sillat

SILLAT-opintopiirit

Kaipaatko yhdessä opiskelua vertaisten kanssa ja tukea opiskeluun haastavien opintojaksojen parissa? Saatko enemmän aikaa kampuksella? Tule mukaan SILLAT-opintopiireihin! SILLAT-hankkeen kautta ISYY järjestää opintopiiritoimintaa, jolla tuetaan opiskelijoiden opiskelukykyä sekä annetaan mahdollisuus saada vertaistukea yhdessä opiskelun kautta.

Opintopiirit toteutetaan Kuopiossa ja Joensuussa, ja molemmilla kampuksilla on omat opintopiirinsä. Opintopiirit ovat avoimia kaikille UEF:n opiskelijoille vuosikurssista ja alasta riippumatta. Yhteen opintopiiriin mahtuu enintään 10 opiskelijaa. Opintopiireillä on lähi- sekä etätapaamisia. Tapaamisissa käytetään pomodoro-ajastin opiskelutekniikkaa sekä jaetaan muita hyviä opiskeluvinkkejä. Opintopiireissä jokainen edistää omia opintojaan valitsemallaan tavalla, esimerkiksi tenttiin lukemisella, työstämällä esseetä tai opinnäytetyötä. Lukukauden lopuksi opintopiireihin osallistuneilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen karonkkaan.

Opintopiireihin ilmoittautumisesta tiedotetaan lukukauden alussa ISYYn viestintäkanavissa, joten muista seurata ISYYn ajankohtaisia uutisia.

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529