Vapaa-aika

Kuopion ainejärjestöt

Dentina ry

Dentina ry heräsi uudestaan henkiin lokakuussa 2010, kun uusi sukupolvi hammaslääkäriopiskelijoita palautti sen elävien kirjoihin hammaslääkärikoulutuksen alettua uudelleen Kuopiossa. Dentina valvoo jäsentensä etuja opiskelurintamalla ja järjestää kaikenlaista mukavaa toimintaa opiskelijoilleen sekä tuo yhteen alan opiskelijat vahvistaen kollegiaalisuutta. Dentinalaiset tunnistaa mustista haalareista valkealla taskulla sekä Dentinan sukista!

Ota yhteyttä: hallitus(at)dentina.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Fortis ry

Fortis ry on Kuopion farmasian opiskelijoiden ainejärjestö, jonka haalarit tunnistat tummanvihreästä väristä. Fortis toimii aktiivisesti opiskelijoiden edunvalvonnan, oppikirjojen kustantamisen, kouluttamisen, sekä tapahtumien parissa. Farmasian opiskelijat löydät toimistoltamme Canthian 1.kerroksesta (1112), jossa voit nauttia kahvista, sekä rennosta tunnelmasta. Otamme sinut ilolla vastaan!

Ota yhteyttä: hallitus(at)fortis.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Hyeena ry

Hyeena ry on sovelletun fysiikan ja ympäristötieteen opiskelijoiden ikioma punaturkkinen ainejärjestö. Näkyvin osa Hyeenan toimintaa on erilaisten vapaa-ajan tapahtumien järjestäminen bileistä, sitseistä ja excursioista hengailuiltoihin ja liikuntatapahtumiin. Lisäksi Hyeena huolehtii jäsentensä sopeutumisesta akateemiseen elämään ja ajaa heidän etujaan yliopistolla. Hyeenalauman tunnistaa punaisista haalareista, joiden selässä on mustalla printillä nimikkoeläimemme kuva. Kahvihuoneemme, eli Hyeenahuone löytyy Melanian alimmasta kerroksesta. Hyeenoilla on haaskaa laamassa!

Ota yhteyttä: hyeenahallitus(at)lists.uef.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Kulti ry

Kulti ry on biolääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö, jonka jäsenet kantavat punaisia haalareita valkeilla taskuilla. Valvomme opiskelijoidemme etuja mm. opintoasioissa sekä järjestämme ympäri vuoden koulutuksellista ja viihteellistä toimintaa, kuten yritystapahtumia ja bileitä. Opastamme fuksit akateemiseen maailmaan ja mahdollistamme opiskelijoidemme tutustumisen biolääketieteen alan työelämään. Kerhohuoneemme, eli Kultihuone, löytyy Snellmanian 2. kerroksesta Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta väestönsuojasta (SN2064).

Ota yhteyttä: kultihallitus(at)lists.uef.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

KuoLO ry

KuoLO ry on Kuopion lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö, jonka jäsenet voi tunnistaa mustista haalareista ja hyvästä hengestä! Edunvalvonnan ja opiskelijapolitiikan lisäksi KuoLOn vuotta ryhdittävät perinteiset tapahtumat, kuten tuoreimman kandikurssin järjestämät Poikkitieteelliset Hubailut (IG&FB @hubailut)! Todennäköisesti Suomen suurin sitsikerho KuoSi (FB @sitsikerhokuosi) järjestää huikeita poikkitieteellisiä sitsejä ympäri vuoden erilaisilla teemoilla. Tekemistä riittää lisäksi erilaisissa kerhoissa, urheilujoukkueissa ja kuorolaulun parissa unohtamatta kansainvälisyyttä, hyväntekeväisyyttä ja Speksiä! Seuraa meitä somessa @kuolory! 

Ota yhteyttä: pj(at)kuolo.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Kvantti ry

Kvantti ry on Kuopion Teknillisen fysiikan opiskelijoiden kilta ja kampuksen tuorein oppi-aineyhdistys. Keväällä 2023 perustettu Kvantti aloittelee toimintaansa ensi kertaa lukuvuonna 2023-2024 tilaten myös ensimmäiset opiskelijahaalarinsa, jotka ovat väreiltään tummansiniset valkoisilla taskuilla.

Ota yhteyttä: kvanttihallitus@gmail.com
Lisätietoja: Instagram

Preemio ry

Preemio ry on Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Preemio toimii opiskelijoidensa edunvalvojana opintoihin liittyvissä asioissa sekä tarjoaa tämän lisäksi opiskelun vastapainoksi runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja. Vuoden kulkua siivittävät mm. erilaiset teemabileet, sitsit, helmikuiset vuosijuhlamme unohtamatta Kuopion poikkitieteellisiä Haalaribileitä sekä liikunta-aktiviteetteja.

Ota yhteyttä: pj(at)preemio.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Retikka ry

Retikka ry on ravitsemustieteen opiskelijoiden ainejärjestö, joka pitää huolta opiskelijoistaan sekä kehittelee jäsenistölleen rentouttavia vapaa-ajan viihdykkeitä. Syksyllä retikoita voi tavata kastajaisissa, kostajaisissa ja pikkujoulusitseillä. Keväällä retikat mm. uskaltautuvat Kuopion ulkopuolelle kevätretken merkeissä, järjestävät ystävänpäivämyyjäiset sekä polkaisevat ylikypsät yksilöt maailmalle. Retikkalaisten ylpeytenä ja tunnusmerkkinä on ehtymätön ruokatarjoilu ja (ruokahalu).

Ota yhteyttä: retikka-hallitus(at)lists.uef.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Serveri ry

Serveri ry on Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Toimimme linkkinä yliopiston ja opiskelijoiden välillä ja valvomme samalla opiskelijoiden etua sekä edistämme yhteistyötä IT-alan yritysten kanssa. Opintojen oheen tarjoamme monipuolista toimintaa. Serveriläiset ovat legendaarisia hauskanpitäjiä – omien hippaloiden lisäksi valkohaalariset tunnetaankin ahkerina kuokkijoina, ja keräämme mielellämme kyseenalaista kunniaa opiskelijatapahtumissa ympäri Suomen.

Ota yhteyttä: hallitus(at)serveriry.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Telegram, Instagram

Socius ry

Socius ry on Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen yhteiskuntatieteitä opiskelevien oma ainejärjestö. Kokoamme yhteen kaikki toverit viettämään antoisaa opiskelijaelämää. Tärkein tehtävämme on ylläpitää jäsentemme hyvinvointia ja tätä edistämme järjestämällä monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja huolehtimalla edunvalvonnasta. Sociuslaiset tunnistaa keltaisista haalareista violeteilla taskuilla ja iloisen rempseästä meiningistä! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä: hallitus(at)sociusry.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

TERHO ry

TERHO ry on Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen, terveystaloustieteen, sosiaali- ja terveyshallintotieteen, sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon sekä terveyden edistämisen etu- ja yhteistyöjärjestö. Sinihaalarinen TERHO huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta ja järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. TERHOhuoneemme löydät Canthian kellarista.

Ota yhteyttä: terhonhallitus(at)lists.uef.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram