Yhteystiedot

Hallitus

 

Susanna Haverinen

Puheenjohtaja
Joensuu

puh. +358 44 576 8400
puheenjohtaja(at)isyy.fi

Toimin ISYYn hallituksen puheenjohtaja vuonna 2019. Kotikampukseni on Joensuu, mutta minuun voi säännöllisesti törmätä myös Kuopiossa.  Hallituksen puheenjohtaja olen vastuussa siitä, että edustajiston ideat ja toimintasuunnitelma jalostuvat käytäntöön ja arjen työhön. Toimeeni kuuluu paljon kokoustamista, tapaamisia, sähköposteja sekä puheluita.

Voit ottaa rohkeasti yhteyttä minuun, muuhun hallitukseen tai työntekijöihimme! ISYY on jäseniään varten.

Kummi ainejärjestöille: Iskra, Fides Ostiensis ja Skripti.

Aleksi Kinnunen

Hallituksen varapuheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja
Kuopio

puh. +358 44 576 8404
kampuspj.kuopio(at)isyy.fi

Moikka!

Meikäläisen nimi on Aleksi Kinnunen ja toimin ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana ja Kuopion kampuspuheenjohtajana vuonna 2019.

Tehtäviini kuuluu muun muassa linjaamista puheenjohtajan kanssa, yhteydenpitoa sidosryhmiin, sekä varsin tavallista toimistotyötä. Kuopiossa johdan kampusvaliokunnan puheenjohtajana ISYYn toimintaa Savilahden sykkeessä. 

Päiväni kampuksella kuluvat pääasiassa Lukemalla yhdessä hallituksen toisen kuopiolaisen Ainon kanssa töitä paiskien ja iltaisin eksyn aika ajoin vaikka minkänäköisiin opiskelijatapahtumiin. Tulkaa rohkeasti juttelemaan!

Kummi ainejärjestöille: Preemio, Retikka, Serveri, Socius, Terho.

Ada Hyytiäinen

Viestintä ja kansainväliset asiat
Joensuu

puh. +358 44 576 8405
ada.hyytiainen(at)isyy.fi

Toimin ISYYn hallituksen jäsenenä vuonna 2019 viestinnän ja kansainvälisten asioiden parissa. Tehokkaan ja innostavan viestinnän avulla ISYY saadaan lähemmäs jokaisen opiskelijan arkea ja tätä haluan omalla toiminnallani ylioppilaskunnassa edistää. Vastuualueeseeni kuuluu myös kansainväliset asiat, elikkä touhuan myös kaikkea kansainvälisyyteen liittyvää!

Tuu juttelemaan jos törmäät minuun kampuksella! Minut löytää todennäköisimmin Joensuun kampuksella Haltialta ISYYn toimistolta tai Agoralta. Voit ottaa yhteyttä minuun myös sähköpostitse tai puhelimitse, jos jokin ISYYn viestinnässä tai kansainvälisissä asioissa mietityttää.

Kummi ainejärjestöille: Echo, Ablaut, Täky, Lingtwisti ja Godis.

Ella Partanen

Liikunta ja vapaa-aika, ympäristö, kehitysyhteistyö
Joensuu

ella.partanen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8407

Toimin ISYYn hallituksessa vuonna 2019 ja vastuualueinani on vapaa-aika ja liikunta, ympäristö sekä kehitysyhteistyö.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on ideoita, toiveita tai haluat kysyä jotakin.

Kummi ainejärjestöille: Judica ry, Legio Ostiensis ry, Mikrovillus ry, Nefa-Joensuu ry, Tombolo ry.

Aino Peltonen

Kansainväliset asiat, yritysyhteistyö ja työelämä
Kuopio

aino.peltonen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8408

Heips, mä oon Aino ja työskentelen vuoden 2019 ISYYn hallituksessa Kuopiossa sekä kansainvälisissä asioissa että työelämä- ja yritysyhteistyövastaavana. Pidän siis huolta kansainvälisten opiskelijoiden elämän sujuvuudesta Kuopiossa, opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamisesta yliopiston palveluiden ja erinäisten tapahtumien avulla, sekä hoidan ylioppilaskunnan yritysyhteyksiä.

Muhun saa olla rohkeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella. Jos en ole jossain kokouksessa tai muualla huitelemassa, niin saatan jopa olla Luksan aulassa tavattavissa ihan face to face ja tietenkin yliopiston käytävillä saa tulla nykäsemään hihasta.

Kummi ainejärjestöille: Dentina ry, Fortis ry, Hyeena ry, Kulti ry, KuoLO ry.

Peeta Piiparinen

Talous, työelämä- ja yritysyhteistyö
Joensuu

peeta.piiparinen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8402

Vastaan yhdessä Aino Peltosen kanssa työelämä- ja yritysyhteistyöstä. Otathan yhteyttä minuun, Ainoon tai meihin molempiin, kun haluat keskustella näihin vastuualueisiin liittyvistä asioista. Minut löytää useimmiten Joensuun kampukselta jostain Auroran lähistöltä tai ISYYn toimistolta.

Erityinen vastuualueeni ISYYn hallituksessa on talous.

Kummi ainejärjestöille: Pistis, Kassos, Joraus, Epsilon, Praxis.

Susanna Remes

Sosiaalipolitiikka, kehitysyhteistyö
Joensuu

susanna.remes(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8403

Toimin ISYYn hallituksessa vuonna 2019 ja vastuualueinani ovat sosiaalipolitiikka sekä kehitysyhteistyö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastuualueelleni kuuluvat oikeastaan kaikki opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät teemat. Tällaisia teemoja ovat esimerkiksi opiskelija-asuminen, terveydenhuolto, yhdenvertaisuus sekä opiskelijoiden toimeentulo.

Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä näiden teemojen tiimoilta. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sekä otan vastaan parannusehdotuksia. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse, mutta minulle voi myös soitella tai tulla kasvotusten juttelemaan. Kotikampukseni on Joensuun kampus, joten toimin enimmäkseen Joensuussa. Joensuussa minuun voi törmätä pääasiassa Metrialla tai ISYYn toimistolla Haltialla.

Kummi ainejärjestöille: Joensuun metsäylioppilaat, Optimi, Varnitsa, Oidipus, Bunsen.

Saara Tenhovuori

Koulutuspolitiikka
Joensuu

saara.tenhovuori(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8401

Vuonna 2019 vastaan ISYYn hallituksessa koulutuspoliittisesta sektorista, eli tuttavallisemmin koposta. Tavoitteena ISYYllä ja itselläni on edistää opiskelijan mahdollisuuksia ja opintojen sujuvuutta. Tämä onnistuu esimerkiksi kehittämällä opintojen ohjausta ja arviointia, oppimisympäristöjä ja orientaatiota. Näiden eteen – siis pohjimmiltaan teidän eteen – tullaan tekemään tänäkin vuonna lujasti töitä!

Laita ihmeessä sähköpostia tai – erityisesti kiireellisemmissä asioissa – soittele! Aika usein minut tavoittaa myös Haltialta, joten sinne voi myös tulla jutustelemaan.

Kummi ainejärjestöille: Kotex, Sulo, Opossumi, Poikkeus, Popsi.