What ISYY

Hallituksen yhteystiedot

 

Vesa Janhunen

Hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. 044 576 8404

puheenjohtaja(at)isyy.fi, kampuspj.kuopio(at)isyy.fi

Moi! Olen Vesa Janhunen ja toimin ISYYn hallituksen puheenjohtajana. Aikoinaan tietojenkäsittelytieteissä opintoni aloittanut, sittemmin kauppatieteisiin siirtynyt ja nyt suorittamassa ensimmäisen vuoden maisteriopintoja innovaatiojohtamisen parissa.

Ole rohkeasti yhteyksissä missä tahansa askarruttavassa asiassa, varsinkin jos et keksi kehen tulisi ottaa yhteyttä niin mietitään sitten yhdessä!

Kummi ainejärjestölle: Serveri ry

Sami Tanskanen

Hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. 044 576 8400

sami.tanskanen(at)isyy.fi

Hei kaikille, Sami täällä esittäytyy! Toimin ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana ja Joensuun kampuspuheenjohtajana. Samalla opiskelen täällä Joensuun kampuksella maisterivaiheessa kulttuurintutkimusta, vahvoilla tujauksilla yhteiskunta- ja aikuiskasvatustieteitä. 

ISYYn hallituksessa vastaan hallituksen toiminnasta Joensuun kampuksella ja teen tiivistä yhteistyötä hallituksen puheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenien kanssa.

Soita, heitä viestiä tai vaikka pysäytä kun kadulla nähdään. Ole rohkeasti yhteyksissä, jos jokin asia mietityttää liittyen hallituksen yleisiin asioihin Joensuun kampuksella, tai on jotakin muuta mistä haluaisit keskustella. 

Kummi ainejärjestöille: Lingtwisti ry, Popsi ry, Poikkeus ry
 

Enni Toiviainen

Viestintä ja yritysyhteistyö

Kuopio

puh. 044 576 8405

enni.toiviainen(at)isyy.fi

Moi kaikille,

olen Enni Toiviainen ja vastaan ISYYn hallituksessa viestinnän ja yritysyhteistyön sektoreista. 

Opiskelen viidettä vuotta laskentatoimea ja rahoitusta Kuopion kampuksella. Aiemmin olen ollut mukana ainejärjestötoiminnassa. Vapaa-aikani vietän golfkentällä, kuntosalilla tai ruuanlaittokokeilujen parissa.

Minut voit bongata Kuopion kampukselta, useimmiten Canthialta tai Snellmanian kirjastolta. Otathan yhteyttä sähköpostitse, soittamalla, viestillä tai tulethan vaikka nykimään hihasta, jos jokin viestintään tai yrityisyhteistyöhön liittyvä asia mietityttää tai haluat tuoda esille näkemyksiäsi ja ideoitasi!

Kummi ainejärjestöille: Judica ry, Preemio ry, Optimi ry, Socius ry

Eveliina Scharin

Sosiaalipolitiikka, kulttuuri ja tuutorointi

Joensuu

puh. 044 576 8401

eveliina.scharin(at)isyy.fi

Moikka!

Olen Eveliina Scharin, viidennen vuoden kulttuurintutkimuksen opiskelija Joensuusta. Aiemmin olen toiminut aktiivisesti oman alani ainejärjestössä ja pienellä yllytyksellä hyppäsin mukaan ISYYn hallitukseen, jossa vastuualueitani ovat sosiaalipolitiikka ja kulttuuri. Näiden hommien ulkopuolella aikani kuluu koirien ja Crash Bandicootin parissa, kokkailua ja neulomista unohtamatta!

Sosiaalipolitiikan kentälle kuuluvat muun muassa opiskelijoiden hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen, asumiseen, toimeentuloon ja terveydenhuoltoon liittyvät asiat – eli hyvin monenlaiset opiskeluun ja opiskelukykyyn vaikuttavat seikat. Toinen vastuualueeni on kulttuuri, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään kulttuuriin liittyviä juttuja.

Mikäli siulla on mitä tahansa kysyttävää, kommentoitavaa tai muuten vaan mielen päällä jotakin näihin asioihin liittyvää, ole rohkeasti yhteydessä niin lähdetään yhdessä selvittelemään asiaa! Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse, mutta aina saa myös soitella tai tulla nykäisemään hihasta jos miut bongaa kampukselta tai koiran kanssa lenkiltä!

Kummi ainejärjestöille: Joraus ry, Kotex ry, Legio Ostiensis ry, Nefa-Joensuu ry ja Varnitsa ry

Jenni Kortelainen

Koulutuspolitiikka ja kansainväliset asiat

Kuopio

p. 044 576 8408

jenni.kortelainen(at)isyy.fi

Hei! Olen Kortelaisen Jenni, kolmannen vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija Kuopion kampukselta. Lähdin mukaan ainejärjestömme Serveri ry:n toimintaan tammikuussa 2020 ja vaikutan siellä edelleen edunvalvojan roolissani. 

Ylioppilaskunnan hallituksessa toimin sekä koulutuspoliittisella että kansainvälisellä sektorilla. Koulutuspoliittisena vastaavana huolehdin sujuvasta, laadukkaasta ja oikeudenmukaisesta akateemisesta opetuksesta opetusta järjestävien tahojen kanssa. Itselleni lähellä sydäntä ovat eritoteen tietoturva ja -suoja, yksityisyydensuoja, opiskelijan oikeudet sekä opetuksen laadun varmistaminen myös poikkeusoloissa.

Kansainvälisellä sektorilla toimin kansainvälisten opiskelijoidemme edunvalvojana sekä pyrin parantamaan heidän asemaansa niin yliopistoyhteisössä kuin työmarkkinoillakin. 

Minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä, mikäli huomaat epäkohtia, kaipaat näkökulmaa tai apua tai ihan vaan jutellaksesi! 

Kummi ainejärjestöille: Skripti ry, Retikka ry, Odipus ry

Jimi Viita-aho

Viestintäalustat, digitalisaatio ja vapaa-aika

Kuopio

p. 044 576 8407

jimi.viita-aho(at)isyy.fi

Terve! Olen Jimi Viita-aho, tietojenkäsittelytieteen kandiopiskelija. ISYYn toiminnan lisäksi vaikutan myös ainejärjestökentällä. Ylioppilaskunnan "hallitusjyränä" kohdennan huomioni erityisesti vapaa-aikaan (ja liikuntaan). Tämän lisäksi minulla on näppini pelissä digitalisaatioon liittyvissä asioissa eli hieman myös viestinnässä viestintäalustojen kautta.

Erityisesti näihin liittyvissä asioissa minuun kannattaa olla yhteydessä, mutta yhteyttä voi toki ottaa muutenkin, jos se tuntuu tarpeelliselta. Voidaan vaikka jutella mukavia visioiden tulevaa, esimerkiksi ISYYn toiminnan kehitykseen liittyen.

Telegram: @jimboisyy

Kummi ainejärjestöille: Kuolo ry, Dentina ry, Fortis ry

Juuso Myller

Kerhot ja järjestöt

Joensuu

p. 050 548 5286

juuso.myller(at)isyy.fi

Mie oon Juuso ja oon hallituksessa vastuualueenani järjestöt ja kerhot. Olen siis tukena ja turvana, juttelukaverina ja ideatykityksen kohteena kaikille kerho- ja järjestöaktiiveille. Tänä vuonna olen mukana kehittämässä ja uudistamassa ISYYn kerhotoimintaa ja kerhojen näkyvyyttä kampuksilla. 
Jutella saa tulla näiden asioiden lisäksi myös mistä vaan mitä mieleen tulee ja vastailen sitten parhaani mukaan.

Miut löytää helpoiten Joensuun kampukselta ISYYn toimistolta Haltialta tai Agoralta kun opiskelemaankin kerkeän. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla tai puhelimitse!

Kummi ainejärjestöille: Echo ry, Fides ry, Täky ry, Godis ry, Opossumi ry

Pauliina Ryökäs

Sosiaalipolitiikka ja työelämä

Kuopio

p. 044 576 8409

pauliina.ryokas(at)isyy.fi

Heipparallaa!

Mä oon Pauliina Ryökäs, biolääketieteen neljännen vuoden opiskelija Kuopiosta. Mulla on aikaisempaa kokemusta niin edarissa, ainejärjestössä kuin kampusjärjestössä toimimisesta. ISYYn hallitukseen minut ajoi erityisesti tahtoni edustaa kanssaopiskelijoita ja edistää heidän asemaansa ja etujaan. Vapaa-aikaa kulutan erityisesti käsitöiden ja äänikirjojen parissa, ja aikaa löytyy aina hyvälle lautapelille! 

ISYYssä vastaan sosiaalipoliittisista sekä työelämään liittyvistä asioista. Sosiaalipoliitiikan sektorilla haluan edistää opiskelijoiden hyvinvointia hyvin laajassa perspektiivissä, mm. yhdenvertaisuutta ja tuutorikoulutusta edistämällä. Lisäksi työelämäsektorilla haluaisin päästä toteuttamaan jotakin konkreettista työelämäsisältöä koko laajalle jäsenkunnallemme – katsotaan mihin asti tämän kanssa päästään! Laitahan viestiä tai tavoittele muilla keinoin, jos huomaat miettiväsi jotain näihin liittyvää, olen aina valmis haastamaan omaa ajatusmaailmaani ja laajentamaan näkökantaani!

Kummi ainejärjestöille: Hyeena ry, Kulti ry, Terho ry

Pavel Kipriianov

Kansainväliset asiat ja viestintä

Joensuu

p. 044 576 8403

pavel.kipriianov(at)isyy.fi

Hei kaikki! Nimeni on Pavel, olen ensimmäisen vuoden maisteriopiskelija Joensuusta. Olen ISYYn hallituksen jäsen ja vastaan kansainvälisista asioista ja viestinnästä. 

Voit tavata minut Naturalla (erityisesti Kopissa), Haltiassa tai Careliassa/Futuralla, joissa käyn lounaalla. Harrastuksiani ovat kalastus, juokseminen ja salilla käynti.

Kansainvälisiin asioihin ja viestintään liittyvissä kysymyksissä minuun voi olla yhteydessä s-postin tai puhelimen kautta, tai voimme sopia tapaamisen.

Kummi ainejärjestöille: Iskra ry, Pistis ry, Sulo ry, Praxis ry, Kassos ry

Maria Laurikainen

Ympäristö- ja kehitysyhteistyösektori ja yhteisöllisyys sekä ISYYn SILLAT-hankkeen ohjausryhmän vetäminen

Kuopio

puh. 044 576 8410

maria.laurikainen(at)isyy.fi

Moikka!

Olen Maria, neljännen vuoden sovelletun fysiikan opiskelija Kuopiosta. Aiemmin minut on voinut bongata useista tuutorointitehtävistä sekä UEF:in lähettiläänä vieden opiskelun ilosanomaa eteenpäin. Hallituksessa toimin ympäristö ja kehitysyhteistyön sekä yhteisöllisyyden teemojen parissa. Minut löytää siis työskentelemässä ISYYn ympäristöteemojen, kehitysyhteistyön ja -hankkeiden sekä Sillat-hankkeen parista.

Vapaa-ajallani retkeilen, luen ja tanssin. Elämääni kuuluu myös kolme kissaa, jotka voi bongata palavereiden taustalta hyppimässä.

Kaikkein varmimmin minut löytää Kuopion kampuksen Melania rakennuksesta, meidän fyysikoiden omista opiskelutiloista. Aina saa myös ottaa yhteyttä tai kampuksella törmätessä jäädä jututtamaan! Jään mielelläni kuulemaan ideoita ja ajatuksiasi.

Kummi ainejärjestöille: Joensuun Metsäylioppilaas, Epsilo, Bunsen, Mikrovillus, Tombolo.