sillat

Opiskelukaveri

Tuntuuko motivaatio olevan hukassa ja opiskelun aloittaminen tahmealta? Mahdollisesti aloittaminen ja toisen opiskelijan kanssa tekeminen voisi tuntua helpommalta?

Opiskelukaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka kaipaavat kaveria opintojensa tekemiseen. Kyseessä voi olla oman alan, saman tehtävän, kuten kandin tai gradun kanssa työskentelevä tai samoilla tekniikoilla opiskeleva kaveri. Yhdessä tekeminen tukee aikaansaamista ja toisen kanssa keskustelu samasta aiheesta voi avata uusia näkökulmia ja täyttää toistenne ”aukkoja”. Toisaalta vaikkette opiskelisikaan samoja asioita, kertominen opinnoistasi voi nostattaa toisessa hyviä kysymyksiä, jolloin pääset itsekin syventämään tietojasi. Toisaalta saman tyyppiset pulmat ja pohdinnat opinnoista voivat myös tuoda yhteenkuuluvuutta ja vertaistukea. Jos tuntuu, että vertaistuesta olisi apua, jätä hakemuksesi meille; Täytä opiskelukaveri-lomake ja etsimme sinulle opiskelukaverin tai kavereita!

Luemme hakemuksia ja jaamme yhteensopivien hakemuksien lähettäneiden yhteystietoja viikoittain. Toivomme toimintaan ilmoittautuneilta opiskelijoilta oma-aloitteisuutta ottaa yhteyttä ehdotettuun opiskelijakaveriin yhteystietojen jakamisen jälkeen.

Hakemuslomake

Link.webropolsurveys.com, avautuu uuteen ikkunaan: Opiskelukaveri // Study Buddy

Lisätietoa:

Annika Keskitalo, Student2Student-vertaisohjaaja (UEF), student2student(at)uef.fi