Yhteystiedot

Hallituksen yhteystiedot

 

Aleksi Kinnunen

Hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. +358 44 576 8404

puheenjohtaja(at)isyy.fi, kampuspj.kuopio(at)isyy.fi

Moikka!

Meikäläisen nimi on Aleksi Kinnunen ja toimin ISYYn hallituksen puheenjohtajana vuonna 2019.

Tehtäviini kuuluu ylioppilaskunnan strateginen ja operatiivinen johtaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa päivittäisen työn organisointia, linjaamista pääsihteerin ja varapuheenjohtajan kanssa, yhteydenpitoa sidosryhmiin, sekä varsin tavallista toimistotyötä. Kuopiossa johdan myös kampusvaliokunnan puheenjohtajana ISYYn toimintaa Savilahden sykkeessä.

Päiväni kuluvat pääasiassa Lukemalla yhdessä Kuopion muiden hallituslaisten Ainon ja Matin kanssa töitä paiskien, mutta reissaan myös säännöllisesti Joensuuhun erilaisiin tapaamisiin ja kokouksiin tai muuten vain näyttäytymään. Iltaisin eksyn myös aika ajoin vaikka minkänäköisiin opiskelijatapahtumiin. Tulkaa rohkeasti juttelemaan!

Kummi ainejärjestöille: KuoLO ja Preemio.

Ella Partanen

Hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. +358 44 576 8400

kampuspj.joensuu(at)isyy.fi, ella.partanen(at)isyy.fi

Hei,

Olen Ella, ISYYn hallituksen varapuheenjohtaja ja Joensuun kampuspuheenjohtaja.

Jos sinulla on kysyttävää, ideoita tai toiveita niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Tuu juttelee jos näät kampuksella tai laita viestiä sähköpostitse.

Kummi ainejärjestöille: Judica, Legio Ostiensis, Mikrovillus, Nefa-Joensuu ja Tombolo.

Matti Averio

Vapaa-aika, kulttuuri, talous

Kuopio

puh. +358 44 576 8409

matti.averio(at)isyy.fi

Olen Matti ja vastuualueeni ovat vapaa-aika, kulttuuri ja talous. Minulle tärkeää on eloisa ja yhteisöllinen yliopisto, jossa viihtyy myös luentojen välissä ja niiden jälkeen. Tahdon ylläpitää itäsuomalaista ylioppilaskulttuuria, jossa on tasapainoisesti vapaa-aikaa, harrasteita ja perinteitä. Yhdessä taloustyöryhmän kanssa vastaan ylioppilaskunnan talouteen liittyvistä asioista. Ota reippaasti yhteyttä tai tule nykäisemään hihasta. Keskustelen mielelläni uusista ideoista ja autan parhaani mukaan mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Kummi ainejärjestöille: Retikka, Terho, Serveri ja Socius.

Ada Hyytiäinen

Viestintä ja kansainväliset asiat

Joensuu

puh. +358 44 576 8405

ada.hyytiainen(at)isyy.fi

Toimin ISYYn hallituksen jäsenenä vuonna 2019 viestinnän ja kansainvälisten asioiden parissa. Tehokkaan ja innostavan viestinnän avulla ISYY saadaan lähemmäs jokaisen opiskelijan arkea ja tätä haluan omalla toiminnallani ylioppilaskunnassa edistää. Vastuualueeseeni kuuluu myös kansainväliset asiat, elikkä touhuan myös kaikkea kansainvälisyyteen liittyvää!

Tuu juttelemaan jos törmäät minuun kampuksella! Minut löytää todennäköisimmin Joensuun kampuksella Haltialta ISYYn toimistolta tai Agoralta. Voit ottaa yhteyttä minuun myös sähköpostitse tai puhelimitse, jos jokin ISYYn viestinnässä tai kansainvälisissä asioissa mietityttää.

Kummi ainejärjestöille: Echo, Ablaut, Täky, Lingtwisti ja Godis.

Saara Loukiainen

Viestintä, järjestöt

Joensuu

puh. +358 44 576 8402

saara.loukiainen(at)isyy.fi

Hei vain, olen Saara ja toimin vuoden 2019 ISYYn hallituksessa vastuualueinani viestintä ja järjestöt. ISYYn monipuolisen viestinnän avulla tuomme opiskelijoita koskevia aiheita ja tietoja saatavillesi päivittäin. Mikäli toimit kerhossa tai järjestössä, ja kaipaat tukea tai uusia ideoita toimintaasi, autan sinua mielelläni.

Miuhun voi törmätä Joensuun kampuksella ISYYn toimistolla Haltialla tai toisinaan myös Agoralla. Tule nykäisemään hihasta, mikäli viestinnän tai järjestöjen tiimoilta herää ajatuksia. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse.

Kummi ainejärjestöille: Iskra, Joraus, Kassos ja Praxis.

Aino Peltonen

Kansainväliset asiat, yritysyhteistyö ja työelämä

Kuopio

puh. +358 44 576 8408

aino.peltonen(at)isyy.fi

Heips, mä oon Aino ja työskentelen vuoden 2019 ISYYn hallituksessa Kuopiossa sekä kansainvälisissä asioissa että työelämä- ja yritysyhteistyövastaavana. Pidän siis huolta kansainvälisten opiskelijoiden elämän sujuvuudesta Kuopiossa, opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamisesta yliopiston palveluiden ja erinäisten tapahtumien avulla, sekä hoidan ylioppilaskunnan yritysyhteyksiä.

Muhun saa olla rohkeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella. Jos en ole jossain kokouksessa tai muualla huitelemassa, niin saatan jopa olla Luksan aulassa tavattavissa ihan face to face ja tietenkin yliopiston käytävillä saa tulla nykäsemään hihasta.

Kummi ainejärjestöille: Dentina, Fortis, Hyeena ja Kulti.

Susanna Remes

Sosiaalipolitiikka, kehitysyhteistyö

Joensuu

puh. +358 44 576 8403

susanna.remes(at)isyy.fi

Toimin ISYYn hallituksessa vuonna 2019 ja vastuualueinani ovat sosiaalipolitiikka sekä kehitysyhteistyö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastuualueelleni kuuluvat oikeastaan kaikki opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät teemat. Tällaisia teemoja ovat esimerkiksi opiskelija-asuminen, terveydenhuolto, yhdenvertaisuus sekä opiskelijoiden toimeentulo.

Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä näiden teemojen tiimoilta. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sekä otan vastaan parannusehdotuksia. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse, mutta minulle voi myös soitella tai tulla kasvotusten juttelemaan. Kotikampukseni on Joensuun kampus, joten toimin enimmäkseen Joensuussa. Joensuussa minuun voi törmätä pääasiassa Metrialla tai ISYYn toimistolla Haltialla.

Kummi ainejärjestöille: Joensuun metsäylioppilaat, Optimi, Varnitsa, Oidipus, Bunsen.

Miska Tanskanen

Vapaa-aika, liikunta, ympäristö

Joensuu

puh. +358 44 576 8407

miska.tanskanen(at)isyy.fi

Toimin ISYYn hallituksen jäsenenä vastuualueinani vapaa-aika, liikunta ja ympäristö. Pyrin luomaan opiskelijoillemme mahdollisimman antoisan ja monipuolisen opiskeluelämän pääsääntöisesti mahdollistamalla monipuolisen vapaa-ajan elämän. Toimin myös vahvasti yhteistyössä SYKETTÄ-palveluidemme kanssa.

Minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kiireisemmin puhelimitse. Minut tavoittaa useimmiten myös ISYYn Joensuun toimistolta – Haltialta.

Kummi ainejärjestöille: Skripti, Fides Ostiensis, Pistis ja Epsilon.

Saara Tenhovuori

Koulutuspolitiikka

Joensuu

puh. +358 44 576 8401

saara.tenhovuori(at)isyy.fi

Vuonna 2019 vastaan ISYYn hallituksessa koulutuspoliittisesta sektorista, eli tuttavallisemmin koposta. Tavoitteena ISYYllä ja itselläni on edistää opiskelijan mahdollisuuksia ja opintojen sujuvuutta. Tämä onnistuu esimerkiksi kehittämällä opintojen ohjausta ja arviointia, oppimisympäristöjä ja orientaatiota. Näiden eteen – siis pohjimmiltaan teidän eteen – tullaan tekemään tänäkin vuonna lujasti töitä!

Laita ihmeessä sähköpostia tai – erityisesti kiireellisemmissä asioissa – soittele! Aika usein minut tavoittaa myös Haltialta, joten sinne voi myös tulla jutustelemaan.

Kummi ainejärjestöille: Kotex, Sulo, Opossumi, Poikkeus, Popsi.