sillat

SILLAT-opintopiirit

Päivitys 1.11.: Ilmoittautuminen syksyn 2021 opintopiireihin on päättynyt, tiedotamme kevään opintopiireistä tammikuussa 2022!
Päivitys 13.10.: Kuopion 1. kokoontumiskerta 2.11. klo 14 Lukemalla

Kaipaatko yhdessä opiskelua vertaisten kanssa ja tukea opiskeluun haastavien opintojaksojen parissa? Tule mukaan SILLAT-opintopiireihin! SILLAT-hankkeen kautta ISYY järjestää opintopiiritoimintaa, jolla tuetaan opiskelijoiden opiskelukykyä sekä annetaan mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

SILLAT-opintopiireihin ilmoittaudutaan alempaa löytyvän lomakkeen kautta. Opintopiiritoimintaan on mahdollista ilmoittautua valmiin ryhmän kanssa tai niin, että haluaa liittyä ryhmään. Ilmoittautumisessa voi toivoa erikseen, minkälaiseen tilanteeseen tarvitsee vertaistukea, esimerkiksi opinnäytetyön työstämiseen tai akateemiseen ruotsiin. Ryhmiä on muodostetaan mahdollisuuksien mukaan myös yli vuosikurssi- ja tutkintorajojen. Ilmoittautuneille ja muodostetuille ryhmille tarjotaan tiloja kokoontumista varten sekä pientä purtavaa opiskeluinnon ylläpitämiseen. Ilmoittautuminen toimintaan päättyy 25.10. klo 12, jonka jälkeen otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin.

Opintopiirit kokoontuvat ensimmäisen kerran yhteisesti Kuopiossa Lukemalla 2.11. klo 14 ja Joensuussa Haltialla 28.10. klo 13.30. Ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan, jakaudutaan ryhmiin sekä sovitaan opintopiirien pelisäännöt. Muodostetut ryhmät sopivat keskenään, milloin kokoontuvat marraskuun aikana ja lopuksi marras-joulukuun vaihteessa ryhmillä on mahdollisuus osallistua yhteiseen karonkkaan!

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529