What ISYY

Hallituksen yhteystiedot

 

Sami Tanskanen

Hallituksen puheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. 044 576 8400

puheenjohtaja(at)isyy.fi

Moikka! Olen Sami ja toimin tänä vuonna ISYYn hallituksen puheenjohtajana. Vastaan siis hallituksen toiminnasta yhdessä varapuheenjohtajan kanssa. Opiskelen kulttuurintutkimusta ja aikuiskasvatustiedettä ja olen toiminut aiemmin ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana, sekä edustajiston jäsenenä. 

Jos ISYYn toiminta kiinnostaa tai jos sinulla herää jotain kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä! 

Kummi ainejärjestöille: Poikkeus ry, Popsi ry, Kassos ry, Nefa ry

Jimi Virkkala

Hallituksen varapuheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. 044 576 8404

kampuspj.kuopio(at)isyy.fi

Heipähei! Olen Jimi Virkkala ja toimin ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Kuopion kampuspuheenjohtajana. Savilahden rannoille saavuin aikoinaan opiskelemaan biolääketiedettä, ja kyseinen taival jatkuu edelleen ensimmäisen vuoden maisteriopintojen parissa.

Pääasiallinen tehtäväni ISYYn hallituksessa on hallitustoiminnan ohjaaminen Kuopion kampuksella. Samalla teen tiiviisti yhteistyötä hallituksen puheenjohtajan ja koko muun hallituksen sekä henkilökunnan kanssa.

Minuun saa olla yhteyksissä asiassa kuin asiassa sillä kuuluisalla matalalla kynnyksellä. Pistä viestiä, soita, tai nyi vaikka hihasta, niin jutellaan ja tuumaillaan yhdessä!

Kummi ainejärjestöille: Kulti ry, Fides Ostiensis ry, Joraus ry

Eetu Hyvönen

Yritysyhteistyö, järjestöt ja kerhot

Kuopio

eetu.hyvonen(at)isyy.fi

puh. 040 086 3901 

Terve! Olen Eetu, kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Järjestökentässä olen toiminut aikaisemmin useammassakin eri roolissa niin toimihenkilönä kuin hallituksessakin. Luonnollisestikaan useamman aktiivivuoden tekemisiä ei voinut lopettaa yhtäkkiä, joten vaikuttaminen jatkuu ISYYn hallituksessa, vastuualueena yritysyhteistyö, sekä kerhot ja järjestöt. Näistä kolmesta löytyy myös käytännön taustaa, joten vuosi 2022 polkaistaankin varmasti vauhdilla käyntiin! Kiinni minut saa ylläolevista yhteystiedoista, ja kaikennäköiset yhteydenotot vastuualueisiini liittyen ovat enemmän kuin tervetulleita!

Kummi ainejärjestöille: Preemio ry, Retikka ry, Iskra ry

Laura Kangasoja

Koulutuspolitiikka

Joensuu

laura.kangasoja(at)isyy.fi

puh.  045 1243610

Moikka! Oon Laura Kangasoja, 21-vuotias ja opiskelen Joensuussa ensimmäistä vuotta ympäristöpolitiikkaa. Mulla on jo jonkin verran järjestötaustaa ja hallituskokemusta muualta ja oon super innoissani nyt tästä ISYYn hallituspestistä! Mun vapaa-aikaan kuuluu ruoanlaitto, koiran kanssa ulkoilu ja ystävien kanssa hengailu.

Vastaan hallituksessa Pauliinan kanssa koulutuspoliittisista asioista.

Laita vaan rohkeasti viestiä, jos jokin asia mietityttää tai muuten haluat jutella!

Kummi ainejärjestöille: Tombolo ry, Joensuun Metsäylioppilaat ry, Legio Ostiensis ry, Lingtwisti ry, Pistis ry

Matti Karhunen

Sosiaalipolitiikka, ympäristö- ja kehitysyhteistyöasiat, SILLAT

Kuopio

matti.karhunen(at)isyy.fi

puh. 044 576 8410

Hei! Olen Matti Karhunen. Kuopioon muutin Turusta lääketieteen opintojen perässä ja tällä haavaa opiskelen kuudetta vuotta ja loppu häämöttääkin edessä. Toimin hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana ja SILLAT-hankkeen vastaavana. Olen kova haaveilemaan ja lempparihaaveeni on parempi huominen. Minulle tärkein asia on, niinkuin ehkä sektoreistani voikin arvata, ihmisten sekä luonnon hyvinvointi. Hallituksen toimintaan lähdin mukaan, koska haluan vaikuttaa positiivisesti yhteisööni, hyvinvointi edellä. Vapaa-aikani vietän urheilun, ystävien ja luonnon parissa. Iltaisin minuun saattaa törmätä Kuopion avantouintipaikoissa. 
Ota yhteyttä, mikäli on jotain ympäristöasioihin tai opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvää kysyttävää! 

Kummi ainejärjestöille: KuoLo ry, Dentina ry, Täky ry, Varnitsa ry

Saara Myllynen

Viestintä

Kuopio

saara.myllynen(at)isyy.fi

puh. 044 576 8405

Moikka! Mun nimi on Saara Myllynen ja opiskelen neljättä vuotta Kauppatieteitä pääaineenani International Business and Sales Management. Hallitustaustaa minulta löytyy kahden vuoden ajalta Preemio ry:n hallituksesta, enkä malttanut jättää hommia vielä siihen. ISYYn hallitukseen hakemiseen minua motivoi erityisesti ISYYn mielenkiintoisen ja yhtenäisen viestinnän ylläpitäminen ja kehittäminen. Vapaa-ajalla rentoudun treenaamalla ja viettämällä aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Kuopion kampuksella minut voi löytää Tietoteknialta lounaalta tai Canthian bunkkerista kahvittelemasta. Huikkaa, jos jokin mietityttää tai haluat juttuseuraa!

Kummi ainejärjestöille: Optimi ry, Judica ry, Kotex ry

Kaisa Rautiainen

Kansainväliset asiat

Kuopio

kaisa.rautiainen(at)isyy.fi

puh. 

Hei! Olen Kaisa ja opiskelen tietojenkäsittelytiedettä. ISYYn hallituksessa vastaan kansainvälisistä asioista. Minulla on järjestötoimintataustaa Serveri ry:n hallituksesta, jossa hiljattain toimin kansainvälisyys-vastaavana, joten innostuin sitten jatkamaan samojen aiheiden parissa ISYYssä. Tämän lisäksi teen myös freelancerina nettisivuja aina silloin, kun on aikaa ja sopivanlainen projekti löytyy. Koska vapaa-aikani on rajallista, niin kulutan sen lähinnä rentoutuen tietokoneella pelaamalla tai sarjoja/leffoja maratoonailemalla. 

Yhteyttä saa ottaa, jos etenkin jokin kansainvälisyyteen liittyvää asia mietityttää tai vaikka ihan jos kaipaat pc-peliseuraa!

Kummi ainejärjestöille: Serveri ry, Skripti ry, Echo ry, Godis ry

Pauliina Ryökäs

Koulutuspolitiikka

Kuopio

pauliina.ryokas(at)isyy.fi

p. 044 576 8409

Heipparallaa!

Mä oon Pauliina Ryökäs, biolääketieteen maisterivaiheen opiskelija Kuopiosta. Mulla on aikaisempaa kokemusta niin edarissa, ainejärjestössä kuin kampusjärjestössä toimimisesta. ISYYn hallitukseen minut ajoi erityisesti tahtoni edustaa kanssaopiskelijoita ja edistää heidän asemaansa ja etujaan. Vapaa-aikaa kulutan erityisesti käsitöiden ja äänikirjojen parissa, ja aikaa löytyy aina hyvälle lautapelille! 

ISYYssä vastaan koulutuspoliittisista asioista yhdessä aisaparini Lauran kanssa. Viime vuonna toimin ISYYn hallituksessa sosiaalipolitiikassa, mikä herätti palon jatkaa vielä toisen vuoden ISYYn edunvalvonnan parissa – pienellä näkökulman muutoksella. Laitahan viestiä tai tavoittele muilla keinoin, jos huomaat miettiväsi jotain koulutukseen liittyvää! Olen aina myös valmis haastamaan omaa ajatusmaailmaani ja laajentamaan näkökantaani.

Kummi ainejärjestöille: Hyeena ry, Terho ry, Bunsen ry, Opossumi ry

Sonja Soinne

Vapaa-ajan toiminta, tapahtumaviestintä

Kuopio

sonja.soinne(at)isyy.fi

puh. 044 576 8408

Moi! Mun nimi on Sonja Soinne, opiskelen Kuopiossa sosiaalipsykologiaa kolmatta vuotta. Toimin aiemmin oman ainejärjestöni Socius ry:n hallituksessa pari vuotta varapuheenjohtajana. Tänä vuonna toimin ISYYn hallituksessa vastaten vapaa-ajan sektorista sekä tapahtumaviestinnästä. Vapaa-ajallani tykkään ottaa rennosti ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Koirat ovat lähellä sydäntä!

Ole ihmeessä yhteydessä, jos tulee mieleen jotain ideaa tai kysyttävää. Minua saa myös tulla nykäisemään hihasta ja jutella mukavia!

Kummi ainejärjestöille: Socius ry, Praxis ry, Fortis ry, Sulo ry

Ville-Pekka Timonen

Sosiaalipolitiikka

Joensuu

vp.timonen(at)isyy.fi

puh. 050 436 6257

Moikka! Olen VP Timonen, kolmannen vuoden kemian aineenopettajaopiskelija Joensuusta. Voisi sanoa, että harrastan järjestötoimintaa. Olen ainejärjestöni Bunsen Ry:n puheenjohtaja ja toimin alueellani poliittisissa nuorisojärjestöissä. ISYYn hallituksessa olen sosiaalipoliittinen vastaava, eli vastaan opiskelijoiden edunvalvonnallisista asioista.

Minua voi tavata kuukausittain ISYYn edunvalvontakahveilla, tule jakamaan ajatuksia opiskeluelämästä sinne!

Kummi ainejärjestöille: Mikrovillus ry, Epsilon ry, Oidipus ry, Sointi ry