Palvelut

Koulutukset

ISYYn järjestökoulutukset ja kerhokoulutukset järjestetään vuosittain molemmilla kampuksilla. Koulutusten ajankohta on yleensä alkuvuonna. Lisätietoja koulutuksista antaa järjestöasiantuntija.

Järjestökoulutus

Järjestökoulutuksen tavoitteena on antaa järjestöjen hallitusten jäsenille työkaluja tulevan vuoden toiminnan toteuttamista varten. Koulutuksessa käydään läpi myös yhdistystoiminnan perusteita.

Kerhokoulutus

Kerhokoulutuksessa kerhojen johtokunnat ja muut kerhoaktiivit saavat eväitä kerhotoiminnan pyörittämiseen. Koulutus sisältää yleensä muun muassa kerhon taloudenpitoon, viestintään ja hallintoon liittyviä asioita. Kerhot ovat ISYYn alaisia toimijoita, joten koulutuksessa perehdytään myös siihen, millainen toiminta on ISYYn arvojen ja tapojen mukaista.

Järjestyksenvalvojakoulutus

ISYY kouluttaa järjestyksenvalvojia, jotta ISYYn, kerhojen ja järjestöjen tapahtumiin saadaan tarvittaessa järjestyksenvalvojia. Samalla tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden kouluttautua järjestyksenvalvojiksi ISYYn kautta.

Järjestöt ja kerhot voivat pyytää ISYYn kouluttamia järjestyksenvalvojia Joensuussa tarvittaessa tapahtumiinsa. Kysy asiasta lisää ISYYn toimistolta Joensuusta!

Tulevat koulutukset

Ei tulevia koulutuksia.

Lisätietoja:

Isyy.fi: Henkilökunta (yhteystiedot)