Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu 5/2019

ti 5. helmikuuta 2019 16.55.28

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa ensi viikon tiistaina 12.2.2019.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 5/2019

Vko 6, 5.-11.2.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

 

Liikuntailtapäivää vietetään ensi viikolla

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa ensi viikon tiistaina 12.2.2019. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan liikuntailtapäivän aktiviteetteihin, tee se nyt! Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Lisätietoa liikuntailtapäivästä ja ilmoittautumisestä löydät tästä uutiskirjeestä. Katso kirjeestä myös muut ajankohtaiset tapahtumat kampuksilla ja niiden ulkopuolilla.

Pirteää viikkoa!

PS: Kuopion kampuksen Weekly Feed alkaa ilmestyä jälleen ensi viikosta alkaen.

 
 
     
 

 

 
 

Liikuntailtapäivä 12.2.2019

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa tiistaina 12.2.2019. Liikuntailtapäivän tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteinen hengähdystauko arjen aherruksen keskelle. Ohjelmassa on jälleen monipuolinen kattaus erilaisia liikuntavaihtoehtoja normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi.

Kerran lukukaudessa järjestettävä liikuntailtapäivä on vapautettu rehtoreiden päätöksellä opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Katso kampuskohtaiset iikuntailtapäivien päiväohjelmat:
Joensuu
Kuopio

Liikuntailtapäivään osallistuminen ei edellytä SYKETTÄ-liikuntatarraa.

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

 

ISYYn Kuopion kampustoimiston aukioloajat muuttuvat

Maanantaista 4.2. alkaen ISYYn Kuopion toimiston viikoittaiset aukioloajat ovat muuttuneet. Uudet aukioloajat: ma, ti, to klo 10–15, ke 12–15 ja pe suljettu.

Voit tarkistaa toimiston aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset nettisivuiltamme osoitteesta isyy.fi.

Poikkeuksia toimiston aukioloajoissa helmikuussa:
Ti 12.2. toimistot avoinna klo 10–12
Ke 13.2. toimistot avoinna klo 12–15
To-pe 14.–15.2. toimistot suljettu

 
 
     
 
 

ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa!

Suomi on EU:n puheenjohtajamaa heinäkuusta joulukuuhun 2019. Ilmastoveivi2019 -kampanjan tähtäimessä on, että kansan tuella Suomi käyttää hyväksi EU-puheenjohtajakautensa mahdollisuudet ja ajaa tiukasti ilmaston lämpenemisen rajaamista 1,5 asteeseen. Tuolloin Suomella on puheenjohtajamaana valta tehdä neuvostossa aloite ilmastopaketin tavoitetasojen päivittämiseksi vuosien 2030 ja 2050 osalta 1,5 asteen mukaisiksi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Ilmastoveivi2019 tavoittelee 500 000 allekirjoitusta vetoomukselle, joka luovutetaan Suomen uudelle pääministerille keväällä 2019.

Ilmastoveivi2019 yhdistää suomalaiset iästä, taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta toimimaan yhdessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ilmastoveivillä vaadimme yhteen ääneen Suomea ottamaan johtoaseman ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä, ja päättäjiltä rohkeutta tehdä merkittäviä poliittisia ratkaisuja.

Myös ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa! Lue lisää kampanjasta sekä allekirjoita vetoomus ilmaston puolesta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 haettavissa

Osallistuitko viime vuonna aktiivisesti ainejärjestön tai kerhon toimintaan tai halllinto- ja työryhmätyöskentelyyn? Tiesitkö, että toiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä?

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 ovat nyt haettavissa. Katso tarkemmat tiedot ja oheet ISYYn sivuilta. Lisätietoja voit kysyä myös ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Save the date: ISYY 9v

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) täyttää tänä vuonna 9 vuotta! Vuosijuhlat ovat niin opiskelijoiden, henkilökunnan kuin alumnienkin yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti.

ISYY järjestää vuosijuhlat joka toinen vuosi, kampuskaupunkien isännöidessä juhlia vuorotellen. Tänä vuonna pääsemmekin pitkästä aikaa juhlistamaan vuosipäivää Kuopiossa!

Merkkaahan jo vuosijuhlat kalenteriisi 16.3.2019! Lisätietoa tulossa pian!

 

 
 
     
 
 

YTHS tiedottaa

Mitä su(u)lle kuuluu?
Viikolla 6 (4.-8.2.) vietetään Suomessa ksylitoliviikkoa. Joensuun YTHS:ssä teema näkyy odotusaulassa; tarjolla ksylitolipastilli -näytteitä sekä tietoa ksylitolin eduista päivittäisen hampaiden hoidon osana. Tervetuloa!
Lue lisää

Tutustu tartuntatauti- ja rokotusohjeistukseen!
Tiesitkö, että tartuntatautilaki määrittelee sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun osallistuvien opiskelijoiden immuniteetin potilaiden suojaamiseksi. Opintoihin kuuluva työharjoittelu edessä?
Lue lisää

 

 
 
 

Kokeile sähköistä oirearviota vielä helmikuun ajan 
YTHS testaa sähköistä oirearvio-palvelua osassa toimipisteitä vielä helmikuun ajan. Palvelun avulla voit tunnistaa ja arvioida oireesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle. Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta.
Lue lisää

Hyvinvointia ryhmistä – tutustu kevään tarjontaan!
YTHS tarjoaa useilla paikkakunnilla opiskelijoille erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä. Elämänhallinnan ja terveyden edistämisen ryhmissä saat vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi.
Tsekkaa oman paikkakunnan tarjonta ja tule mukaan

Chat tuli jäädäkseen!
Pilotoimme viime syksyn ja loppuvuoden aikana chattia opiskelijan uutena palvelukanava YTHS:ssä asiointiin. Syksyn aikana chatissa asioitiin kaikkiaan noin 5000 kertaa. Opiskelijat kommentoivat palvelukanavaa muun muassa seuraavasti: ”Chatti tuntui erittäin vaivattomalta ja matalan kynnyksen tavalta ottaa yhteys terveydenhuollon piiriin. Vastauksen saaminen oli helppoa, vaivatonta ja nopeaa.” Chatin toimivuudesta saatiin arvokasta palautetta niin opiskelijoilta kuin henkilökunnaltakin. Ensi kevään aikana käyttöön saadaan entistäkin toimivampi asiointikanava. Tammi-helmikuussa chat palvelee  ma–pe klo 13–14. Chatin löydät Self-palvelusta, jonne kaikki opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut YTHS:llä on keskitetty.

 
 
     
 

 
 

Vertaistuutori- ja kv-tuutorihaku 28.1.–10.2.2019

Haluatko auttaa uutta opiskelijaa sujuvaan
opintojen alkuun? Oletko halukas oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja sitoutumaan vertaistuutorin tehtävään? Haluatko olla mukana kehittämässä UEFopiskelijan hyvää ensimmäistä opiskeluvuotta?

Etsimme yli 300 tuutoria auttamaan perustutkinto-opiskelijat, kansainväliset maisteriopiskelijat ja vaihto-opiskelijat opintojen alkuun Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Tule rakentamaan UEF-henkeä tuutorityölläsi. Saat arvokasta osaamista tulevaisuutta ajatellen ja luot uusia ystävyyssuhteita. Tuutoroinnilla kerrytät myös opintopisteitä.

Lisätietoja:
Joensuun kampus | Mari Tirronen, 050 569 1806, mari.tirronen(at)uef.fi
Kuopion kampus | Niina Rissanen, 040 355 3058, niina.rissanen(at)uef.fi
Kansainvälisten maisteriohjelmien ja vaihto-opiskelijoiden tuutorit:
Kirsi Konttinen, 029 44 58170, international(at)uef.fi

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

SYKETTÄ tiedottaa: hiihtotekniikkakurssit alkavat 11.2.

Suositut hiihtoteknikkakurssit järjestetään jälleen helmi-maaliskuussa. Perinteisen ja vapaan tyylin kursseilla pääset parantamaan tekniikkaa kilpahiihtäjä Petri Torvisen opastuksella. Ensimmäiset tunnit pidetään jo 11.2. Ilmoittautumiset alkavat 14 vrk ennen tapahtumaa. Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen liikuntakalenterin kautta. Kurssit sopivat jo alkeet osaaville.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijakysely

UEF on mukana Europe Teaching Rankingissa, johon oleellisena osana kuuluu oheinen kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille suunnattu opiskelijakysely. Vastaathan kyselyyn 28.2.2019 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie vain n. 10 minuuttia. Kyselyllä kartoitetaan opiskelijoiden sitoutuneisuutta opintoihinsa, vuorovaikutusta opetushenkilökunnan kanssa, yliopiston palveluiden laatua sekä opintojen tuottamia valmiuksia työelämään.

Linkki kyselyyn

 
 
     
 
 

 

Airueksi Joensuun tohtoripromootioon 6.-8.6.2019

Joensuun kampuksen opiskelija, haluatko ansaita opintopisteitä osallistumalla Itä-Suomen yliopiston akateemiseen juhlaan? Yliopistomme seuraava tohtoripromootio järjestetään Joensuussa 6.-8.6.2019. Kolmipäiväisessä juhlassa on useita erilaisia tilaisuuksia, joihin tarvitaan opiskelija-airuita avustamaan järjestelyissä.

Lue tarkemmin täältä ja ilmoittaudu mukaan 31.1.2019 mennessä!

 
 
     
 

 
 

Kirjamarkkinat Carelian aulassa 5.-7.2.

Haluaisitko lukea enemmän, etsitkö uusia ajatuksia tai kurssikirjoja? Identifioitko itsesi humanistiksi, yhteiskuntatieteilijäksi, filosofiksi tai muuten vaan tajuttoman fiksuksi tyypiksi? Pelastuisiko maailma jos ihmiset vain tietäisivät enemmän asioista? Tai ainakin yhtä paljon kuin sinä?

Toivoa on: tule kustantajien kirjamarkkinoille Itä-Suomen yliopiston Carelian aulaan Joensuussa! Tarjolla on 5.2.–7.2. valtaisa valikoima kiinnostavia kirjoja erittäin opiskelijaystävälliseen hintaan. Loistava tilaisuus Joensuun katu-uskottavimman kirjahyllyn kasvattamiseen myös muille kuin opiskelijoille! 

Tervetuloa kirjaostoksille joukkorahoittamaan totuutta ja tieteellistä maailmankuvaa. Täältä löydät luettavaa jollaista et edes kuvitellut olevan olemassa. 

Mukana kirjamarkkinoilla ovat:
Gaudeamus
SKS
Vastapaino
Kirjakauppa Tiedekirja
Into Kustannus

Yliopiston kirjamarkkinoilla käväiseminen muuten vastaa meidän mielestämme noin 40 opintopistettä.

 
 
     
 
 

Nelinpeli museossa: Alice Kask, Neeme Külm, Jass Kaselaan & Holger Loodus, 7.2.–5.5.2019

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin keskiviikkona 6.2.2019 klo 18 Joensuun taidemusoon.

Sukupolvensa merkittävimpiin virolaistaiteilijoihin kuuluvat Alice Kask, Neeme Külm, Jass Kaselaan ja Holger Loodus esittäytyvät kevätnäyttelyssä uusilla teoksillaan. Mukana on maalauksia, veistoksia ja tilataidetta. Eri tekniikoilla työskenteleviä taiteilijoita yhdistää tilallinen lähestymistapa. Äärimmäisestä yksinkertaisuudestaan huolimatta teoksista välittyy niin ääni ja hiljaisuus, liike ja staattisuus kuin luovuus ja huoliteltu käsityö. Näyttely on yhteistyö Tallinnan taidehallin kanssa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Janne & Jurjen - kovat Jiit lavalla 7.2.

Torstaina 7.2.2019 klo 19 Carelia-salin lavalle pianon ääreen astelee Janne Mertanen
ja Joensuun kaupunginorkesteria johtaa sen taiteellinen johtaja Jurjen Hempel.
Janne & Jurjen -kattauksessa kuullaan muun muassa ensiesityksenä Haydnin
sinfonia nro 102.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Joensuun ylioppilasteatteri esittää: Pisarat XVI – Eläimellistä menoa.

Pisarat on Joensuun ylioppilasteatterin pitkän linjan näytelmäkokonaisuus, joka on vuosittain
tarjonnut Joensuun ylioppilasteatterin lyhytnäytelmiä erilaisten teemojen ympäriltä.
Tämän vuoden teemana on eläimellisyys, jota sivutaan eri kanteilta lyhytnäytelmissä.

 
 
 

Pääsemme vierailemaan lieksalaisessa Liskopihassa, tutustumaan Puolen hehtaarin parkkipaikan asukkaisiin, jännittämään kirouksen uhrien puolesta sekä seuraamaan luontodokumenttia
ylioppilasteatterilaisten elämästä.

Esitykset Joensuun Pakkahuoneella

pe 8.2. klo 19
la 9.2. klo 14
ke 13.2. klo 19
to 14.2. klo 19

Esityksen kesto: noin 60 min
Esitykseen on esteetön pääsy pyörätuolilla.
Liput: 12€, 9€ (alennus), 7€ (ISYY-opiskelijat)
Lippuvaraukset: tuotanto.joyt@gmail.com / 045 112 9205

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Jenkkifutiksen peruskurssi tammi- ja helmikuussa

Wolves tarjoaa jenkkifutiksen peruskurssin naisille ja miehille Joensuu Areenassa:

- 11.2. klo 18 - 20

Osallistumismaksu 10 €, joka hyvitetään mikäli jatkat lajin parissa. Ota mukaasi liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Ilmoittautumiset p. 040 525 7731.

 
 
     
 
 

 

Aloita Roller Derby! Tulossa ilmaisia lajikokeiluja ja alkeiskurssi

Joensuu Roller Derby järjestää ilmaisia lajikokeiluja ennen 18.2. alkavaa alkeiskurssia. Paikalla saat tietoa lajin perusteista, esimakua derby-treeneistä ja pääset kokeilemaan rullaluistelua. Aiempaa kokemusta luistelusta et tarvitse, vain halun oppia uutta!

Ti 12.2. Liikuntailtapäivä, klo. 14:30 Tulliportinkadun koulu
Ilmoittaudu

Ke 13.2. Ilmainen kokeilu, klo. 19:15 Niittylahden opisto
Ilmoittaudu

Vielä alkeiskurssin alussa on mahdollista tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi, kunhan ilmoitat etukäteen saapuvasi. Meidät tavoittaa Facebookista Joensuu Roller Derby tai sähköpostilla joensuu.rollerderby@gmail.com

 
 
     
 
 

 

Liikuntailtapäivän jatkobileet 12.2.

Kevään liikuntailtapäivää vietetään Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa 12.2.2019. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 eteenpäin, ja päivän aikana on tarjolla monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ympäri Joensuuta.

Päivän urheilun jälkeen on tärkeätä muistaa oikea palautus ja tämä onnistuu parhaiten liikuntailtapäivän jatkobileissä! Livenä nähdään tällä kertaa Poju, joka on tuttu mm. Poika saunoo ja Esson baariin -hiteistä. Pue siis päällesi haalarit ja ole osa opiskelijoiden urheilujuhlaa, koska näissä bileissä kaikki voittaa!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Parisalsan ja kizomban tiiviskurssit helmikuussa

Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry järjestää helmikuussa parisalsan (15.-16.2.) sekä kizomban (22.-23.2.) tiiviskurssit! Hinta opiskelijoilta vain 20€ / kurssi (yht. 6h opetusta). Kursseille voi tulla parin kanssa tai ilman. Lisäksi la 16.2. järjestetään salsabileet Bepopissa. Lisätiedot & ilmoittautuminen verkkosivuilta  sekä Facebookista

Tervetuloa! PS katso nettisivuilta myös viikkotuntien ohjelma.

 
 
     
 
 

Joensuun Kyykkäturnaus 21.2.

Joensuun Kyykkäturnaus palaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna kyykät kaatuvat uudella keskustorilla!

Kokoa neljän hengen huipputiimisi ja valmistaudu koitokseen kaupungin sydämessä!

Parhaan joukkueen lisäksi Bar Play palkitsee jokaisesta joukkueesta säväyttävimmän pelaajan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tammikuussa chateissa jutellaan arkeen ja palautumiseen liittyvistä asioista:

to 31.1. Uni + opiskelija = mahdoton yhdistelmä? Chatissa jutellaan unesta, uneen liittyvistä hankaluuksista ja siitä, miten unta voisi parantaa. Chatissa mukana myös Nyytin Marjo ja vapari Anne.

Muut tulevat chatit:
14.2.  Mitä sulle kuuluu?
28.2.  Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3.  Mikä minusta tulee isona?
28.3.  Mikä mua ohjaa, kuuntelenko itseäni?
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Ilmaisia webinaareja somesta ja Linkedinistä helmikuussa tarjolla!

 Linkedin opiskelijoille ja vastavalmistuneille 5.2. klo 17-19
Kouluttajana Riikka Keskitalo

Somessa työnhaku 13.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

Linkedin haltuun, perusteet 25.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

 
 
     
 
 

Sinustako Zemppari?

Haluatko sinä olla arjen sankari, Zemppari jollekin kaveria etsivälle nuorelle? Tule koulutukseen 18., 21. ja 23.2.2019! Koulutus ei sido vielä toimintaan, vaan voit päättää sen jälkeen, haluatko lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan. Saat tuen ja neuvonnan tehtävään ja toiminnasta koituvat kustannukset korvataan. 

Koulutus 18. & 21.2.2019 klo 17-20 sekä 23.2.2019 klo 9:30–15:30

Hinta 10 € (sis. Nuorten Palvelu ry:n jäsenmaksun, materiaalit ja tarjoilut )

Ilmoittautumiset Riitalle 10.2. mennessä: 040 487 4683 (tekstiviesti, WhatsApp)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Lunta Ilosaaressa 15.-16.3. 

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.-16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen  nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

 

 
 
 

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.-16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

– Tavoitteena on osoittaa, että talvi ei ole Ilosaaressa järjestettäville tapahtumille este, ja festivaali voidaan järjestää myös lumen ja jään keskellä, kertoo Kerubin tuottaja Erkka Parkkinen.

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kiinnostavan esiintyjäkattauksen, joka tällä kertaa jakaantuu kahdelle illalle. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla kuullaan maakunnan tuoretta musiikkisukupolvea, kun illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Musiikkialan medioissa orkesteri on saanut hyvän vastaanoton, ja sitä onkin verrattu hengeltään muun muassa alkuaikojen PMMP:hen. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskan pito ja iloittelu.

– Vaikka ulkona ollaan ja maaliskuussa onkin vielä useimmiten hanki maassa ja kylmät kelit, saadaan tapahtumateltassa varmasti lämpö nousemaan ja tunnelma kattoon, uskoo tuottaja Parkkinen.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta sekä tekemistä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä ja niitä on saatavilla Kerubilta, Levy-Eskoilta sekä Lippu.fi ja Tiketti-palveluista. Karelia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat saavat lippunsa 25 euron opiskelijahintaan POKA:n tai ISYYn toimipisteistä Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nuorten asumisen ajankohtaispäivä

Aika: 6.2. klo 12.30–16.00
Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

Seminaarin teemana on mielenterveys. Pureudumme nuorten mielenterveysongelmiin vaikuttaviin tekijöihin. Mitkä asiat lisäävät nuorten voimavaroja, mitkä syövät niitä? Miten kohdata nuori, jolla on mielenterveydellisiä haasteita? Miten nuoret voivat? Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia ensi helmikuun tilaisuudessa.

Tilaisuus on suunnattu nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä muille nuorisotyön kehittämisestä kiinnostuneille.

Sitovat ilmoittautumiset ke 30.1.2019 mennessä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapahtuma striimataan. Voit seurata tilaisuutta suorana.

 

 
 
     
 
 

Opiskelijakortilla Joensuun kaupunginteatteriin vain 6-7,50 eurolla esityspäivinä!

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa opiskelijoille opiskelijalipun esityspäivinään vain 6-7,50 euron hintaan.
 
Äkkilähtö-hinta on voimassa esityspäivinä ja koskee teatterin omaa tuotantoa.

Lipun saa ostaa esityspäivinä Carelicum palveluista, Koskikatu 5 tai teatterin ovilipunmyynnistä tuntia ennen esitysten alkua, kaupungintalo, Rantakatu 20. Vaivattomimmin saat lipun suoraan kännykkääsi esityspäivänä Ticketmaster Suomen verkkokaupasta!

P.S. Jos haluat varmistaa teatterilipun jo ennen esityspäivää, maksaa opiskelijalippu tuolloin 12-15 euroa näytelmästä riippuen.

 

 
 
     
 

 
 

 

Opiskelijoiden SM-kisavuosi tarjoaa taas draamaa ja ilon hetkiä

OSM-vuosi 2019 aloitetaan viime vuotiseen tapaan alppilajeilla Tahkolla. Lisäksi luvassa on vähintään 15 eri lajia suunnistuksesta painonnostoon. Lisää lajeja on varmasti tulossa vielä, mutta niistä tiedotamme myöhemmin. Kaikki lajit ja ilmoittautumisohjeet tulevat osmkisat.fi sivulle.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Minun tarina -ryhmä

Ryhmä on nuorille suunnattu aikuisille (18-29 v.). Huoli omasta tai läheisen hyvinvoinnista herättää usein monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Omia tunteita on hyvä oppia tunnistamaan, nimeämään ja ilmaisemaan.

Ryhmässä käytetään toiminnallisia menetelmiä keskustelun lisänä.

Paikkana Karjalankatu 4 a 2, Joensuu.

12.2 klo 16.00
19.2 klo 16.00
26.2 klo 16.00
05.3 klo 16.00 
12.3 klo 16.00 

Ohjaajina Johanna Meriläinen ja Viivi Kemppainen

Ilmottautuminen Viiville p. 0503376282 tai info@tukitupa.fi

 
 
     
 
 

Osallistu Universumin uratestiin

Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi? Mitä taitoja työnantajat hakevat?

Osallistumalla Universumin uratestiin saat:
· Analyysin uraprofiilistasi vahvuuksilla ja heikkouksilla
· Kohdistetun listan sinulle parhaiten sopivimmista työnantajista
· Voit lähettää ilmaiseksi englanninkielisen ansioluettelon TopCV-palveluun, josta saat palautetta ja vinkkejä sen parantamiseen!

Uratestin avulla pääset myös antamaan arvokasta palautetta koulullesi parhaista yritystapahtumista ja kanavista joita kautta haluat saada tietoa työnantajista! Pääset myös kertomaan kuinka hyvin koulusi on valmistanut sinua uraasi varten.

Osallistu Uratestiin

Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 1.4 miljoonalle opiskelijalle 2000 eri yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta ja koko Suomesta jo 18:tta kertaa. Start Me Up on Suomen suurin vuosittain toistuva ideakilpailu. Palkintopotti on tänä vuonna suurempi kuin koskaan kisan historiassa – jaossa on yhteensä 100 000 euron edestä raha- ja asiantuntijapalkintoja sekä pilotointitukea. Parhaalle idealle on luvassa 20 000 euroa sekä tilat vuodeksi. 

Tänä vuonna kilpailusta vastaa Business Joensuu Oy, joka muodostui Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n fuusioituessa 1.1.2019. 

Start Me Up -liikeideakilpailu on kaikille avoin. Eri sarjoissa palkitaan mm. paras opiskelijaidea, tutkimuslähtöinen idea ja yrityslähtöinen idea. Palkinnoista päättää asiantuntijaraati, joka koostuu Business Joensuun ulkopuolisista kokeneista liike-elämän ammattilaisista.

Start Me Up -liikeideakilpailu käynnistyy 1.2. ja päättyy 31.3. Palkinnot jaetaan 8.5.2019.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.–29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) on 1945 perustettu monialainen tieteen, politiikan, talouden ja kulttuurin kohtauspaikka Itävallan Alpeilla. Ohjelmassa käsitellään globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutos ja pakolaisuus sekä ilmiöitä kuten populismi ja demokratia sekä teknologian kehitys. Alpbachin idylliseen alppikylään kokontuu 14.8.–30.8.2019 yli 900 alansa huippua edustavaa puhujaa ja 5000 osallistujaa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä kokemaan taidetta ja vaelluksia.

Stipendi kattaa osallistumismaksun, majoituksen ja pienen taskurahan. Suomesta KAUTE-säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto kustantavat stipendit 4 alle 30-vuotiaalle. Stipendi jaetaan vuosittain 700:lle nuorelle ympäri maailman. Hae täältä!

Mitä? Maailmankuvan laajentuminen 2,5 viikossa
Missä? Alpeilla, Alpbach
Milloin? 14.8.-30.8.2019
Mitä maksaa? Matkakulut

Oliver Heinonen, p. +358 504668672, www.linkedin.com/in/oliver-heinonen

Annina Lattu, p. +358 503454173, fi.linkedin.com/in/anninalattu

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Vastaa Frankin opiskelijakyselyyn ja voita!

Onko sinulla käytössäsi Frankin digitaalinen tai muovinen opiskelijakortti? Hienoa! Haluamme kuulla sinun mietteitäsi siitä, miten päädyit valitsemaan juuri tämän opiskelijatunnisteen, sekä kuulla kokemuksiasi Frankin palvelun käytöstä. Mielipiteesi on meille tärkeä.

Vastaa kyselyyn viimeistään pe 8.2., arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken Gigantin 100 € lahjakortin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Etsimme vastaajia verkkokäyttäytymistä koskevaan kyselyyn

Tämä on kutsu osallistua verkkokäyttäytymistä koskevaan Eyes Online -kyselyyn. Kyselyssä kartoitetaan ihmisten näkemyksiä valtion viranomaisten toimivaltuuksista (mm. tiedonkeruu, tallennus, analyysi) verkossa sekä kuinka he itse huolehtivat yksityisyydestään verkossa. Osa kysymyksistä käsittelee myös ”kiistanalaisia verkkokäyttäytymisen muotoja”, kuten laitonta lataamista.

Tulosten tarkoitus on tuoda esiin verkon käyttäjien näkökulmaa poliittiseen keskusteluun ja kehittää tapoja parantaa kansalaisten tietämystä tietoverkkojen valvonnasta. Lisäksi tutkimme, kuinka ihmiset kokevat yhtäältä verkkokäyttäytymisen ja toisaalta viranomaisten suorittaman valvonnan oikeutettuja rajapintoja verkossa.

Kysely on anonyymi ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.

Kysely on englanninkielinen ja sen toteuttaa skotlantilainen Dundeen yliopisto. Kysely on osa laajempaa Britanniassa, Suomessa ja Norjassa toteutettavaa, NordForskin rahoittamaa tutkimusprojektia. Vastaajien kesken arvotaan 50£ arvoisia kirjalahjakortteja – arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista ja tietoja ei yhdistetä kyselyyn.

Siirry suoraan kyselyyn
Password: eyesonline

Lisätietoja tutkimuksesta ja tutkimusryhmästä löydät verkkosivuiltamme tai voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. 

Verkkosivut 
Twitter: @nordeyes 
Sähköposti: eyesonline(at)dundee.ac.uk

 
 
     
 
 

 

Tule mukaan iloiseen ja reippaaseen vapaaehtoistoimintaan!

Sporttikummitoiminta on Pelastakaa Lapset järjestön uusi ehkäisevän työn muoto Itä-Suomessa, jossa valmennetaan täysi-ikäisiä vapaaehtoistoimijoita (= sporttikummeja) lasten/nuorten tueksi. Sporttikummin tärkein tehtävä on kannustaa ja innostaa lasta liikkumaan yhdessä valitun liikkumisen kautta (uinti, sulkapallo, kävelylenkki tms.).  Järjestämme Sporttikummi-valmennuksen Joensuussa la 23.2.2019. Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

 
 
 

Lapsiperheen tukihenkilönä tapaat omaat nimikkoperhettäsi keskimäärin pari kertaa kuukaudessa muutaman tunnin ajan. Voit olla apuna arjen pyörityksessä esim. viettämällä aikaa lasten kanssa kanssa – tai toimia koko perheen harrastuskaverina. Omat kiinnostuksen kohteesi otetaan luonnollisesti huomioon. Seuraava tukihenkilövalmennus järjestetään helmikuussa. Ilmoittaudu tästä.

Tarkistamme kaikkien vapaaehtoisten rikostaustaotteet sekä pyydämme heistä sosiaalitoimen lausunnon.

Pelastakaa Lapset vakuuttaa kaikki vapaaehtoiset  ja valmennuksen lisäksi korvaamme toiminnasta aiheutuvat matkakulut sekä tuemme vapaaehtoisen ja lapsen harrastamisesta aiheutuvia kustannuksia. Toivomme vapaaehtoisten sitoutumista vähintään vuodeksi.

 
 
     
 

 
 

 

Valmentajahaku kaudelle 2019-2020 käynnissä

Josba Juniorit ry etsii innokkaaseen valmentaja/ohjaajarinkiinsä lisää työvoimaa tekemään arvokasta arkityötä! Seuramme on tällä hetkellä Pohjois-Karjalan suurin ja jatkuvasti kasvavassa toiminnassa on mukana jo 400 salibandynpelaajaa. Seuralla on tällä hetkellä juniorijoukkueet B-G-poikien sekä B-F-tyttöjen liiton alaisissa sarjoissa.

Käynnissä on valmentajahaku kauden 2019-20 kilpajoukkueisiin, sillä useisiin joukkueisiin on valmennustiimeissä paikkoja auki erilaisiin rooleihin. Ohjaustehtävät alkavat Toukokuun aikana, harjoitukset sijaitsevat Joensuun alueen liikuntapaikoilla arkisin ja pelitapahtumat syyskuusta alkaen viikonloppuisin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tehdään töitä 2019 -ohjelman haku käynnissä 10.2. asti

Tehdään töitä –ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee –ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan matkalla unelmien uralle.

 

 
 
 

Kampanjan kohderyhmänä ovat 18–35-vuotiaat korkeakoulutetut, joko vasta valmistuneet tai piakkoin valmistumassa olevat, nuoret.

Kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat reilusti palkattuja, noin 6 kk mittaisia harjoittelupaikkoja, joissa harjoittelijoille on tarjolla arvokasta työelämäkokemusta oman alansa tehtävistä. Tehdään töitä 2019 -ohjelmassa harjoittelupaikkoja tarjoavat: Kela, K-ryhmä, KPMG, Outotec, SRV, VTT ja Wärtsilä. Lisäksi kampanjaa tukevat Akava, Metso, Ilmarinen ja Stockmann.
Kaikki ohjelmassa mukana olevat traineet pääsevät myös osallistumaan yhteiseen Kick off-tilaisuuteen huhtikuussa ja verkostoitumaan muiden ohjelmaan osallistujien kanssa.

Avoimet paikat ovat pääsääntöisesti PK-seudulla, mutta paikkoja on myös ympäri Suomen.
Harjoittelupaikkoja tarjotaan muun muassa seuraavilta aloilta:
•    Asiakaspalvelu ja yleishallinto
•    HR
•    IT, teknologia ja teollisuus
•    Konsultointi ja koulutus
•    Laki
•    Myynti, markkinointi ja viestintä
•    Osto & hankinta
•    Taloushallinto
•    Tutkimus& Kehitys

Tehdään töitä 2019 –ohjelman haku on auki 21.1.–10.2. Kaikki avoimet paikat löytyvät Suomen Mentorien sivuilta. 

Suomen Mentorit on kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu mentoriohjelmien järjestäjä. Yli 1900 mentoriparia on jo osallistunut vuoden mittaiseen ohjelmaan. Mentoroinnin tavoitteena on auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa ja valmistamaan nuoret työelämään. Suomen Mentoreiden trainee-ohjelmien avulla yli 450 nuorta on saanut työpaikan. Suomen Mentoreiden mentorikaartiin kuuluu mm. pääministeri Juha Sipilä, Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri ja lastenkirjailija Linda Liukas.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vaihdosta Duuniin-tapahtuma Pietarissa suomalaisille opiskelijoille 1.3.2019

Paikka: Suomen pääkonsulaatti, Pietari (Preobrazhenskaja pl.4)
Aika: perjantai 1.3.2019  alkaen klo 17:00

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään maanantaina 20.2.2019.

Oletko Venäjästä kiinnostunut ja vailla kesätöitä tai siirtymässä työelämään? Tule tutustumaan Venäjällä toimiviin suomalaisiin työnantajiin ja tapaamaan paikan päällä työskenteleviä nuoria, mutta kokeneita ammattilaisia. Mainio verkostoitumismahdollisuus!

Tapahtumassa Venäjällä toimivat suomalaisyritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistä Venäjällä. Aiempina vuosina tilaisuudessa on myös esitelty konkreettisia harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja, joihin haetaan opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Paikkoja on viime vuosina ollut useiden alojen opiskelijoille, osa esimerkiksi tekniikan tai kaupalliselle alalle. Lisäksi nuoret Venäjä-ammattilaiset kertovat opiskelijoille kokemuksistaan ja työpolustaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Venäjä-klubi ry, Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja EDUFI - Opetushallituksen kansainväliset palvelut.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu suomalaisille harjoittelijoille ja vaihto-opiskelijoille Venäjällä, mutta myös muut Venäjä-aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan tilarajoitusten puitteissa.

Tilaisuuteen passi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta antaa Jaana Mutanen: jaana.mutanen(at)oph.fi

 
 
     
 
 

Disneyland® Paris rekrytointi Helsingissä 13.3.2019

 

Keen to work in France at Europe’s number one tourist destination? Are you curious, cheerful and enthusiastic? Do you have good French and English language skills? We will be in Helsinki on 13th March to recruit for roles in sales, greeting and food & beverage. 

Your mission at Disneyland Paris will be to immerse guests in an enchanted world filled with unique experiences and contribute to memories that will last a lifetime. 

Apply now to join our teams! With 100 nationalities and 20 spoken languages, our Cast Members come from around the world.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Haetaan vaalitoimitsijoita eduskunta- ja europarlamenttivaaleihin

Joensuun kaupungin keskusvaalilautakunta hakee opiskelijoita
vaalitoimitsijoiksi vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien
yleisen ennakkoäänestyksen toimittamiseen. Yleinen eduskuntavaalien
ennakkoäänestys järjestetään aikavälillä 3.-9.4.2019 ja
europarlamenttivaalien ennakkoäänestys aikavälillä
15.-21.5.2019. Toivomuksena on, että sama henkilö voi toimia
vaalitoimitsijana sekä eduskunta- että europarlamenttivaaleissa.

Vaalitoimitsijoista on säädetty vaalilain (714/1998) 17 §:ssä. Eduskunta- ja
europarlamenttivaaleissa vaalitoimitsijana ei voi toimia vaaleissa ehdolla
oleva eikä ehdokkaan puoliso, lapsi, sisarus tai vanhempi. Ehdokkuus
tarkoittaa ehdokkuutta missä tahansa vaalipiirissä. Vaalitoimitsijan on
oltava 18 vuotta täyttänyt henkilö.Työstä maksetaan tuntipalkka.

Tiedustelut arkistopäällikkö Terhi Tuononen-Sinkkonen p. 050 4415662

Joensuun kaupungin keskusvaalilautakunnnalle osoitetut vapaamuotoiset
hakemukset on lähetettävä 25.1.2019 klo 16:00 mennessä sähköpostitse
osoitteeseen vaalit@joensuu.fi.

 
 
     
 
 

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu ryhmän tapahtumien suunnitteluvastuu ja tapahtumien toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse kampanjakoordinaattori Outi Pallasojalle (outi.pallasoja(at)amnesty.fi) 15.2. mennessä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kansallisarkiston viestintä hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kansallisarkistossa on avoinna työsopimussuhteinen viestinnän korkeakouluharjoittelijan paikka ajalle 1.6.–31.8.2019. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden palvelualueelle.

Harjoittelusi aikana pääset osallistumaan tiimimme monipuolisiin viestinnän tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon eri kanaviin, mediaseurantaan, sometukseen ja tapahtumajärjestelyihin. Osallistut Arkistopäivät 2019 -tapahtuman viestintään ja EU-puheenjohtajuuskauden alamme pääkokouksen valmisteluihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kesätyönhaku energiayhtiö Gasumille on käynnissä

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä.

Yhtiö palkkaa kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin pääkonttoriimme Espooseen sekä muihin Suomen toimipisteisiimme Imatralle, Jyväskylään, Kouvolaan, Kuopioon, Lempäälään, Mäntsälään, Ouluun ja Vantaalle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti esimerkiksi Portfolio Assistantin ja Energy Specialistin tehtävistä sähkö- ja automaatioasennukseen, biokaasulaitoksen kunnossapitoon ja kaasulinjojen linjaraivaukseen. 

Hae kesätyöpaikkoja viimeistään helmikuun loppuun mennessä 28.2.2019. Merkitse tehtävä ja toimipaikka, jossa haluaisit työskennellä. Kerro myös, miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi haluaisit juuri meille töihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
     
 
 

Kampuskalenteri

5.-7.2. Kirjamarkkinat Carelian aulassa
5.2. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
5.2. ISYYn järjestökoulutus Joensuun kampuksella
6.2. ISYYn järjestökoulutus Kuopion kampuksella
5.2. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
8.2. Pisarat XVI klo 19 Pakkahuoneella (järj. Joensuun ylioppilasteatteri)
9.2. Pohjois-Karjalan maakuntaviesti
9.2. Pisarat XVI klo 14 Pakkahuoneella (järj. Joensuun ylioppilasteatteri)
12.2. Liikuntailtapäivä
12.2. Liikuntailtapäivän jatkobileet Ilonassa
12.2. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
12.2. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
12.2. Liikuntailtapäivän jatkobileet Ilonassa
13.2. Pisarat XVI klo 19 Pakkahuoneella (järj. Joensuun ylioppilasteatteri)
14.2. Pisarat XVI klo 19 Pakkahuoneella (järj. Joensuun ylioppilasteatteri)
19.2. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
19.2. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
21.2. Joensuun Kyykkäturnaus
21.-24.2. Joensuun musiikkitalvi
15.-16.3. Lunta Ilosaaressa
16.3. ISYYn 9-v vuosijuhlat

Joensuun kaupunginorkesterin konsertit
Joensuun kaupunginteatterin ohjelmisto
Kerubin tuleva ohjelma

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon maanantai) osoitteeseen vapaa-aika@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.
 

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko