ISYYn blogi

ISYYn blogissa kirjoitetaan opiskelijoiden opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvistä niin ajankohtaisista asioista, selviytymistarinoista kuin onnistumisen kokemuksista. Blogin tarkoituksena on, että kirjoittajat pääsevät kertomaan oman asiansa, ottamaan kantaa, herättämään keskustelua sekä saamaan vertaistukea. Kirjoittajina toimivat opiskelijat, ISYYn toimijat sekä eri asiantuntijat.

Opiskelija, haluatko juuri sinä kirjoittaa ISYYn blogiin?

Oletko pitkään halunnut kirjoittaa jostain sinulle tärkeästä asiasta tai ottaa kantaa ympärillä tapahtuvaan keskusteluun? ISYYn blogissa opiskelijat saavat oman äänensä kuuluviin ja mahdollisuuden herättää keskustelua. Kirjoituksesi aihe voi liittyä esim. opiskeluun, opiskelijoiden hyvinvointiin ja mielenterveyteen sekä muihin ajankohtaisiin opiskelijoita koskettaviin teemoihin.

Lähetä valmis blogitekstisi alla olevalla lomakkeella Word-tiedostona. Ohjeellinen pituus teksteille on 1-2 sivua, voit kirjoittaa tekstisi suomeksi tai englanniksi. Kuvien lisääminen tekstin tueksi on myös sallittua. Julkaisemme toiveesta myös anonyymejä kirjoituksia. ISYY pidättää oikeudet tekstien muokkaamiseen ja jokaisesta julkaisusta päätetään tapauskohtaisesti. Blogi ei ole ISYYn virallista viestintää.

Lomake (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529

Heljä Koistinen, viestintäsuunnittelija, tiedotus(at)isyy.fi, p. 044 576 8426