Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio 16/2019

ti 7. toukokuuta 2019 16.25.37

ISYY hakee!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 16/2019

Vko 19, 7.–13.5.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

ISYY hakee!

Kevään toiseksi viimeisestä uutiskirjeestä löydät tietoa muun muassa ISYYssä tällä hetkellä avoinna olevista työ- ja luottamustehtävistä sekä eurovaaleihin liittyvistä tapahtumista.  

Uutiskirjeessä on tuttuun tapaan myös seuraavat osiot:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Sekalaista
 • Työelämä ja harjoittelu

Kevään viimeiset uutiskirjeet ilmestyvät 14.5.

Mukavaa viikkoa!

 

 
 
     
 
 

Kevään viimeiset uutiskirjeet ilmestyvät 14.5.

ISYYn uutiskirjeiden Wiikko-Ärsykkeen ja Weekly Feedin kevään 2019 viimeiset numerot ilmestyvät tiistaina 14.5. Uutiskirjeet jäävät tämän jälkeen kesätauolle. Toimitathan materiaalin kevään viimeisiä uutiskirjeitä varten viimeistään 13.5.

Syksyn ensimmäiset uutiskirjeet ilmestyvät tiistaina 20.8. Mikäli sinulla on materiaalia, jonka haluat julkaistavan tällöin, toimitathan sen uutiskirjetiimille viimeistään 13.8. osoitteisiin:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu@isyy.fi
Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio@isyy.fi

 
 
     
 

 
 

 

ISYY hakee jaostopuheenjohtajia loppuvuodelle 2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee neljää jaostopuheenjohtajaa vuodelle 2019. Jaostopuheenjohtajia haetaan Joensuun järjestöjaostoon, Joensuun vapaa-ajan jaostoon sekä Kuopion vapaa-ajan jaostoon ja Kuopion edunvalvontajaostoon.

Jaostopuheenjohtajana olet osa Joensuun tai Kuopion kampusvaliokuntaa, joka toteuttaa ISYYn paikallista toimintaa. Kampusvaliokunnan jäsenenä osallistut kampusvaliokunnan kokouksiin sekä autat ISYYn tapahtumien (esim. vapun tapahtumat, Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus, Itsenäisyyspäivän soihtukulkue) järjestämisessä. Tehtävästä maksetaan pieni korvaus. ISYY kouluttaa uudet toimijat tehtäviinsä.

Jaostopuheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja sen organisoimisesta. Pääasiallisena tehtävänä on kokousten järjestäminen ja puheenjohtaminen. 

Puheenjohtajaksi ehdolle asettumiseen et tarvitse ainejärjestö- tai kerhotaustaa. 

Hakuaika päättyy 10.5.2019 klo 12.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY hakee projektityöntekijää Kampusrysäykseen (Joensuu ja Kuopio)

Kiinnostaako sinua tapahtumien järjestäminen ja projektityö? Kaipaatko tekemistä kesäksi ja syksyksi? Oletko organisointitaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tyyppi, jolta luonnistuu myös viestintä? Jos vastasit kyllä, tule hommiin ISYYlle!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee projektityöntekijää Joensuuhun ja Kuopioon, yksi kummallekin kampukselle. Projektityöntekijän tehtävänä on opiskelijoiden lukuvuoden aloitustapahtuman, Kampusrysäyksen, suunnittelu ja toteuttaminen sekä muut siihen liittyvät tehtävät. Tehtävästä maksetaan 1000 euron palkka.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet ISYYn sivuilta. Hakuaika päättyy 17.5.2019 kello 12.00.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee koordinaattoreita kehitysyhteistyöviikolle 2019

Haemme koordinaattoreita molemmille kampuksille ylioppilaskuntamme ilmastonmuutosaiheisen kestävän kehityksen viikon järjestämiseksi syksyllä 2019. Koordinaattoreita palkataan yksi Joensuun kampukselle ja yksi Kuopion kampukselle.

SYL, HYY, ISYY, JYY, LYY, OYY ja TYY saivat EU-rahoitusta Frame. Voice. Report! -hankkeen kautta ilmastonmuutosteemaisen hankkeen toteuttamiseen. Haluatko tehdä jotain konkreettista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Tule hankkeemme paikalliskoordinaattoriksi, niin pääset vaikuttamaan muihin opiskelijoihin, jotta ilmastotekoja ryhdytään tekemään tosissaan.

Viikon järjestämisestä ja raportista maksetaan koordinaattorille loppuraportin luovuttamisen jälkeen palkka 1010 €.

Hakuaika tehtävään päättyy 17.5.2019 kello 15.00.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hakukuulutus: Opiskelijavarajäsen luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon yhtä (1) opiskelijavarajäsentä vapautuneen opiskelijajäsenen edustustehtävän tilalle 31.12.2019 päättyväksi toimikaudeksi. 

Opiskelijajäseneltä toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa, opiskelijanäkökulman esiin tuomista sekä syvällistä perehtymistä päätettäviin asioihin. 

Hakuaika päättyy 16.5.2018 klo 12.00. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Hae SYL:n kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan!

Innostutko globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti? Välitätkö ilmastonmuutoksesta? Oletko sinnikäs viestijä, verkostoituja tai rahoituksen tuntija? Onko sinulla paloa antaa osaamisestasi pala maailmalle, olla osa muutosta?

Etsimme idearikkaita ja motivoituneita tekijöitä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kehitysyhteistyöasiain neuvottelukuntaan (KENKKU). SYL edustaa 15 jäsenjärjestöä ja 135 000 yliopisto-opiskelijaa. Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta toimii SYL:n hallituksen neuvonantajana kehitysyhteistyöasioissa, ja hallinnoi SYL:n kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehityspolitiikan asiantuntijan kanssa. 

Emme kuitenkaan odota sinun olevan kehitysyhteistyön ammattilainen – motivaatio ja halu oppia uutta kehitysyhteistyöstä tai globaalikasvatuksesta riittää. Edellytämme KENKKUn jäseniltä sitoutumista tehtäviinsä, mutta KENKKU on nimenomaan tarkoitettu oman osaamisen kartuttamiseen.

Hakuaika päättyy 16.5.2019 kello 15.00.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn loppuvuoden 2019 hallitus on järjestäytynyt

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallitus 2019 on järjestäytynyt ja sopinut vastuualueistaan järjestäytymiskokouksessaan 25.4.2019.

Hallituksen vastuualueet jakautuvat  loppuvuonna 2019 seuraavasti:

 • Aleksi Kinnunen (Kuopio): hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja
 • Ella Partanen (Joensuu): hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja
 • Matti Averio (Kuopio): hallituksen jäsen, vapaa-aika, kulttuuri, talous
 • Ada Hyytiäinen (Joensuu): hallituksen jäsen, viestintä, kansainväliset asiat
 • Saara Loukiainen (Joensuu): hallituksen jäsen, viestintä, järjestöt
 • Aino Peltonen (Kuopio): hallituksen jäsen, työelämä, yritysyhteistyö, kansainväliset asiat
 • Susanna Remes (Joensuu): hallituksen jäsen, sosiaalipolitiikka, kehitysyhteistyö
 • Miska Tanskanen (Joensuu): hallituksen jäsen, vapaa-aika, liikunta, ympäristö
 • Saara Tenhovuori (Joensuu): hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka

Hallitus on aloittanut työskentelynsä hallitusten vaihduttua 17.4.2019 alkaen.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kevään 2019 Hymy- ja valitusviikolla annettiin yli 600 palautetta

Tämän kevään Hymy- ja valitusviikolla annettiin yli 600 kpl:tta eri aihealueisiin liittyvää palautetta. Eniten palautteita kertyi perinteiseen tapaan yliopistolle ja Fazer Food&Co:lle.

Palautteet on nyt koostettu ja toimitettu tahoille, joita ne koskevat. Palautteista sekä niihin saaduista vastauksista tullaan tiedottamaan loppukevään aikana erillisinä päivityksinä ISYYn viestintäkanavissa, joten pysy kuulolla!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY nostaa viestinnässään esiin hallinnon opiskelijaedustajien tarinoita

Tiedätkö hallopedisi? Hallopedit eli hallinnon opiskelijaedustajat toimivat päätöksentekijöinä yliopiston eri toimielimissä ja valvovat niissä opiskelijoiden etua. Heidän työnsä ei kuitenkaan aina näy opiskelijoille.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) nostaakin tämän kevään ja tulevan syksyn aikana some-kanavillaan ja yliopiston infotauluilla esiin halloped-tarinoita, joissa avataan, miksi opiskelijaedustajien työ on tärkeää ja kuinka he ovat konkreettisesti pitäneet opiskelijoiden puolta yliopiston päätöksenteossa. 

Pistäthän jo muistiin, että halloped-paikat tulevat hakuun ensi syksynä!

Päätöksiä ilman opiskelijoita? HALL NO! 

Hallinnon opiskelijaedustajista voit lukea lisää ISYYn nettisivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Poikkeuksia ISYYn toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on seuraavia poikkeuksia:

 • Toimistot sulkeutuvat to 23.5. klo 14
 • Toimistot ovat suljettuina to–pe 30.–31.5.
 • Toimistot ovat kesätauolla 14.6.–4.8.

Tarkista aukioloajat ISYYn nettisivuilta, poikkeuksista ilmoitetaan nettisivujen etusivulla.

 

 
 
     
 
 

 

Europarlamenttivaalit 2019

Tämä kevät on hyvää vaikuttamisen aikaa. Olemme päässeet äänestämään jo siitä, millaista politiikkaa Suomessa tullaan tekemään seuraavan neljän vuoden aikana, ja nyt pääsemme äänestämään siitä, millaista politiikkaa europarlamentissa tehdään seuraavan viiden vuoden ajan!

Euroopan parlamentti (EP) on yksi Euroopan unionin lainsäädäntöelimistä. EU-kansalaiset valitsevat parlamentin jäsenet suorilla vaaleilla, jotka järjestetään kaikissa jäsenvaltioissa joka viides vuosi. Edelliset vaalit järjestettiin vuonna 2014. 

 
 
 

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys järjestetään Suomessa 15.–21.5. ja ulkomailla 15.–18.5. Varsinainen vaalipäivä on Suomessa sunnuntaina 26.5.2019.

Yleisessä ennakkoäänestyspaikassa voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu riippumatta kotikunnasta. Myös ulkomailla Suomen edustustoissa voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu. Varsinaisena vaalipäivänä äänestys tulee toimittaa sinulle määrätyssä paikassa!

ISYYn vaalitapahtumat Joensuussa ja Kuopiossa

Mitkä europarlamenttivaalit ovat? Mistä Euroopan parlamentissa päätetään? Miten päätökset vaikuttavat sinuun? Oletko epävarma vastauksista? Ei hätää, ISYY on mukana järjestämässä molemmilla kampuksillaan vaalitapahtumia, joissa voit saada lisää tietoa Europpan parlamentista ja vaaleista! 

ISYY järjestää Kuopion kampuksella vaalitorin torstaina 9.5. klo 10–13 Snellmanian aulassa. Samana päivänä ISYY ja SAVOTTA järjestävät eurovaalipaneelin cafeSAVOTTAssa (Microkatu 1 E, 3 krs.) Savonia ammattikorkeakoulun tiloissa klo 16–18. Joensuussa vastaava tapahtuma järjestettiin huhtikuun lopulla.

Molemmilla kampuksilla ISYYn hallitus järjestää eduskuntavaali-infojen tapaan eurovaali-infot 14.5. klo 10–14 Joensuussa Carelialla ja Kuopiossa Snellmanialla. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Lisäksi ISYY järjestää ennakkoäänestystempaukset 15.5. kello 14. Joensuussa tempaus starttaa Carelian edestä, mistä suunnataan kohti pääkirjastoa. Tule paikalle hieman ennen 14, niin saat matkalle tai sitä ennen kahvia tai teetä! Kuopiossa tempaus järjestetään ISYYn toimistolla Lukemalla klo 14 alkaen. Tule äänestämään ja nauttimaan vaalikahvista!

Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

 
 
     
 
 

ISYYn vappuaaton puheet 2019

Joensuussa ja Kuopiossa kuultiin jälleen vappuaattona 30.4. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajien perinteiset vappupuheet.

Ylioppilaskunnan vappuaaton allastapahtumassa Kuopion torilla puheen piti ISYYn hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kinnunen ja Joensuun Ilosaaren vapputapahtumassa puhui Joensuun kampuspuheenjohtaja ja ISYYn hallituksen varapuheenjohtaja Ella Partanen. 

Lue puheet ISYYn sivuilta.

  Lue lisää  
 

Vuoden 2019 Uitettava proffa 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on valinnut vuoden 2019 Uitettavaksi proffaksi Merja Heinäniemen. Heinäniemi työskentelee apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopiston lääketieteen laitoksella biolääketieteen yksikössä ja on opiskelijoiden keskuudessa tunnettu opiskelijamyönteisyydestään sekä innostavasta asenteestaan tiedettä kohtaan.

Ylioppilaskunta on valinnut ja uittanut professoreita vappuaaton allastapahtumassaan Velj'mies-patsaalla vuodesta 1974 lähtien. 

  Lue lisää  
 

Vuoden 2019 Velj’mies ja Siskotyttö

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Kuopion kampusvaliokunta on valinnut vuoden 2019 Velj’mieheksi ja Siskotytöksi Henri Hakkaraisen ja Heidi Hämäläisen.

Valitut pesivät ja lakittivat Velj’mies-patsaan ylioppilaskunnan vappuaaton tapahtumassa 30.4. Kuopion torilla.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kevään ja kesän verenluovutusajat Joensuussa ja Kuopiossa

ISYYllä on oma rekisteröity VeriRyhmä, ISYYn VeriRyhmä. Kerrothan kuuluvasi ISYYn VeriRyhmään saapuessasi luovuttamaan. 

Joensuu:

 • 9.5. klo 12–17
 • 13.6. klo 12–17
 • 4.7. klo 12–17
 • 25.7. klo 12–17
 • 15.8. klo 12–17

Paikkana seutukirjasto, Muikkusali (Koskikatu 25, 80100 Joensuu).

Kuopio:

Veripalvelutoimiston aukioloajat muuttuvat 6.5. alkaen. Jatkossa toimiston aukioloajat ovat maanantaisin ja tiistaisin klo 11–18 sekä perjantaisin klo 10–17.

Toimisto sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 23 (Sektori, 2. krs.), 70100 Kuopio. 

 

 
 
     
 
 

 

SYKETTÄ tiedottaa

Vakiovuorohaku liikuntatiloihin kesälle 2019 ja kaudelle 2019–2020 on käynnissä 1.–22.5.2019. 
Lue lisää

Haluatko merkata ylös polkemasi kilometrit ja seurata, kuinka paljon kaloreja kuluu? SYKETTÄ Iisalmi, Kuopio, Varkaus -niminen joukkue on mukana polkupyörillä poljettavassa leikkimielisessä valtakunnallisessa kilometrikisassa. Joukkueeseen voivat liittyä kaikki Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun henkilöstön jäsenet ja opiskelijat.
Lisätietoja ja liittymisohjeet

Kevään SYKETTÄ ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat päättyneet. Liikuntatiloissa toimii normaalisti toukokuun loppuun asti avoimet lajivuorot, vapaat vuorot ja kuntosalit.
Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Anna palautetta Kamusta ja Opintoyhteisöistä

Nyt on aika ja mahdollisuus antaa mielipide Kamusta ja Opintoyhteisöistä.

Vastaa kyselyyn 15.5.2019 mennessä.

  KYSELY  
 

 
 
     
 
 

Ole mukana kehittämässä oppimisanalytiikan hyödyntämisen tapoja, osallistu kyselyyn!

Itä-Suomen yliopisto osallistuu seitsemän yliopiston yhteiseen AnalytiikkaÄly-hankkeeseen, jossa kerätään kyselyn avulla tietoa eri käyttäjäryhmien tarpeista opiskelun tietojärjestelmissä olevan tiedon hyödyntämisessä. Vastauksia kerätään käyttäjäryhmittäin erikseen opiskelijoilta, opettajilta, HOPS-opettajilta (opettajatuutoreilta), opintokoordinaattoreilta ja -suunnittelijoilta sekä koulutuksesta vastaavilta henkilöiltä. Kysely toteutetaan jokaisessa partneriyliopistossa. 

Vastausaikaa on 12.5.2019 asti. Huom! Kysely toimii parhaiten tietokoneen näytöllä tai tabletilla.

Opiskelijan kysely

  Lue lisäÄ YAMMERISTA  
 
 
     
 
 

International course: Modern methods in human genetics

 

Professor Paivi Pajukanta, Department of Human Genetics, David Geffen School of Medicine at UCLA, University of California, Los Angeles, United States

Course topics:

 • Update on research methods and approaches in studies of human genetics (RNA sequencing, GWAS, transcriptomics and co-expression network analysis)
 • Gene identification of complex disorders using integrative analysis of phenomic, genomic, epigenomic, and transcriptomic data

In the lectures  you will become familiar with these avanced methods!

Registration:

We accept 100 participants. Please, register by 09.05.2019 in moodle (1 credit point if pass exam). Course ID: Modern mehods in human genetics or by email to: minna.kaikkonen(at)uef.fi

Examination:

Students can take a written examination , that you will prepare independently after the course on your own time. The questions will be given after the last lecture and you will receive 1 credit point. Answers must be sent to maykel.lopezrodrigues(at)uef.fi within one week after the course (subject: MMHG).

Venue and schedule:

 • Monday 13.5. 12–14:00 (Medistudia, MD100)
 • Tuesday 14.5. 12–14:00 (Snellmania, SN201)
 • Thursday 16.5. 8–10:00 (Snellmania, SN201)
 • Friday 17.5. 10–12:00 (Tietoteknia, TTA)
 
 
     
 
 

 

Opiskelijaliikkeen eurovaalikampanja on nyt julkaistu!

Elämme merkittävien globaalien haasteiden aikaa. Opiskelijaliikkeen yhteiset teemat eurovaaleihin ovat koulutus ja sen rahoitus, kansainvälistyminen sekä opiskelijoiden ja nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet Euroopan unionissa. Nuoren sukupolven ääni on kuultava Euroopan päätöksissä. Nyt on ratkaisujen aika.

Kampanjan nettisivu: www.koulutustaprkl.fi/eu

#koulutustaprkl #EUvaalit2019 #SUNratkaisu

  Lue lisää  
 
 
 

Eurovaaleihin liittyvä seminaari ja ehdokaspaneeli Helsingissä

Ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä keskiviikkona 15.5. Helsingissä Apollo Live Clubilla järjestetään SAMOKin ja SYL:n yhteinen EU-seminaari, jossa pureudutaan syvemmin Euroopan unioniin ja EU-vaikuttamiseen. Seminaari on suunnattu opiskelijakuntien ja ylioppilaskuntien edustajille.

Seminaarin lopuksi on vuorossa pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien järjestämä vaalipaneeli eduskuntapuolueiden eurovaaliehdokkaille, joka on avoin kaikille. Paneelia voi seurata myös etänä SAMOKin Facebook-sivujen kautta.

 
 
     
 
 

Kuopion YTHS tiedottaa

SPR:n Pluspiste vierailee Kuopion YTHS:llä maanantaina 13.5.2019, klo 13–15.

Pluspiste tarjoaa mahdollisuuden nimettömään ja maksuttomaan HIV-pikatestiin ilman ajanvarausta. Lisäksi voit keskustella Pluspisteen vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa HIV-tartuntaan, seksiteitse tarttuviin tauteihin ja turvaseksiin liittyvistä asioista.

YTHS suljettuna: Kuopion YTHS:n henkilökunta on koulutuksessa 13.6.2019, klo 11.00 alkaen ja 14.6.2019 koko päivän.

 

 

 
 
 

Vastaanotolle etänä

YTHS:n terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle pääsee nyt videovälitteisesti mistä vain. Etävastaanottoa pilotoidaan kevään 2019 aikana. Voit sopia etävastaanotosta YTHS:n terveydenasiantuntijan kanssa ajanvarauksen yhteydessä.

  Lue lisää  
 

Selfiin lisää asiointipalveluja

Self-palvelu kasvaa ja kehittyy. Kevään aikana löydät Selfistä useita uusia asiointipalveluja, jotka helpottavat yhteydenottoa YTHS:ään ja sujuvoittavat asiointiasi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Tietoisku ulkomaille lähteville opiskelijoille ja ulkomailta Suomeen saapuville opiskelijoille

Kelan KV-kevätpäivät tarjoavat tietoiskun Suomeen saapuville ja Suomesta lähteville opiskelijoille. Tilaisuutta voi seurata verkkolähetyksenä 8.5. klo 13–14.30.

Kela järjestää KV-kevätpäivät yhteistyössä Eläketurvakeskuksen, Verohallinnon, Maahanmuuttoviraston, Väestörekisterikeskuksen ja Helsingin kaupungin kanssa.

  Lue lisää  
 
 
 

Kela palvelee asiakkaita nyt myös Instagramissa

Palveluasiantuntijat Helmi, Joona ja Juho palvelevat asiakkaita Kelan Instagram-tilillä. Kelan tili Instagramissa on @kela_fpa.

Kelan Instagram-tilillä julkaistaan viikoittain vinkkejä, jotka auttavat asiakkaita Kela-asioiden hoitamisessa. Lisäksi palveluasiantuntijat vastaavat asiakkaiden esittämiin yleisiin kysymyksiin.

Asiakkaat saavat neuvoja ja ohjeita esimerkiksi verkkoasiointiin, etuuksien hakemiseen ja liitteiden toimittamiseen. Tietoturvasyistä Instagramissa ei voida antaa henkilökohtaista palvelua, mutta yleisiä kysymyksiä on mahdollista laittaa yksityisviestillä.

Palveluasiantuntijat neuvovat erityisesti asumistukeen, opintotukeen, työttömyysturvaan ja lapsiperheiden etuuksiin liittyvissä asioissa. Tili on kaksikielinen, eli asiakkaat voivat esittää kysymyksiä suomeksi ja ruotsiksi.

  Lue lisää  
 

Palauta liikaa maksettu opintotuki toukokuun aikana

Tuen voi palauttaa helposti verkossa Kelan asiointipalvelussa. Jos liikaa maksettua opintotukea ei palauteta ajoissa, se peritään takaisin 7,5 %:lla korotettuna.

Jos opiskelijan tulot ylittivät vuositulorajan vuonna 2018, hän voi vapaaehtoisesti palauttaa liikaa maksetut opintorahat ja opintotuen asumislisät. Vuositulorajat ja tuen vapaaehtoiset palauttamiset eivät koske yleistä asumistukea. Opintotuki pitää maksaa takaisin viimeistään perjantaina 31.5.2019.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Kuopion ylioppilasteatteri esittää Maria Jotunin klassikkonäytelmän "KULTAINEN VASIKKA" 

Näytelmässä pyöritellään rikkauden ja rakkauden kysymyksiä. Sota-aika on saanut ihmiset hulluiksi rahan vallasta ja saanut heidät pyrkimään ylellisyyteen keinolla millä hyvänsä. Se kuka toimii viekkaasti pula-aikana voi ansaita itselleen sievoisen summan. Köyhyyteen ja kurjuuteen kyllästynyt Eedit vaatiikin aviomiestään Jaakkoa keinottelemaan heille rahoja ennen kuin on liian myöhä.

Esitykset:
ke 8.5. klo 19
to 9.5. klo 19
su 12.5. klo 19

Liput: 10 € / 8 €  (alennusryhmät)

Lippuja saatavilla ovelta puolta tuntia ennen esityksen alkua (vain käteinen).
Varaukset: kuopionylioppilasteatteri@gmail.com tai tekstiviestitse 044 576 8416
Esityspaikka: Kulttuuriareena 44 (Kauppakatu 44, Kuopio)
Esityksen kesto: n. 2 h, sisältää väliajan

  Lue lisäÄ FB  
 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tulevat chatit:
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

SPR-hengailuilta 13.5.: nuotioretki

SPR-hengailuillat ovat SPR Kuopion osaston opiskelijoille ja nuorille järjestämiä maksuttomia illanviettoja. Kevään viimeisen hengailuillan kunniaksi lähdetään retkelle Pölhön saaren nuotiopaikalle Saaristokadun varrelle. Luvassa on vaahtokarkkien paistamista ja nuotiobataattien valmistusta, ja myös omia retkieväitä saa toki ottaa mukaan.

Tavataan Pölhön saaren parkkipaikalla osoitteessa Saaristokatu 12 kello 18.00 ja siirrytään siitä nuotiopaikalle yhdessä.

Jos et ole varma saaren sijainnista, voit myös tulla SPR:lle osoitteeseen Puijonkatu 9 kello 17.30, mistä suunnataan yhdessä saarta kohti pyörillä tai mahdollisesti autoilla. Myös busseilla numero 5 ja 6 pääsee perille.

Nuotiopaikka on katettu, joten sadekaan ei pääse häiritsemään illanviettoa. Pukeudu siis säänmukaisesti ja tule mukaan nauttimaan raittiista ulkoilmasta ja nuotioherkuista!

  Lue lisäÄ FB  
 

 
 
     
 
 

UEF Kuopion ylioppilaskuoron kevätkonsertti 'Flavour of Sunshine'

UEF Kuopion ylioppilaskuoro ilahduttaa kuulijoita jälleen jokavuotisen kevätkonsertin merkeissä! 'Flavour of Sunshine' -niminen konsertti tarjoaa monipuolisen ja leikkisän elämyksen; ohjelmistossa on tänä keväänä teoksia Piazzollan Libertangosta Ultra Bran hittien kautta aina Queenin rockklassikko Bohemian Rhapsodyyn.

MITÄ: UEF Kuopion ylioppilaskuoron kevätkonsertti 'Flavour of Sunshine'
MISSÄ: Kuopion tuomiokirkko (Vuorikatu 17)
MILLOIN: Tiistaina 14.5. klo 18 
HINTA: VAPAA PÄÄSY! Käsiohjelma 10 €, aleryhmät 7 €

  Lue lisäÄ FB  
 
 
     
 
 

Poikkitieteellinen Pre-Juhannus

Vapun jälkeen on aika siirtää katseet kohti keskikesän juhlaa!

Tunnetusti, me opiskelijat joudumme juhannuksena tekemään niitä oikeita töitä. Tänä vuonna Poikkitieteelliset Hubailut ja Palapelit haluavat mahdollistaa myös opiskelijoiden juhannuksen! Lämpöä on luvassa, kun Passion avaa ovensa Poikkieteellisille Pre-Juhannus bileille! Laita hellehattu päähän ja grilli kuumaksi ja tule juhlimaan kanssamme lukuvuoden sekä pääsykoerumban päättymistä!

Mitä: Poikkitieteellinen Pre-Juhannus
Missä: Passion Club
Milloin: Keskiviikkona 15.5 klo 22.00
Mitä maksaa: kide.app 3,5 €, kampuslipunmyynti 3 €, ovelta 4 €
Miksi: Koska vappu on kerran vuodessa ja Juhannus vain joka kesä
Dress code: Haalarit/sun juhannus outfit

  Lue lisäÄ FB  
 

 
 
     
 
 

Jatkuva kasvatus - vaihtoehto metsätaloudessa? -seminaari

Kuopion luonnon ystäväin yhdistys järjestää yhdessä Itä-Suomen 
yliopiston ja 4H-yhdistyksen kanssa Kuopion kampuksella Metsäseminaarin 18.5.2019.

Talousmetsissä on tarve ottaa entistä paremmin huomioon monimuotoisuus-, maisema- ja virkistysarvot. Metsätalouden perinteiset hakkuumenetelmät ovat saamassa seurakseen eri-ikäisen metsän kasvatuksen menetelmiä, joilla pyritään ylläpitämään puuston rakenteellista vaihtelua ja peitteisyyttä.

Seminaari 18.5.2019 klo 10–17 Kuopion kampus, videoyhteys Joensuun kampukselle 
Carelia C2 luentosaliin.

Tapahtuma Facebookissa

Kuopion luonnon ystäväin yhdistys ry

  Lue lisäÄ  
 
 
     
 
 

Tule mukaan Digiroadin, Digitransitin ja OpenStreetMapin yhteiselle mapathon-kiertueelle!

Digiroad, Digitransit ja HOT-OSM Suomi järjestävät mapathon-kiertueen. Kiertue vierailee toukokuun aikana Turussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Mukana järjestämässä ovat myös kohdekaupungit! 

Mapathonien ohjelmassa on:

 • Siirtää Digiroadin Open Street Map – viennin pysäkkejä maastosijaintiin
 • Parantaa kävelyteiden verkkoa, jotta reittiopas toimisi entistä paremmin
 • Lisäksi mapathoneissa on esillä myös HOT-OSM -yhteistyö. Humanitarian OpenStreetMap Team eli lyhyesti HOT-OSM koordinoi karttatiedon keruuta kriisi- ja kehitysavun tarpeisiin.

Mapathonit pidetään Kuopiossa, Turussa ja Lappeenrannassa toukokuussa. Jokaisessa kaupungissa mapathonin ohjelma on sama.

Mapathonit ovat kartoitustapahtumia, joissa on tarkoituksena parantaa rennolla fiiliksellä joukkoistetusti avoimien kartta-aineistojen laatua. Kartoittamalla pystyt vaikuttamaan oman kotiseutusi julkisen liikenteen reittioppaiden toimivuuteen sekä opit samalla myös yleisemmän kartoittamisen perusteet! 

Tavoitteena on houkutella paikalle vanhojen karttanestoreiden lisäksi myös uusia kartoittajia: lukiolaisia, opiskelijoita ja muitakin paikallisia. Opastamme tapahtumissa alkuun kartoittamisen kanssa, eli sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Tarvitset tapahtumaan mukaan:

 • kannettavan tietokoneen
 • hiiren (ei pakollinen, mutta sen kanssa on mukavampi kartoittaa)
 • inspiraation parantaa kotikulmiesi aineiston laatua!

Ilmoittaudu mukaan kiertueelle: 

Turku 15.5.2019
kello 16–19, SparkUp, Tykistökatu 4, ilmoittaudu Turun mapahton-tapahtumaan

Kuopio 23.5.2019
kello 16 alkaen, Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus (Snelman, huone SN202), ilmoittaudu Kuopion mapahton-tapahtumaan

Lappeenranta 28.5.2019
kello 16 alkaen, Lappeenrannan kaupungintalo (nh Venla, 1. kerros), ilmoittaudu Lappeenrannan mapahton-tapahtumaan

Tapahtuma on ilmainen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tungevaag & Raaban, Pyhimys ja Chisu tähdittävät Lehtiä Ilosaaressa -festivaalia lokakuussa

Joensuun syksyn musiikillinen huipentuma jytisee lokakuussa, kun Lehtiä Ilosaaressa -festivaali tanssittaa Joensuu Areenalla. Opiskelijabileiden ja areenakonsertin parhaat puolet yhdistävä tapahtuma on juurtunut paikalliselle festivaalikartalle jo vuosituhannen alkupuolella ja sittemmin siirtynyt sisälle kasvamaan. Joensuun Areenalla tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Sisäfestivaalin ohjelmassa on kaikkea hyvää meiltä ja muualta. Ulkomaista herkkua tarjoilee ruotsalais-norjalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban. Elektronisen tanssimusiikin megatähdistössä tuikkivan duon soittokerrat Spotifyssä ovat jo sadoissa miljoonissa, joten Areenalla nähdään maailmanluokan show. Muita varmistuneita kotimaisia kärkinimiä ovat helmikuussa Emma-gaalan palkintopöydän putsannut räppäri Pyhimys sekä sekä kevään mittaan uuden sähköisen minänsä esittelevä Chisu.

Lehtiä Ilosaaressa juhlitaan perjantaina 4. lokakuuta. Ikärajattoman tapahtuman tuottaa Kerubi.

Lipun hinta on 35 euroa (+ mahdolliset palvelumaksut). Opiskelijalipun hinta on 25 euroa (+ mahdolliset palvelumaksut). Lippuja on myynnissä Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteistä, ravintola Kerubista, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun sekä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistoissa. Tapahtumaan on myynnissä myös 70 euron arvoisia VIP-lippuja, jotka sisältävät musiikin lisäksi myös maittavan buffet-ruokailun. VIP-liput myydään ravintola Kerubin kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kerro mielipiteesi työelämästä ja työnantajista ja voita matkalahjakortti!

Hei tekniikan tai kaupallisen alan opiskelija tai valmistunut, anna näkemyksesi tämän hetken työelämästä ja suomalaisista työnantajista.

Työnantajakuva 2019 -tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan 1000 euron matkalahjakortti sekä Bose QuietComfort 35 II -vastamelukuulokkeet. Halutessasi saat käyttöösi myös tutkimustiivistelmän.

Vastaaminen vie aikaa noin 5–10 minuuttia. Vastaathan tutkimukseen 15.5. mennessä. 

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Linkki tutkimukseen 

 
 
     
 
 

Kutsu kuluttajatutkimukseen

Mitä?
Haemme osallistujia maistamaan ja arvioimaan pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita. Tutkimus kestää noin 30 minuuttia. Tutkimuksen tarkoituksena on saada kuluttajien näkemyksiä ja kokemuksia tutkittavista tuotteista sekä selvittää tuotteiden miellyttävyyttä ja hyväksyttävyyttä. Tutkimus on osa Ruokalaakson kehittämistoimenpiteitä.

Miksi?
Olemme kiinnostuneita kuulemaan mielipiteitäsi ja arvioitasi testituotteista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan tuotteiden tuotekehitykseen sekä tarjontaan.

Kuka voi osallistua?
Olet 18–65 -vuotias henkilö ja käytät pakastettuja kasvipohjaisia marjatuotteita.

Missä?
Tutkimus toteutetaan Savonia-ammattikorkeakoulun Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.

Olet soveltuva tutkimukseen, jos:

 • Olet 18–65-vuotias 
 • Et ole keliaakikko tai allerginen marjoille, sitrushedelmille, pähkinöille tai viljalle
 • Et ole raskaana tai imetä
 • Et tupakoi

Linkki ilmoittautumislomakkeseen

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä sopivin päivä, paikka ja aika osallistua tutkimukseen.

Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä tutkimuksen etenemisestä. Osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei korvata. Osallistujat saavat pienen kiitoslahjan osallistumisestaan.

Maanantai 13.5.2019, klo 9–18 
Tiistai 14.5.2019, klo 9–18
Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö, Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, 70201 Kuopio
S-rakennus, 4. kerros, tila S460
Kartta: Future Food

Keskiviikko 15.5.2019, klo 9–18
Torstai 16.5.2019, klo 9–18
Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus, Yliopistonranta 1 C, 70200
Kuopio Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikön aistinvaraisen arvioinnin tila
Canthia, 4. kerros
Kartta: UEF-Canthia

 
 
     
 
 

Applications for Transparency International School on Integrity 2019 are now open!

Transparency School is the leading summer course on anti-corruption in the world. Since 2010, it has already welcomed more than 1000 future leaders from around 120 countries worldwide.

This year the School will take place on 8-14 July 2019 in Vilnius, Lithuania.

Transparency School is organized in cooperation with Mykolas Romeris Law School. After successfully completing the course, students receive 6 ECTS (European Credit Transfer System) credits. The School features three teaching modules aimed at participants from academia, civic society as well as from the public and private sectors.

University students of Nordplus Law Network partner universities are entitled to receive a Nordplus mobility grant of 400 EUR, once selected for the Transparency School 2019. 

The deadline for applications is 20 May 2019.   

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hyvinvointilive - Facebook-livelähetys

Kevään viimeinen Nyyti ry:n Hyvinvointilive järjestetään tiistaina 21.5..2019 klo 18.00–18.30. Lähetyksen aiheena on raha. Mukana Facebook Live-lähetyksissä on kiinnostavia opiskelija- ja asiantuntijavieraita. Vakiovieraana toimii psykologi Elina Marttinen (Nyyti ry). Lähetyksiä houstaa Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n asiantuntija Eero Löytömäki.

#Hyvinvointilive -lähetyksiä voit seurata etänä Nyytin Facebook-sivulla, josta lähetykset ovat katseltavissa myös jälkikäteen. Liveä voi tulla seuraamaan myös paikanpäälle, Helsingin yliopiston pääkirjaston Ohjauskulmaan. Tervetuloa! 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Terapiatakuu-kansalaisaloite

Joka toinen suomalainen kokee jossakin vaiheessa elämäänsä mielenterveyden häiriön, mutta vain puolet saa tarvitsemaansa hoitoa. Tämän vuoksi tarvitsemme Terapiatakuun. Se takaa kaikille nopeamman ja helpomman pääsyn mielenterveyshoitoon.

Allekirjoita kansalaisaloite ja ole mukana vaatimassa, että kaikki saavat tarvitsemaansa mielenterveyshoitoa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Koulutus vertaisohjaajaksi Digipelirajat'on-ryhmiin – etsimme uusia vertaisvalmentajia Kuopiosta!

Digipelirajat’on-vertaistoiminta on ammatillisesti tuettua keskustelua ja yhdessä tekemistä pienryhmissä. Toiminnassa keskeinen rooli on koulutetuilla vertaisvalmentajilla. Vertaisvalmentajat ovat entisiä tai nykyisiä peliharrastajia, joilla on omakohtaista kokemusta ongelmallisesta digipelaamisesta.

Vertaisvalmentaja toimii ryhmässä keskustelun ja toiminnan ohjaajana sekä jakaa omaa kokemustaan ongelmallisesta digipelaamisesta. Vertaisvalmentajat toimivat 18-29-vuotiaiden ryhmissä joko yhdessä tai ammattilaisohjaajan tai toisen vertaisvalmentajan kanssa ohjaajaparina.  

Etsimme uusia vertaisvalmentajia Kuopiosta!

Syksyllä Digipelirajat’on-vertaisvalmentaja voi osallistua ammattilaisohjaajan kanssa DPR Bootcamp -hyvinvointivalmennukseen. Kyseessä on toiminnallinen ryhmä paljon pelaaville, jossa pelataan yhdessä, tutustutaan toisiin ryhmäläisiin, pohditaan hyvinvointia sekä tutustutaan erilaisiin harrastuksiin.

Seuraava vertaisvalmentajakoulutus järjestetään Oulussa. Kahden viikonlopun mittaisessa koulutuksessa mm. harjoitellaan ryhmien ohjaamista ja tutustutaan ryhmien ohjelmaan. Koulutus on osallistujille maksuton (Digipelirajat’on korvaa matkakulut, majoituksen sekä ruokailut). Koulutus soveltuu erityisen hyvin mm. nuoriso- tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle, joka haluaa kasvattaa osaamistaan ongelmallisesta digipelaamisesta vapaaehtoisuuden kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tule WWF-lähettilääksi syksyllä 2019 käynnistyvälle koulukiertueelle!

WWF-lähettiläät tekevät merkittävää ympäristökasvatustyötä kouluissa ja toimivat WWF:n kasvoina eri-ikäisten oppijoiden parissa. Vuodesta 2009 lähtien WWF:n koulukiertueet ovat tavoittaneet jo yli 150 000 lasta ja nuorta. Haemme nyt uusia lähettiläitä syksyllä 2019 käynnistyvälle, yläkouluille, lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille suunnatulle kiertueelle. Ensimmäistä kertaa tarjoamme vierailuja myös ammattikorkeakouluille ja yliopistoille. Kiertue jatkuu kaksi vuotta. Sen tavoitteena on tarjota yli tuhat oppituntia ja tavoittaa nuoria mahdollisimman kattavasti eri puolilla maata.

Lähettilään toimenkuvaan kuuluu toiminnallisten oppituntien pitäminen WWF:n laatimien sisältöjen pohjalta sekä itsenäinen tuntien sopiminen oppilaitosten kanssa. WWF-lähettiläät tekevät vierailuita oman aikataulunsa ja elämäntilanteensa mukaisesti. Koulutukseen osallistuneiden lähettiläiden toivotaan kuitenkin pitävän vähintään kymmenen oppituntia kiertueen aikana.

Kiertueen teema on ruoka, sillä ympäristön kannalta tärkeimmät arjen valintamme koskevat ruokaa. Ruuantuotanto on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yksi suurimmista yksittäisistä kasvihuonekaasujen aiheuttajista. Ruuantuotanto on myös suurimpia syitä maailman villieläinten määrän romahtamiseen.

Kaksipäiväinen lähettiläskoulutus pidetään pe–la 20.–21.9. Helsingissä. Koulutuksessa käydään läpi WWF-lähettiläänä toimimisen käytäntöjä, perehdytään perusteellisesti kiertueen teemaan, opetellaan ruokakiertueen oppitunnin sisältö aktiviteetteineen ja harjoitellaan esiintymistä.

Lähettiläiksi toivotaan esiintymistaitoisia ja innostavia persoonia eri puolilta Suomea. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta sekä ruoka- tai ympäristöosaaminen ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Kouluvierailuista maksetaan tuntipalkkio. Lisäksi lähettiläiden matkat koulutukseen ja oppilaitoksiin korvataan. Lähettiläitä koulutetaan enintään 40.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään WWF-lähettilääksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus 12.5.2019 mennessä ympäristökasvatuksen harjoittelija Siiri Jaakkolalle sähköpostitse siiri.jaakkola(at)wwf.fi.

Lisätiedot: Sanna Koskinen, ympäristökasvatuksen johtava asiantuntija, p. 050 5165 404, sanna.koskinen(at)wwf.fi

 
 
     
 
     
 
 

Lyhyet

Apurahat, stipendit ja palkinnot:
- Julkisesti haettavana olevat apurahat UEFin sivuilla 

Kilpailut:
- Suomen Kuntaliiton valtakunnallinen Klash-haastekilpailu hakee konkreettisia ratkaisuja kuntien elinvoiman parantamiseen (deadline 18.6.2019)
- Eurooppalainen Green Alley Award 2019 -kilpailu kiertotalouden startup-yrityksille (deadline 25.6.2019) 

 

 
 
     
 
 

Tapahtumakalenteri

8.5. Kuopion ylioppilasteatteri esittää: Kultainen vasikka klo 19, Kulttuuriareena 44 (Kauppakatu 44)
9.5. ISYYn eurovaalitori klo 10–13, Snellmanian aula
9.5. ISYYn ja SAVOTTAn eurovaalipaneeli klo 16–18, cafeSAVOTTA (Microkatu 1 E, 3 krs.), Savonia ammattikorkeakoulu 
9.5. Kuopion ylioppilasteatteri esittää: Kultainen vasikka klo 19, Kulttuuriareena 44 (Kauppakatu 44)
12.5. Kuopion ylioppilasteatteri esittää: Kultainen vasikka klo 19, Kulttuuriareena 44 (Kauppakatu 44) 
13.5. SPR:n Pluspiste vierailee Kuopion YTHS:llä klo 13–15
13.5. SPR-hengailuilta: nuotioretki klo 18 alkaen, Pölhön saaren nuotiopaikka
14.5. ISYYn eurovaali-infot klo 10–14, Snellmania
14.5. UEF Kuopion ylioppilaskuoron kevätkonsertti 'Flavour of Sunshine' klo 18, Kuopion tuomiokirkko (Vuorikatu 17)
15.5. ISYYn ennakkoäänestystempaus klo 14, Lukema (Yliopistonranta 3)
15.5. Palapelit & Poikkitieteelliset Hubailut: Pre-Juhannus klo 22, Passion Club
23.5. ISYYn toimistot sulkeutuvat klo 14
30.–31.5. ISYYn toimistot ovat suljettuina
14.6.–4.8. ISYYn toimistot ovat kiinni

Henry's Pubin keikat (liput ISYYn toimistolta ilman toimituskuluja)
Kirkonmenot
Opiskelijankuopio.fi

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko