Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio 6/2019

ti 12. helmikuuta 2019 13.50.27

Hauskaa ystävänpäivää!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 6/2019

Vko 7, 12.–18.2.2019
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

 

Hauskaa ystävänpäivää!

Tällä viikolla vietetään ystävänpäivää ja ISYY toivottaakin kaikille oikein hauskaa ystävänpäivää! Tänään 12.2. vietetään myös liikuntailtapäivää, joten ota kaveri mukaan ja lähtekää yhdessä vaikka ulkoilemaan!

Uutiskirjeestä löydät tietoa mm. ISYYn toimistojen poikkeusaukioloajoista tällä viikolla ja viikolla 10 sekä uutiskirjeiden hiihtolomatauosta.

Löydät uutiskirjeestä tuttuun tapaan myös seuraavat osiot:
- ISYYn ajankohtaiset
- Pinnalla nyt
- Tulevia tapahtumia
- Sekalaista
- Työelämä ja harjoittelu

Iloista viikkoa!

 
 
     
 

 

 
 

Liikuntailtapäivä 12.2.2019

Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistä liikuntailtapäivää vietetään Joensuussa ja Kuopiossa tiistaina 12.2.2019. Liikuntailtapäivän tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteinen hengähdystauko arjen aherruksen keskelle. Ohjelmassa on jälleen monipuolinen kattaus erilaisia liikuntavaihtoehtoja normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi.

Kerran lukukaudessa järjestettävä liikuntailtapäivä on vapautettu rehtoreiden päätöksellä opetuksesta klo 12.15 eteenpäin.

Katso kampuskohtaiset liikuntailtapäivien päiväohjelmat:
Joensuu
Kuopio

Liikuntailtapäivään osallistuminen ei edellytä SYKETTÄ-liikuntatarraa.

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

Uutiskirjeet ovat tauolla viikon 10

ISYYn uutiskirjeet Wiikko-Ärsyke ja Weekly Feed eivät ilmesty viikolla 10. Tiistaina 26.2. ilmestyvät uutiskirjeet kattavat viikot 9 ja 10. Mikäli haluat oman materiaalisi mukaan kyseiseen uutiskirjeeseen, toimitathan sen uutiskirjetiimille viimeistään 19.2.2019:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi 
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu@isyy.fi 
Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio@isyy.fi

 

 
 
     
 
 

 

Poikkeuksia ISYYn toimistojen aukioloajoissa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia helmi-maaliskuussa:
Ti 12.2. toimistot avoinna klo 10–12
Ke 13.2. toimistot avoinna klo 12–15
To–pe 14.–15.2. toimistot suljettu
Ma–pe 4.–8.3. toimistot suljettu

Muistathan myös, että ISYYn Kuopion toimiston viikoittaiset aukioloajat ovat muuttuneet. Uudet aukioloajat: ma, ti, to klo 10–15, ke 12–15 ja pe suljettu.

Voit tarkistaa toimiston aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset nettisivuiltamme osoitteesta isyy.fi.

 
 
     
 
 

 

ISYYn edustajiston kokous 1/2019 13.2. klo 18

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajiston kokous 1/2019 pidetään keskiviikkona 13.2. 2019 klo 18.00 alkaen videotiloissa BOR101 (Joensuu) ja SN300 (Kuopio).

Kokouksessa ISYYn edustajisto mm. täydentää ISYYn sääntövaliokuntaa sekä käsittelee visiovaliokunnan valmistelemaa UEF2030-visiota.

Kokouskutsun löydät ISYYn sivuilta.

Edustajiston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYYn jäsenille. Tervetuloa!

Kokousta voi seurata myös streamin välityksellä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa!

Suomi on EU:n puheenjohtajamaa heinäkuusta joulukuuhun 2019. Ilmastoveivi2019 -kampanjan tähtäimessä on, että kansan tuella Suomi käyttää hyväksi EU-puheenjohtajakautensa mahdollisuudet ja ajaa tiukasti ilmaston lämpenemisen rajaamista 1,5 asteeseen. Tuolloin Suomella on puheenjohtajamaana valta tehdä neuvostossa aloite ilmastopaketin tavoitetasojen päivittämiseksi vuosien 2030 ja 2050 osalta 1,5 asteen mukaisiksi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Ilmastoveivi2019 tavoittelee 500 000 allekirjoitusta vetoomukselle, joka luovutetaan Suomen uudelle pääministerille keväällä 2019.

Ilmastoveivi2019 yhdistää suomalaiset iästä, taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta toimimaan yhdessä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ilmastoveivillä vaadimme yhteen ääneen Suomea ottamaan johtoaseman ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä, ja päättäjiltä rohkeutta tehdä merkittäviä poliittisia ratkaisuja.

Myös ISYY on mukana Ilmastoveivi2019 -kampanjassa! Lue lisää kampanjasta sekä allekirjoita vetoomus ilmaston puolesta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 haettavissa

Osallistuitko viime vuonna aktiivisesti ainejärjestön tai kerhon toimintaan tai halllinto- ja työryhmätyöskentelyyn? Tiesitkö, että toiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä?

Opintopisteet luottamustoimista vuodelta 2018 ovat nyt haettavissa. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet ISYYn sivuilta. Lisätietoja voit kysyä myös ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kevään verenluovutusaikoja Joensuussa ja Kuopiossa

Joko olet käynyt luovuttamassa verta tämän vuoden puolella? Jos et, se onnistuu Joensuussa ja Kuopiossa seuraavina aikoina:

Kuopio:
maanantaisin klo 10–18
tiistaisin klo 10–18
perjantaisin klo 10–17
Paikkana Kauppakeskus Sektori

Joensuu: 
to 28.2. klo 12–17
to 21.3. klo 12–17
ke 17.4. klo 12–17
to 2.5. klo 12–17
to 9.5. klo 12–17
Paikkana kirjasto

Tutustu ja liity myös ISYYn VeriRyhmään Facebookissa. Jos kaipaat esimerkiksi kaveria mukaan luovuttamaan, voit kysellä sellaista mukaasi ryhmästä. Mainitse myös verta luovuttaessasi, että kuulut ISYYn VeriRyhmään. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Save the date: ISYY 9v

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) täyttää tänä vuonna 9 vuotta! Vuosijuhlat ovat niin opiskelijoiden, henkilökunnan kuin alumnienkin yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti.

ISYY järjestää vuosijuhlat joka toinen vuosi, kampuskaupunkien isännöidessä juhlia vuorotellen. Tänä vuonna pääsemmekin pitkästä aikaa juhlistamaan vuosipäivää Kuopiossa!

Merkkaahan jo vuosijuhlat kalenteriisi 16.3.2019! Lisätietoa tulossa pian!

 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ tiedottaa

Helmikuun infokirje julkaistu

Ajankohtaista:
- Lajikokeilu: Ohjattu avantouinti ke 20.2. klo 15.30
- Tankotanssin jatkokurssi Pole Centerillä 1.3. alkaen
Lisätietoja lajikokeilut ja kurssit -sivulta tai SYKETTÄ-uutiskirjeestä.

SYKETTÄ ystävänpäivään 14.2.!

 

 

 
 
     
 
 

Opintopalvelujen asiakaspalvelutiskin aukiolo muuttuu

Opintopalvelujen opintohallinnon asiakaspalvelutiskit sekä Joensuun että Kuopion kampuksella ovat 1.2.2019 alkaen avoinna ma-pe klo 12-15. Aukioloja pidennetään tarvittaessa ruuhka-aikoina. Poikkeusaukioloajat ilmoitetaan opintopalvelujen verkkosivulla. Puhelinpalveluaika pysyy ennallaan eli ma-pe klo 10-15. Jos asiakaspalveluaika ei sovi sinulle, voit tarvittaessa varata erillisen ajan osoitteesta opiskelu(at)uef.fi.

Opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen voit tilata itse WebOodista kohdasta ’Työkalut’ – ’Suoritusote ja opiskelutodistus’. WebOodista tilatut opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset ovat sähköisesti varmennettuja eli ne ovat virallisia sellaisenaan. Lisätietoja sähköisestä varmenteesta on Kamussa.

 
 
     
 
 

Gradutalliin lisähaku 15.2. saakka!

Kuopion kampuksen gradutalli on monitieteinen ryhmäohjaus 10–15 hengen opiskelijaporukalle. Yhteistä osallistujille on, että gradu on ollut tekeillä vähintään 2 vuotta ja opiskelijasta tuntuu, ettei työ etene toivotulla tavalla syystä tai toisesta. Työskentelyn tavoitteena on tukea motivaatiota ja saada vertaisryhmästä tukea gradun työstämiseksi. Apuna graduntekoprosessiin saat myös tallin ohjaajilta. Gradutallista ei saa opintopisteitä eikä se korvaa oman oppaineen graduohjausta. Gradutalliin haetaan täyttämällä hakemus viimestään 15.2.

Ensimmäinen lähijakso toteutetaan to-pe 7.-8.3.2019.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Kela tiedottaa: Varmista, että opintotuen takaisinperintä on aiheellinen

Kela on lähettänyt päätösehdotukset opintotuen takaisinperinnästä. Kirje tuskin oli iloinen yllätys, mutta lue se tarkasti.

  Lue lisää  


Lue myös Kelan tiedote (12.2.2019): Kela on lähettänyt lähes 40 000 päätösehdotusta opintotuen takaisinperinnästä

 
 
     
 
 

YTHS tiedottaa

Tutustu tartuntatauti- ja rokotusohjeistukseen!
Tiesitkö, että tartuntatautilaki määrittelee sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun osallistuvien opiskelijoiden immuniteetin potilaiden suojaamiseksi. Opintoihin kuuluva työharjoittelu edessä?
Lue lisää

Kokeile sähköistä oirearviota vielä helmikuun ajan 
YTHS testaa sähköistä oirearvio-palvelua osassa toimipisteitä vielä helmikuun ajan. Palvelun avulla voit tunnistaa ja arvioida oireesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle. Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta.
Lue lisää

Hyvinvointia ryhmistä – tutustu kevään tarjontaan!
YTHS tarjoaa useilla paikkakunnilla opiskelijoille erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä. Elämänhallinnan ja terveyden edistämisen ryhmissä saat vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi.
Tsekkaa oman paikkakunnan tarjonta ja tule mukaan

Chat tuli jäädäkseen!
Pilotoimme viime syksyn ja loppuvuoden aikana chattia opiskelijan uutena palvelukanava YTHS:ssä asiointiin. Syksyn aikana chatissa asioitiin kaikkiaan noin 5000 kertaa. Opiskelijat kommentoivat palvelukanavaa muun muassa seuraavasti: ”Chatti tuntui erittäin vaivattomalta ja matalan kynnyksen tavalta ottaa yhteys terveydenhuollon piiriin. Vastauksen saaminen oli helppoa, vaivatonta ja nopeaa.” Chatin toimivuudesta saatiin arvokasta palautetta niin opiskelijoilta kuin henkilökunnaltakin. Ensi kevään aikana käyttöön saadaan entistäkin toimivampi asiointikanava. Tammi-helmikuussa chat palvelee  ma–pe klo 13–14. Chatin löydät Self-palvelusta, jonne kaikki opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut YTHS:llä on keskitetty.

 
 
     
 

 
 

 

Poikkitieteelliset Tempparibileet 12.2. Nousussa

Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi Temptation Island saapuu Kuopioon! Ennen ystävänpäivää voit tulla todistamaan uskollisuutesi kumppanillesi näihin kuumiakin kuumempiin houkutuksen sävyttämiin bileisiin, tai jos olet sinkku ja etsit sitä omaa Valentineasi, kenties löydät sen tältä viettelysten saarelta! Pukeudu lemppari tempparihahmoksesi ja/tai ilmaise halutessasi parisuhdestatuksesi paitasi/vaatteidesi/asusteesi värillä.

Tapahtuma facebookissa

Liput ennakkoon kampuksilta 3 €, Kide.app-sivustolta 3,5 € ja ovelta 4 € hintaan. Lippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi Temptation Island -aiheisen haalarimerkin 100:lle ensimmäiselle. Bileet toimivat Kultin ja Hyeenan Temptation Island -sitsien virallisina jatkoina.

Ennakkolipunmyyntipaikat ja -ajat:
Ma 11.2. Snellmania klo 11-13
Ti 12.2. Canthia klo 11-13

MITÄ: Poikkitieteelliset Tempparibileet
MISSÄ: Bar Nousu, Kuopio
MILLOIN: Ti 12.2.2019 klo 22 ->
PUKUKOODI: Haalarit + liikennevaloteeman mukainen vaatetus / Pukeudu kuin lemppari tempparihahmosi.

 
 
     
 
 

Ilmaisia webinaareja somesta ja Linkedinistä helmikuussa tarjolla!

Somessa työnhaku 13.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

Linkedin haltuun, perusteet 25.2. klo 13-15
Kouluttajana Tom Laine

 
 
     
 
 

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan!

Tulevat chatit:
14.2.  Mitä sulle kuuluu?
28.2.  Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3.  Mikä minusta tulee isona?
28.3.  Mikä mua ohjaa, kuuntelenko itseäni?
11.4.  Ahdistaako opiskeluarki?
18.4.  Hur mår du?
25.4.  Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
  9.5.  Riittäkö rahat?
23.5.  Teetkö opintoja kesällä?
  6.6.  Elämää sinkkuna
20.6.  Kesä ja yksinäisyys

Chatit löytyvät Nyytin sivuilta ja niihin voi osallistua nimimerkillä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Retikan ystävänpäivämyyjäiset 14.2.

Ystävänpäivä koittaa taas ja sen kunniaksi Retikan fuksit leipovat suussasulavia mokkapaloja! Tarjolla sekä perinteisiä mokkapaloja että vegaanisia/gluteenittomia. Mokkapalojen lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja haalarimerkkejä.  

MITÄ: Retikan ystävänpäivämyyjäiset  
MISSÄ: Canthian ja Snellmanian auloissa  
MILLOIN: torstai 14.2.  
- Snellmanialla klo 11–15  
- Canthialla klo 11–15  

MITÄ MAKSAA:  
Mokkapalat 1 kpl 1,50 €, 2 kpl 2,5 €, 3 kpl 3 €  
Pelti 20€ (tilaus mieluiten ennakkoon)  
Kahvi ja tee 0,50 € 

Tervetuloa! 

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut

No nyt on kuumaa! On nimittäin aika juhlia ystävänpäivää poikkitieteellisten Hottis-Hubailujen muodossa. Nämä kahden kerroksen kemut eivät takuulla jätä ketään kylmäksi, päinvastoin! Luvassa mitä viihdyttävämpää ohjelmaa läpi illan, josta lisäinfoa myöhemmin. Luvassa myös beer pongia! Ennakkolipunmyyntiajat ja -paikat FB-tapahtumasta. Lipun voi lunastaa myös Kide.appin kautta.

Tuttuun tapaan 100 ensimmäistä juhlijaa saa ilmaisen haalarimerkin ovelta!

Mitä: Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut 
Missä: Bar Nousu/Henry’s Pub
Milloin: Torstaina 14.2. 
Mitä maksaa: Ennakkoon 3 €, kide.app 3 € (+palvelumaksu), ovelta 4 €
Dresscode: jotain hottia ja/tai haalarit

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kaiken maailman makuja Rypysuolla

Seuraava Kaiken maailman makuja -ruokailta järjestetään Länsi-Puijon asukastuvalla osoitteessa lauantaina 16.2. klo 17-20. Valmistamme yhdessä ruokaa ja maistelemme monenlaisia makuja Suomesta ja maailmalta. Ruoka on valmista syötäväksi tapahtuman loppupuolella noin klo 19 maissa.

Mukana kokkailemassa on ihmisiä eri taustoista. Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu (2-5 euroa) kulujen kattamiseksi.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ESN KISA International Food Festival 18.2.

It´s time for FOOOOOOD! AND the biggest and the most delicious event of the semester: ESN KISA International Food Festival! 

It doesn´t matter whether you like it spicy or hot, sour or sweet, hot or cold; this event is the way to go if you yearn for trying new cuisines and getting some flavour in your life. And the best part? It´s up to you to give your fellow students a glimpse into your country's/region's traditional dishes! 

ESN KISA International Food Festival 18.2. 2019 klo 18.00–21.00, Lukema (Yliopistonranta 3). More information on Facebook.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Historical dances for beginners!

Kulttuuriareena44, Kauppakatu 44 in city centre, 18th February 18:15

Welcome to try historical dances from European courts and dance halls at beginners’ event in good company, guided by marvellous teaching and flavoured with inspiring music.

No special equipment, a partner nor prior experience is needed, only curiosity and your everyday clothes. For more information, visit our website or on Facebook: Kuopion historiallisten tanssien ryhmä (mostly in Finnish)!

If you are unable to participate, you are also welcome to join our usual practices in Kulttuuriareena44 on Mondays, starting at 18:00.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Winterfest 2019 ti 19.2.

Opiskelijoiden talvirieha Winterfest 2019 kokoaa lähialueen korkeakouluopiskelijat jo kahdettatoista kertaa Kuopion Savilahdelle talviseen hauskanpitoon tiistaina 19.2.2019.

Talvirieha alkaa Savilahdella kello 12.00 pilkkikilpailun, kyykän ja hankifutiksen merkeissä. Joukkuekisa starttaa kello 13.00 ja jatkuu aina kello 18.00 saakka. Lisäksi Savilahdella on tarjolla tapahtuman aikana erilaista oheisohjelmaa sekä makkaraa ja mehua. Savilahdelta ilta jatkuu välilaskujen merkeissä Apteekkarissa ja sieltä suunnistetaan jatkobileisiin Ilonaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Pre-laskiainen 2019

Laskiainen lähestyy, mutta onko perinteinen pulkkamäki jäänyt vielä kokematta ja laskiaispullat syömättä? Kuuloistaisiko erilaisten rastitehtävien suorittaminen kirpeässä talvipakkasessa ja laskiaistunnelmassa juuri siltä, mitä kaipaat?

Retikka järjestää ensi kertaa poikkitieteellisen laskiaistapahtuman Pre-laskiainen! 

Saavu siis Valkeisenlammelle keskiviikkona 27.2 klo 17 alkaen osallistumaan hauskoihin kilpailuihin, syömään laskiaispullia kuuman mehun kera ja viettämään hauskaa laskiaistunnelmaa poikkitieteellisessä seurassa. Tapahtuman jälkeen voit jatkaa Palapeleille jatkoilemaan!
Paikan päällä on myös pari euroa kustantava laskiaispullabuffet, jossa voit tuunata laskiaispullasi oman makusi mukaan: kuuluuko pullaan mantelimassa, hillo vai kenties suklaakastike vaahtokarkkeineen?

Ennakkolippuja myydään hintaan 3 € (5 € jatkolipun kanssa) seuraavasti:
21.2 klo 11-13 Canthian ja Snellmanian auloissa
26.2 klo 11-13 Canthian ja Snellmanian auloissa
27.2 klo 11-13 Canthian aulassa

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Palapelit vol.4: Gym&Tonic

Palapelit ovat täällä taas - nyt sporttisempana kuin koskaan!

Kesäkuntoon 2030? Kiirettä pitää, joten Palapelit aloittaa projektin kanssasi heti. Siispä nyt on aika voidella sukset, teroittaa hokkarit, kiinnittää hikipannat, lämmitellä lihakset ja valmistautua vuoden hikisimpiin bileisiin! Pukeudu rakkaimpaan treeniasuusi ja tule kanssamme reivaamaan tiesi kohti kesäkuntoa.

Sitsittääkö? Vai haluaisitko kenties lähteä pulkkamäkeen ja nauttia talvesta ulkoilmassa ennen NousuHenkkaan siirtymistä? Ei hätää, meillä on ratkaisu myös näihin visaisiin pulmiin! Palapelit toimivat virallisina jatkoina sekä KIVES:in Wabuisille Sporttisitseille että Retikka ry:n Pre-laskiaiselle, joten valinnanvara huikeista tapahtumista ei varmasti lopu kesken ja kaikille löytyy mukavaa puuhaa ennen illan reivejä! Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että meno tulee olemaan kuin Iivon kultajuhlissa konsanaan ja ihanaakin ihanampi seura on taattu näillä sporttisilla Palapeleillä #peleillepeleille 

Lisätietoa KIVESin sitseistä (Facebook)

Retikka ry järjestää ensimmäistä kertaa Pre-laskiaisen, jossa pääset viettämään aikaa poikkarimeiningeissä hauskojen leikkimielisten kisojen parissa, laskemaan pulkkamäkeä ja syömään herkullisia laskiaispullia kirpakassa talvisäässä! 

Lisätietoa Pre-laskiaisesta (Facebook) 

Lippuja myydään ennakkoon kampuksilla 3 €, Kide.app -sivustolla (ent. bailataan.fi) 3,5 € (+ palvelumaksu) ja bileiltana Bar Nousun sekä Henry's Pubin ovilta 4 € hintaan. Mikä parasta, jokainen lippu sisältää tämän vuoden Palapelisarjaa jatkavan mielettömän hienon haalarimerkin! Haalarimerkin saa baarin ovelta sisääntulon yhteydessä.

Kide.app -lipunmyynti käynnistyy 13.2. klo 12.

Kampuslipunmyyntiajat ja -paikat:
26.2. klo 12.15-13.15 Canthia ja Snellmania
27.2. klo 12.15-13.15 Canthia ja Snellmania

Haalarimerkeistä muodostuu tuttuun tapaan vuoden aikana upea merkkien yhdistelmä koristamaan haalareitasi. Aikaisempien bileiden merkkejä myymme lipunmyynnin yhteydessä hintaan 1 euro/kappale, niin ennakkolipunmyynnissä kuin baarienkin ovilla. Hanki siis ne kaikki ja varmista itsellesi vuoden hienoin korttipakka koristamaan haalareitasi!

Muista myös, että kuluneen lukukauden aikana olet halutessasi voinut saada Bar Nousun sekä Henry's Pubin lipunmyynnistä Palapelipassin, johon saat merkintöjä Palapeleissa käytyäsi. Neljä merkintää kerättyäsi voit lunastaa passia vastaan Jokeri-merkin palkinnoksi loistavasta menestyksestä juhlimisen saralla! Jokeri-merkkejä jaetaan näille ahkerille, neljä merkintää lunastaneille Palapelaajille kevään edetessä Bar Nousussa, Henry's Pubissa, Albatrossissa sekä opistoilla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina kevään 2019 aikana. 

MITÄ: Gym&Tonic sporttibileet
MISSÄ: Bar Nousu ja Henry's Pub
MILLOIN: 27.2.2019
LIPUT: Ennakkoon 3e, Kide.app 3,5e (+palvelumaksu), ovelta 4e. Lippu sisältää haalarimerkin.
PUKUKOODI: Haalarit + jotain sporttista

  Lue lisää (FB)  

 

 

 
 
     
 
 

LukemalLA-N #61 1.–3.3.

KYYLÄ järjestää keväiset lanit "LukemalLA-N #61" maaliskuun alussa 1.–3.3. Studentialla Lukemalla klo 18 alkaen.

Luvassa vapaamuotoista PC-pelaamista lähiverkossa, lähinnä FPS ja RTS-pelejä. Esim. Arma 3, Insurgency, Supreme Commander, Civ 6 ja Rocket League.

Tapahtuma on K18 ja suunnattu ISYYn jäsenille. Sisään mahtuu n. 20 ennakkoilmoittautunutta.

Lisätietoa kotisivulta kyyla.org ja FB-sivulta sekä irkissä #KYYLA @IRCnet.

 

 
 
     
 
 

 

Lunta Ilosaaressa 15.–16.3.

Lunta Ilosaaressa tapahtuma palailee tänä vuonna juurilleen. Maaliskuun 15.–16. päivinä järjestettävä talvifestivaali pidetään uudistuneeseen Ilosaareen nousevassa lämmitetyssä tapahtumateltassa.

 
 
 

Lunta Ilosaaressa tuo kaupunkiin kiinnostavan esiintyjäkattauksen, joka tällä kertaa jakaantuu kahdelle illalle. Perjantaina 15.3. jo aikaisemmin julkaistujen J. Karjalaisen sekä Jarkko Martikainen & Luotetut miehet kokoonpanon lisäksi ohjemassa on stand upia. Lavalle hauskuuttamaan nousevat koomikot Anitta Ahonen sekä Ville Saarenketo.

Lauantaina festivaalilla kuullaan maakunnan tuoretta musiikkisukupolvea, kun illan aloittaa energistä rockia soittava joensuulaisbändi Luukas Oja. Musiikkialan medioissa orkesteri on saanut hyvän vastaanoton, ja sitä onkin verrattu hengeltään muun muassa alkuaikojen PMMP:hen. Luukas Ojan jälkeen lauantai-iltaa jatkaa elektropoppia esittävä Ruusut ja illan huipentumana lavalle nousee Sanni.

Festivaalin teemaksi on lumisen talven myötä nousemassa after ski -henkinen hauskan pito ja iloittelu.

Vahvojen artistien lisäksi tapahtumateltassa on tarjolla DJ-musiikkia sekä after ski -henkeen sopivia tarjoiluja. Ilosaaren alueelle on suunniteltu myös teemaan sopivaa somistetta sekä tekemistä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä ja niitä on saatavilla Kerubilta, Levy-Eskoilta sekä Lippu.fi ja Tiketti-palveluista. Karelia AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat saavat lippunsa 25 euron opiskelijahintaan POKA:n tai ISYYn toimipisteistä Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ohjattu Lasinen lapsuus -vertaistukiryhmä pienten lasten vanhemmille alkaa Kuopiossa 26.3.2019

"Ryhmän avulla opin laittamaan rajat alkoholistiäidilleni ja uskalsin vihdoin keskittyä omaan perheeseeni ja onneeni." Lasinen lapsuus -vertaistukiryhmään osallistunut kahden lapsen vanhempi.

A-klinikkasäätiö ja Kuopion Ensikotiyhdistys järjestävät yhteistyössä vertaistukiryhmän pienten lasten vanhemmille, jotka ovat omassa lapsuudessaan tai nuoruudessaan kärsineet perheen aikuisen päihteiden käytöstä. Ryhmän pääpaino on lapsuudenkokemusten käsittelyssä ja siinä, miten lapsuus vaikuttaa omaan aikuisuuteen ja vanhemmuuteen. Omien kipeiden ja vaiettujen lapsuudenkokemusten läpikäyminen ohjatussa vertaisryhmässä on monelle merkittävä tuki vanhemmuuteen.

Ryhmä alkaa 26.3.2019 ja kokoontuu Kuopion Ensikotiyhdistyksen tiloissa (Tulliportinkatu 34) tiistaisin klo 17–19, yhteensä yhdeksän kertaa.

Vertaistukiryhmää ohjaa Ensikotiyhdistyksen ohjaaja Anne Bäck yhdessä vertaisohjaajan kanssa. Mukaan ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä Anneen: anne.back(at)kuopionensikoti.fi tai 044 369 7215 (myös whatsapp). Osallistuminen on ilmaista ja ryhmään mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautujaa. Lastenhoitoapua pyritään järjestämään ryhmäkertojen ajaksi tarvittaessa.

Lisätietoa ryhmästä
Lisätietoa Lasinen lapsuus -toiminnasta (pdf)

 
 
     
 

 
 

Osallistu Universumin uratestiin

Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi? Mitä taitoja työnantajat hakevat?

Osallistumalla Universumin uratestiin saat:
· Analyysin uraprofiilistasi vahvuuksilla ja heikkouksilla
· Kohdistetun listan sinulle parhaiten sopivimmista työnantajista
· Voit lähettää ilmaiseksi englanninkielisen ansioluettelon TopCV-palveluun, josta saat palautetta ja vinkkejä sen parantamiseen!

Uratestin avulla pääset myös antamaan arvokasta palautetta koulullesi parhaista yritystapahtumista ja kanavista joita kautta haluat saada tietoa työnantajista! Pääset myös kertomaan kuinka hyvin koulusi on valmistanut sinua uraasi varten.

Osallistu Uratestiin

Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 1.4 miljoonalle opiskelijalle 2000 eri yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahaston apurahat vuodelle 2019

Hakuaika: 15.1.2019–15.2.2019

Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahasto myöntää apurahoja Itä-Suomen yliopistossa tehtävää puuhun liittyvää tieteellistä tutkimusta varten. Apurahoja voidaan myöntää tutkimuksiin, jotka lisäävät tutkimukseen perustuvaa tietoa puusta ja edesauttavat uusien tuotteiden kehittämistä puusta tai edistävät puun käytettävyyttä ja käyttöä ihmiskunnan tarpeisiin.

Vuoden 2019 apurahoja voidaan myöntää näitä tarkoituksia tukevaan perus- tai soveltavaan tutkimukseen seuraavin edellytyksin:

1. Väitöskirjatutkimukseen 20 000 euron suuruinen vuosiapuraha
2. Väitöskirjan osatyön edistämiseen tarkoitettuja, maksimissaan 6 000 euron suuruisia apurahoja
3. Lisäksi voidaan myöntää 1 000 – 2 000 euron suuruisia apurahoja pro gradu -työtä varten.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.–29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) on 1945 perustettu monialainen tieteen, politiikan, talouden ja kulttuurin kohtauspaikka Itävallan Alpeilla. Ohjelmassa käsitellään globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutos ja pakolaisuus sekä ilmiöitä kuten populismi ja demokratia sekä teknologian kehitys. Alpbachin idylliseen alppikylään kokontuu 14.8.–30.8.2019 yli 900 alansa huippua edustavaa puhujaa ja 5000 osallistujaa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä kokemaan taidetta ja vaelluksia.

Stipendi kattaa osallistumismaksun, majoituksen ja pienen taskurahan. Suomesta KAUTE-säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto kustantavat stipendit 4 alle 30-vuotiaalle. Stipendi jaetaan vuosittain 700:lle nuorelle ympäri maailman. Hae täältä!

Mitä? Maailmankuvan laajentuminen 2,5 viikossa
Missä? Alpeilla, Alpbach
Milloin? 14.8.-30.8.2019
Mitä maksaa? Matkakulut

Oliver Heinonen, p. +358 504668672, www.linkedin.com/in/oliver-heinonen

Annina Lattu, p. +358 503454173, fi.linkedin.com/in/anninalattu

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Tule mukaan Business Centerin NY24h –yrittäjyysleirille!

Kiinnostaako yrittäjyys? Nyt Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan jotain aivan uutta! NYStartup 24H -leiri tuo eri alojen ja oppilaitosten opiskelijat vuorokaudeksi yhteen innovoimaan ja kokeilemaan yrittäjyyttä monialaisissa tiimeissä.

Leirille ovat tervetulleita Savon ammattiopiston, Savonia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Leiri pidetään ma 25.- ti 26.2.2019 yön yli Hirvijärven leirikeskuksella Karttulassa. Järjestämme leirille kyydit Kuopiosta, Varkaudesta ja Iisalmesta.

Tarkempi ohjelma leirin aikatauluista ja ohjelmasta lähetetään leirille hyväksytyille ilmoittautujille. Ilmoittaudu NY24h-yrittäjyysleirille. Vastattuasi kysymyksiin, muista klikata "lähetä"-painiketta! Ilmoittautuminen päättyy 15.02.2019. (Huomioithan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinut valitaan leirille ja joudutkin jäämään pois leiriltä, tulee sinulla olla lääkärintodistus poissaolosta.)

Tule rohkeasti mukaan – riittää, kun olet innokas yrittämään ja oppimaan uutta. Tervetuloa!

Lisätietoja: Anu-Riikka Kolari 050 471 3097/UEF
Risto Räsänen 044 785 3310 ja Satu Pirhonen 044 785 3122/Sakky
Risto Kiuru 044 785 6932/Savonia AMK

 
 
     
 
 

 

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta

Start Me Up -liikeideakilpailussa etsitään uusia liikeideoita Pohjois-Karjalan alueelta ja koko Suomesta jo 18:tta kertaa. Start Me Up on Suomen suurin vuosittain toistuva ideakilpailu. Palkintopotti on tänä vuonna suurempi kuin koskaan kisan historiassa – jaossa on yhteensä 100 000 euron edestä raha- ja asiantuntijapalkintoja sekä pilotointitukea. Parhaalle idealle on luvassa 20 000 euroa sekä tilat vuodeksi. 

Tänä vuonna kilpailusta vastaa Business Joensuu Oy, joka muodostui Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n fuusioituessa 1.1.2019. 

Start Me Up -liikeideakilpailu on kaikille avoin. Eri sarjoissa palkitaan mm. paras opiskelijaidea, tutkimuslähtöinen idea ja yrityslähtöinen idea. Palkinnoista päättää asiantuntijaraati, joka koostuu Business Joensuun ulkopuolisista kokeneista liike-elämän ammattilaisista.

Start Me Up -liikeideakilpailu käynnistyy 1.2. ja päättyy 31.3. Palkinnot jaetaan 8.5.2019.  

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Etsimme vastaajia verkkokäyttäytymistä koskevaan kyselyyn

Tämä on kutsu osallistua verkkokäyttäytymistä koskevaan Eyes Online -kyselyyn. Kyselyssä kartoitetaan ihmisten näkemyksiä valtion viranomaisten toimivaltuuksista (mm. tiedonkeruu, tallennus, analyysi) verkossa sekä kuinka he itse huolehtivat yksityisyydestään verkossa. Osa kysymyksistä käsittelee myös ”kiistanalaisia verkkokäyttäytymisen muotoja”, kuten laitonta lataamista.

Tulosten tarkoitus on tuoda esiin verkon käyttäjien näkökulmaa poliittiseen keskusteluun ja kehittää tapoja parantaa kansalaisten tietämystä tietoverkkojen valvonnasta. Lisäksi tutkimme, kuinka ihmiset kokevat yhtäältä verkkokäyttäytymisen ja toisaalta viranomaisten suorittaman valvonnan oikeutettuja rajapintoja verkossa.

Kysely on anonyymi ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.

Kysely on englanninkielinen ja sen toteuttaa skotlantilainen Dundeen yliopisto. Kysely on osa laajempaa Britanniassa, Suomessa ja Norjassa toteutettavaa, NordForskin rahoittamaa tutkimusprojektia. Vastaajien kesken arvotaan 50£ arvoisia kirjalahjakortteja – arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista ja tietoja ei yhdistetä kyselyyn.

Siirry suoraan kyselyyn
Password: eyesonline

Lisätietoja tutkimuksesta ja tutkimusryhmästä löydät verkkosivuiltamme tai voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. 

Verkkosivut 
Twitter: @nordeyes 
Sähköposti: eyesonline(at)dundee.ac.uk

 
 
     
 

 
 

Kuopio kannustaa opiskelijoita yrittäjyyteen kesäyritystuen avulla

Kuopion kaupunki on yhdessä Business Centerin muiden toimijoiden kanssa käynnistänyt pilotin, jossa nuoret voivat kokeilla yrittäjyyttä kesän ajan. Eri oppilaitosten ja eri opintoalojen opiskelijat voivat tehdä yhteisiä yrityksiä/yhteistyötä. Kesäyrityksen avulla nuori saa kesätienestin lisäksi arvokasta kokemusta yrittäjyydestä.

Kesäyritystuki on osa Kuopion kaupungin työllisyyspalveluiden kesätyötukea. Tuki on 300 euroa per henkilö. Kesäyritystuki voidaan myöntää kuopiolaiselle, 17–24-vuotiaalle opiskelijalle, joka haluaa pyörittää omaa NY-yritystään opintojensa kesäkauden aikana. Kesäyrityksessä nuori hoitaa itse oman yrityksen ideoinnin, suunnittelun, markkinoinnin ja varsinaisen kesäyrityksen toiminnan.

Kesäyritystuen hakuaika on 25.2.–15.3.2019. Valinnasta ilmoitetaan viikon 12 jälkeen ja kaikille pakollinen ryhmäohjaus alkaa valituille viikolla 23.

Lisätietoja: Anna-Liisa Martikainen, yritysasiamies, Kuopion kaupunki / Yrityspalvelu, 044 718 4903, anna-liisa.martikainen(at)kuopio.fi

Lisätietoja kesäyritystuen hakemisesta:
Risto Kiuru, yrittäjyysasiantuntija, Savonia-ammattikorkeakoulu, 044 785 6932, risto.kiuru(at)savonia.fi
Risto Räsänen, opettaja, Savon ammattiopisto, 044 785 3310, risto.a.rasanen(at)sakky.fi

Mikä on kesäyritys?
Kesäyritys on nuoren tai nuorten kesän ajan toimiva yritys, jolle Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu myöntää tukea. Kesäyrityksen suunnittelu ja toiminta muodostavat opintojakson, kyse on siis opiskelusta ja siitä saa tienestin lisäksi opintopisteitä. Toiminta alkaa yhteisellä viikon kestävällä ryhmäohjauksella, ja se toimii NY Start Up tai NY Vuosi yrittäjänä -ohjeiden mukaisesti. Kesäyrityksillä on ohjaaja tukena koko kesän ajan. Kesäyritystuen voi saada Kuopiossa kirjoilla oleva Savon ammattiopiston, Savonia-ammattikorkeakoulun tai Itä-Suomen yliopiston opiskelija, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Disneyland® Paris rekrytointi Helsingissä 13.3.2019

Keen to work in France at Europe’s number one tourist destination? Are you curious, cheerful and enthusiastic? Do you have good French and English language skills? We will be in Helsinki on 13th March to recruit for roles in sales, greeting and food & beverage. 

Your mission at Disneyland Paris will be to immerse guests in an enchanted world filled with unique experiences and contribute to memories that will last a lifetime. 

Apply now to join our teams! With 100 nationalities and 20 spoken languages, our Cast Members come from around the world.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Suomen Lontoon instituutti hakee harjoittelijoita

Suomen Lontoon instituutti hakee hallintotoimen ja viestinnän harjoittelijoita. 

Viestinnän harjoittelu
- Tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen viestintäosaamisen kehittämiseen kansainvälisessä työympäristössä (some, uutiskirjeet, haastattelut, blogitekstit)
- Aloitus kesäkuussa, kesto 5-6 kuukautta. 
- Harjoittelu on palkaton, aiemmat harjoittelijat ovat työskennelleet Erasmus-tuen, yliopiston rahoituksen tai Työelämävalmennuksen avustuksen turvin.
- Instituutti tarjoaa matkakortin vyöhykkeille 1 ja 2.
Hakuaika loppuu 14.2.2019

Hakukomake ja lisätietoja 

Hallintotoimen harjoittelu:
- Tarjoaa mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti hallintotoimen alalla kansainvälisessä työympäristössä
- Aloitus joustavasti huhtikuussa tai syyskuussa, kesto 5-6 kuukautta
- Harjoittelu on palkaton, aiemmat harjoittelijat ovat työskennelleet Erasmus-tuen, yliopiston rahoituksen tai Työelämävalmennuksen avustuksen turvin
- Instituutti tarjoaa matkakortin vyöhykkeille 1 ja 2.
Hakuaika loppuu 12.2

Hakuohjeet ja lisätietoja 

 
 
     
 
 

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International etsii Kuopion paikallisryhmälleen vapaaehtoista koordinaattoria. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu ryhmän tapahtumien suunnitteluvastuu ja tapahtumien toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse kampanjakoordinaattori Outi Pallasojalle (outi.pallasoja(at)amnesty.fi) 15.2. mennessä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Intern for Erasmus+ programme in Finnish National Agency for Education, Summer 2019

We are looking for a higher education student to work as an intern in administrative tasks related to the Erasmus+ Programme for higher education and the unit’s other programmes promoting international cooperation between higher education institutions.

The candidate must have good proficiency in English, good IT skills, strong interaction and cooperation skills, and an ability to analyse information and produce text. Communication skills and especially competence in producing content for websites are an advantage in the position. Excel skills will also be useful.

Interest in international affairs (for example, own experience of exchange or traineeship abroad, voluntary work) is considered an advantage. In addition, we hope that the candidate has an independent and positive approach to work and passable Finnish skills.

Last date for submitting the application: 25 February 2019. 

More information and application form

Contact person
Annastiina Heiskanen tel. +358 295 331 634 email erasmus(at)oph.fi
Mari Pohjola tel. +358 295 331 746 email erasmus(at)oph.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kansallisarkiston viestintä hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kansallisarkistossa on avoinna työsopimussuhteinen viestinnän korkeakouluharjoittelijan paikka ajalle 1.6.–31.8.2019. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden palvelualueelle.

Harjoittelusi aikana pääset osallistumaan tiimimme monipuolisiin viestinnän tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon eri kanaviin, mediaseurantaan, sometukseen ja tapahtumajärjestelyihin. Osallistut Arkistopäivät 2019 -tapahtuman viestintään ja EU-puheenjohtajuuskauden alamme pääkokouksen valmisteluihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kesätyönhaku energiayhtiö Gasumille on käynnissä

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä.

Yhtiö palkkaa kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin pääkonttoriimme Espooseen sekä muihin Suomen toimipisteisiimme Imatralle, Jyväskylään, Kouvolaan, Kuopioon, Lempäälään, Mäntsälään, Ouluun ja Vantaalle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti esimerkiksi Portfolio Assistantin ja Energy Specialistin tehtävistä sähkö- ja automaatioasennukseen, biokaasulaitoksen kunnossapitoon ja kaasulinjojen linjaraivaukseen. 

Hae kesätyöpaikkoja viimeistään helmikuun loppuun mennessä 28.2.2019. Merkitse tehtävä ja toimipaikka, jossa haluaisit työskennellä. Kerro myös, miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi haluaisit juuri meille töihin.

  Lue lisää  
 
 
     
 
     
 
 

Tapahtumakalenteri

12.2. Liikuntailtapäivä 
12.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 10–12
12.2. Poikkitieteelliset Tempparibileet Nousussa klo 22.00–5.00, Bar Nousu
13.2. ISYYn kampustoimistot avoinna klo 12–15
13.2. ISYYn edustajiston kokous 1/2019 klo 18, BOR101 (Joensuu) ja SN300 (Kuopio)
14.2. Retikan ystävänpäivämyyjäiset Snellmanialla klo 11–15 ja Canthialla klo 11–15
14.2. Poikkitieteelliset Hottis-Hubailut klo 21, Bar Nousu/Henry’s Pub  
14.–15.2. ISYYn kampustoimistot suljettu
18.2. ESN KISA International Food Festival 2019 klo 18.00–21.00, Lukema (Yliopistonranta 3)
19.2. Winterfest 2019 klo 12.00 alkaen, Savilahti
27.2. Pre-laskiainen klo 17, Valkeisenlampi
27.2. Palapelit vol.4: Gym&Tonic -sporttibileet, Bar Nousu ja Henry's Pub 
1.–3.3. LukemalLA-N #61 klo 18 alkaen, Studentia Lukema (Järj. KYYLÄ) 
4.–8.3. ISYYn kampustoimistot on suljettu
11.–15.3. Hymy- ja valitusviikko
15.–16.3. Lunta Ilosaaressa (Joensuu)
16.3. ISYYn 9-v vuosijuhlat

Henry's Pubin keikat (liput ISYYn toimistolta ilman toimituskuluja)
Kirkonmenot
Opiskelijankuopio.fi

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko