What ISYY

Hallituksen yhteystiedot

Vuoden 2024 hallituksen yhteystiedot päivitetään tälle sivulle tammikuun aikana.

Mirka Nieminen

Hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. 044 576 8400

puheenjohtaja(at)isyy.fi

Moikka! Olen Mirka Nieminen ja opiskelen viidettä vuotta sosiaalityötä Kuopion kampuksella. Minut löytää myös säännöllisesti Joensuusta. Toimin vuoden 2024 ajan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana.

Toimin viime vuoden ajan ISYYn hallituksen sosiaalipoliittisella sektorilla. Olen toiminut tuutorina, seniorituutorina, sekä kv-tuutorina, sekä työskennellyt yliopistolla opetusavustajana, joten olemme saattaneet törmätä useissakin eri paikoissa. Saatan joskus myös eksyä opiskelijatapahtumiin ja erityisesti poikkitieteelliset tapahtumat ovat minulle mieluisimpia.

Kampuksella minut löytää nykyisin todennäköisimmin Lukemalta tai Snellmanialta. Jos näet minut jossain niin saa tulla nykäisemään hihasta ja vaihtamaan kuulumisia. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja kuulen kaikenlaisia ideoita tai mielipiteitä!

Kummi ainejärjestöille: Judica ry, Legio Ostiensis ry ja KuoLO ry.

Noora Saramäki

Hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. 044 576 8410

noora.saramaki(at)isyy.fi

Olen Noora Saramäki, toisen vuoden varhaiskasvatustieteiden opiskelija Joensuun kampukselta. Olen toiminut aiemmin mm. ainejärjestöni Sulo ry:n hallituksessa ja vertaistuutorina.

Varapuheenjohtajana vastuullani on tukea puheenjohtajaa ja koko hallitusta saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Olen innokas kuulemaan opiskelijoiden ääntä ja toivon, että jokainen opiskelija voi tuntea itsensä kuulluksi. Olen vahvasti sitoutunut edistämään yliopistossamme avointa ja osallistavaa ilmapiiriä, jossa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus menestyä ja tuntea itsensä osaksi yhteisöä. 

Jos sinulla on kysymyksiä, ideoita tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olen täällä kuuntelemassa ja tekemässä parhaani yhteisömme hyväksi. Kiitos, että olet osa ISYY-perhettä – yhdessä olemme vahvempia ja voimme saavuttaa suuria asioita!

Kummi ainejärjestöille: Kotex ry, Poikkeus ry, Popsi ry ja Kassos ry.

Emmi Vetikko

Tapahtumat ja vapaa-aika

Kuopio

puh. 044 576 8406

emmi.vetikko(at)isyy.fi

Moi! Olen Emmi Vetikko ja opiskelen toista vuotta kauppatieteitä Kuopion kampuksella. Vastaan ISYYn hallituksessa vapaa-ajan sektorista. Omassa ainejärjestössäni Preemiossa olen toiminut häirintäyhdyshenkilönä, projektitiimissä ja tuutoroinnin parissa. Myös ISYYn vappukerho KIVES on minulle tärkeä. Olen innokas käymään sitseillä, joten todennäköisesti siellä minuun voi törmätä!

Kuopion kampuksella olen useimmiten Snellmanialla tai Canthialla. Nähtiinpä sitseillä tai kampuksella, aina saa tulla juttelemaan ja kertomaan kuulumisia. Otan mielelläni vastaan tapahtumaideoita. Toivotan kaikille antoisaa ja mukavaa lukuvuotta, muistakaa että ISYY on teidän turvananne. Moikataan kun tavataan!

Kummi seuraaville ainejärjestöille: Joensuun metsäylioppilaat ry, Skripti ry, Fortis ry ja Kulti ry.

Jaana Sivula-Wesselhoft

Kansainväliset asiat, työelämä

Joensuu

puh. 044 576 8421

jaana.sivula-wesselhoft(at)isyy.fi

Moikka! Mä olen Jaana ja opiskelen maisterivaiheessa yleistä- ja aikuiskasvatustiedettä Joensuun kampuksella. Toimin tänä vuonna ISYYn hallituksessa kansainvälisten asioiden parissa, mikä onkin lähellä sydäntäni ulkomailla opiskelun ja asumisen jälkeen.

Olen toiminut muun muassa myös kv-tuutorina sekä Kassos ry:n hallituksen viestintävastaavana. Vapaa-ajallani, järjestötoiminnan ja opiskelun lisäksi, neulon, vietän aikaa kavereiden sekä neitokakadujeni kanssa sekä liikkun luonnossa.

Minuun voi törmätä todennäköisimmin Futuralla tai opiskelijatapahtumissa, kuten sitseillä ja poikkitieteellisissä tapahtumissa. Jos törmäillään, niin saa tulla nykäisemään hihasta, kysymään ja kertomaan kaikenlaisia ideoita sekä mielipiteitä!

Kummi seuraaville ainejärjestöille: Sulo ry, Opossumi ry, Sointi ry, Täky ry ja Varnitsa ry.

Jasmin Tuomi

Sosiaalipolitiikka

Joensuu

puh. 044 576 8408

jasmin.tuomi(at)isyy.fi

Moikku! Mä oon Jasmin Tuomi ja toimin tänä vuonna ISYYn sopovastaavana ja opiskelen läntistä teologiaa Joensuun kampuksella.

Oon toiminut paljon järjestö- ja aktivismikentällä opiskelijamaailman ulkopuolella; mut voikin löytää puhumasta ihmisoikeuksista tai mielenterveyskriisistä.

Kampuksella muhun voi törmätä ainakin Agoralla ja Carelialla ja mua saa tulla aina nykäisemään hihasta! Kuulen myös tosi mielelläni ideoita ja kuulumisia kaikesta mitä on mielen päällä erityisesti edunvalvontaan ja hyvinvointiin liittyen.

Kummi seuraaville ainejärjestöille: Fides Ostiensis ry, Iskra ry, Tombolo ry ja Pistis ry.

Julia Tenhunen

Ympäristö ja kehitysyhteistyö

Kuopio

puh. 044 576 8405

julia.tenhunen(at)isyy.fi

Olen Julia Tenhunen ja tänä vuonna vastaan ISYYn hallituksessa ympäristö- ja kehitysyhteistyön sektorista. Sektorin kautta pyrin toiminnallani kehittämään ISYYn ja sen sidosryhmien toimintaa ympäristö- ja ilmastoystävällisemmäksi esimerkiksi tapahtumien, teemaviikkojen ja vaikuttamisen avulla.

Opiskelen ympäristötiedettä Kuopion kampuksella ja erikoistun opinnoissani ympäristöterveyteen ja -teknologiaan. Yliopistoaikana olen ollut monessa aktiivitoiminnassa mukana, kuten ISYYn edustajistossa vuosina 2021-2023 ja useamman vuoden myös ainejärjestössämme Hyeena ry:ssä, viimeisimpänä puheenjohtajan roolissa.

Minuun saa ottaa rohkeasti yhteyttä liittyen ympäristöasioihin tai mihin vaan!

Kummi ainejärjestöille: Epsilon ry, SusTek ry, Hyeena ry ja Kvantti ry.

Laura Appelqvist

Sosiaalipolitiikka

Kuopio

puh. 044 576 8407

laura.appelqvist(at)isyy.fi

Moikka! Mä oon Laura Appelqvist. Opiskelen viidettä vuotta terveyden edistämisen koulutusohjelmassa Kuopion kampuksella, pääaineena liikuntalääketiede. Toimin tänä vuonna ISYYn hallituksessa sosiaalipolitiikan sektorilla yhdessä Jasminin kanssa. 

Oon toiminut aktiivisesti ainejärjestöni Terho ry:n toiminnassa viimeiset kolme vuotta niin eduvalvontavastaavana kuin myös puheenjohtajan roolissa. Lisäksi olen toiminut kahtena vuonna terveyden edistämisen tuutorina. Pyörin myös mukana ISYYn toverillisuutta edistävän Kamrats-kerhon toiminnassa. 

Kuopion kampuksella mua näkee eniten Canthialla ja Snellmanialla ja muhun voi myös törmäillä monissa poikkitieteellisissä opiskelijatapahtumissa. Mulle saa tulla jutustelemaan hyvin matalalla kynnyksellä ja kuuntelen mielelläni teidän kuulumisia sekä mielipiteitä, erityisesti opiskelijoiden terveyden edistämiseen sekä edunvalvontaan liittyen.

Kummi ainejärjestöille: Bunsen ry, Oidipus ry, Retikka ry ja Terho ry.

Miika Hiltunen

Yritysyhteistyö, järjestöt, työelämä

Kuopio

miika.hiltunen(at)isyy.fi

Moro! Olen Miika Hiltunen, neljännen vuoden kauppatieteilijä Kuopion kampukselta. Kuluvana vuonna toimin ISYYn hallituksen jäsenenä, vastaten järjestösektorista sekä yritysyhteistyöstä.

Aiemmilta vuosilta järjestötaustaa löytyy Preemiosta, jossa toimin kahden vuoden aikana koulutuspoliittisena vastaavana ja sittemmin puheenjohtajana. Tämän lisäksi olen toiminut ylioppilaskunnassamme Kyltereiden ryhmäpuheenjohtajana sekä edustajiston ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Minuun saattaa törmätä todennäköisimmin erilaisissa tapahtumissa, erityisesti sitseillä jotka ovat aina lähellä sydäntä.

Mikäli mieleen tulee mitään ideoita, kysymyksiä tai ajatuksia, voi meikäläiselle aina laittaa viestiä tai napata hihasta kiinni!

Kummi ainejärjestöille: Joraus ry, Optimi ry, Dentina ry ja Preemio ry.

Ruska Itkonen

Koulutuspolitiikka

Joensuu

puh. 044 576 8427

ruska.itkonen(at)isyy.fi

Moi! Olen Ruska Itkonen ja opiskelen toista vuotta yhteiskuntatieteitä Joensuun kampuksella. ISYYn hallituksessa toimin koulutuspoliittisella sektorilla. Vaikuttajana taustani on yhteiskunnallisella Ja poliittisella liike- sekä järjestökentällä, ja olin mukana perustamassa kampukselle sateenkaarevaa opiskelijajärjestöä Qirjava ry:tä.

Kampuksella minuun saattaa törmätä Carelian kirjastolla tai Metrian upeassa kaksikerroksisessa opiskelutilassa, joskus ehkä tapahtumissakin. Aina voi olla yhteydessä tai tulla livenä juttelemaan mikäli joku mietityttää, haluaa antaa palautetta tai kehitysehdotuksia, tai sitten ihan muuten vaan! 

Kummi ainejärjestöille: Echo ry, Mikrovillus ry, Nefa-Joensuu ry ja Praxis ry.

Sari Törrönen

Viestintä

Kuopio

puh. 044 576 8403

sari.torronen(at)isyy.fi

Hei, olen Sari Törrönen ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä Kuopion kampuksella. Olen tänä vuonna mukana ISYYn hallituksessa ja vastaan viestintäsektorista. Olen osallistunut aktiivisesti oman ainejärjestöni Sociuksen sekä myös poikkitieteellisiin tapahtumiin, joista “Herkkuapprot” ovat suosikkini.

Minut voi todennäköisimmin löytää Snellmanialta, Canthialta tai kirjastolta. Jos huomaat minut kampuksella tai tapahtumissa, tule rohkeasti tervehtimään! Älä myöskään epäröi olla yhteydessä minuun, koska olen enemmän kuin iloinen vastaamaan kysymyksiin ja kuuntelemaan mielipiteitä tai uusia ideoita!

Kummi ainejärjestöille: Godis ry, Serveri ry ja Socius ry.