What ISYY

Viestintä

ISYY viestii toiminnastaan ja opiskelijoille tärkeistä asioista erilaisissa viestintäkanavissa. ISYYn viestinnän seuraaminen on tärkeää, koska siten saat tiedon palveluista, joita sinulla on oikeus käyttää ja tahoista, jotka voivat auttaa sinua opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyvissä ongelmissasi. 

ISYYn viestintää seuraamalla saat tietoa muun muassa siitä, missä järjestetään opiskelijatapahtumia, milloin voit hakea järjestöavustusta ainejärjestöllesi, miten asetut ehdolle edustajistovaaleissa ja mitä voit tehdä, jos kohtaat epäasiallista kohtelua opintojesi yhteydessä. 

Omien uutistemme lisäksi nostamme viestinnässämme esiin myös muita paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijoihin liittyviä tiedotteita ja tapahtumia, ja esimerkiksi SYKETTÄ-liikuntapalveluiden, YTHS:n ja UEF:n ajankohtaisia kuulumisia.

Viestintäsuunnittelija auttaa viestintäpulmissa

ISYYn viestintäsuunnittelija tekee parhaansa pitääkseen ylioppilaskunnan jäsenistön kartalla kaikesta tärkeästä, mitä ylioppilaskunnassa, yliopistossa ja eri kampuksilla tapahtuu. Viestintäsuunnittelija tarjoaa myös mielellään auttavaa kättään ja neuvoo viestintään liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa.

Ylioppilaskunnan muut työntekijät vastaavat omalle sektorilleen kuuluvasta viestinnästä ja myös heiltä voi kysellä apua tarpeen mukaan.

ISYYn hallituksessa on myös vuosittain viestintävastaava tai -vastaavat. He osallistuvat käytännön viestintään, suunnittelevat sitä yhdessä viestintäsuunnittelijan, muun henkilökunnan ja hallituksen kanssa sekä neuvovat tarvittaessa jäsenistöä viestintään liittyvissä asioissa.

Lue lisää:

Isyy.fi: Viestintäkanavat
Isyy.fi: Henkilökunnan yhteystiedot
Isyy.fi: Hallituksen yhteystiedot