Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu 7/2019

ti 19. helmikuuta 2019 16.37.09

ISYYn 9-vuotisvuosijuhlia vietetään 16.3. Kuopiossa, tule sinäkin mukaan juhlistamaan ylioppilaskuntaamme vujuille! Löydät lisätietoa vuosijuhlista ja niiden ilmoittautumisesta tästä uutiskirjeestä.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 7/2019

Vko 8, 19.-25.2.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

ISYYn vuosijuhlat ja Hymy- ja valitusviikko tulossa

ISYYn 9-vuotisvuosijuhlia vietetään 16.3. Kuopiossa, tule sinäkin mukaan juhlistamaan ylioppilaskuntaamme vujuille! Löydät lisätietoa vuosijuhlista ja niiden ilmoittautumisesta tästä uutiskirjeestä.

Uutiskirjeessä kerrotaan myös 11.–15.3. pidettävästä Hymy- ja valitusviikosta, jolloin ISYYn kautta voi jälleen antaa palautetta erilaisille opiskelijan elämään liittyville toimijoille.

Löydät uutiskirjeestä tuttuun tapaan myös seuraavat osiot:
- ISYYn ajankohtaiset
- Pinnalla nyt
- Tulevia tapahtumia
- Sekalaista
- Työelämä ja harjoittelu

Kivaa viikkoa!

PS. Olethan huomannut, että ISYYn uusitut nettisivut ovat avautuneet tutussa osoitteessa www.isyy.fi?

 
 
     
 

 
 

Uutiskirjeet ovat tauolla viikon 10

ISYYn uutiskirjeet Wiikko-Ärsyke ja Weekly Feed eivät ilmesty viikolla 10. Tiistaina 26.2. ilmestyvät uutiskirjeet kattavat viikot 9 ja 10. Mikäli haluat oman materiaalisi mukaan kyseiseen uutiskirjeeseen, toimitathan sen uutiskirjetiimille viimeistään 19.2.2019:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi 
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu@isyy.fi 
Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio@isyy.fi

 

 
 
     
 
 

 

Poikkeuksia ISYYn toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia maaliskuussa:
Ma–pe 4.–8.3. toimistot suljettu

Muistathan myös, että ISYYn Kuopion toimiston viikoittaiset aukioloajat ovat muuttuneet. Uudet aukioloajat: ma, ti, to klo 10–15, ke 12–15 ja pe suljettu.

Voit tarkistaa toimiston aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset nettisivuiltamme osoitteesta isyy.fi.

 
 
     
 
 

Tervetuloa ISYYn 9-vuotisvuosijuhlille Kuopioon 16.3.2019!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) 9:ttä vuosijuhlaa! Vuosijuhlaa vietetään lauantaina 16.3.2019 Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa.

Vuosijuhlien illalliskortin hinta ISYYn jäsenille on 80 euroa ja muille 100 euroa. Joensuusta on järjestetty vuosijuhlille Kuopioon ja takaisin maksuton kuljetus ja vuosijuhlavierailla on mahdollisuus varata myös hotellihuoneita Original Sokos Hotel Puijonsarvesta.

Vuosijuhlien jälkeistä silliaamiaista vietetään 17.3. klo 12 alkaen Tiukanlinnassa. Silliksen hinta on 20 €.

Ilmoittaudu vuosijuhlille (Google Forms)

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Anna kiitosta tai noottia ISYYn Hymy- ja valitusviikolla 11.–15.3.2019

Kevään 2019 Hymy- ja valitusviikkoa vietetään 11.–15.3.2019. Hymy- ja valitusviikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) kautta palautetta ISYYlle, yliopistolle, YTHS:lle, Amicalle tai kenelle tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle. Kirjoita palautteesi post it -lappuun Hymy- ja valitusviikon sermeille, tule käymään ständeillä ja kerro se suoraan ständin pitäjille tai anna palaute meille sähköisen lomakkeen kautta.

Mitkä jutut toimivat ja ansaitsevat kiitosta? Entä mikä ärsyttää ja kaipaa parannusta? Kerro se meille, niin viemme palautteen eteenpäin! Palaute annetaan nimettömänä.

Sähköisen lomakkeen kautta voit antaa palautetta viikolla 11. Lomake avautuu ma 11.3.2019 klo 9.00 ja sulkeutuu su 17.3.2019 klo 23.59. Linkin lomakkeeseen löydät ISYYn sivuilta.

Tarkempi Hymy- ja valitusviikon ohjelma julkaistaan helmikuun lopulla.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpiin urheilukisoihin!

SELL-kisat ovat hyvän mielen urheilutapahtuma, jossa samassa sarjassa saattaa urheilla olympiavoittajia tai aloittelijoita. Kisat järjestetään Liettuassa 17.–19.5. ja ilmoittautua voi 18.3. mennessä ISYYn hallituksen liikuntavastaavalle Ella Partaselle (ella.partanen@isyy.fi).

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYYn uudet verkkosivut on julkaistu!

Sivuilta löydät muun muassa ajankohtaiset uutiset, tulevat tapahtumat, hyödylliset yhteystiedot ja poikkeukset ISYYn toimistojen aukioloajoissa. Jos et saa sivuilta kaipaamaasi tietoa, voit soittaa toimistoillemme tai lähettää sähköpostia.

Joensuu: 044 576 8449 tai toimisto.joensuu(at)isyy.fi

Kuopio: 044 576 8419 tai jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi

Sivujen käyttöön liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä: 044 576 8449 tai liisa.kainulainen(at)isyy.fi.

Klikkaa itsesi ISYYn uusille verkkosivuille!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa!

Suomi on EU:n puheenjohtajamaa heinäkuusta joulukuuhun 2019. Ilmastoveivi2019 -kampanjan tähtäimessä on, että kansan tuella Suomi käyttää hyväksi EU-puheenjohtajakautensa mahdollisuudet ja ajaa tiukasti ilmaston lämpenemisen rajaamista 1,5 asteeseen. Tuolloin Suomella on puheenjohtajamaana valta tehdä neuvostossa aloite ilmastopaketin tavoitetasojen päivittämiseksi vuosien 2030 ja 2050 osalta 1,5 asteen mukaisiksi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Ilmastoveivi2019 tavoittelee 500 000 allekirjoitusta vetoomukselle, joka luovutetaan Suomen uudelle pääministerille keväällä 2019.

Ilmastoveivi2019 yhdistää suomalaiset iästä, taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta toimimaan yhdessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ilmastoveivillä vaadimme yhteen ääneen Suomea ottamaan johtoaseman ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä, ja päättäjiltä rohkeutta tehdä merkittäviä poliittisia ratkaisuja.

Myös ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa! Lue lisää kampanjasta sekä allekirjoita vetoomus ilmaston puolesta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kevään verenluovutusaikoja Joensuussa ja Kuopiossa

Joko olet käynyt luovuttamassa verta tämän vuoden puolella? Jos et, se onnistuu Joensuussa ja Kuopiossa seuraavina aikoina:

Kuopio:
maanantaisin klo 10–18
tiistaisin klo 10–18
perjantaisin klo 10–17
Paikkana Kauppakeskus Sektori

Joensuu: 
to 28.2. klo 12–17
to 21.3. klo 12–17
ke 17.4. klo 12–17
to 2.5. klo 12–17
to 9.5. klo 12–17
Paikkana kirjasto

Tutustu ja liity myös ISYYn VeriRyhmään Facebookissa. Jos kaipaat esimerkiksi kaveria mukaan luovuttamaan, voit kysellä sellaista mukaasi ryhmästä. Mainitse myös verta luovuttaessasi, että kuulut ISYYn VeriRyhmään. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ryhmäliikunnat tauolla viikolla 10

Viikolla 10 (4.-10.3.) SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunnit ovat talvilomalla muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kuntosalit ja palloiluvuorot ovat käytössä normaalisti.

Viikon 10 ohjatut tunnit:

- Ma 4.3. klo 17.00-18.00 Hiihtotekniikkakurssi (perinteinen tyyli), Linnunlahti
- Ma 4.3. klo 18.15-19.15 Hiihtotekniikkakurssi (vapaa tyyli), Linnunlahti
- Ma 4.3. klo 18.00-19.00 Tehomuokkaus, Tulliportinkadun koulu
- Ti 5.3. klo 15.30-17.00 Crosstraining, Joensuun Areena
- Ti 5.3. klo 20.15-21.15 Tankotanssi alkeet, Tanssikoulu Dream
- Ke 6.3. klo 18.00-19.00 Henrin Kahvakuula, Länsikadun koulu
- Ke 6.3. klo 20.00-21.00 Tankotanssi jatko, Tanssikoulu Dream
- To 7.3. klo 15-16.30 Ohjattu curling, Curlinghalli
- To 7.3. klo 19.00-20.00 Dancemix, Länsikadun koulu

 

 
 
     
 

 
 

Tarjolla lainalaitteita lyhytaikaiseen käyttöön kampuksilla

Molemmilla kampuksilla on lainattavissa 10 HP-kannettavaa ja 2 iPadia.
Laitteet on tarkoitettu lyhytaikaiseen tarpeeseen, max 4 h lainakerta.

Laitteet voi lainata rekisteröitymällä käyttäjäksi optima lainausautomaateilla, jotka
sijaitsevat Joensuussa yliopiston kirjastolla ja Kuopiossa Opparin tiloissa.

Lisätietoja lainauksesta ja käyttöehdoista asiointi.uef.fi tai Kamusta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vastaa kyselyyn tutkintoon tähtäävästä opiskelusta avoimessa yliopistossa – vastausaikaa helmikuu

Toinen reitti yliopistoon -hankkeen kysely on tarkoitettu niille tutkinto-opiskelijoille tai tutkinnon jo suorittaneille henkilöille, jotka on valittu tutkintokoulutukseen avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella.

Avoimen yliopiston opintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi hakeutuneena sinulla on arvokasta kokemusta avoimessa yliopistossa opiskelusta ja siirtymisestä tutkinto-opiskelijaksi. Vastaamalla kyselyymme voit vaikuttaa siihen, että siirtyminen avoimesta tutkinto-opintojen pariin on entistäkin sujuvampaa jatkossa laadukkaan ja oikea-aikaisen neuvonnan ja ohjauksen myötä.

Kartoitamme avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella (esim. avoimen yliopiston väylä) tutkinto-opiskelijaksi valittujen opiskelijoiden kokemuksia opintoihin liittyvästä tiedotuksesta, neuvonnasta ja ohjauksesta. Olemme myös kiinnostuneita avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen tuomista valmiuksista tutkinto-opiskeluun yliopistossa ja siitä, miten tutkinto-opiskelijaksi siirtyminen sujui. Vastauksesi on erittäin tärkeä, vaikka olisit jo saanut tavoitetutkintosi valmiiksi.

Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudistuessa myös avoimen yliopiston kautta opintoja suorittavien reittejä tutkinto-opiskeluun halutaan kehittää. Kehitettävien reittien lisäksi hakureitteihin liittyvän neuvonnan ja ohjauksen kehittäminen on keskeistä. Tämä kysely on osa Toinen reitti yliopistoon -hankkeen tekemää kehittämistyötä, ja aineistoa hyödynnetään myös hankkeen tiedotuksessa ja raportoinneissa sekä tieteellisissä julkaisuissa.

Kyselylomake

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kysely toteutetaan sähköisesti, eikä yksittäisen vastaajan vastaukset ole tunnistettavissa.

Pyydämme vastaamaan helmikuun 2019 loppuun mennessä. Kiitokset vastauksistasi jo etukäteen!

Kyselyä koskevat tiedustelut:
Suunnittelija Ulla Kekäläinen ulla.kekalainen(a)uef.fi
Koulutussuunnittelija Riina Kärkkäinen riina.karkkainen(a)jyu.fi

 
 
     
 
 

Turvallisuushavainnoista ilmoittaminen

Ilmoita häiriötilanteista tms. turvallisuushavainnoista e-lomakkeella. Lomakkeella voi myös ilmoittaa muita tapauksia, jotka huolestuttavat tai voivat (pitkäkestoisina) aiheuttaa työyhteisön kriisiytymistä. Raportin tuottamaa tietoa on tarkoitus hyödyntää Itä-Suomen yliopiston turvallisuusohjeiden kehittämisessä. 

Lisätietoa Heimossa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Kela tiedottaa: Varmista, että opintotuen takaisinperintä on aiheellinen

Kela on lähettänyt päätösehdotukset opintotuen takaisinperinnästä. Kirje tuskin oli iloinen yllätys, mutta lue se tarkasti.

  Lue lisää  


Lue myös Kelan tiedote (12.2.2019): Kela on lähettänyt lähes 40 000 päätösehdotusta opintotuen takaisinperinnästä

 
 
     
 

 
 

Joensuun Kyykkäturnaus 21.2.

Joensuun Kyykkäturnaus palaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna kyykät kaatuvat uudella keskustorilla!

Kokoa neljän hengen huipputiimisi ja valmistaudu koitokseen kaupungin sydämessä!

Parhaan joukkueen lisäksi Bar Play palkitsee jokaisesta joukkueesta säväyttävimmän pelaajan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Rytmejä Tropiikissa: Brazil Special! 23.2.

Tammikuussa lämpimän vastaanoton ja suuren suosion saanut klubi tekee paluun Botaniaan lauantaina 23.2.2019. Tällä kertaa fiilistellään monipuolisesti brasilialaista musiikkia, unohtamatta muita trooppisia ja globaaleja biittejä, aina lattariviboista afro-houseen asti. Klo 18 alkaen Iltaa lämppää DJ Kilauttaja. Erikoisvieraana skenen arvostetuimpiin vaikuttajiin lukeutuva DJ Magic Sam (Funky Amigos), joten meininki on taattu!

Tapahtumassa on mahdollista fiilistellä rennommin myös sisäpuutarhojen puolella, jossa virvokkeiden nauttiminen on mahdollista. Myöskin upeasti iltavalaistu ja aktiviteetteja tarjoava talvipuutarha on avoinna!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn hengailuilta 25.2.

Tervetuloa helmikuun hengailuiltaan! Tällä kertaa teemana on laskiainen, ja luvassa on mukavaa ohjelmaa lautapelien ja laskiaispullien tuunaamisen parissa. Tarjolla on pientä purtavaa, ja halutessasi voit tuoda mukanasi jotain perinteistä syötävää nyyttärimeiningillä. Suvaksella on myös saunomismahdollisuus, joten muistatkan omat pyyhkeet shampoot. Tule siis paikalle hengailemaan kanssa opiskelijoiden kanssa!

Naisten saunavuoro alkaa 18:30.
Miesten saunavuoro alkaa 19:30.
Sekasauna 20:30 eteenpäin.

Hengailuilta on ilmainen ja alkoholiton tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan kanssaopiskelijoihin rennon yhdessäolon merkeissä.

Tiedossa on myös yhteistä mäenlaskua ennen hengailuiltaa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Ilmaisia webinaareja somesta ja Linkedinistä helmikuussa tarjolla!

Linkedin haltuun, perusteet 25.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

 
 
     
 
 

 

Lunta Ilosaaressa 15.–16.3.

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.–16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

 
 
 

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kiinnostavan esiintyjäkattauksen, joka tällä kertaa jakaantuu kahdelle illalle. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla kuullaan maakunnan tuoretta musiikkisukupolvea, kun illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Musiikkialan medioissa orkesteri on saanut hyvän vastaanoton, ja sitä onkin verrattu hengeltään muun muassa alkuaikojen PMMP:hen. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskan pito ja iloittelu.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta sekä tekemistä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä ja niitä on saatavilla Kerubilta, Levy-Eskoilta sekä Lippu.fi ja Tiketti-palveluista. Karelia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat saavat lippunsa 25 euron opiskelijahintaan POKA:n tai ISYYn toimipisteistä Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tulevat chatit:
28.2.  Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3.  Mikä minusta tulee isona?
28.3.  Mikä mua ohjaa, kuuntelenko itseäni?
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Opiskelijakortilla Joensuun kaupunginteatteriin vain 6-7,50 eurolla esityspäivinä!

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa opiskelijoille opiskelijalipun esityspäivinään vain 6-7,50 euron hintaan.
 
Äkkilähtö-hinta on voimassa esityspäivinä ja koskee teatterin omaa tuotantoa.

Lipun saa ostaa esityspäivinä Carelicum palveluista, Koskikatu 5 tai teatterin ovilipunmyynnistä tuntia ennen esitysten alkua, kaupungintalo, Rantakatu 20. Vaivattomimmin saat lipun suoraan kännykkääsi esityspäivänä Ticketmaster Suomen verkkokaupasta!

P.S. Jos haluat varmistaa teatterilipun jo ennen esityspäivää, maksaa opiskelijalippu tuolloin 12-15 euroa näytelmästä riippuen.

 

 
 
     
 

 
 

Osallistu Universumin uratestiin

Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi? Mitä taitoja työnantajat hakevat?

Osallistumalla Universumin uratestiin saat:
· Analyysin uraprofiilistasi vahvuuksilla ja heikkouksilla
· Kohdistetun listan sinulle parhaiten sopivimmista työnantajista
· Voit lähettää ilmaiseksi englanninkielisen ansioluettelon TopCV-palveluun, josta saat palautetta ja vinkkejä sen parantamiseen!

Uratestin avulla pääset myös antamaan arvokasta palautetta koulullesi parhaista yritystapahtumista ja kanavista joita kautta haluat saada tietoa työnantajista! Pääset myös kertomaan kuinka hyvin koulusi on valmistanut sinua uraasi varten.

Osallistu Uratestiin

Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 1.4 miljoonalle opiskelijalle 2000 eri yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta ja koko Suomesta jo 18:tta kertaa. Start Me Up on Suomen suurin vuosittain toistuva ideakilpailu. Palkintopotti on tänä vuonna suurempi kuin koskaan kisan historiassa – jaossa on yhteensä 100 000 euron edestä raha- ja asiantuntijapalkintoja sekä pilotointitukea. Parhaalle idealle on luvassa 20 000 euroa sekä tilat vuodeksi. 

Tänä vuonna kilpailusta vastaa Business Joensuu Oy, joka muodostui Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n fuusioituessa 1.1.2019. 

Start Me Up -liikeideakilpailu on kaikille avoin. Eri sarjoissa palkitaan mm. paras opiskelijaidea, tutkimuslähtöinen idea ja yrityslähtöinen idea. Palkinnoista päättää asiantuntijaraati, joka koostuu Business Joensuun ulkopuolisista kokeneista liike-elämän ammattilaisista.

Start Me Up -liikeideakilpailu käynnistyy 1.2. ja päättyy 31.3. Palkinnot jaetaan 8.5.2019.  

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Vaihdosta Duuniin-tapahtuma Pietarissa suomalaisille opiskelijoille pe 1.3.2019

Paikka: Suomen pääkonsulaatti, Pietari (Preobrazhenskaja pl.4)
Aika: perjantai 1.3.2019  alkaen klo 17:00

Oletko Venäjästä kiinnostunut ja vailla kesätöitä tai siirtymässä työelämään? Tule tutustumaan Venäjällä toimiviin suomalaisiin työnantajiin ja tapaamaan paikan päällä työskenteleviä nuoria, mutta kokeneita ammattilaisia. Mainio verkostoitumismahdollisuus!

Tapahtumassa Venäjällä toimivat suomalaisyritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistä Venäjällä. Aiempina vuosina tilaisuudessa on myös esitelty konkreettisia harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja, joihin haetaan opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Paikkoja on viime vuosina ollut useiden alojen opiskelijoille, osa esimerkiksi tekniikan tai kaupalliselle alalle. Lisäksi nuoret Venäjä-ammattilaiset kertovat opiskelijoille kokemuksistaan ja työpolustaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Venäjä-klubi ry, Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja EDUFI - Opetushallituksen kansainväliset palvelut.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu suomalaisille harjoittelijoille ja vaihto-opiskelijoille Venäjällä, mutta myös muut Venäjä-aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan tilarajoitusten puitteissa.

Ilmoittautuminen viimeistään 22.2.2019.

Tilaisuuteen passi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta antaa Jaana Mutanen: jaana.mutanen@oph.fi – puh: 0295 338 569

Lämpimästi tervetuloa!

 
 
     
 
 

Disneyland® Paris rekrytointi Helsingissä 13.3.2019

Keen to work in France at Europe’s number one tourist destination? Are you curious, cheerful and enthusiastic? Do you have good French and English language skills? We will be in Helsinki on 13th March to recruit for roles in sales, greeting and food & beverage. 

Your mission at Disneyland Paris will be to immerse guests in an enchanted world filled with unique experiences and contribute to memories that will last a lifetime. 

Apply now to join our teams! With 100 nationalities and 20 spoken languages, our Cast Members come from around the world.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Intern for Erasmus+ programme in Finnish National Agency for Education, Summer 2019

We are looking for a higher education student to work as an intern in administrative tasks related to the Erasmus+ Programme for higher education and the unit’s other programmes promoting international cooperation between higher education institutions.

The candidate must have good proficiency in English, good IT skills, strong interaction and cooperation skills, and an ability to analyse information and produce text. Communication skills and especially competence in producing content for websites are an advantage in the position. Excel skills will also be useful.

Interest in international affairs (for example, own experience of exchange or traineeship abroad, voluntary work) is considered an advantage. In addition, we hope that the candidate has an independent and positive approach to work and passable Finnish skills.

Last date for submitting the application: 25 February 2019. 

More information and application form

Contact person
Annastiina Heiskanen tel. +358 295 331 634 email erasmus(at)oph.fi
Mari Pohjola tel. +358 295 331 746 email erasmus(at)oph.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

DelinguaLAB – Hae mukaan!

Oletko valmistumassa, mutta et tiedä, miten päästä kiinni oman alan töihin? Kiinnostavatko kielet ja tekemisen meininki? Jos olet kiinnostunut kieliteknologiasta, janoat päästä yhdistämään teknisen ja kielellisen osaamisesi, olet asiakaspalveluhenkinen ja kehittymishaluinen huipputyyppi, ja etsit haasteita myynnin, markkinoinnin tai palveluratkaisujen parissa, saatat hyvinkin olla etsimämme tulevaisuuden huippuosaaja.

DelinguaLAB on kuuden kuukauden mittainen ohjelma kielipalvelualasta kiinnostuneille loppuvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tarjoamme jakson aikana johdannon kielipalvelualan oikeisiin tehtäviin ja työkaluihin sekä projektiluonteista työtä, josta maksamme alan käytännön mukaisesti. Ohjelmassa työskentelet joustavasti osin toimistollamme, osin etänä. Ohjelma alkaa huhtikuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 28.2.2019

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Muita avoimia paikkoja

- Kansallisarkiston viestintä hakee korkeakouluharjoittelijaa (hakuaika päättyy 28.2.2019)

Kesätyönhaku energiayhtiö Gasumille on käynnissä (hakuaika päättyy 28.2.2019)

 
 
     
 
     
 
 

Kampuskalenteri

19.2. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
19.2. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
21.2. Joensuun Kyykkäturnaus
21.-24.2. Joensuun musiikkitalvi
25.2. ISYYn hengailuilta
26.2. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
26.2. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
4.–8.3. ISYYn kampustoimistot on suljettu
4.-10.3. SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunnit peruttu (talviloma)
5.3. MTG-killan pelikerta klo 15-20 ISYYn neuvoteluhuoneessa
5.3. Joensuu Debate Societyn viikottainen väittely klo 17-19 salissa AU202
11.–15.3. Hymy- ja valitusviikko
15.-16.3. Lunta Ilosaaressa
16.3. ISYYn 9-v vuosijuhlat

Joensuun kaupunginorkesterin konsertit
Joensuun kaupunginteatterin ohjelmisto
Kerubin tuleva ohjelma

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon maanantai) osoitteeseen vapaa-aika@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.
 

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko