Vapaa-aika

Kuopion kerhoja

Hyvät Kuvat

Hyvät Kuvat on Itä-Suomen Yliopiston Ylioppilaskunnan (ISYY) elokuvakerho, jonne kaikki ovat tervetulleita. Näytökset Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27, Kuopio) torstaisin klo 17.30. 30 euroa (25 euroa opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) maksava elokuvakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin kaudella esitettäviin elokuviin. Näytämme 10–12 laatuelokuvaa per kausi ja panostamme tarjonnan monimuotoisuuteen.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Itä-Suomen Akateeminen Shakki

Itä-Suomen Akateeminen Shakki toivottaa tervetulleeksi kaikki shakista kiinnostuneet opiskelijat. Kerhoon liittyminen ja kerhoilloissa käyminen ei edellytä aiempaa osaamista tai lajin harrastamista. Viikottaisissa kerhoilloissa opetellaan sääntöjä, pelataan, harjoitellaan ja järjestetään turnauksia. Mitään välineitä ei tarvitse ottaa mukaan, sillä kerholta löytyy runsas määrä lautoja, nappuloita ja shakkikelloja. Kerhon vetäjillä on monen vuoden kokemus turnauspelaamisesta, joten myös entuudestaan taitaville pelaajille tarjotaan haastetta.

Ota yhteyttä: aaheikki(at)uef.fi (Aaro Heikkinen, puheenjohtaja)
Lisätietoja: lichess.org

Kamrats

Kamrats-kerhon tarkoituksena on nimensä mukaisestikin edistää toverillisuutta korkeakouluopiskelijoiden kesken. Kerhon tarkoituksena on järjestää poikkitieteellisiä tapahtumia kaikille korkeakouluopiskelijoille ympäri vuoden. Tapahtumiemme tavoitteena on pitää hauskaa poikkitieteellisesti alkoholin kanssa ja ilman, taata mahdollisimman turvallinen juhlimisympäristö kaikille ja rakentaa uusia sekä ylläpitää vanhoja sosiaalisia suhteita yli ainejärjestörajojen. Toivotamme kaikki korkeakouluopiskelijat tervetulleiksi mukaan toimintaamme ja tapahtumiimme. 

Ota yhteyttä: samurau(at)student.uef.fi (Samu Rautio, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Verkkosivut, Instagram

Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura – KIVES

Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura edistää poikkitieteellisesti wabukulttuuria, wabutoimintaa, sekä tukee wabunmielistä ja wabunmielisten henkilöiden toimintaa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Kerho harrastaa julkaisutoimintaa ja tapahtumatuotantoa sekä kaikkea muuta, mitä johtokunta päättää yhdistää wabuun ja wabunmieliseen toimintaan vuodesta, vuodenajasta tai vuorokaudenajasta riippumatta. Toimintamme on avointa kaikille wabuhenkisille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille.

Ota yhteyttä: kiiaturu(at)uef.fi (Kiia Turunen, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Facebook, Instagram

Kuopion ylioppilasteatteri – KYT

Kuopion ylioppilasteatteri - KYT on vuonna 1977 perustettu kuopiolainen harrastajateatteri, joka on pyrkinyt edistämään nuorten aikuisikäisten teatteriharrastusta tuottamalla ennakkoluulotonta, nuorta ja kunnianhimoista teatteria. KYTille on muodostunut oma ja arvostettu asema Kuopion rikkaaseen kulttuurielämään.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

KYYLÄ

KYYLÄ on Kuopion kampuksen verkkopelikerho ja lanikulttuurin tiivis tarkkailija. Vahdimme 2–4 pienempää lania Lukeman ikkunassa ja yhdet mökkilanit kesällä ja talvella. Alustava laniohjelma tehdään pelaajilta urkittujen tietojen perusteella. Oletko PC Master Race -pelaaja? Kyttäätkö Steamin aleja? Oletko iskenyt silmäsi RTS-, FPS- ja simulaattoripeleihin? KYYLÄ haluaa sinut riveihinsä! Tarkkaile FB-sivuamme ja irkissä #KYYLA @IRCnet.

Lisätietoja: Facebook

Not Fast Just Furious

Toiminta käynnistyy syksyllä 2024. Esittely tulossa pian.

Pelikerho Kärmes

Pelikerho Kärmes tarjoaa opiskelijoille ja muille asiasta kiinnostuneille mahdollisuuden virkistäytymiseen lauta-, kortti-, ja strategiapelien parissa.

Ota yhteyttä: pelikerhokarmes(at)gmail.com (Anne Pitkänen, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Facebook

Puijon MÄKI

Puijon MÄKI tarjoaa Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille mäkihyppyä ennen näkemättömän matalalla kynnyksellä. Mukaan voi tulla taitotasoon katsomatta, vaikka ei olisi suksia ikinä nähnytkään (muuan Taiwanilainenkin hyppäsi Puijolla talvella 2022, eikä hän ollut eläessään ollut suksien päällä). Kerhon tarkoituksena on järjestää mäkihyppyaiheisia tapahtumia ja illanviettoja, kuitenkin rennon letkeää otetta noudattaen. Jos oma kantti ei riitä hyppäämiseen, voi mukaan tulla joka tapauksessa. Mäkihypyssä kannustus-, huolto- ja valmennusjoukotkin ovat erinomaisen tärkeitä.

Lennokkain terveisin, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Instagram

Puijon Suunta

Puijon Suunta on Itä-Suomen yliopiston oma suunnistuskerho, jonka päämaja on Kuopion kampuksella. PuSu järjestää matalan kynnyksen toimintaa kaikille suunnistusmielisille, taitotasosta ja suunnistustaustasta riippumatta. Kerhon tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista tiedotetaan ensisijaisesti Facebookin kautta.

Lisätietoja: Facebook

UEF Muslim Students Club

The main objective of our club is to represent Muslim students at the University of Eastern Finland and take care of their welfare. We organize events such as Iftar Ramadhan, Eid gathering, monthly gathering, Friday prayer, etc. One of our aim is to increase open and interreligious dialogue. We cordially invite and welcome people from other communities to hang out with us, have interesting discussions.

Ota yhteyttä: abubaker.massi(at)gmail.fi (Abubaker Amin, puheenjohtaja)

Lisätietoja: Facebook

UEF Raamattukerho (UBC)

Tule mukaamme edistämään hengellistä kasvua ja kaikkien UEF:n kampuksen kristittyjen opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteyttä.

Saavutamme tämän tavoitteen laajan ja inspiroidun Raamatun tutkimisen, todistusten jakamisen, kysymys ja vastaus -sessioiden, henkilökohtaisen opastamis- ja opetuslapseushetkien, laadukkaiden rukoushetkien sekä evankeliumin julistamisen kautta.

Katsomme tulevaan kokien 1. Korinttilaiskirjeen 2:4,5, "Puheeni ja julistukseni ei ollut inhimillisen viisauden suostuttelevia sanoja vaan Pyhän Hengen ja voiman Hengen todistuksen ja Jumalan voiman, toimien päälläni ja herättäen kuulijoideni mielessä pyhimpiä tunteita ja siten vakuuttaen heidät osoittamista, jotta teidän uskonne ei perustuisi ihmisviisauteen (ihmisten filosofiaan) vaan Jumalan voimaan."

Kokoonnumme netin välityksellä joka toisena lauantaina klo 18:00 – 20:00. Tämä mahdollistaa Kuopion ja Joensuun opiskelijoiden liittymisen mukaan. Keskustelut on mahdollista kääntää sekä englanniksi ja suomeksi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi Zoom-linkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi kokemaan elämääsi muuttavan kokemuksen meidän kirkkokuntiin sitoutumattomassa klubissa. Odotamme tapaavamme sinut.

Jatkamme fyysisiä tapaamisia Kuopiossa tänä syyslukukaudella. Tapaamme jokaisena sunnuntaina klo 13:00 (1pm) - 15:00 (3pm) Studentialla, Lukeman C-sisäänkäynti, (iso yhteistila), Yliopistonranta 15, Kuopio, 13.8.2023 alkaen. Poikkeukselliset tapaamisen ajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Ota yhteyttä: uef.bibleclub(at)outlook.com, uef.bibleclub(at)gmail.com ja WhatsApp +358 46 571 4804 (Akosua)