Vapaa-aika

Joensuun kerhot

Kerhojen kokoontumiset Haltian kerhotilassa (Haltia, 2. kerros) näet kätevästi sähköisestä kalenterista. Linkki kalenteriin sivun lopussa.

ISYY Chess Club - Joensuu

ISYY Chess Club - Joensuu tapaa viikoittain kampuksella Haltian kerhohuoneessa klo 16-20. Tervetuloa mukaan pelaamaan shakkia tai aloittamaan shakkiharrastus eli opettelemaan sääntöjä ja taktiikkaa. Mukaan mahtuu jokainen shakista kiinnostunut taitotasosta huolimatta. Peliformaatit tapaamisissa Bulletista Rapidiin. Shakkikerhon tavoitteena on pitää yhdessä hauskaa shakkia pelaten, oppien ja shakkimaailman uutisista puhuen. Kerhotapaamisissa saattaa vaikka samalla verkostoitua! Pelivuorot ovat avoimia opiskelijoille, henkilökunnalle ja vierailijoille.

Ota yhteyttä: Whatsapp: +44 786 412 9667 (Yorgos Fragkoulis)
Lisätietoja: Facebook-ryhmä

ISYY:n MtG-kilta

Killan tarkoitus on kerätä Magic: The Gatheringistä kiinnostuneet pelaajat yhteen pelaamaan, jakamaan ideoita ja verkostoitumaan. Killan toimintaan saavat nimestä huolimatta tulla mukaan myös muut kuin ISYYn jäsenet. Samalla kerho opettaa uusia pelaajia pelin pariin. Kilta järjestää ajanviettoja, joissa pelataan Magicin erilaisia formaatteja niin vapaasti kuin kilpailullisestikin ja keskustellaan Magiciin liittyvistä asioista. Kilta järjestää tarvittaessa myös drafteja, turnauksia ym.

Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä

Joensuu Academic Dance & Music Society

Esittely tulossa pian

Joensuu's Exchange and International Students (JEIS)

JEISs ISYY's international club. Our mission is to represent international students and provide opportunities for cultural understanding and self-development under the principle of Students Helping Students. We introduce Finnish culture and lifestyle to international students and give Finnish students an opportunity to gain international experiences by arranging diverse events and activities.

Contact: jeis(at)isyy.fi
More information: Facebook-page, Instagram

Joensuu Board Gamers

Joensuu Board Gamers on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) alaisuudessa toimiva lautapelikerho. Kerho järjestää torstaisin Haltian kokoustilassa peli-iltoja klo 16, joissa pelataan erilaisia lauta, kortti- ja noppapelejä. Tapaamiset ovat kaikille avoimia sekä maksuttomia tilaisuuksia ja kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan. Peli-illoissa pelataan pelikerhon hyllystä löytyviä ja pelaajien itse paikalle tuomia lautapelejä, joten pelejä löytyy taatusti jokaiseen makuun. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa lautapelien parissa!

Ota yhteyttä: markus.wacklin(at)hotmail.com (Markus Wacklin, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Facebook-ryhmä, Instagram, DiscordPelikokoelma

Joensuun Liikuntakerho

Liikuntakerho kokoaa yhteen Joensuun kampuksen liikuntatapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä kiinnostuneet opiskelijat. Liikuntakerho järjestää yhdessä SYKETTÄ Joensuun kanssa Säbäliigan, Opintukikoriksen ja sulkapalloturnaukset sekä liikuntailtapäivien turnaus tapahtumia. Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja: ISYYn palvelusuunnittelija - vapaa-aika(at)isyy.fi

JOOJAKU

JOOJAKU, Joensuun Opiskelijoiden Japanilaisen Kulttuurin kerho (ヨーヤク) toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Kerho kokoontuu säännöllisesti (yleensä keskiviikkoisin klo 16–20) ISYYn kerhohuoneella erilaisen Japanin kieleen ja kulttuuriin liittyvän toiminnan merkeissä, mm. japanilaiset pelit, elokuvat, origamit ja kalligrafia. JOOJAKU järjestää silloin tällöin myös kokkausiltoja ja muita pieniä tapahtumia. Osallistuminen kerhon toimintaan on maksutonta ja avointa kaikille Japanin kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille ISYYn jäsenille.

Ota yhteyttä: joojaku(at)protonmail.com
Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä, Instagram

LUOMIO!-sanataidekerho

LUOMIO! on poikkitieteellinen matalan kynnyksen sanataidekerho, jonka toiminta perustuu kerholaisten toiveisiin ja kattaa sanataiteen kaikki muodot. Kerhotapaamisilla pidetään muun muassa lukupiirejä, vertaispalauterinkejä sekä tehdään luovan kirjoittamisen harjoituksia. LUOMIO! järjestää myös kulttuurillisia tapahtumia jäsenilleen. LUOMIO! kokoontuu maanantaisin Haltian kokoustilassa klo 18–20. LUOMIO! toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi keskustelemaan kirjallisuudesta sekä löytämään uutta inspiraatiota omaan kirjoittamiseensa!

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook-ryhmä

Sustainable Lifestyle UEF

Sustainable Lifestyle UEF promotes low-consumption and educates about sustainable lifestyle among UEF students and the community in general.

More information: karlasot(at)student.uef.fi (Karla Soto Díaz, Chairperson)

Lue lisää:

Google-kalenteri, avautuu uuteen välilehteen: Kerhojen kokoontumiset Haltian kerhotilassa