Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu 13/2019

ti 9. huhtikuuta 2019 16.31.11

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallituksen puheenjohtaja on pyytänyt eroa toimestaan ja ylioppilaskunnan sääntöjen mukaisesti edustajiston tulee valita ISYYlle uusi hallitus. Saat lisätietoa hallitushausta tästä uutiskirjeestä.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 13/2019

Vko 15, 9.4.-15.4.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Haku ISYYn hallitukseen loppuvuodelle 2019 ja vapun ohjelma!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallituksen puheenjohtaja on pyytänyt eroa toimestaan ja ylioppilaskunnan sääntöjen mukaisesti edustajiston tulee valita ISYYlle uusi hallitus. Saat lisätietoa hallitushausta tästä uutiskirjeestä.

Löydät uutiskirjeestä tietoa myös vapun tapahtumista omalla kampuksellasi, sekä tuttun tapaan myös seuraavat osiot:

- ISYYn ajankohtaiset
- Pinnalla nyt
- Tulevia tapahtumia
- Sekalaista

PS: Muistathan, että eduskuntavaalien ennakkoäänestys päättyy tänään 9.4. Varsinainen vaalipäivä on 14.4. Muista käyttää ääntäsi!

 

 
 
     
 
 

Uutiskirjeet eivät ilmesty viikolla 18

ISYYn uutiskirjeet Wiikko-Ärsyke ja Weekly Feed ovat tauolla viikon 18, eivätkä ilmesty tiistaina 30.4. Viikolla 17 eli tiistaina 23.4. ilmestyvät uutiskirjeet ovat tuplanumeroita ja kattavat myös viikon 18. Mikäli sinulla on materiaalia, jonka haluat julkaistavan tällöin ilmestyvässä uutiskirjeessä, toimitathan sen uutiskirjetiimille viimeistään 22.4. osoitteisiin:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu@isyy.fi
Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio@isyy.fi

 
 
     
 

 
 

ISYYn hallituksen puheenjohtaja jättää tehtävänsä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallituksen puheenjohtaja Susanna Haverinen (Puolueettomat) on pyytänyt eroa toimestaan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hallituksen puheenjohtajan tehtävää hoitaa varapuheenjohtaja Aleksi Kinnunen (sit.) siihen asti, kun ylioppilaskunnan edustajisto on käsitellyt eropyynnön.

Ylioppilaskunnan edustajisto kokoontuu 16.4.2019 valitsemaan ylioppilaskunnalle uutta hallituksen muodostajaa sekä hallitusta. ISYYn sääntöjen mukaan puheenjohtajan vaihtuessa tulee edustajiston valita ylioppilaskunnalle myös uusi hallitus. 

Uuden hallituksen toimikausi kestää vuoden 2019 loppuun.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Avoin haku ISYYn hallitukseen loppuvuodelle 2019

Ylioppilaskunnan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja siten, että molemmat kampukset ovat edustettuina puheenjohtajistossa, sekä vähintään neljä (4) ja enintään kahdeksan (8) jäsentä. Hallitus valitaan kalenterivuodeksi. Hallitukseen valittu edustajiston jäsen on estynyt toimimaan edustajiston jäsenenä hallituskautensa aikana. (ISYYn säännöt, 26 §). Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet voivat hakea hallitukseen.

ISYYn hallitukseen pyrkiville järjestetään avoin haku ja hakijoiden paneelikeskustelu pidetään torstaina 11.4. Joensuussa (AU102) ja Kuopiossa (SN300) klo 17–19. Seuraa hallituspaneelia saapumalla paikan päälle tai seuraamalla live-streamia.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ISYYn hallituksessa ja haluat osallistua paneeliin, ota yhteyttä edustajistoryhmäsi ryhmäpuheenjohtajaan tai edustajiston puheenjohtajaan torstaihin 11.4. klo 15.00 mennessä. 

Jonni Nykänen, edustajiston puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8406, epj@isyy.fi
 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Äänestä eduskuntavaaleissa!

Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019 ja ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3.–9.4.2019. Ennakkoäänestyksen aikana voit äänestää missä tahansa, mutta varsinaisena vaalipäivänä äänestys tulee toimittaa äänestysoikeuskirjeessä ilmoitetussa paikassa. 

Vuoden 2015 vaaleissa nuoret äänestivät vähiten, tänä vuonna tilanne on toivottavasti toinen. Vaikka eduskunta saattaa tuntua kaukaiselta, siellä päätetään asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia. Esimerkiksi viime eduskuntakaudella opintotuesta leikattiin 80 euroa. Muista siis käyttää äänesi! Kaikilla äänioikeudellisilla on vain yksi ääni, joten jokainen ääni on tasavertainen. 

Katso ennakkoäänestyspaikat

 
 
     
 
 

 

Vappu 2019 Joensuussa

Vappu, tuo monen opiskelijan vuoden kohokohta, on jälleen täällä! Joensuun vappuun kuuluvat olennaisesti sekä ISYYn järjestämät että ainejärjestöjen omat tapahtumat.

Vappu alkaa perinteisesti jo hyvissä ajoin huhtikuussa ja huipentuu vappuaattoon ja ISYYn perinteiseen vappukulkueeseen, jonka päätöstapahtuma pidetään Ilosaaressa.

Vedä haalarit niskaasi, serpentiiniä kaulaasi ja ylioppilashattu päähäsi, ja heittäydy vappufiiliksen vietäväksi!

 
 
 

ISYYn vapputapahtumat Joensuussa

 •  29.4. Savo-Karjala excursio (järj. ISYY)
 • 30.4. Vappuaatto:

- klo 12 Metsäylioppilaiden forstikaste Ilosaaressa(järj. Joensuun Metsäylioppilaat)
- klo 15 Alkukivien lakitus (järj. Täky ry)
- klo 15.15  Kulkueen lähtö Alkukiviltä, matkalla Torson lakitus (järj. ISYY)
- klo 16-18 Ilosaari (järj. ISYY): 
- klo 16 Ylioppilaskunnan puhe
- klo 16.05 Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
- klo 16.20 SYKETTÄ-tanssiryhmän esitys
- klo 16.25 Rytmihäiriköt

1.5. Vappupäivän piknik klo 12 alkaen Ilosaaressa (järj. Rytmihäiriköt ry)

Ainejärjestöjen, kerhojen ja muiden tahojen järjestämiä muita vappuun liittyviä tapahtumia löydät Facebook-tapahtumasta Joensuun opiskelijavappu 2019 sekä täsä uutiskirjeestä. 

Vappuisaa mieltä kaikille!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn Savo-Karjala excursio 2019

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joka järjestetään vapun aatonaattona eli maanantaina 29.4. Excursion aikana opiskelijat kiertävät busseilla ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Itä-Suomen anniskelupaikkoja.

Pysähtymisaika kussakin anniskelupaikassa on noin puoli tuntia, tarkka aikataulu selviää matkan alkaessa. Kaikissa kohteissa sinulla on mahdollisuus nauttia omakustanteisesti haluamaasi juotavaa. Matkalla on myös ruokailumahdollisuus. Kaikkien mukana olevien anniskeluravintoloiden kanssa on neuvoteltu excursion osanottajille sopivat hinnat.

Busseja on varattu kaksi kappaletta: ensimmäinen lähtee Carelian liikenneympyrästä klo 11.30 ja toinen klo 12.00. Molemmissa busseissa on 50 paikkaa. Matkan kokonaiskesto on noin 9 h.

Liput myytävänä ISYYn toimistolla hintaan 15 € (sis. haalarimerkki).

Katso tapahtuma Facebookista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Järjestöavustushaku on auki!

ISYYn järjestöavustushaku syksylle 2019 käynnistyi maanantaina 1.4. Haussa on hankeavustukset, joiden erityisinä kriteereinä ovat tällä kertaa kestävä kehitys, ainejärjestöjen välinen yhteistyö sekä kansainvälisyys.

Avustuksissa suositaan ympäristöystävällisyyttä, yhdenvertaisuutta, hyvinvointia, päihteettömyyttä sekä työelämätaitoja edistäviä tapahtumia.

Haku on auki 26.4. asti! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn järjestöpäivät Joensuussa 16.-17.4.2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää kevään 2019 järjestöpäivät Joensuun kampuksella 16.-17.4.2019. Järjestöpäivillä ainejärjestöt, kerhot, kampusjärjestöt sekä muut järjestöt pääsevät esittelemään toimintaansa ja verkostoitumaan. Perinteisesti järjestöpäivillä on ollut myös mm. haalarimerkkimyyntiä! Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tule ottamaan selvää, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi! Tiedä vaikka lähtisit itse mukaan toimintaan?

Aikataulu:
Joensuu | Carelian aula:
ti 16.4. klo 10-14: Ainejärjestöt
ke 17.4. klo 10-14: Kerhot ja muut järjestöt

Näytteilleasettajia on pyydetty ilmoittautumaan järjestöpäivään 9.4. klo 12 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Poikkeuksia ISYYn toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on seuraavia poikkeuksia huhti–toukokuussa:

 • Joensuun toimisto on auki ke 17.4. klo 12–15
 • Toimistot ovat suljettuina to–ti 18.–23.4.
 • Kuopion toimisto suljetaan ke 24.4. klo 14
 • Toimistot ovat suljettuina ti–ke 30.4.–1.5.
 • Toimistot ovat suljettuina to–pe 30.–31.5.

Poikkeuksista ilmoitetaan ISYYn nettisivujen etusivulla.

 

 
 
     
 
 

 

Opiskelijaterveydenhuolto muuttuu - mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluiden piiriin kuuluvilta opiskelijoilta peritään 1.1.2021 alkaen pakollinen terveydenhoitomaksu, joka on noin 77 euroa lukuvuodessa. Jatkossa YTHS:n palveluista ei peritä käyntimaksuja.

Eduskunta hyväksyi lain korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollosta (HE 145/2018 vp) 1.3.2019. Uusi laki astuu voimaan 1.1.2021. Uuden lain mukaan kaikki tutkintoon johtavissa opinnoissa läsnäoleviksi ilmoittautuneet korkeakoulujen opiskelijat kuuluvat YTHS:n palveluiden piiriin. Muutoksen myötä ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijat, myös YAMK-opiskelijat, pääsevät YTHS:n palveluiden piiriin.  

Uuden lain mukaan korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon järjestämisvastuu sekä terveydenhoitomaksujen keräysvastuu siirtyy Kelalle. Jatkossa YTHS:n terveydenhoitomaksu tullaan erottamaan selkeämmin omaksi erilliseksi maksukseen ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. YTHS tulee toimimaan palveluiden tarjoajana myös jatkossa. 

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

UEF strategia 2030 – opiskelijakysely

Opiskelija, on sinun vuorosi loistaa – kerro meille millainen on tulevaisuuden yliopisto. Miten voimme tukea opintojesi etenemistä? Entä mitä yliopiston uudessa strategiassa tulisi huomioida? Osallistu Itä-Suomen yliopiston vuoteen 2030 ulottuvan strategian valmisteluun vastaamalla kyselyyn 10.4 mennessä.

Linkki kyselyyn

Lisätietoja: jarkko.tirronen(at)uef.fi tai soili.makkonen(at)uef.fi

 
 
     
 
 

 

Draft-ohjelmasta jopa 4000 € rahoitus ideasi kehittämiseen ja testaamiseen – Hae 5.5.2019 mennessä!

Draft-ohjelmassa voit kokeilla helposti, miten pitkälle ideasi kantaa. Idea voi olla uusi tuote, palvelu, ohjelmisto tai bisnesmalli. Idea voi olla vielä alkutekijöissään. Kokoa oma tiimisi ja hae ohjelmaan netissä 5.5.2019 mennessä.

Draft-ohjelma Facebookissa.

Katso myös lyhyt video Draft-ohjelmasta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kampuskirjastojen aukiolo pääsiäisenä

Torstaina 18.4.2019 kirjastot ovat avoinna seuraavasti:

 • Joensuun kampuskirjasto klo 8–16 (Asiakaspalvelu on avoinna klo 9 alkaen)
 • Kuopion kampuskirjasto klo 8–16
 • KYSin tieteellinen kirjasto klo 9–16

Pääsiäisenä 19.–22.4.2019 kaikki kirjastot ovat kiinni.

Joensuun kampuksen Carelia 24/7 -tila on kiinni 18.–22.4.2019

Lisätietoja: kirjasto@uef.fi

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Varastokirjaston yhteislainauspalvelu päättyy

Yhteislainaus on ollut kirjaston palvelu, jossa asiakas on omatoimisesti voinut tilata Varastokirjastosta kirjan kirjastoomme sekä lainata sen ja uusia tarpeen mukaan.

Nyt Kansallinen Varastokirjasto vaihtaa tähän asti käyttämänsä kirjastojärjestelmän toiseen, ja uusi järjestelmä ei enää tue yhteislainausta. Sen vuoksi yhteislainaus myös meidän asiakkaillemme päättyy.  Mahdollisuus varata Varastokirjaston kirjoja UEF-Finnan kautta loppuu 28.3.2019. Samalla loppuu mahdollisuus uusia voimassa olevia lainoja. 

Miten toimitaan tässä tilanteessa? Nyt kun palvelu loppuu, palauta sinulla olevat Varastokirjaston kirjat lainan eräpäivänä. Halutessasi voit siirtää ne Itä-Suomen yliopiston kirjaston kaukopalvelun lainoiksi ottamalla yhteyttä: kaukopalvelu@uef.fi. 

Jos sinulla on lainassa kirjoja yhteislainauksen kautta, saat lisäohjeita sähköpostitse.

Entä jatkossa? Varastokirjaston kirjoja voi jatkossa pyytää lainaan kaukopalvelun kautta. Kaukopalvelu on maksullista toimintaa. Sen lisäksi Itä-Suomen yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunta-asiakkailla on edelleen mahdollisuus omatoimisesti tilata Varastokirjaston lehdistä artikkelikopioita maksuttomasti UEF-Finnan kautta.

Lisätietoja: kirjasto@uef.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opintohallinnon asiakaspalvelun poikkeusaukioloaikoja

Opintohallinnon asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat huhtikuussa:

 • Joensuun kampus: suljettu ma 8.4. (henkilöstön kehittämispäivä)
 • Kuopion kampus: suljettu ti 9.4. (henkilöstön kehittämispäivä)
 • molemmat kampukset: avoinna 18.4. klo 12-14 (kiirastorstai)
 • molemmat kampukset: avoinna 30.4. klo 12-14 (vapunaatto)
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

SYL:n ja SAMOKin vaalikampanja #koulutustaprkl

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ja Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry yhteinen vaalikampanja #koulutustaprkl pureutuu vaalien alla opiskelijalle tärkeisiin teemoihin: korkeakoulutuksen rahoittamiseen ja kehittämiseen, opiskelijoiden toimeentuloon sekä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen. Me haluamme nähdä ratkaisuja ja tulla kuulluiksi. Siksi kysymmekin kampanjan kautta päättäjiltä: Mikä on sun ratkaisu?

Seuraa kampanjaa sen virallisilta nettisivuilta: www.koulutustaprkl.fi tai somessa Facebookissa ja Twitterissä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Mitä voin tehdä? #koulutustaprkl-vaalikampanjan loppukiri opiskelijoille

Huomio:

 • Eduskuntavaalien vaalipuheissa eivät näy tai kuulu opiskelijat eikä koulutus.
 • Tietävätkö edes kaikki opiskelijat opiskelijaliikkeen tavoitteista?
 • Puolueet ja ehdokkaat kyllä puhuvat koulutuksen tärkeydestä, mutta hallitusneuvotteluissa ei välttämättä puolusteta opiskelijoita ja koulutusta, vaikka ilmastolle löytyisi tuki.

Tavoitteet:

 • Koulutus ja opiskelijat nousevat vaalikeskustelussa esiin näkyvästi viimeisten 3 viikon aikana.
 • Kaikki opiskelijat tietävät opiskelijaliikkeen yhteiset tavoitteet ja osallistuvat ajamaan niitä.
 • Kaikki kansanedustajaehdokkaat, puolueet ja äänestäjät tietävät tavoitteistamme.
 • Hallitusneuvotteluissa koulutus ja opiskelijoiden toimeentulo ovat ilmaston ohella resursoituja hallituskysymyksiä.

Miten toimia ennen vaaleja? Tuo #koulutustaprkl-kampanja esiin!

Someta vaaleista ja lisää AINA aihetunnisteet #koulutustaprkl ja #vaalit2019

 • Jaa kampanjan julkaisuja somessa häsäreillä
 • Kirjoita postauksia vaaleista 
 • Kysy poliitikoilta somessa ratkaisuja mm. koulutuksesta, toimeentulosta
 • Seuraa vaalikeskusteluja ja tv-esiintymisiä, kommentoi häsärein.

Tapaa ehdokkaita #SUNratkaisu-kampanjaan

 • Ota #SUNratkaisu-lappuja mukaan
 • Etsi ehdokkaita vaalipaneista, tapahtumista ja vaalitoreilta
 • Käy tapaamassa ehdokkaita + ota #SUNratkaisu-kuva
 • Lisää kuva someen ehdokkaan nimellä + #koulutustaprkl #vaalit2019 #SUNratkaisu.

Kirjoita mielipidekirjoitus 

 • Kirjoita vaalitavoitteistamme mielipidekirjoituksia lehtiin (ainakin 1/vaalipiiri)
 • Tee vastine, jos opiskelijat puuttuvat keskustelusta.
 • Ole näkyvä opiskelija paneeleissa, tapahtumissa ja somessa
 • Osallistu erilaisiin vaalipaneeleihin ja tapahtumiin + someta (kohta 1)
 • Tule mukaan tempaukseen 3.4. jonottamaan äänestyspaikalle

Äänestä eduskuntavaaleissa!

Lue lisää ja osallistu opiskelijaliikkeen #koulutustaprkl-kampanjaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Korkeakouluopiskelijoiden soittokierrokseen vastasi 656 vaaliehdokasta: 80 % vastanneista korottaisi opintorahaa 100 eurolla

Korkeakouluopiskelijoiden soittokierros toteutettiin 25.2.–24.3.2019, jonka aikana kerättiin vastauksia eduskuntavaaleissa 2019 ehdolla olevilta poliitikoilta. Soitoilla kerättiin vastauksia korkeakoulutuksen rahoitukseen, opiskelijoihin sekä ilmastonmuutokseen liittyviin kysymyksiin. Kierrosta täydennettiin sähköisellä kyselyllä, johon ehdokkailla oli mahdollisuus vastata, jos heitä ei tavoitettu puhelimitse. Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin yhteisen vaalikampanjan soittokierroksen toteuttivat opiskelijakunnat ja ylioppilaskunnat kaikissa vaalipiireissä.

Korkeakouluopiskelijoiden soittokierros tavoitti yhteensä jopa 656 ehdokasta eli 38 prosenttia nykyisten eduskuntapuolueiden ehdokkaista. Istuvista kansanedustajista kyselyyn vastasi tosin vain 34 henkilöä, eli noin joka viides uudelleen ehdolla olevista edustajista.

Keskustan, kokoomuksen, SDP:n, vihreiden sekä vasemmistoliiton vastaajien otanta edustaa yli 40 % puolueiden ehdokkaista. Kristillisdemokraattien osuus oli 37 %, perussuomalaisten 26 % ja RKP:n 23 %.

Eniten vastauksia saatiin Savo-Karjalan (68 %) ja Pirkanmaan ehdokkailta (58 %). Pienin otanta kerättiin Hämeen (18 %), Kaakkois-Suomen (15 %) ja Lapin (15 %) vaalipiireissä.

Myös Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta osallistui soittokierroksen toteuttamiseen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä järjestetään jälleen!

Päivää vietetään torstaina 25.4. ja sen ympärillä kampanjoidaan kahden viikon ajan 15.–26.4.2019. Tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta. Lue lisää valtakunnallisesta  #ruuhkakevät -kampanjasta ja osallistu

Kampanjalla halutaan nostaa esiin stressin tunnistamisen ja siihen vaikuttamisen merkitystä mielenterveydelle. Stressi ei ole vain yksilöstä kiinni, vaan yhteisöllä on suuri rooli. Yhteisöt eri puolilla Suomea voivat ideoida ja toteuttaa erilaisia tekoja stressin tiedostamisen ja mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi omassa arjessaan. Tapahtuman voit ilmoittaa ja tapahtumassa voi myös hyödyntää kampanjan materiaalipankkia. 

Kampanja on tarkoitettu kaikille korkeakouluissa ja toisella asteella opiskeleville, heidän parissaan toimiville ammattilaisille sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille. Kampanjan taustavoimana toimii Opiskelijahyvinvointiverkosto ja koordinoinnista vastaa Nyyti ry.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

HerkkuAppro 10.4.

Vuoden makein tapahtuma, Popsin järjestämä HerkkuAppro, on täällä taas. Perinteisistä approista poiketen tässä tapahtumassa täytetään vatsa erilaisilla herkuilla ja kerätään tutkintoihin oikeuttava määrä leimoja passiin. Tule mukaan selättämään makeannälkä yhdessä muiden kylän kovimpien pullahiirien kanssa!

10.4. klo 14 alkaen
Lähto ja maali: Bar Play
Appropassin hinta: 4€

Tarkemmat tiedot, esim ennakkolippujen myyntipaikoista HerkkuAppro 2019 FB-tapahtumassa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Poikkitieteellinen työelämäilta: Add me on LinkedIn!

Legio Ostiensis ry järjestää 11.4.2019 klo 18 poikkitieteellisen työelämäillan Metrian aulassa. Tule kuulemaan  asiantuntijan vinkkejä työnhakuun ja pelaamaan leikkimielistä LinkedIn Speed Datingia. Tapahtumassa on myös mahdollisuus otattaa hyvälaatuinen CV-kuva. 

Tilaisuus on avoin kaikille opiskelijoille ja työnhausta kiinnostuneille. Tilaisuuteen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla LinkedIn-tiliä, mutta toki tämä on hyvä tekosyy sellaisen luomiselle. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tulevat chatit:
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lasiterassin lavatanssit 13.4.2019

Varnitsa ry järjestää jälleen perinteiset Lasiterassin Lavatanssit Teatteriravintolalla 13.4. klo 21 alkaen. Tänä vuonna musiikista vastaavat Elmos & Karli Storm sekä Teemu Ahtonen yhtyeineen. Paikalla on myös DJ.

Ennakkoliput 8 €, ovelta 10 €.

Lippuja myydään Carelialla 4.4, 9.4. ja 10.4. klo 10-14 sekä 11.4. Metrialla klo 12-14. 

Ilmaista tanssinopetusta 9.4. klo 19-21 Educalla salissa E200

Tervetuloa! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Joensuun vappusoudut 27.4. klo 12

Nyt on jälleen aika katsoa, mistä joukkueesta löytyy Joensuun vahvimmat hauikset ja paras yhteinen rytmi, sillä Joensuun metsäylioppilaat järjestää jälleen Vappusoudut! Kilpailussa eri ainejärjestöt tai muut organisaatiot pääsevät mittelemään toisiaan vastaan kirkkovenesoudussa.

Kilpa käydään 14-henkisillä joukkueilla ja järjestäjän tarjoamilla veneillä. Kilpailu tapahtuu perinteisesti Jokiasemalla, ja paikalla on oheisaktiviteettia myös odottelun ajaksi! Lisää informaatiota luvassa ihan kohta, joten ei kuin vaan joukkueita kokoamaan!

Nopeimman kierroksen lisäksi palkitaan tottakai perinteiseen tapaan paras meininki!

Netti-ilmoittautuminen avataan huhtikuun alussa, joten pysy kuulolla!

Kysymykset ym. yhteydenotot sähköpostitse vappusoudut@jmyo.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vappusitsit 29.4.

Etkö malttaisi millään odottaa vappua? Syyhyävätkö sormesi jo simapullon korkilla? Tule ottamaan varaslähtö vappuun Sulon poikkitieteellisillä vappusitseillä 29.4.! Riehakas meno on taattu näillä megapitkillä karkeloilla. Ilmoittautuminen on auki 18.4. kello 23:55 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Terveisin Itä-Suomen yliopiston varhaiskasvatuksen ainejärjestö Sulo Ry,

Tiedotus- ja somevastaava Lauri Malkamäki

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Poikkitieteelliset postwabukalyptiset sitsit 2.5.

Mitä jää jäljelle, kun vappu on ohi? Valvottavatko liskot öitäsi? Vapun jälkeiseen olotilaan on hyvä alkaa valmistautumaan hyvissä ajoin. Oidipus ryn vappu ei lopu, vaan se jatkuu poikkitieteellisillä sitseillä. Maailmanloppu koittaa postwabukalyptisillä sitseillä vappupäivän jälkeen 2.5.! Ilmoittautuminen on auki 25.3.-8.4.2019 tai niin kauan kuin paikat ovat täynnä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Opintotukikoris 5.5.2019

Järjestyksessään kahdeksas Opintotukikoris pelataan sunnuntaina 5.5.2019 Joensuussa. Kaikille korkeakouluopiskelijoille avoin turnaus on tarkoitettu eritasoisille liikkujille vasta-alkajista kokeneisiin pelaajiin. Turnaus pelataan katukorissäännöillä 3 vastaan 3 yhteen koriin. Tämänkin vuoden turnauksessa joukkueilla on mahdollisuus osallistua taitotasonsa mukaan joko rento- tai kilpasarjaan sukupuolesta riippumatta eikä vaihtopelaajien määrää ole rajoitettu. Turnaukseen mahtuu 16 joukkuetta kilpasarjaan 8 joukkuetta ja rentosarjaan 8 joukkuetta. Palkintoja voi voittaa myös parhaalla pukeutumisella tai hyvällä urheiluhengellä.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ONNI - Itä-Suomen yliopiston kuoro Joyn 50-vuotisjuhlakonsertti 18.5.

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy ry on tuonut iloa ja musiikin riemua jo vuodesta 1969. Nyt on aika juhlistaa 50-vuotiasta kuoroamme, joka toimii myös Itä-Suomen yliopiston virallisena edustuskuorona. Kuoron historiaan mahtuu monenlaista aina perinteisestä kuoromusiikista kansanlauluihin ja hengellisistä lauluista rockiin. Tervetuloa nauttimaan läpileikkauksesta kuoron perinteisiin ja tuleviin klassikoihin.

Kuoroa johtaa Mari-Annika Heikkilä.

Ennakkolipunmyynti nettikaupassamme.
Opiskelijat 8€, muut 15€

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Oletko ensi kesänä jenkkifutari?

Tule mukaan avoimiin treeneihin, joukkueesi odottaa.

Mikäli reipas ja taktinen laji kiinnostaa, olet tervetullut tutustumaan huippulajiin huippuporukassa. Ota mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullo.

- ma klo 18.30-20
- ke klo 19.15-20.45

Paikkana Joensuu Areena. K15.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijakortilla Joensuun kaupunginteatteriin vain 6-7,50 eurolla esityspäivinä!

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa opiskelijoille opiskelijalipun esityspäivinään vain 6-7,50 euron hintaan.
 
Äkkilähtö-hinta on voimassa esityspäivinä ja koskee teatterin omaa tuotantoa.

Lipun saa ostaa esityspäivinä Carelicum palveluista, Koskikatu 5 tai teatterin ovilipunmyynnistä tuntia ennen esitysten alkua, kaupungintalo, Rantakatu 20. Vaivattomimmin saat lipun suoraan kännykkääsi esityspäivänä Ticketmaster Suomen verkkokaupasta!

P.S. Jos haluat varmistaa teatterilipun jo ennen esityspäivää, maksaa opiskelijalippu tuolloin 12-15 euroa näytelmästä riippuen.

 

 
 
     
 
 

Osallistu vuoden suurimpaan juoksutapahtumaan!

Lumet sulavat vinhaa vauhtia, joten nyt on oivallinen hetki kaivaa lenkkarit naftaliinista! Potkua juoksutreeneihin saat Helsinki City Running Day -tapahtumasta 18.5. OLL:n jäsenenä ja opiskelijakortilla saat tuntuvan alennuksen vuoden suurimpaan juoksutapahtumaan. Tsekkaa tarkemmat tiedot OLL:n sivuilta.

#helsinkicityrunningday2019

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Kerro mielipiteesi työelämästä ja työnantajista ja voita matkalahjakortti

Hei tekniikan tai kaupallisen alan osaaja,

Kerro, mitä odotat työelämältä ja mitä ajattelet suomalaisista työnantajista juuri nyt. Vastaustesi avulla parannetaan suomalaista työelämää.

Työnantajakuva 2019-tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan 1000 euron matkalahjakortti sekä Bose QuietComfort 35 II -vastamelukuulokkeet.  
Halutessasi saat käyttöösi myös tutkimustiivistelmän.

Vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. 
Vastaathan tutkimukseen 15.4. mennessä. 

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Linkki tutkimukseen

 
 
     
 
 

Nyt kysytään opiskelijoilta! Eurostudent-opiskelijatutkimus

Eurostudent-opiskelijatutkimuksella kartoitetaan jälleen korkeakouluopiskelijoiden elinoloja, opiskelua, liikkuvuutta, sosiaalista taustaa ja toimeentuloa. Nyt käynnistyvässä tutkimuksessa teemoina ovat erityisesti koulutuksen ja työn yhdistäminen sekä koulutuksen tasa-arvo ja saavutettavuus.

Tietoa kerätään samanaikaisesti 30 Euroopan maassa korkeakoulupolitiikan, korkeakoulujen ja tutkijoiden käyttöön. Eurostudent-kysely tehdään Suomessa nyt seitsemättä kertaa. Kyselyaineiston avulla on saatu kattava kuva suomalaisista opiskelijoista kansainvälisiä vertailuja varten. Uusimman tutkimuksen tuloksia on tarkoitus saada paremmin myös korkeakoulujen, yhteiskunnan ja tutkijoiden käyttöön.

Saitko sähköpostia? Suomessa tutkimukseen on poimittu korkeakoulujen opiskelijatietokannasta satunnaisesti edustava otos korkeakouluopiskelijoista. Jokainen otokseen osunut saa sähköpostiinsa henkilökohtaisen linkin, jonka kautta vastaaminen tapahtuu. Tiedot kerätään verkkokyselyllä, johon voi vastata nimettömänä. Tiedonkeruu käynnistyy maaliskuussa ja päättyy huhtikuun lopussa.

Tutkimustulokset julkaistaan keväällä 2021 osana kansainvälistä Eurostudent-julkaisua, minkä lisäksi aineistosta tuotetaan syksyllä 2020 tieteellisiä tutkimusartikkeleita ja sekä kansallinen tutkimusraportti.

Tutkimuksen toteuttaa Suomessa opetus- ja kulttuuriministeriö, tiedonkeruusta ja aineistojen koostamisesta vastaa Tilastokeskus. Tutkimuksen ohjausryhmässä on lisäksi Kela, Unifi, Arene, THL, Otus sekä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SYL ja SAMOK.

Tarkempaa tietoa opiskelijatutkimuksesta ja sen toteutuksesta löydät Tilastokeskuksen verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae mukaan rauhanlähettiläskoulutukseen (2019)

Haetaan rauhankysymyksistä ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneita nuoria osallistumaan rauhanlähettiläskoulutukseen

Oletko kiinnostunut rauhantyöstä? Ovatko kansainväliset kysymykset ja kansalaisvaikuttaminen lähellä sydäntäsi? Haluaisitko edistää rauhaa, muttet tiedä, miten?

Sadankomitea järjestää jälleen vuonna 2019 rauhanlähettiläskoulutuksen, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja osaamista rauhantyöhön ja globaalien turvallisuuspoliittisten haasteiden ymmärtämiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.

Vuoden aikana rauhanlähettiläät perehtyvät monipuolisesti rauhanjärjestöjen tekemän rauhantyön ydinkysymyksiin ja vaikuttamiskeinoihin. Lopuksi osallistujia autetaan löytämään itselleen mielekäs tapa edistää rauhaa elämässään. Kouluttajina toimii rauhankysymysten asiantuntijoita, jotka toimivat esimerkiksi kansalaisjärjestöissä, tutkijoina, viranomaisina ja päättäjinä.

Koulutuksen tapaamiskertoja järjestetään yhteensä vuoden 2019 aikana neljä ja ne pidetään Helsingissä. Koulutukseen sisältyy myös etätehtäviä. Tapaamiskerrat järjestetään lauantaipäivinä ja niiden yhteydessä osallistujille tarjotaan lämmin ateria. Osallistujilta peritään koulutuksesta 50 euron osallistujamaksu. Sadankomitea korvaa osallistujien matkakulut Suomessa halvimman joukkoliikennevälineen mukaan 10 euroa ylittävältä osalta.

Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään ja etätehtävien suorittamista. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi rauhanlähettilästodistuksen.

Osallistujien valinnassa painotetaan ennen kaikkea hakijoiden motivaatiota ja sitoutumista koulutukseen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kesäksi tai syksyksi vaihtoon Aasiaan? Vielä ehdit mukaan!

Haluaisitko lähteä vaihtoon vielä tulevana syksynä? Ehdit vielä hyvin mukaan, sillä hakuajat Asia Exchangen aasialaisten kumppaniyliopistoidemme syyslukukausille ja kahteen kesäkouluun ovat avoinna vielä huhtikuun ja toukokuun loppuun. Hae nyt ja varmista opiskelupaikkasi muiden kansainvälisten vaihtareiden joukossa jossakin alla olevista kohteista. 

ETELÄ-KOREA
Soul tunnetaan paitsi maailman johtavana teknologian keskuksena myös muinaisen korealaisen kulttuurin kehtona. Etelä-Korea on maailmankuulu korkeasta koulutuksen tasostaan, ja Soul on valittu useasti maailman parhaiden opiskelijakaupunkien joukkoon.
Hankuk University of Foreign Studies – Soul                                         

KIINA
Hanki itsellesi merkittävä etuasema kansainvälisillä työmarkkinoilla viettämällä lukukausi Kiinan talouden ja kulttuurin sydämessä Shanghaissa.
Shanghai University – Shanghai

TAIWAN
Taiwanin valloittava pääkaupunki Taipei on Itä-Aasian todellinen helmi, jossa moderni maailma ja perinteet kohtaavat kiehtovalla tavalla.
Shih Chien University – Taipei                 

BALI
Sadat seikkailunhaluiset opiskelijat suorittavat vuosittain vaihtolukukautensa Balilla, jossa alueen parhaimmistoon kuuluvat kohdeyliopistomme tarjoavat unohtumattoman vaihtolukukauden indonesialaisen kulttuurin sydämessä. Warmadewa University järjestää syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa kysytyn ja yrittäjyyteen painottuvan Bali Business Foundation -ohjelmakokonaisuuden.
Bali Business Foundation Program
Warmadewa University – Bali
Udayana University – Bali

MALESIA
Malesia on kasvanut viime vuosina nopealla tahdilla yhdeksi kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden suosikkikohteista. Kohdeyliopistomme korkealaatuisen opetuksen ja laajan opintotarjonnan vuoksi Kuala Lumpur on varma valinta kaikille opiskelijoille opintoalasta riippumatta.  
Universiti Putra Malaysia – Kuala Lumpur

THAIMAA
Thaimaan eliittiin kuuluvat yliopistot pääkaupunki Bangkokissa ja suositussa matkailukohteessa Phuketissa tarjoavat jokaiselle jotakin. Bangkok on eksoottinen yllätysten kaupunki, Phuket taas helppo vaihtokohde niille, jotka lähtevät ensimmäistä kertaa ulkomaille pidemmäksi ajaksi.  
Kasetsart University – Bangkok
Siam University  – Bangkok
Prince of Songkla University – Phuket

UUSI-SEELANTI
Nyt voit opiskella avullamme myös Uudessa-Seelannissa! Helppoutensa vuoksi kohde on nappivalinta, mikäli pidät luonnosta ja suunnittelet ulkomailla asumista ensimmäistä kertaa.
IPU New Zealand – Palmerston North        

KESÄYLIOPISTO-OHJELMAT
Jos kokonainen vaihtolukukausi ei sovi suunnitelmiisi, lyhyempi kesäyliopisto-ohjelma on varma ja turvallinen valinta kansainvälisen kokemuksen kerryttämiseen. Kesäohjelmat järjestetään heinä-elokuussa 2019 seuraavissa kohdeyliopistoissamme: 

HUFS International Summer Session – Hankuk University of Foreign Studies (Soul, Etelä-Korea)
Warmadewa International Summer Exchange (WISE) – Warmadewa University (Bali, Indonesia)

KUKA VOI HAKEA?
Asia Exchangen vaihdot ovat tarkoitettu kenelle tahansa, joka haluaa lähteä oman korkeakoulunsa vaihtokohteiden ulkopuoliseen freemover-vaihtoon.

Hakuajat syyslukukaudelle 2019 päättyvät huhtikuun ja toukokuun lopussa. Katso tarkemmat kohdekohtaiset lukukausien ja hakuaikojen päivämäärät täältä.

Hakuohjeet ja -kriteerit vaihtelevat kohteittain. Tarkat yliopistokohtaiset hakuohjeet. 

Suosittelemme myös lämpimästi tutustumaan entisten opiskelijoidemme kokemuksiin ja katsomaan suosittuja webinaarejamme Aasiassa opiskelun hyödyistä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Preppaa ruotsia tai syvennä akateemista englantiasi kesällä!

Snellman-kesäyliopistolla pääset KESÄLLÄ preppaamaan ruotsia ja syventämään akateemista englantiasi. Lisäksi suunnitteilla ensi syksylle mm. perusopintoja draamakasvatuksesta, tuotantotaloudesta, palvelumuotoilusta, erityispedagogiikasta ja opetushallinnosta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Someta Duuniin -tapahtuma verkossa Slack-alustalla 15.4.–3.5.2019

Tapahtuman ydin on levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna.

Tule verkostoitumaan eri alojen opiskelijoiden, työnantajien ja asiantuntijoiden kanssa. Keskustele, osallistu striimeihin tai seuraa webinaareja – vaikka kotisohvaltasi. Silloin, kun sinulle sopii.
Tapaa yrityksiä ja asiantuntijoita sekä tutustu Sometaduuniin-hankkeen teemoihin ja tuloksiin.
Tule mukaan! Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittautuminen

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Harjoittelijoita Itä-ja Pohjois-Suomen EU-toimistoon Brysseliin

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on Etelä-Savon maakuntaliiton, Kainuun liiton, Keski-Pohjanmaan liiton, Lapin liiton,Pohjois-Karjalan maakuntaliiton, Pohjois-Pohjanmaan liiton ja Pohjois-Savon liiton edunvalvontatoimisto Brysselissä. Tehtäviimme kuuluu Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien edunvalvonta, hanketoiminnan tuki sekä tiedottaminen.

Toimistossamme on tarjolla kaksi harjoittelupaikkaa yliopistoissa tai ammattikorkeakouluissa opiskeleville noin neljäksi kuukaudeksi alkaen elo-syyskuusta 2019 ja jatkuen joulukuun loppuun saakka.

Edellytämme harjoittelijoilta Itä- ja Pohjois-Suomen aluetuntemusta, hyviä viestintävalmiuksia sekä vahvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi myös muiden kielten, erityisesti  ranskan, osaamisen. Kiinnostus Euroopan unionia ja kansainvälisiä kysymyksiä sekä alueellista kehittämistä kohtaan on tärkeää. Etsimme kahta motivoitunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.

Harjoittelijan työnkuvaan kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

 • seminaarien ja vierailujen järjestäminen
 • toimiston viestintätoiminnoissa avustaminen
 • EU-politiikan ja EU-rahoitusohjelmien seuraaminen
 • hanketoiminnan edistämisessä avustaminen
 • yhteydenpito muihin aluetoimistoihin
 • toimiston hallinnolliset tehtävät
 • muut harjoittelijan kanssa sovittavat tehtävät

Palkkaus: Harjoittelijoille maksetaan 1211 €/kk suuruinen palkka. Oppilaitoksen tai muun tahon myöntämää harjoittelutukea ei edellytetä.

Hakuaika: Englanninkieliset hakemus ja ansioluettelo on jätettävä sähköpostitse osoitteeseen info@eastnorth.fi viimeistään 15.4.2019. Viestin otsikkoon tulee kirjoittaa ”Harjoittelupaikkahakemus” ja oma nimi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Haluatko toimia vapaaehtoisena sairaalassa?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia vapaaehtoisena KYSissä Kuopiossa. Voit toimia vaikkapa aula-avustajana, juttukaverina tai esiintyjänä.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot:

 • Miksi haluat toimia vapaaehtoisena?
 • Mitä odotat vapaaehtoistoiminnalta?
 • Millaista kokemusta sinulla on ihmisten kanssa toimimisesta?

Lähetä hakemus 3.5.2019 mennessä osoitteeseen olka (AT) kuh.fi

Haastattelemme kaikki vapaaehtoiseksi haluavat touko-kesäkuussa, jonka jälkeen valitsemme 20 hakijaa koulutukseen. Sairaalavapaaehtoiskoulutus järjestetään syyskuussa 2019, jonka jälkeen tehdään lopullinen valinta. Vapaaehtoisilta edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja: olka (AT) kuh.fi

Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa koordinoivat yhteistyössä KYS, Tukipilari ja OLKA-toiminta.

 
 
     
 
     
 
     
 
 

Kampuskalenteri

9.4. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
9.4. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
9.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
10.4. HerkkuAppro
10.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 19, Pakkahuone
11.4. Poikkitieteellinen työelämäilta: Add me on LinkedIn! klo 18, Metrian aulassa
11.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
11.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 19, Pakkahuone
13.4. Lasiterassin lavatanssit
13.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
16.4. Järjestöpäivät Carelian aulassa klo 10-14: Ainejärjestöt
16.4. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
16.4. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
16.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
17.4. Joensuun toimisto on auki klo 12–15
17.4. Järjestöpäivät Carelian aulassa klo 10-14: Kerhot ja muut järjestöt
17.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
18.–23.4. ISYYn toimistot ovat suljettuina
18.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 19, Pakkahuone
19.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 19, Pakkahuone
20.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 14, Pakkahuone
24.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
25.4. Aikahyppy (järj. Joensuun ylioppilasteatteri) klo 19, Pakkahuone
25.4. 8-Appro 2019
26.4. RajaSpeksi 2019: Schoolbusters klo 19 Kerubissa
27.4. Joensuun vappusoudut
29.4.
 Joensuun Savo-Karjala excursio 2019
29.4. Vappusitsit (järj. Sulo ry)
30.4.–1.5. ISYYn toimistot ovat suljettuina 
30.–31.5. ISYYn toimistot ovat suljettuina
2.5. Poikkitieteelliset postwabukalyptiset sitsit
5.5. Opintotukikoris
18.5. ONNI - Itä-Suomen yliopiston kuoro Joyn 50-vuotisjuhlakonsertti

Joensuun kaupunginorkesterin konsertit
Joensuun kaupunginteatterin ohjelmisto
Joensuun taidemuseo Onnin ohjelmisto
Kerubin tuleva ohjelma
Pohjois-Karjalan museo Hilman ohjelmisto

 

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon maanantai) osoitteeseen vapaa-aika@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.
 

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko