Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 48-49/2022

ti marrask. 29 14:52:45 2022

Vko 48-49 / 28.11.-11.12.2022
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 36/2022

Vko 48-49 / 28.11.-11.12.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

📨 Tämän viikon uutiskirjeessä esimerkiksi

💪 Mitä tehdä jos sairastun opintojen aikana - edunvalvonta vastaa!
🎤 Bändivuorohaku 
❗ Vielä ehdit hakea ISYYn hallitukseen
📨 Voita lippuja vastaamalla jäsenkyselyyn
👑 Pääsihteerihaku
🕒 Toimiston poikkeusaukioloajat
📚 Kielikeskuksen kurssit
🎫 Tulevat tapahtumat

❄️ Kivaa viikkoa!

 

 
 
     
 

 
 

 

Mitä tehdä jos sairastun opintojen aikana? Saanko opintotukea tai muuta avustusta?

Edunvalvonta apunasi -julkaisusarjan neljännessä osassa ISYYn edunvalvonta-asiantuntija Mikko Aaltonen kertoo siitä, miten tulee toimia, jos sairastuu lyhyt- tai pitkäaikaisesti opintojen aikana.

Muista että tullessasi kipeäksi, ei opetukseen ole syytä osallistua. Lepää ja muista pitää myös oireeton päivä ennen kampukselle paluuta. Selvitä opettajan kanssa, onko poissaoloja mahdollista korvata tai kurssia suorittaa myöhemmin lukuvuoden aikana.

 
 
 

Sairastumisen tai loukkaantumisen aiheuttaman pitkäaikaisen opiskelu- tai työkyvyttömyyden ilmetessä on tärkeää hankkia lääkärintodistus aikaisessa vaiheessa. Pyydä rohkeasti apua sukulaisilta tai ystäviltä, mikäli et jaksa hoitaa kaikkia asioita yksin.

Edunvalvonta apunasi on julkaisusarja, jonka tavoitteena on tuoda korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontaan liittyviä teemoja lähemmäs opiskelijaa ja muistuttaa ISYYn edunvalvontapalveluista.

Muistathan, että mikäli kohtaat haasteita opiskeluarjessasi, etkä tiedä miten ne ratkaisisit, voit aina kysäistä neuvoa ylioppilaskunnalta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae bändivuoroa Studentialle kevääksi 2023

Kuopion kampuksen Studentian bändikämpän bändivuorojen haku keväälle 2023 on nyt auki ja haku jatkuu tiistaihin 13.12. kello 12.00 asti. Vuoroa hakeneille tiedotetaan uusista vuoroista viikon 51 alkupuolella. Kevään bändivuorot ovat voimassa 1.1.- 31.5.2023.

Bändivuoro on max. 2h/viikossa. Bändivuoroja voi hakea arkipäiville (ma-pe) aikavälille klo 8:00-21:30 ja viikonlopuille (la-su) klo 9-21.

Lue lisää ja hae vuoroa

 

 
 
     
 
 

Vuoden viimeinen uutiskirje ilmestyy 13.12. 

Vuosi lähenee loppuaan ja niin myö uutiskirjeet! Huomaathan, että ensi viikolla vietämme itsenäisyyspäivää, eikä uutiskirjeitä ilmesty.

Seuraava ja viimeinen uutiskirje tälle vuodelle julkaistaan tiistaina 13. joulukuuta. Uutiskirjeet ovat joulutauolla tiistaihin 10.1. asti.

 

 
 
     
 
 

 

Pääsihteerirekry päättyy 4.12. - hae nyt!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee pääsihteeriä 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun ja Kuopion kampustoimisto.

Pääsihteerin tehtävänä on vastata ylioppilaskunnan taloudesta ja hallinnosta. Lisäksi pääsihteeri johtaa hankkeita, huolehtii yhteiskuntasuhteista sekä toimii esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa. Pääsihteeri huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta.

Haku päättyy sunnuntaina 4.12. kello 23.59 - hae nyt! 

Hakukuulutus

 
 
     
 
 

Joulukuun pyhien vaikutukset toimistojen aukioloihin

Huomaathan, että tulevina viikkoina ISYYn toimiston aukioloajoissa on poikkeuksia joulukuun pyhistä johtuen. Hoidathan tarvittavat asioinnit toimistollamme hyvissä ajoin joulukuun alkupuolella. 

Poikkeukset aukioloajoissa:

ma 5.12 - ti 6.12. SULJETTU
to 15.12. - su 1.1. SULJETTU

Ota yhteyttä

 

 
 
     
 
 

 

Vielä ehdit hakea ylioppilaskunnan hallitukseen! 

Itä-Suomen yliopiston yliopilaskunnan (ISYY) hallitushakua on jatkettu edustajiston kokousaikataulun muutoksista johtuen. Mikäli ensi vuosi ISYYn hallituksessa kiinnostaa, nyt on aikasi hakea!

Kaikki marraskuun aikana tulleet hakemukset julkaistaan nettisivulla ja niihin voi tutustua ISYYn verkkosivuilla: Mukaan hallitukseen.

ISYYn sääntöjen mukaan hallitukseen voi asettua myös ehdolle vielä edustajiston kokouksessa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vastausaika ISYYn jäsenkyselyyn päättyy pian - vastaa ja voita leffalippuja/konserttilippu! 

Vastaa ISYYn jäsenkyselyyn ja osallistu arvontaan!

Minkälaista palvelua olet saanut ylioppilaskunnasta? Tiedätkö mitä jäsenmaksullasi saat? Ovatko ISYYn vaikuttamismahdollisuudet sinulle tuttuja? Miten ISYY voisi parantaa tapahtumatarjontaa tai toimistopalveluita? Kerro meille!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on käynnistänyt jäsenkyselyn, jonka avulla kartoitamme ylioppilaskuntamme tunnettuutta, palveluiden laatua sekä kehitysideoita toimintaamme. Kyselyyn voi vastata 4.12.2022 asti ja kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Joensuussa lippuja Lunta Ilosaaressa 2023 -konserttiin ja Kuopiossa sarjalippupaketteja Finnkinoon. Kummaltakin kampukselta arvotaan kaksi voittajaa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Mitäs me päätettiin?

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto kokoontui seitsemättä kertaa tänä vuonna viime viikon torstaina 24.11.2022.

Kokouksessa käsiteltiin ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023, täydennettiin yliopistokollegiota, sekä valittiin edellisessä kokouksessa nimitetylle keskusvaalilautakunnalle varajäsenet.

Edustajisto kokoustaa tänä vuonna vielä yhden kerran 13. joulukuuta kello 17 alkaen. Joulukuun kokouksessa mm. valitaan ISYYn hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2023 sekä valitaan ylioppilaskunnalle uusi pääsihteeri. Kokouskutsu julkaistaan ISYYn verkkosivuilla vähintään viikko ennen kokousta. Kokousta voit seurata ISYYn YouTube-kanavalla tai kokouskutsussa ilmoitettavissa tiloissa kampuksilla.

Käy lukemassa edustajiston päätöksistä ISYYn verkkosivuilta:

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue 6.12.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalla (ISYY) on kunnia kutsua kaikki opiskelijat mukaan ylioppilaskunnan Kuopion kampuksen itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen 6.12.2022.

Soihtukulkue on ylioppilaskunnan vanhimpia ja kunnioitetuimpia perinteitä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

👉Haemme ryhmäliikunnan ohjaajia kevätkaudelle 2023!

Haemme SYKETTÄ-tiimiin tsemppaavia ja iloisia ryhmäliikunnanohjaajia kevätkaudelle 2023. Tällä hetkellä etsimme erityisesti pumppi-, kuntosali-, lihaskunto- ja kehontuoltotuntien ohjaajia.

Keväällä tunnit alkavat 9.1. ja päättyvät 28.4. Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti ja ajoittuvat pääasiassa arki-iltoihin sekä lauantaille. Työtä tehdään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella ja muissa keskustan lähellä olevissa liikuntatiloissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet.

👉UUSI sählyvuoro tiistaisin klo 20-22 Klassillisella lukiolla

Saimme lisävuoron sählyn pelaajille. Klassillisen lukion sijainti ja tilat

Ilmoittaudu tiistain 29.11. vuorolle tästä.

 
 
 

👉 Ravitsemusluento pe 2.12. klo 13.00-14.00 

  • Miten syödä terveyttä edistävästi opiskelijabudjetilla?
  • pe 2.12. klo 13.00-14.00
  • Lukema, ylioppilaskunnan tiloissa Studentialla

Ruoan hinnat nousevat ja kauppareissun laskut kasvavat. Mitä asioita olisi hyvä ottaa huomioon elintarvikkeita valitessa kaupan hyllyiltä ja miten terveyttä edistävä syöminen onnistuu myös pienemmällä budjetilla?

Tällä ravitsemusluennolla käydään läpi terveyttä edistävän syömisen pääperiaatteet ja annetaan vinkkejä, mitä asioita elintarvikkeiden pakkauksista kannattaa katsoa, jos haluaa tehdä terveyden kannalta edullisia valintoja. Lisäksi luennolla kerrotaan vinkkejä, miten omaa kauppalaskua voisi hieman vähentää ja pohditaan myös yhdessä keinoja, joilla voi tehdä edullisempia ostoksia tinkimättä terveydestä.

Luennon kesto on n. 45 minuuttia ja kysymyksille on varattu aikaa n. 15 minuuttia.

Tervetuloa!

👉 Itsenäisyypäivän aaton aikataulumuutokset

Maanantaina 5.12.

  • Studentia: Ovet avoinna klo 14.00 asti. Tiloista poistuttava klo 15.00 mennessä.
  • Snellmanian kuntosali, peiliaula ja tatami ovat avoinna klo 6.50-15.00

Tiistaina 6.12.

  • Studentia ja Snellmania ovat suljettu

👉Viimeinen viikko ohjattuja ryhmäliikuntatunteja on käynnissä syksyn osalta.

Ryhmäliikuntatunnit päättyvät syksyn osalta 4.12. Kevään 2023 liikuntakalenteri julkaistaan viimeistään 13.12., jolloin SYKETTÄ goes joulu -tapahtuma on Studentian liikuntatiloissa klo 15.30 - 18.30.


👉ALPPILAJIEN OPISKELIJOIDEN SUOMEN MESTARUUSKISAT TAHKOLLA LAUANTAINA 28.1.2023 Tahkofest 2023 -tapahtuman yhteydessä

Tahkolla järjestetään 28.1.2023 opiskelijoiden SM-kisat alppilajeissa. Kisamuotona on suurpujottelu ja lajeina sukset, lauta ja telemark. Sarjoina toimii naisten ja miesten kilpasarjat sekä Unisex rentosarja.

Pujottelu suksilla, pujottelu laudalla ja pujottelu telemarkeilla. Kaikissa sarjoissa on naisten ja miesten kilpasarjat sekä Unisex rentosarja. 

Lue lisää ja ilmoittaudu.

Seuraa meitä somessa: 
👉instagram @syketta_kpo
👉Facebook-page SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

 
 
     
 

 
 

 

Tuntuu kuin olisi ilman toista sukkaa” – näkökulmia nuorten yksinäisyyteen -webinaari 8.12.

Yksinäisyys voi tuntua samalta kuin olisi ilman toista sukkaa. Tervetuloa webinaariin "Tuntuu kuin olisi ilman toista sukkaa" - näkökulmia nuorten yksinäisyyteen. Webinaarissa eri asiantuntijat kertovat mm.:

  • Uusinta tietoa yksinäisyydestä.
  • Miten yksinäisyys vaikuttaa terveyteemme?
  • Mitä keinoja meillä on helpottaa yksinäisyyden tunteita ja sosiaalisiin tilanteisiin liittyvää jännitystä?
  • Miten yksinäisyyttä voidaan tunnistaa itsessä sekä muissa?

Webinaari järjestetään verkossa sekä Kuopiossa pääkirjastolla. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan alempaa löytyvästä linkistä. Tilaisuuden järjestää Punainen risti.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Ilmoittaudu kielikeskuksen kursseille!

Ilmoittautuminen kielikeskuksen kevään opetukseen ja näyttökokeisiin alkaa 1.12.2022. Tutustu
opetustarjontaan Pepissä ja ilmoittaudu mukaan kursseille! Ilmoittautuminen päättyy
pääsääntöisesti 10 päivää ennen opetuksen alkua.

  • Lue kurssikuvaus ja tarkista huolellisesti toteutuksen lisätiedot ennen ilmoittautumista.
  • Suosittelemme käyttämään ilmoittautumiseen Peppiä, ei Tuudoa, jotta kurssikohtaiset tiedot näkyvät oikein.
  • Paikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Ruotsin opintojaksoille (kirjallinen ja suullinen) ilmoittautuu ruotsin kirjallisen taidon opintojaksolle ilmoittautumalla. Opiskelija suorittaa molemmat osiot.
  • Muista! Lisää uudet opintojaksot HOPSiisi, jos olet aloittanut opintosi edellisen opetussuunnitelman mukaisesti. Löydät vastaavuudet täältä ja ohjevideon HOPSin päivittämisestä täältä.

Muistathan tutkintokurssien lisäksi myös monipuolisen valinnaiskurssitarjontamme! Tutustu
tarjontaan Pepissä. Voit lisäksi opiskella valinnaiskieliä verkkokursseina KiVANET-verkoston kautta.
KiVANET-kurssien ilmoittautumisaika on 1.12.2022–3.1.2023. Tarkemmat tiedot ja
ilmoittautumisohjeet julkaistaan viikon 48 aikana KiVANETin omilla verkkosivuilla.
UEF:n opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Savonian ja Karelian valituille kielikursseille.
Savonian ilmoittautuminen on auki 18.12.2023 saakka, kursseille ilmoittaudutaan Savonian
verkkosivuilla
. Ilmoittautuminen Karelian kursseille aukeaa joulukuussa, jolloin
ilmoittautumislinkki päivitetään kielikeskuksen opintoyhteisöön.
Lue lisää kielikeskuksen opintoyhteisöstä. Ota meidät seurantaan myös somessa @uef_kk!

 
 
     
 
 

Hellitä otetta -ryhmä toteutuu etänä alkuvuodesta 2023, ilmoittautuminen auki

Hellitä otetta – työkaluja perfektionisteille on opintopsykologin ohjaama ryhmä, joka keskittyy haitallisen perfektionismin sekä vaativuuden kanssa pärjäämiseen etenkin opintojen näkökulmasta. Ryhmä tavoitteena on pienentää opiskelu-uupumuksen riskiä, selkeyttää omia opiskelutavoitteita ja elämänarvoja sekä harjoitella joustavampaa suhtautumista opiskeluun. Ryhmän kantava voima on myötätuntoinen vertaistuki.

Ryhmässä työstetään mm. seuraavia teemoja:

  • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
  • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
  • miten omia arvoja kuuntelemalla voi saada arjesta enemmän irti
  • kuinka tulla toimeen epäonnistumisen pelon kanssa
  • mikä avuksi vitkutteluun ja aikaansaamisen vaikeuksiin

Etäryhmään ovat tervetulleita molempien kampusten opiskelijat. Ryhmä toteutuu seitsemän kertaa, maanantaisin klo 14.15-15.45. Ensimmäinen tapaaminen on 23.1.2023, ja viimeinen tapaaminen
 13.3.2023. Talvilomaviikolla 6.3. ei ole ryhmätapaamista.

Hae ryhmään täyttämällä lomake viimeistään maanantaina 16.1.2023. Opintopsykologi on Sinuun puhelimitse yhteydessä viimeistään keskiviikkona 18.1.2023., jotta voidaan yhdessä keskustella hieman tilanteestasi ja siitä, voisiko ryhmästä olla Sinulle tässä kohtaa tukea opintoihisi ja hyvinvointiisi.

 
 
     
 

 
 

 

Toiminnallinen taidevartti Kuopion taidemuseolla: Katarina Karppinen ja mediataide

Suositut taidevartit Kuopion taidemuseolla jatkuvat keskiviikkona 30.11. klo 13 poikkeuksellisesti toiminnallisissa merkeissä, kun kuvataiteilija Katarina Karppinen ja taidekasvattaja Katri Ratilainen tarjoavat osallistujille mahdollisuuden tutustua mediataiteen maailmaan tekemisen keinoin. Sotkamossa syntynyt kuva- ja mediataiteilija Katarina Karppinen (s. 1980) asuu ja työskentelee Leppävirralla. Hän hyödyntää mediataideteoksissaan nykyteknologiaa. Ars Libera – Dialogi -näyttelyn teoksessaan Henkisen alueen tutkielma (2022) Karppinen hyödyntää virtuaalitodellisuutta, joka avautuu yleisölle VR-lasien kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kaverikahvila 29.11 : Joulukorttiaskartelu ja joululauluja

Paikka:  Studentia--rakennuksen kappeli
Aika: marraskuussa tiistaisin klo 16-18

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Kaverikahvila on Kuopion YTHS-terveystyöryhmän konsepti, jonka ideana on matalan kynnyksen hengailua luentojen jälkeen kahvin ja hyvän seuran merkeissä. Kaverikahvilaan voit tulla omana itsenäsi yksin tai kaverin kanssa.

 
 
     
 
 

Konsa Soittaa ja Tanssii aamusta iltaan 30.11. Kuopion Musiikkikeskuksessa

Kuopion konservatorio järjestää ke 30.11. klo 9.30-21 Konsa Soittaa ja Tanssii -tapahtumapäivän Kuopion Musiikkikeskuksessa. Tapahtumassa esiintyy satoja konservatorion musiikki- ja tanssioppilaita erilaisissa orkesteri, yhtye-, kuoro- bändi- ja tanssikokoonpanoissa. Musiikkilajeissa esillä on lähes kaikki mahdollinen kantrista klassiseen ja hevistä suomipoppiin, ja tanssilajeista baletti, jazztanssi ja nykytanssi. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Poikkeuksellinen ja elämyksellinen Linnanjuhlat-ruokateatteriesitys nähdään Kuopiossa 1.12.2022 alkaen

Tanssiteatteri Minimin ja Tanssiteatteri Tsuumin Linnanjuhlat on kokonaisvaltainen, Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys. Teos sai ensi-iltansa Helsingissä Hotel Arthurissa 10.11.2022, ja saapuu nyt Kuopioon Ohjelmaravintola Maximiin kymmenen esityksen verran 1.12.(Kuopion ensi-ilta)-10.12.2022.

Esitykset Ohjelmaravintola Maximissa

To 1.12. klo 19 Kuopion ensi-ilta
Pe 2.12. klo 19
La 3.12. klo 15 & 19
Ma 5.12. klo 19
Ti 6.12 klo 15
To 8.12. klo 19
Pe 9.12. klo 19
La 10.12. klo 15 & 19

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kuopion Ylioppilasteatteri: Räiskäleet osa IV: Unet

Kuopion ylioppilasteatteri esittää jälleen Räiskäleitä eli pienoisnäytelmiä. Tämänkertaisena teemana esityksille on "unet". Mukana on kuusi näytelmää:

  • Rituaali
  • Hauraalla jäällä
  • Lucid:Zero
  • Kaupunki
  • Järjen hiven
  • Sininen uni

Esitykset la 10.12. klo 13 sekä klo 17 Itä-Suomen yliopiston Snellmania-rakennuksen luentosalissa SN100. Tapahtuman arvioitu kesto väliaikoineen 2 h 45 min. Ilmainen sisäänpääsy, mutta varaathan lippusi osoitteesta kuopionylioppilasteatteri@gmail.com

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kinkkucon 2023

Kärmes järjestää perinteisen Kinkkucon-tapahtuman 5.-8.1.2023 Kuopiossa. Kinkkucon on vapaaseen lautapelaamisen keskittyvä tapahtuma, jossa pelataan pelikerhon ja osallistujien omia pelejä aamusta iltaan. Pienellä pääsymaksulla (5/10 €) pääset pelaamaan pitkäksi viikonlopuksi pelejä hyvässä seurassa.

Tarkemmat tiedot Kärmeksen Facebookin tapahtumasivuilta.

Tapahtuma on avoin kaikille, tervetuloa mukaan pelaamaan!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Marraskuu
29.11. Kaverikahvila: Joulukorttiaskartelu ja joululauluja klo 16-18 Studentian kappeli
30.11. Konsa Soittaa ja Tanssii klo 9.30-21 Kuopion Musiikkikeskuksessa

Joulukuu
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
8.12. Tuntuu kuin olisi ilman toista sukkaa” – näkökulmia nuorten yksinäisyyteen -webinaari
10.12. Räiskäleet osa IV: Unet klo 13 & klo 17, SN100 (järj. Kuopion Ylioppilasteatteri)
13.12. ISYYn edustajiston kokous klo 17

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko