Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio 5/2019

ti 5. helmikuuta 2019 17.37.16

Liikuntailtapäivää vietetään ensi viikolla
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 5/2019

Vko 6, 5.–11.2.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

 

Liikuntailtapäivää vietetään ensi viikolla

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa ensi viikon tiistaina 12.2.2019. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan liikuntailtapäivän aktiviteetteihin, tee se nyt! Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Lisätietoa liikuntailtapäivästä ja ilmoittautumisesta löydät tästä uutiskirjeestä. Katso kirjeestä myös muut ajankohtaiset tapahtumat ja asiat kampuksilla ja niiden ulkopuolella.

Pirteää viikkoa!

PS: Kuopion kampuksen Weekly Feed alkaa ilmestyä jälleen ensi viikosta alkaen.

 
 
     
 

 

 
 

Liikuntailtapäivä 12.2.2019

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa tiistaina 12.2.2019. Liikuntailtapäivän tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteinen hengähdystauko arjen aherruksen keskelle. Ohjelmassa on jälleen monipuolinen kattaus erilaisia liikuntavaihtoehtoja normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi.

Kerran lukukaudessa järjestettävä liikuntailtapäivä on vapautettu rehtoreiden päätöksellä opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Katso kampuskohtaiset liikuntailtapäivien päiväohjelmat:
Joensuu
Kuopio

Liikuntailtapäivään osallistuminen ei edellytä SYKETTÄ-liikuntatarraa.

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa!

Suomi on EU:n puheenjohtajamaa heinäkuusta joulukuuhun 2019. Ilmastoveivi2019 -kampanjan tähtäimessä on, että kansan tuella Suomi käyttää hyväksi EU-puheenjohtajakautensa mahdollisuudet ja ajaa tiukasti ilmaston lämpenemisen rajaamista 1,5 asteeseen. Tuolloin Suomella on puheenjohtajamaana valta tehdä neuvostossa aloite ilmastopaketin tavoitetasojen päivittämiseksi vuosien 2030 ja 2050 osalta 1,5 asteen mukaisiksi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Ilmastoveivi2019 tavoittelee 500 000 allekirjoitusta vetoomukselle, joka luovutetaan Suomen uudelle pääministerille keväällä 2019.

Ilmastoveivi2019 yhdistää suomalaiset iästä, taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta toimimaan yhdessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ilmastoveivillä vaadimme yhteen ääneen Suomea ottamaan johtoaseman ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä, ja päättäjiltä rohkeutta tehdä merkittäviä poliittisia ratkaisuja.

Myös ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa! Lue lisää kampanjasta sekä allekirjoita vetoomus ilmaston puolesta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn Kuopion kampustoimiston aukioloajat muuttuivat

Maanantaista 4.2. alkaen ISYYn Kuopion toimiston viikoittaiset aukioloajat ovat muuttuneet. Uudet aukioloajat: ma, ti, to klo 10–15, ke 12–15 ja pe suljettu.

Voit tarkistaa toimiston aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset nettisivuiltamme osoitteesta isyy.fi.

Poikkeuksia toimiston aukioloajoissa helmikuussa:
Ti 12.2. toimistot avoinna klo 10–12
Ke 13.2. toimistot avoinna klo 12–15
To-pe 14.–15.2. toimistot suljettu

 
 
     
 
 

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 haettavissa

Osallistuitko viime vuonna aktiivisesti ainejärjestön tai kerhon toimintaan tai halllinto- ja työryhmätyöskentelyyn? Tiesitkö, että toiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä?

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 ovat nyt haettavissa. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet ISYYn sivuilta. Lisätietoja voit kysyä myös ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Save the date: ISYY 9v

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) täyttää tänä vuonna 9 vuotta! Vuosijuhlat ovat niin opiskelijoiden, henkilökunnan kuin alumnienkin yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti.

ISYY järjestää vuosijuhlat joka toinen vuosi, kampuskaupunkien isännöidessä juhlia vuorotellen. Tänä vuonna pääsemmekin pitkästä aikaa juhlistamaan vuosipäivää Kuopiossa!

Merkkaahan jo vuosijuhlat kalenteriisi 16.3.2019! Lisätietoa tulossa pian!

 
 
     
 

 
 

 

Vertaistuutori- ja kv-tuutorihaku 28.1.–10.2.2019

Haluatko auttaa uutta opiskelijaa sujuvaan
opintojen alkuun? Oletko halukas oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja sitoutumaan vertaistuutorin tehtävään? Haluatko olla mukana kehittämässä UEFopiskelijan hyvää ensimmäistä opiskeluvuotta?

Etsimme yli 300 tuutoria auttamaan perustutkinto-opiskelijat, kansainväliset maisteriopiskelijat ja vaihto-opiskelijat opintojen alkuun Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Tule rakentamaan UEF-henkeä tuutorityölläsi. Saat arvokasta osaamista tulevaisuutta ajatellen ja luot uusia ystävyyssuhteita. Tuutoroinnilla kerrytät myös opintopisteitä.

Lisätietoja:
Joensuun kampus | Mari Tirronen, 050 569 1806, mari.tirronen(at)uef.fi
Kuopion kampus | Niina Rissanen, 040 355 3058, niina.rissanen(at)uef.fi
Kansainvälisten maisteriohjelmien ja vaihto-opiskelijoiden tuutorit:
Kirsi Konttinen, 029 44 58170, international(at)uef.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

SYKETTÄ tiedottaa

Liikuntailtapäivän ilmoittautumiset ovat käynnissä 
Liikuntailtapäivä on ti 12.2. Nyt on oikea hetki valita mihin haluat osallistua, sillä joidenkin tuntien ilmoittautuminen päättyy jo 5.2. 

Tarjolla on ilmaisia ja maksullisia tunteja. Ratsastustunnit ovat tällä hetkellä täynnä. Lähiliikunnassa mm. Puijolla pääsee käymään kahdessa eri mäkihyppytornissa, Puijon tornissa ja tornin avotasanteella opastetusti. Rauhalahdessa mennään ensin metsään rauhoittumaan ja sen jälkeen kylpylään. Bussit vievät 5 € eestaas hinnalla Tahkolle ja Kasurilaan. Voit mennä busseilla laskettelemaan, liikkumaan omatoimisesti Tahkon kauniisiin maisemiin, hiihtämään jne. Sisäliikuntavaihtoehtoja on Studentialla, Opistotiellä ja Kuopion liikuntakeskuksissa.
Katso, mitä kaikkea on tarjolla

 

 
 
 

Lajikokeilut:

Wing Tsung Kung Fu ja Escrima Concepts
Aika: Ti 5.2. klo 18.00–19.30 ja 19.30–21.00
Paikka: Snellmanian peiliaula, sisäänkäynti C-ovesta
Nyt sinulla on mahdollisuus käydä kokeilemassa itsepuolustus- ja kamppailulajeja!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Ti 5.2. klo 18-19.30
Ti 5.2. klo 19.30-21

Tule tutustumaan Tai Shin Mun Kung-Fu -lajiin
Paikka: Snellmanian peiliaula, sisäänkäynti C-ovesta
Aika: Keskiviikkona 13.2. klo 17.00–19.00

Kurssit:

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do -seura järjestää keväällä jälleen Taekwon-Don peruskurssin!
Kurssi alkaa virallisesti 4.2. ja kestää kevään ajan. Kurssin aikana kehitetään mm. fyysistä kuntoa, nopeutta, notkeutta, räjähtävyyttä ja itsepuolustustaitoja lajille ominaisella tavoilla. Kurssi huipentuu kevään lopussa pidettävään keltaisen vyön kokeeseen. 

Kurssin hinta (sis. peruskurssimaksu, harjoittamiseen oikeuttava lisenssi ja vyökoemaksu) on 69 €, ja kurssi on avoin kaikille Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-amk:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa.

Tankotanssin jatkokurssi
1.3. alkaen neljänä perjantaina klo 18.15–19.15.
Lue lisää

Tai Shin Mun peruskurssi
Alkaa maanantaina 18.2.2019. Kurssi pidetään:
– maanantaisin klo 18–20
– keskiviikkoisin klo 17–19
Kurssi kestää toukokuun loppuun ja voit tulla mukaan kesken kurssin.
Snellmania, Yliopistonranta 1, C-ovi. Ilmoittautuminen joka treenikerralle erikseen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Lisätietoja lajikokeilut ja kurssit -sivulta.

 
 
     
 
 

Opintopalvelujen asiakaspalvelutiskin aukiolo muuttuu

Opintopalvelujen opintohallinnon asiakaspalvelutiskit sekä Joensuun että Kuopion kampuksella ovat 1.2.2019 alkaen avoinna ma-pe klo 12-15. Aukioloja pidennetään tarvittaessa ruuhka-aikoina. Poikkeusaukioloajat ilmoitetaan opintopalvelujen verkkosivulla. Puhelinpalveluaika pysyy ennallaan eli ma-pe klo 10-15. Jos asiakaspalveluaika ei sovi sinulle, voit tarvittaessa varata erillisen ajan osoitteesta opiskelu(at)uef.fi.

Opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen voit tilata itse WebOodista kohdasta ’Työkalut’ – ’Suoritusote ja opiskelutodistus’. WebOodista tilatut opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset ovat sähköisesti varmennettuja eli ne ovat virallisia sellaisenaan. Lisätietoja sähköisestä varmenteesta on Kamussa.

 
 
     
 
 

Gradutalliin lisähaku 15.2. saakka!

Kuopion kampuksen gradutalli on monitieteinen ryhmäohjaus 10–15 hengen opiskelijaporukalle. Yhteistä osallistujille on, että gradu on ollut tekeillä vähintään 2 vuotta ja opiskelijasta tuntuu, ettei työ etene toivotulla tavalla syystä tai toisesta. Työskentelyn tavoitteena on tukea motivaatiota ja saada vertaisryhmästä tukea gradun työstämiseksi. Apuna graduntekoprosessiin saat myös tallin ohjaajilta. Gradutallista ei saa opintopisteitä eikä se korvaa oman oppaineen graduohjausta. Gradutalliin haetaan täyttämällä hakemus viimestään 15.2.

Ensimmäinen lähijakso toteutetaan to-pe 7.-8.3.2019.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijakysely

UEF on mukana Europe Teaching Rankingissa, johon oleellisena osana kuuluu oheinen kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille suunnattu opiskelijakysely. Vastaathan kyselyyn 28.2.2019 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie vain n. 10 minuuttia. Kyselyllä kartoitetaan opiskelijoiden sitoutuneisuutta opintoihinsa, vuorovaikutusta opetushenkilökunnan kanssa, yliopiston palveluiden laatua sekä opintojen tuottamia valmiuksia työelämään.

Linkki kyselyyn

 
 
     
 
 

Hauska ilman kaskua ei ole hauskaa!

Tiedätkö, millaisella metodilla opintosihteerit arpovat kurssiarvosanat, mikäli tentaattori ei anna arvosanaa määräpäivään mennessä? Haluaisitko opiskella Ohtaansalmen tai Pogostan kampuksella? Mistä kurssista saa kaikkein helpoiten ja nopeiten viisi noppaa ja miten se käytännössä tapahtuu? Entä mitä hauskaa muistat kuulleesi tai itse tokaisseesi luennolla?

Nämä ja monet muut kaskut kootaan yksiin kansiin – UEFin kaskukirjaan – kaikkien luettaviksi. Ohjeet osallistumiseen ja lisätietoa UEFin sivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

YTHS tiedottaa

YTHS Kuopion suunterveys tiedottaa 
- YTHS Kuopion suunterveys on suljettuna 8.2.2019 klo12–14 koulutuksen vuoksi.

- Suuhygienistien aikoja on saatavilla tällä hetkellä rajoitetusti. Jos sinulla on ajanvarauslupa Self-palvelussa suuhygienistille, odota kärsivällisesti vapautuvia aikoja.

Mitä su(u)lle kuuluu?
Viikolla 6 vietetään Suomessa ksylitoliviikkoa jo 15. kertaa. Ksylitoli ja suunterveys näkyvät viikon kunniaksi kaikissa toimipisteissämme, sosiaalisessa mediassa sekä joillakin paikkakunnilla myös kampuksilla.
Lue lisää

 

 
 
 

Tutustu tartuntatauti- ja rokotusohjeistukseen!
Tiesitkö, että tartuntatautilaki määrittelee sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun osallistuvien opiskelijoiden immuniteetin potilaiden suojaamiseksi. Opintoihin kuuluva työharjoittelu edessä?
Lue lisää

Kokeile sähköistä oirearviota vielä helmikuun ajan 
YTHS testaa sähköistä oirearvio-palvelua osassa toimipisteitä vielä helmikuun ajan. Palvelun avulla voit tunnistaa ja arvioida oireesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle. Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta.
Lue lisää

Hyvinvointia ryhmistä – tutustu kevään tarjontaan!
YTHS tarjoaa useilla paikkakunnilla opiskelijoille erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä. Elämänhallinnan ja terveyden edistämisen ryhmissä saat vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi.
Tsekkaa oman paikkakunnan tarjonta ja tule mukaan

Chat tuli jäädäkseen!
Pilotoimme viime syksyn ja loppuvuoden aikana chattia opiskelijan uutena palvelukanava YTHS:ssä asiointiin. Syksyn aikana chatissa asioitiin kaikkiaan noin 5000 kertaa. Opiskelijat kommentoivat palvelukanavaa muun muassa seuraavasti: ”Chatti tuntui erittäin vaivattomalta ja matalan kynnyksen tavalta ottaa yhteys terveydenhuollon piiriin. Vastauksen saaminen oli helppoa, vaivatonta ja nopeaa.” Chatin toimivuudesta saatiin arvokasta palautetta niin opiskelijoilta kuin henkilökunnaltakin. Ensi kevään aikana käyttöön saadaan entistäkin toimivampi asiointikanava. Tammi-helmikuussa chat palvelee  ma–pe klo 13–14. Chatin löydät Self-palvelusta, jonne kaikki opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut YTHS:llä on keskitetty.

 
 
     
 

 
 

Winterfest 2019 ti 19.2. – Lippuja vielä saatavilla!

Opiskelijoiden talvirieha Winterfest 2019 kokoaa lähialueen korkeakouluopiskelijat jo kahdettatoista kertaa Kuopion Savilahdelle talviseen hauskanpitoon tiistaina 19.2.2019.

Talvirieha alkaa Savilahdella kello 12.00 pilkkikilpailun, kyykän ja hankifutiksen merkeissä. Joukkuekisa starttaa kello 13.00 ja jatkuu aina kello 18.00 saakka. Lisäksi Savilahdella on tarjolla tapahtuman aikana erilaista oheisohjelmaa sekä makkaraa ja mehua. Savilahdelta ilta jatkuu välilaskujen merkeissä Apteekkarissa ja sieltä suunnistetaan jatkobileisiin Ilonaan.

Winterfestin tapahtumapassieja ja ennakkolippuja on vielä saatavilla ennakkomyyntipisteissä (cafeSAVOTTA, ISYYn toimisto, KUTOP kirjakauppa).

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Ilmaisia webinaareja somesta ja Linkedinistä helmikuussa tarjolla!

Somessa työnhaku 13.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

Linkedin haltuun, perusteet 25.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

 
 
     
 
 

Talviretki Laivonsaareen 10.2.

Ympäristöklubi järjestää poikkitieteellisen, talvisen luontoretken Laivonsaaren laavulle.

Kokoonnumme Niuvan uimarannalla su 10.2. klo 11 ja kävelemme yhdessä pari kilometria Laivonsaareen jäitä pitkin. Ympäristöklubi tarjoaa nuotiopaikalla kuumaa juotavaa sekä pientä purtavaa. Voit ottaa myös omia eväitä mukaan. 

Pukeudu lämpimästi! Koirat ja opiskelukaveritkin voi ottaa mukaan. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille UEFin opiskelijoille. 

Tule mukaan nauttimaan talvisesta luonnosta! Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

 

 
 
     
 
 

 

Poikkitieteelliset Tempparibileet 12.2. Nousussa

Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi Temptation Island saapuu Kuopioon! Ennen ystävänpäivää voit tulla todistamaan uskollisuutesi kumppanillesi näihin kuumiakin kuumempiin houkutuksen sävyttämiin bileisiin, tai jos olet sinkku ja etsit sitä omaa Valentineasi, kenties löydät sen tältä viettelysten saarelta! Pukeudu lemppari tempparihahmoksesi ja/tai ilmaise halutessasi parisuhdestatuksesi paitasi/vaatteidesi/asusteesi värillä.

Tapahtuma facebookissa

Liput ennakkoon kampuksilta 3 €, Kide.app-sivustolta 3,5 € ja ovelta 4 € hintaan. Lippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi Temptation Island -aiheisen haalarimerkin 100:lle ensimmäiselle. Bileet toimivat Kultin ja Hyeenan Temptation Island -sitsien virallisina jatkoina.

Ennakkolipunmyyntipaikat ja -ajat:
Ma 11.2. Snellmania klo 11-13
Ti 12.2. Canthia klo 11-13

MITÄ: Poikkitieteelliset Tempparibileet
MISSÄ: Bar Nousu, Kuopio
MILLOIN: Ti 12.2.2019 klo 22 ->
PUKUKOODI: Haalarit + liikennevaloteeman mukainen vaatetus / Pukeudu kuin lemppari tempparihahmosi.

 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tulevat chatit:
14.2.  Mitä sulle kuuluu?
28.2.  Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3.  Mikä minusta tulee isona?
28.3.  Mikä mua ohjaa, kuuntelenko itseäni?
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Retikan ystävänpäivämyyjäiset 14.2.

Ystävänpäivä koittaa taas ja sen kunniaksi Retikan fuksit leipovat suussasulavia mokkapaloja! Tarjolla sekä perinteisiä mokkapaloja että vegaanisia/gluteenittomia. Mokkapalojen lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja haalarimerkkejä.  

MITÄ: Retikan ystävänpäivämyyjäiset  
MISSÄ: Canthian ja Snellmanian auloissa  
MILLOIN: torstai 14.2.  
- Snellmanialla klo 11–15  
- Canthialla klo 11–15  

MITÄ MAKSAA:  
Mokkapalat 1 kpl 1,50 €, 2 kpl 2,5 €, 3 kpl 3 €  
Pelti 20€ (tilaus mieluiten ennakkoon)  
Kahvi ja tee 0,50 € 

Tervetuloa! 

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut

No nyt on kuumaa! On nimittäin aika juhlia ystävänpäivää poikkitieteellisten Hottis-Hubailujen muodossa. Nämä kahden kerroksen kemut eivät takuulla jätä ketään kylmäksi, päinvastoin! Luvassa mitä viihdyttävämpää ohjelmaa läpi illan, josta lisäinfoa myöhemmin. Luvassa myös beer pongia! Ennakkolipunmyyntiajat ja -paikat FB-tapahtumasta. Lipun voi lunastaa myös Kide.appin kautta.

Tuttuun tapaan 100 ensimmäistä juhlijaa saa ilmaisen haalarimerkin ovelta!

Mitä: Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut 
Missä: Bar Nousu/Henry’s Pub
Milloin: Torstaina 14.2. 
Mitä maksaa: Ennakkoon 3 €, kide.app 3 € (+palvelumaksu), ovelta 4 €
Dresscode: jotain hottia ja/tai haalarit

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kaiken maailman makuja Rypysuolla

Seuraava Kaiken maailman makuja -ruokailta järjestetään Länsi-Puijon asukastuvalla osoitteessa lauantaina 16.2. klo 17-20. Valmistamme yhdessä ruokaa ja maistelemme monenlaisia makuja Suomesta ja maailmalta. Ruoka on valmista syötäväksi tapahtuman loppupuolella noin klo 19 maissa.

Mukana kokkailemassa on ihmisiä eri taustoista. Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu (2-5 euroa) kulujen kattamiseksi.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ESN KISA International Food Festival 18.2.

It´s time for FOOOOOOD! AND the biggest and the most delicious event of the semester: ESN KISA International Food Festival! 

It doesn´t matter whether you like it spicy or hot, sour or sweet, hot or cold; this event is the way to go if you yearn for trying new cuisines and getting some flavour in your life. And the best part? It´s up to you to give your fellow students a glimpse into your country's/region's traditional dishes! 

ESN KISA International Food Festival 18.2. 2019 klo 18.00–21.00, Lukema (Yliopistonranta 3). More information on Facebook.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Sinustako Zemppari?

Haluatko sinä olla arjen sankari, Zemppari jollekin kaveria etsivälle nuorelle? Tule koulutukseen 18., 21. ja 23.2.2019! Koulutus ei sido vielä toimintaan, vaan voit päättää sen jälkeen, haluatko lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan. Saat tuen ja neuvonnan tehtävään ja toiminnasta koituvat kustannukset korvataan. 

Koulutus 18. & 21.2.2019 klo 17-20 sekä 23.2.2019 klo 9:30–15:30

Hinta 10 € (sis. Nuorten Palvelu ry:n jäsenmaksun, materiaalit ja tarjoilut )

Ilmoittautumiset Riitalle 10.2. mennessä: 040 487 4683 (tekstiviesti, WhatsApp)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

LukemalLA-N #61 1.–3.3.

KYYLÄ järjestää keväiset lanit "LukemalLA-N #61" maaliskuun alussa 1.–3.3. Studentialla Lukemalla klo 18 alkaen.

Luvassa vapaamuotoista PC-pelaamista lähiverkossa, lähinnä FPS ja RTS-pelejä. Esim. Arma 3, Insurgency, Supreme Commander, Civ 6 ja Rocket League.

Tapahtuma on K18 ja suunnattu ISYYn jäsenille. Sisään mahtuu n. 20 ennakkoilmoittautunutta.

Lisätietoa kotisivulta kyyla.org ja FB-sivulta sekä irkissä #KYYLA @IRCnet.

 

 
 
     
 
 

 

Lunta Ilosaaressa 15.–16.3.

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.–16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

 
 
 

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kiinnostavan esiintyjäkattauksen, joka tällä kertaa jakaantuu kahdelle illalle. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla kuullaan maakunnan tuoretta musiikkisukupolvea, kun illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Musiikkialan medioissa orkesteri on saanut hyvän vastaanoton, ja sitä onkin verrattu hengeltään muun muassa alkuaikojen PMMP:hen. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskan pito ja iloittelu.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta sekä tekemistä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä ja niitä on saatavilla Kerubilta, Levy-Eskoilta sekä Lippu.fi ja Tiketti-palveluista. Karelia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat saavat lippunsa 25 euron opiskelijahintaan POKA:n tai ISYYn toimipisteistä Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tiedote Savi- ja Neulalahden ranta-alueen asukkaille ja alueen käyttäjille

Puolustusvoimat raivaa Neulalahden räjähdeupotuksia 11.2.–15.3.2019. Päivittäinen toiminta-aika on pääsääntöisesti 8.00–17.00 välillä. Työn johtaa Kainuun prikaati.

Jos olet menossa vesille (liikkumiskieltoalueelle) toiminta-aikana, ota yhteys puhelinnumeroon 0299 451 823.

 
 
     
 
 

Osallistu Universumin uratestiin

Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi? Mitä taitoja työnantajat hakevat?

Osallistumalla Universumin uratestiin saat:
· Analyysin uraprofiilistasi vahvuuksilla ja heikkouksilla
· Kohdistetun listan sinulle parhaiten sopivimmista työnantajista
· Voit lähettää ilmaiseksi englanninkielisen ansioluettelon TopCV-palveluun, josta saat palautetta ja vinkkejä sen parantamiseen!

Uratestin avulla pääset myös antamaan arvokasta palautetta koulullesi parhaista yritystapahtumista ja kanavista joita kautta haluat saada tietoa työnantajista! Pääset myös kertomaan kuinka hyvin koulusi on valmistanut sinua uraasi varten.

Osallistu Uratestiin

Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 1.4 miljoonalle opiskelijalle 2000 eri yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahaston apurahat 2019 haettavina 10.1.–8.2.2019 klo 16 asti

Pohjois-Savon rahasto tukee maakunnassa tehtävää tai siihen kohdistuvaa tieteellistä tutkimusta, taiteellista työtä sekä kulttuuritoimintaa. Taiteen tai tieteen suureen hankkeeseen on haettavana 40 000 euroa, joka jaetaan yhtenä tai kahtena apurahana. Näihin toivotaan erityisesti hakemuksia, jotka käsittelevät ilmastonmuutosta taiteen ja/tai tieteen keinoin.

Taidetta hoitolaitoksiin -apurahana jaetaan 20 000 euroa yhtenä tai kahtena apurahana. Tukimuodon tavoitteena on edistää kulttuuristen oikeuksien yhdenvertaista toteutumista ja parantaa erityistä tukea tai hoitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua taiteen keinoin. Pelit ovat ensi kertaa mukana omana hakualanaan. 

Ennakkotietona ilmoitetaan, että Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntarahastot myöntävät yhdessä vuonna 2020 korkeintaan 100 000 euron suuruisen apurahan korkeatasoiselle, eri tieteenaloja yhdistävälle hankkeelle, jossa on toimijoita kummastakin maakunnasta

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahaston apurahat vuodelle 2019

Hakuaika: 15.1.2019–15.2.2019

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahasto myöntää apurahoja Itä-Suomen yliopistossa tehtävää puuhun liittyvää tieteellistä tutkimusta varten. Apurahoja voidaan myöntää tutkimuksiin, jotka lisäävät tutkimukseen perustuvaa tietoa puusta ja edesauttavat uusien tuotteiden kehittämistä puusta tai edistävät puun käytettävyyttä ja käyttöä ihmiskunnan tarpeisiin.

Vuoden 2019 apurahoja voidaan myöntää näitä tarkoituksia tukevaan perus- tai soveltavaan tutkimukseen seuraavin edellytyksin:

1. Väitöskirjatutkimukseen 20 000 euron suuruinen vuosiapuraha
2. Väitöskirjan osatyön edistämiseen tarkoitettuja, maksimissaan 6 000 euron suuruisia apurahoja
3. Lisäksi voidaan myöntää 1 000 – 2 000 euron suuruisia apurahoja pro gradu -työtä varten.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.–29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) on 1945 perustettu monialainen tieteen, politiikan, talouden ja kulttuurin kohtauspaikka Itävallan Alpeilla. Ohjelmassa käsitellään globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutos ja pakolaisuus sekä ilmiöitä kuten populismi ja demokratia sekä teknologian kehitys. Alpbachin idylliseen alppikylään kokontuu 14.8.–30.8.2019 yli 900 alansa huippua edustavaa puhujaa ja 5000 osallistujaa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä kokemaan taidetta ja vaelluksia.

Stipendi kattaa osallistumismaksun, majoituksen ja pienen taskurahan. Suomesta KAUTE-säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto kustantavat stipendit 4 alle 30-vuotiaalle. Stipendi jaetaan vuosittain 700:lle nuorelle ympäri maailman. Hae täältä!

Mitä? Maailmankuvan laajentuminen 2,5 viikossa
Missä? Alpeilla, Alpbach
Milloin? 14.8.-30.8.2019
Mitä maksaa? Matkakulut

Oliver Heinonen, p. +358 504668672, www.linkedin.com/in/oliver-heinonen

Annina Lattu, p. +358 503454173, fi.linkedin.com/in/anninalattu

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Tule mukaan Business Centerin ensimmäiselle kolmen kouluasteen yhteiselle NY24h –yrittäjyysleirille!

Leirille ovat tervetulleita Savon ammattiopiston, Savonia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Leiri on Business Centerin yrittäjyyden yhteisen oppimisympäristön kokeilu, jonka ideana on mahdollistaa eri alojen ja oppilaitosten opiskelijoiden osaamisen ja ideoiden törmäyttäminen uuden yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toiminnan syntymiseksi innovoimalla ja kokeilemalla.
Leiri pidetään ma 25.- ti 26.2.2019 yön yli Hirvijärven leirikeskuksella. Järjestämme leirille kyydit Kuopiosta, Varkaudesta ja Iisalmesta.
 
Leiri kestää vuorokauden, jonka aikana pääset tutustumaan toisten leiriläisten osaamiseen ja ideoihin, luomaan tiimejä, rakentamaan tiimisi yhteisen idean pohjalta yrityksen learning by doing fun -periaatteella. Leiri koostuu mm. tiimiytymistehtävistä, tietoiskuista, esiintymisharjoituksia ja rastitehtävistä. Leirin lopuksi liikeideat esitellään raadille.

Tarkempi ohjelma leirin aikatauluista ja ohjelmasta lähetetään leirille hyväksytyille ilmoittautujille. Kullekin oppilaitokselle on varattu 20 leiripaikkaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis PIAN!

Ilmoittaudu NY24h-yrittäjyysleirille. Vastattuasi kysymyksiin, muista klikata "lähetä"-painiketta!  
Huomioithan että leiri-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinut valitaan leirille ja joudutkin jäämään pois leiriltä, tulee sinulla olla lääkärintodistus poissaolosta. Ilmoittautuminen päättyy 15.02.2019. Jokaiselle ilmoitetaan vielä erikseen, onko hän mahtunut leirille vai ei. 

Leirillä on voimassa oppilaitosten järjestyssäännöt ja vakuutukset. Leiri on päihteetön. Alaikäiseltä osallistujalta tarvitaan huoltajan lupa (toimitetaan erikseen). Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse leiriohjelma ja varustelista. Leirille osallistuminen on opintosuoritus, josta saa todistuksen. 

Leiriohjaajina toimivat Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijat, edellisenä vuonna leirin suorittaneet opiskelijatutorit sekä yrittäjyysopettajat.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan jotain aivan uutta. Tule rohkeasti mukaan – riittää, kun olet innokas yrittämään ja oppimaan uutta. Tervetuloa!

Meiltä saat lisätietoja: Sakky / Risto Räsänen 044 785 3310 ja Satu Pirhonen 044 785 3122
        Savonia AMK / Risto Kiuru 044 785 6932
        Itä-Suomen yliopisto / Anu-Riikka Kolari 0 50 471 3097

 
 
     
 
 

 

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta ja koko Suomesta jo 18:tta kertaa. Start Me Up on Suomen suurin vuosittain toistuva ideakilpailu. Palkintopotti on tänä vuonna suurempi kuin koskaan kisan historiassa – jaossa on yhteensä 100 000 euron edestä raha- ja asiantuntijapalkintoja sekä pilotointitukea. Parhaalle idealle on luvassa 20 000 euroa sekä tilat vuodeksi. 

Tänä vuonna kilpailusta vastaa Business Joensuu Oy, joka muodostui Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n fuusioituessa 1.1.2019. 

Start Me Up -liikeideakilpailu on kaikille avoin. Eri sarjoissa palkitaan mm. paras opiskelijaidea, tutkimuslähtöinen idea ja yrityslähtöinen idea. Palkinnoista päättää asiantuntijaraati, joka koostuu Business Joensuun ulkopuolisista kokeneista liike-elämän ammattilaisista.

Start Me Up -liikeideakilpailu käynnistyy 1.2. ja päättyy 31.3. Palkinnot jaetaan 8.5.2019.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Vastaa Frankin opiskelijakyselyyn ja voita!

Onko sinulla käytössäsi Frankin digitaalinen tai muovinen opiskelijakortti? Hienoa! Haluamme kuulla sinun mietteitäsi siitä, miten päädyit valitsemaan juuri tämän opiskelijatunnisteen, sekä kuulla kokemuksiasi Frankin palvelun käytöstä. Mielipiteesi on meille tärkeä.

Vastaa kyselyyn viimeistään pe 8.2., arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken Gigantin 100 € lahjakortin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Etsimme vastaajia verkkokäyttäytymistä koskevaan kyselyyn

Tämä on kutsu osallistua verkkokäyttäytymistä koskevaan Eyes Online -kyselyyn. Kyselyssä kartoitetaan ihmisten näkemyksiä valtion viranomaisten toimivaltuuksista (mm. tiedonkeruu, tallennus, analyysi) verkossa sekä kuinka he itse huolehtivat yksityisyydestään verkossa. Osa kysymyksistä käsittelee myös ”kiistanalaisia verkkokäyttäytymisen muotoja”, kuten laitonta lataamista.

Tulosten tarkoitus on tuoda esiin verkon käyttäjien näkökulmaa poliittiseen keskusteluun ja kehittää tapoja parantaa kansalaisten tietämystä tietoverkkojen valvonnasta. Lisäksi tutkimme, kuinka ihmiset kokevat yhtäältä verkkokäyttäytymisen ja toisaalta viranomaisten suorittaman valvonnan oikeutettuja rajapintoja verkossa.

Kysely on anonyymi ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.

Kysely on englanninkielinen ja sen toteuttaa skotlantilainen Dundeen yliopisto. Kysely on osa laajempaa Britanniassa, Suomessa ja Norjassa toteutettavaa, NordForskin rahoittamaa tutkimusprojektia. Vastaajien kesken arvotaan 50£ arvoisia kirjalahjakortteja – arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista ja tietoja ei yhdistetä kyselyyn.

Siirry suoraan kyselyyn
Password: eyesonline

Lisätietoja tutkimuksesta ja tutkimusryhmästä löydät verkkosivuiltamme tai voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. 

Verkkosivut 
Twitter: @nordeyes 
Sähköposti: eyesonline(at)dundee.ac.uk

 
 
     
 
 

 

Opiskelijoiden SM-kisavuosi tarjoaa taas draamaa ja ilon hetkiä

Luvassa on vähintään 15 eri lajia suunnistuksesta painonnostoon. Kaikki lajit ja ilmoittautumisohjeet tulevat osmkisat.fi -sivulle.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Tehdään töitä 2019 -ohjelman haku käynnissä 10.2. asti

Tehdään töitä –ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee –ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan matkalla unelmien uralle.

 
 
 

Kampanjan kohderyhmänä ovat 18–35-vuotiaat korkeakoulutetut, joko vasta valmistuneet tai piakkoin valmistumassa olevat, nuoret.

Kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat reilusti palkattuja, noin 6 kk mittaisia harjoittelupaikkoja, joissa harjoittelijoille on tarjolla arvokasta työelämäkokemusta oman alansa tehtävistä. Tehdään töitä 2019 -ohjelmassa harjoittelupaikkoja tarjoavat: Kela, K-ryhmä, KPMG, Outotec, SRV, VTT ja Wärtsilä. Lisäksi kampanjaa tukevat Akava, Metso, Ilmarinen ja Stockmann. Kaikki ohjelmassa mukana olevat traineet pääsevät myös osallistumaan yhteiseen Kick off-tilaisuuteen huhtikuussa ja verkostoitumaan muiden ohjelmaan osallistujien kanssa.

Avoimet paikat ovat pääsääntöisesti PK-seudulla, mutta paikkoja on myös ympäri Suomen.
Harjoittelupaikkoja tarjotaan muun muassa seuraavilta aloilta:
•    Asiakaspalvelu ja yleishallinto
•    HR
•    IT, teknologia ja teollisuus
•    Konsultointi ja koulutus
•    Laki
•    Myynti, markkinointi ja viestintä
•    Osto & hankinta
•    Taloushallinto
•    Tutkimus& Kehitys

Tehdään töitä 2019 –ohjelman haku on auki 21.1.–10.2. Kaikki avoimet paikat löytyvät Suomen Mentorien sivuilta. 

Suomen Mentorit on kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu mentoriohjelmien järjestäjä. Yli 1900 mentoriparia on jo osallistunut vuoden mittaiseen ohjelmaan. Mentoroinnin tavoitteena on auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa ja valmistamaan nuoret työelämään. Suomen Mentoreiden trainee-ohjelmien avulla yli 450 nuorta on saanut työpaikan. Suomen Mentoreiden mentorikaartiin kuuluu mm. pääministeri Juha Sipilä, Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri ja lastenkirjailija Linda Liukas.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vaihdosta Duuniin-tapahtuma Pietarissa suomalaisille opiskelijoille 1.3.2019

Paikka: Suomen pääkonsulaatti, Pietari (Preobrazhenskaja pl.4)
Aika: perjantai 1.3.2019  alkaen klo 17:00

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään maanantaina 20.2.2019.

Oletko Venäjästä kiinnostunut ja vailla kesätöitä tai siirtymässä työelämään? Tule tutustumaan Venäjällä toimiviin suomalaisiin työnantajiin ja tapaamaan paikan päällä työskenteleviä nuoria, mutta kokeneita ammattilaisia. Mainio verkostoitumismahdollisuus!

Tapahtumassa Venäjällä toimivat suomalaisyritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistä Venäjällä. Aiempina vuosina tilaisuudessa on myös esitelty konkreettisia harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja, joihin haetaan opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Paikkoja on viime vuosina ollut useiden alojen opiskelijoille, osa esimerkiksi tekniikan tai kaupalliselle alalle. Lisäksi nuoret Venäjä-ammattilaiset kertovat opiskelijoille kokemuksistaan ja työpolustaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Venäjä-klubi ry, Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja EDUFI - Opetushallituksen kansainväliset palvelut.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu suomalaisille harjoittelijoille ja vaihto-opiskelijoille Venäjällä, mutta myös muut Venäjä-aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan tilarajoitusten puitteissa.

Tilaisuuteen passi mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta antaa Jaana Mutanen: jaana.mutanen(at)oph.fi

 
 
     
 
 

Disneyland® Paris rekrytointi Helsingissä 13.3.2019

Keen to work in France at Europe’s number one tourist destination? Are you curious, cheerful and enthusiastic? Do you have good French and English language skills? We will be in Helsinki on 13th March to recruit for roles in sales, greeting and food & beverage. 

Your mission at Disneyland Paris will be to immerse guests in an enchanted world filled with unique experiences and contribute to memories that will last a lifetime. 

Apply now to join our teams! With 100 nationalities and 20 spoken languages, our Cast Members come from around the world.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu ryhmän tapahtumien suunnitteluvastuu ja tapahtumien toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse kampanjakoordinaattori Outi Pallasojalle (outi.pallasoja(at)amnesty.fi) 15.2. mennessä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kansallisarkiston viestintä hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kansallisarkistossa on avoinna työsopimussuhteinen viestinnän korkeakouluharjoittelijan paikka ajalle 1.6.–31.8.2019. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden palvelualueelle.

Harjoittelusi aikana pääset osallistumaan tiimimme monipuolisiin viestinnän tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon eri kanaviin, mediaseurantaan, sometukseen ja tapahtumajärjestelyihin. Osallistut Arkistopäivät 2019 -tapahtuman viestintään ja EU-puheenjohtajuuskauden alamme pääkokouksen valmisteluihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kesätyönhaku energiayhtiö Gasumille on käynnissä

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä.

Yhtiö palkkaa kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin pääkonttoriimme Espooseen sekä muihin Suomen toimipisteisiimme Imatralle, Jyväskylään, Kouvolaan, Kuopioon, Lempäälään, Mäntsälään, Ouluun ja Vantaalle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti esimerkiksi Portfolio Assistantin ja Energy Specialistin tehtävistä sähkö- ja automaatioasennukseen, biokaasulaitoksen kunnossapitoon ja kaasulinjojen linjaraivaukseen. 

Hae kesätyöpaikkoja viimeistään helmikuun loppuun mennessä 28.2.2019. Merkitse tehtävä ja toimipaikka, jossa haluaisit työskennellä. Kerro myös, miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi haluaisit juuri meille töihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
     
 
 

Tapahtumakalenteri

6.2. ISYYn järjestökoulutus Kuopion kampuksella
8.2. YTHS Kuopion suunterveys on suljettuna klo 12–14 koulutuksen vuoksi.
10.2. Talviretki Laivonsaareen, kokoontuminen klo 11 Niuvan uimarannalla (Järj. Ympäristöklubi)
12.2. Liikuntailtapäivä 
12.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 10–12
12.2. Poikkitieteelliset Tempparibileet Nousussa klo 22.00–5.00, Bar Nousu
13.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 12–15
14.2. Retikan ystävänpäivämyyjäiset Snellmanialla klo 11–15 ja Canthialla klo 11–15
14.2. Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut klo 21, Bar Nousu/Henry’s Pub  
14.–15.2. ISYYn kampustoimistot suljettu
18.2. ESN KISA International Food Festival 2019 klo 18.00–21.00, Lukema (Yliopistonranta 3)
19.2. Winterfest 2019 klo 12.00 alkaen, Savilahti 
1.–3.3. LukemalLA-N #61 klo 18 alkaen, Studentia Lukema (Järj. KYYLÄ) 
15.–16.3. Lunta Ilosaaressa (Joensuu)
16.3. ISYYn 9-v vuosijuhlat

Henry's Pubin keikat (liput ISYYn toimistolta ilman toimituskuluja)
Kirkonmenot
Opiskelijankuopio.fi

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko