Vapaa-aika

Joensuun kampusjärjestöjä

EGEA Joensuu

EGEA Joensuu on EGEA (European Geography Association for students and young geographers) Europen jaosto. Tavoitteemme on rohkaista, edistää ja kehittää toimintaa maantieteestä kiinnostuneiden opiskelijoiden välillä. Järjestämme pieniä vaihtoja ja muuta paikallistoimintaa, sekä tarjoamme mahdollisuuksia osallistua kansainväliseen toimintaan Euroopan tasolla. Mottomme on: Exprerience Geography, Explore Europe!

Ota yhteyttä: joensuu(at)egea.eu
Lisätietoja: Verkkosivut

The European Law Students’ Association – ELSA Joensuu

The European Law Students’ Association – ELSA Joensuu on Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen opiskelijoiden linkki muihin suomalaisiin ja eurooppalaisiin oikeustieteen opiskelijoihin. ELSA on maailman suurin riippumaton oikeustieteen opiskelijoiden järjestö, jonka jäseniä yhdistää kiinnostus kansainvälisyyteen ja ihmisoikeuksiin. ELSA-verkosto tarjoaa jäsenilleen esimerkiksi mahdollisuuden osallistua oikeustieteellisiin kesäkouluihin ja oikeustapauskilpailuihin tai lähteä STEP-työharjoitteluvaihtoon ulkomaille. Paikallisesti ELSA Joensuu järjestää muun muassa keskustelupaneeleita, ekskursioita ja muuta akateemista ohjelmaa.

Ota yhteyttä: joensuu(at)elsa-finland.fi
Lisätietoja: VerkkosivutFacebook, Instagram

Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset

Olemme Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) aktiivinen paikallisosasto. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on lähellä sydäntämme ja haluamme herätellä opiskelijoita aktiivisuuteen omassa opiskelijayhteisössä. Toimintaamme kuuluu myös rento yhdessäolo erilaisten aktiviteettien merkeissä. Kanssamme voit siis viettää aikaa monin tavoin, tervetuloa tutustumaan! Tapahtumamme ovat avoimia kaikille opiskelijoille.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

Joensuun Opiskelevat Porvarit (JOPO)

Parempaa opiskelijan huomista rakentava vastuullinen toimija. JOPOlla menee lujaa! Jopo kerää joukkoihinsa joensuulaisia porvarillisesti ajattelevia ja oikeamielisiä korkeakouluopiskelijoita. Jopo on Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan jäsenyhdistys. Tervetuloa mukaan sinisiin hetkiin ja toimintaamme!

Ota yhteyttä: jopory(at)gmail.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN)

Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret kokoaa joensuulaisia ja pohjoiskarjalaisia pohjoismaisuudesta kiinnostuneita nuoria yhteen. Järjestö kokoontuu pari kertaa kuussa erilaisten tapahtumien ja teemailtojen parissa. Tällä hetkellä järjestöllä on ruotsinkielinen kahvitteluhetki ”Fika med JSPNN!” ja Pohjoismaiset sunnuntait, jolloin joka kerralla on eri Pohjoismaa teemana. JSPNN toivottaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä: joensuu.pnn(at)gmail.com, mineataskinen(at)outlook.com (puheenjohtaja)
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

Joensuun ylioppilasteatteri

Joensuun ylioppilasteatteri on kaikille avoin harrastajateatteri, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa itseään teatteritaiteen saralla. Joyt on merkittävä osa Joensuun alueen teatteritoimintaa ja yksi Suomen neljästätoista ylioppilasteatterista. Teemme vuosittain 3–5 näytelmää joita esitetään ympäri kaupunkia. Uusien jäsenten valintatilaisuus järjestetään aina syksyllä.

Ota yhteyttä: pj.joyt(at)gmail.com
Lisätietoja: Verkkosivut

Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto (IViVa)

Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto on ekologisuutta ja tasa-arvoa ajava opiskelijaporukka. Toimimme Itä-Suomen yliopiston eri kampuksilla, ja tarkoituksemme on koota yhteen punavihreästi ajattelevia opiskelijoita, sekä vaikuttaa opiskelijoihin vaikuttavaan päätöksentekoon. Mikäli olet kiinnostunut tekemään yliopistosta ympäristöystävällisempää ja tasa-arvoisempaa, olet lämpimästi tervetullut IViVan toimintaan!

Ota yhteyttä: ivivayhteys(at)gmail.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram, Twitter

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy on Joensuun kampuksella vaikuttava, noin 70-jäseninen sekakuoro, jossa laulaa opiskelijoita kaikista Joensuun kampuksen tiedekunnista. Joy-kuoron ohjelmistoon kuuluu monipuolisesti niin viihteellinen kuin perinteisempikin kuoromusiikki. Kuoro esiintyy aktiivisesti kampuksella sekä muissa tapahtumissa kuorolukukausien huipentuessa joulu- ja kevätkonsertteihin. Kuoroon voi hakea laulajaksi pääsykokeiden kautta, jotka järjestetään syyslukukauden alussa.

Lisätietoja: Facebook, Instagram

Joensuun Vihreät Nuoret ja Opiskelijat – JoViNO

Joensuun Seudun Vihreät Nuoret ja Opiskelijat ry (tuttavallisemmin JoViNO) on vuonna 2005 perustettu paikallinen vihreä yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vihreitä arvoja: luonnon ja ympäristön kunnioitusta, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista yhdenvertaisuutta. JoViNO on vihreästi ajattelevien nuorten vaikutuskanava rohkaisemalla nuoria ja nuoria aikuisia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen vihreiden arvojen pohjalta.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

RajaSpeksi

RajaSpeksi on Joensuun korkeakouluopiskelijoiden poikkitieteellinen, ja ainoa, speksi. Speksi on laadukasta ja aina täydellä energialla tehtyä musiikkiteatteria, jossa myös improvisaatio on vahvassa osassa. RajaSpeksi perustettiin Joensuuhun vuonna 2014 ja on siitä lähtien myynyt esityksensä loppuun vuosi toisensa jälkeen ja vuonna 2017 RajaSpeksi palkittiinkin Joensuun kaupungin kulttuuripalkinnolla. RajaSpeksin työryhmä on laaja, ja tekemistä on tarjolla niin näyttelijöille, laulajille, tanssijoille, soittajille kuin tapahtumatuottajille, valo- tai videokuvaajille, markkinoinnin taitajille ja talousvelhoille. RajaSpeksi on kaikille avointa toimintaa ja etsimmekin uusia jäseniä vuosittain!

Lisätietoja: Facebook, Instargram

RytmiHäiriköt

Rytmihäiriköt – Funk You. Joensuun kampuksen big band RytmiHäiriköt harjoittelee Educalla (salissa E 200) tiistaisin klo 18–21. RytmiHäiriköt on laajennettu big band, eli siihen kuuluu kompin ja saksofoni-, trumpetti- sekä pasuunasektioiden lisäksi myös muut puhallinsoittimet. Häiriköiden ohjelmiston runko koostuu rytmimusiikista, pääosassa rock, soul, funk, mutta lattarit, swing ja jazz ovat myös hyvin edustettuina. Jos omistat soittimen ja tiukkaa asennetta soittamista kohtaan, niin tule suoraan treeneihin tai tsekkaile ja kysele lisää: T-T Passi 050 6455 200.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

Susiraja Metal Club

Susiraja Metal Club on pohjoiskarjalaista metallimusiikkikulttuuria tukeva yhdistys. Järjestämme Joensuun kampuksen metallimusiikin ystäville ja harrastajille illanviettoa ja tapahtumia, tarjoamme kimppakyytejä keikoille ja festareille sekä tuemme paikallisia bändejä yms.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

SYY-Joensuu

SYY-Joensuu on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY:n paikallisyhdistys, joka toimii Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella hallinto- ja yhteiskuntatieteitä opiskelevien keskuudessa. SYY-Joensuun ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat löydät yhdistyksen Facebook-sivulta!


Ota yhteyttä: syy.joensuu(at)gmail.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram