Yhteystiedot

Hallituksen yhteystiedot

 

Aino Peltonen

Hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. +358 44 576 8404

puheenjohtaja(at)isyy.fi, kampuspj.kuopio(at)isyy.fi

Moikka, mä oon vuoden 2020 ISYYn hallituksen puheenjohtaja. Mun tehtäviin kuuluu esim. vaikuttamistyö kampuskaupunkien, yliopiston ja muiden yhteistyötahojen suuntaan, talouden tarkkailu ja Kuopion kampusvaliokunnan johtaminen. Pyörin aika usein Lukemalla, jonne saa tulla juttelemaan, mutta yhteyttä voi ottaa kanssa sähköpostitse tai puhelimella.

Kummi ainejärjestölle: Dentina ry

Saara Tenhovuori

Hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. +358 44 576 8400

kampuspj.joensuu(at)isyy.fi, saara.tenhovuori(at)isyy.fi

Vuonna 2020 toimin ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Joensuun kampuspuheenjohtajana. Autan siis hallituksen puheenjohtajaa varmistamaan, että ISYYn arki sujuu ja opiskelijoiden etua ajetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaan lisäksi erityisesti Joensuuta koskevista asioista. Hoidan siis esimerkiksi Joensuun päässä ISYYn vaikuttamista ja yhteistyötä kunta- ja maakuntatasolla.

Laita ihmeessä sähköpostia tai – erityisesti kiireellisemmissä asioissa – soittele! Aika usein minut tavoittaa myös Haltialta, joten sinne voi myös tulla jutustelemaan.

Kummi ainejärjestöille: Kotex, Opossumi, Poikkeus, Popsi

Arttu Leppäkynnäs

Vapaa-aika, liikunta ja YTHS-uudistus

Kuopio

puh. +358 44 576 8407

arttu.leppakynnas(at)isyy.fi

Olen Arttu ja vuonna 2020 vastuullani on vapaa-ajan ja liikunnan sektorit. Toimin siis ISYYn tapahtumia kehittäen ja SYKETTÄ-palveluiden kanssa. Tänä vuonna teen asioita myös YTHS-muutoksen eteen.

Haluan tehdä opiskeluajasta mahdollisimman antoisaa sekä kehittää ISYYtä ja opiskelijatoimintaa eteenpäin. Parhaiten tämä onnistuu tekemällä asioita yhdessä, yhteistä päämäärää kohden. Jos sinulla on siis jotakin mielenpäällä ja haluat edistää esimerkiksi hauskanpitoon tai liikuntaan liittyviä asioita, laita rohkeasti viestiä, niin lähdetään yhdessä ajamaan sinun, minun ja meidän asiaa eteenpäin!

Kummi ainejärjestöille: Preemio, Retikka, Optimi
 

Emmi Rajavuori

Koulutuspolitiikka

Joensuu

puh. +358 44 576 8401

emmi.rajavuori(at)isyy.fi

Moikka!

Minun nimeni on Emmi Rajavuori ja vuoden 2020 ISYYn hallituksessa vastaan koulutuspoliittisesta sektorista. Kopoilussa (joksi sitä tuttavallisemmin kutsutaan) minua innostaa ennen kaikkea auttaa muita onnistumaan! Ota minuun yhteyttä mikäli sinua mietityttää edunvalvonnalliset asiat liittyen opiskeluun, niin etsitään ratkaisuja yhdessä.
 
Minut tavoittaa Haltialta, humpan kahviosta, puhelimitse tai sähköpostilla. Aina voi tulla juttelemaan, kysymään apua ja vaikka vain pööpöilemään. Siinä oppii parhaiten kanssaopiskelijoista!
 
Kummi ainejärjestöille: Echo, Fides Ostiensis, Joraus, Pistis, Täky

Juuso Myller

Kansainväliset asiat ja järjestöt

Joensuu

puh. +358 44 576 8402

juuso.myller(at)isyy.fi

Mie oon Juuso ja hoidan kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvontaa Joensuussa ja pyrin edistämään kotikansainvälistymistä muidenkin opiskelijoiden keskuudessa.

Tämän lisäksi olen tukena ja turvana, juttelukaverina ja ideatykityksen kohteena kerhoille ja järjestöille. Jutella saa tulla näiden asioiden lisäksi myös mistä vaan mitä mieleen tulee ja vastailen sitten parhaani mukaan.

Miut löytää helpoiten Joensuun kampukselta ISYYn toimistolta Haltialta tai Agoralta kun opiskelemaankin kerkeän. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla tai puhelimitse!

Kummi ainejärjestöille: Bunsen, Epsilon, Joensuun Metsäylioppilaat, Lingtwisti, Mikrovillus

Pinja Kääriäinen

Viestintä ja yritysyhteistyö

Kuopio

puh. +358 44 576 8409

pinja.kaariainen(at)isyy.fi

Heih, olen Pinja ja vastuualueina minulla on ISYYn hallituksessa 2020 viestintä ja yritysyhteistyö. Haluan olla tuomassa ISYYtä lähemmäksi jokaista opiskelijaa monipuolisella ja selkeällä viestinnällä. Yhdessä Yasminin ja viestintäsuunnittelija Iisan kanssa pyritäänkin tehokkaasti teille viestimään meitä opiskelijoita koskevista aiheista sekä ylioppilaskunnan tekemästä työstä ja sen tarjoamista palveluista. Lisäksi pidän yhteyttä meidän yhteistyöyrityksiin. 

Viestintä myös takaisin meillepäin on erittäin toivottua. Minuun voi olla yhteydessä vaikka sähköpostitse tai puhelimitse. Myös kasvotusten saa tulla jutskailemaan!

Kummi ainejärjestöille: KuoLO, Serveri, Skripti

Pinja Mertano

Kansainväliset asiat ja työelämä

Kuopio

puh. +358 44 576 8408

pinja.mertano(at)isyy.fi

Moikka! Olen Pinja Mertano ja toimin vuonna 2020 ISYYn hallituksessa työelämävastaavana ja toisena kansainvälisyysvastaavana. Teen siis kuluvana vuonna töitä sen eteen, että opiskelijoidemme työelämävalmiuksia pyrittäisiin parantamaan opintojen aikana, ja että kansainvälisten opiskelijamme elämä ja sopeutuminen Kuopioon olisi mahdollisimman sujuvaa.

Sijaitsen Kuopiossa, ja minut löytääkin usein ISYYn toimistolta Lukemalta tai ympäri kampusta pyörimästä. Minua saa aina tulla rohkeasti nykäisemään hihasta, laittaa sähköpostia tai soitella, jos on juteltavaa, kysyttävää, huolia tai ideoita!  

Kummi ainejärjestöille: Fortis, Hyeena ja Kulti

Roosa Ylikoski

Sosiaalipolitiikka ja kulttuuri

Joensuu

puh. +358 44 576 8403

roosa.ylikoski(at)isyy.fi

Heipsan! Olen Roosa Ylikoski ja vastuualueitani ISYYn hallituksessa 2020 ovat sosiaalipolitiikka ja kulttuuri. Sopoiluun kuuluvat monenlaiset opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät teemat. Yhteyksissä saa siis olla kulttuuriasioiden lisäksi esimerkiksi terveydenhuoltoon, opiskelijaruokailuun, asumiseen ja toimeentuloon liittyvissä asioissa.

Joensuun kampuksella tsuppailen yleensä Aurora-Haltia -akselilla. Hihojen nykiminen on sallittu asiassa kuin asiassa, samoin soittaminen ja sähköpostin pistäminen!

Kummi ainejärjestöille: Nefa, Judica, Kassos, Oidipus, Varnitsa

Salli Kosonen

Sosiaalipolitiikka

Kuopio

puh. +358 44 576 8410

salli.kosonen(at)isyy.fi

Heips! Olen Salli ja toimin ISYYn hallituksessa vastuualueenani sosiaalipolitiikka. Puuhailen siis opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvien teemojen parissa. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa terveydenhuoltoon, opiskelijaruokailuun, asumiseen ja opiskelijoiden toimeentuloon liittyviä asioita. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on ajatuksia näihin teemoihin liittyen! Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse. Yliopistolla pyörin enimmäkseen Lukeman ja Canthian seudulla, jossa saa myös tulla nykimään hihasta. 

Kummi ainejärjestöille: Praxis, Socius, Terho

Yasmin Ayyoubi

Viestintä, ympäristö ja kehitysyhteistyö

Joensuu

yasmin.ayyoubi(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8405

Olen Yasmin Ayyoubi ja vastuualueitani vuoden 2020 ISYYn hallituksessa ovat viestintä, ympäristö ja kehitysyhteistyö. Viestinnän saralla pyrimme yhdessä Pinjan ja Iisan kanssa pitämään teidät ajan tasalla sekä tuomaan ISYY konkreettisemmin lähemmäs jäsenistöä. Ympäristö- ja kehistysyhteistyösektorilla teen mm. monipuolista vaikuttamistyötä ja pidän huolta, että kestävyys ja vastuullisuus on huomioitu kaikessa toiminnassamme.

Minut tavoittaa niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Kotikampukseni on Joensuun kampus, joten toimin enimmäkseen Joensuussa. Joensuussa minuun voi törmätä pääasiassa Metrialla tai ISYYn Joensuun toimistolla Haltialla. Ota empimättä yhteyttä, jos sinulla on kehitysideoita, palautetta tai herää kysymyksiä.

Kummi ainejärjestöille: Godis, Iskra, Legio, Tombolo, Sulo