Ajankohtaista

ESN Joensuu General Meeting -yleiskokous

19.09.2023 - 19.09.2023 |Joensuu

ESN Joensuu General Meeting -yleiskokous (19.9.2023 kello 17:00 M103)

ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii hallitukseensa uutta puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa syyslukukaudeksi! Tule mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen tiistaina 19.9.2023 kello 17:00 M103 luokkaan Metrialle (Yliopistokatu 7)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää. Kokoukseen saa tulla myös mukaan kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta ja tapaamaan ihmisiä!

Hallitukseen haetaan syyskaudelle: 

  • Puheenjohtaja (President) on kerhon koossapitävä liima, joka muun muassa kutsuu koolle kokoukset ja huolehtii että kaikki asiat tulevat hoidetuksi. 
  • Vice President eli Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan vasempana kätenä ja kontaktina ESN Finlandiin. Tehtäviä voi jakaa puheenjohtajan kanssa. 
  • Treasurer & Trip Coordinator & Secretary hoitaa kerhon talousasioita ja hallinnoi matkoja
  • Communications Manager hoitaa kerhon viestinnän ja markkinoinnin
  • 1-2 Event Managers ovat vastuussa kerhon tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Photographer & Graphic Designer ottaa valokuvia ja luo tapahtumien visuaalisen ilmeen

Toimikausi on seuraavaan yleiskokoukseen asti, eli tammikuuhun 2024. Koulutamme uudet toimijat, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

Jos haluat hakea hallitukseen yhteen tai useampaan rooliin, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu.

Muista ottaa ESNCard tai Frankin opiskelijakortti mukaan, jos haluat äänestää kokouksessa tai hakea hallituksen jäseneksi!