulkomaalaisesta: Kuopion kaupunginteatteri – Ulkomaalainen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Lähde mukaan Pelimiitin toimintaan!

Vuoden pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan saanut Pelimiitti on siis online- ja IRL-pelitoimintaa 13-17 -vuotiaille ja täysi-ikäisille. Perustoimintaamme on viikoittainen etätoiminta, jota järjestetään Discordissa - nuorille ja täysi-ikäisille on omat, suljetut Discord-palvelimet. Toiminta on maksutonta ja sitä järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Toimintaa järjestetään 4H-toiminnan alaisuudessa.

Sitoudumme non-toxic -käytökseen sekä positiivisen pelikulttuurin edistämiseen.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Uutta Pivossa: ryhmät 

Uutta Pivossa: ryhmät! Luo Pivoon ryhmä kavereidesi, kämppistesi tai vaikka kumppanin kanssa, ja voitte jakaa yhteisiä kuluja helpommin.

 • Selkeä yhteenveto yhteisistä kuluista
 • Pivo laskee, paljonko kukin on velkaa
 • Kuittaa omat osuutesi yhdellä pyyhkäisyllä
 • Näe, ketkä ovat maksaneet omat osuutensa

Päivitä Pivo ja ota ryhmät käyttöön!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Virtuaalinen rekrytointitapahtuma: Rekryrehvit 28.10. klo 9-17

Rekrytreffit, eli savolaisittain RekryRehvit, virtuaalinen rekrytointitapahtuma järjestetään torstaina 28.10.2021 klo 9-17. 

Virtuaalisen rekrytointitapahtuman kautta opiskelijat voivat tutustua yläsavolaisiin työnantajiin sekä avoimiin työpaikkoihin mistä päin Suomea tahansa. Ylä-Savossa on lukuisia kansainvälisiä työmahdollisuuksia ja erityisesti tarvetta metalli- ja teknologia-alan sekä sosiaali- ja terveys alan osaajille.

RekryRehvit on mahdollisuus erityisesti lähitulevaisuudessa valmistuville opiskelijoille harjoitella oman työnhakuprofiilin luomista ja tutustua uudenlaiseen työkaluun työnhaussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

ti 5.10.-7.12 Tsemppihetket
ti 12.10. Har ditt liv blivit som ett stort presterande? 
to 14.10. Osaanko sanoa ei, osaanko kertoa mitä tarvitsen?
vko 42 ISYYn toimistot ovat suljettuna (18.-24.10.) 
to 21.10. KIVES-kerhon syyskokous
ke 27.10. SILLAT-aamupalahetki
ke 27.10. ISYYn Järjestöpäivät Kuopiossa
ke 27.10. SILLAT-Opintopiirien aloitustapaaminen Lukemalla
to 28.10. Rekrytreffit
to 4.11. Kielikeskuksen OPS-työpaja
ke 10.11. SILLAT-aamupalahetki
pe 17.11. Opiskelukyky-webinaari
to 25.11. Suomi kävelee ja polkee -foorumi
la 4.12. ISYYn 11-vuotis vuosijuhlat Joensuussa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko