Vapaa-aika

Joensuun kerhot

African Students Association – ASA

African Students Association – ASA in striving to foster stronger collaboration among African students at UEF and to enable said students contribute to the Finnish society, the ASA was founded to serve as a forum for African students and all other students with interests in African matters.

More information: Facebook-sivu

ESN Joensuu

ESN Joensuu is a non-profit student organisation part of ESN and ISYY. Our mission is to represent international students and provide opportunities for cultural understanding and self-development under the principle of Students Helping Students. We introduce Finnish culture and lifestyle to international students and give Finnish students an opportunity to gain international experiences by arranging diverse events and activities.

Contact: kv.joensuu(at)isyy.fi
More information: Website, Facebook-page, Facebook-group 2020-2021

ISYY:n MTG-kilta

Killan tarkoitus on kerätä Magic: The Gatheringistä kiinnostuneet pelaajat yhteen pelaamaan, jakamaan ideoita ja verkostoitumaan. Killan toimintaan saavat nimestä huolimatta tulla mukaan myös muut kuin ISYYn jäsenet. Samalla kerho opettaa uusia pelaajia pelin pariin. Kilta järjestää ajanviettoja, joissa pelataan Magicin erilaisia formaatteja niin vapaasti kuin kilpailullisestikin ja keskustellaan Magiciin liittyvistä asioista. Kilta järjestää tarvittaessa myös drafteja, turnauksia ym.

Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä

Joensuun akateeminen väkijuomakerho – JAV

Joensuun akateeminen väkijuomakerho - JAV on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan alainen kerho, joka toimii Joensuun kampuksella. Kerhon tarkoitus on tutustuttaa jäseniään eri maiden illanistumiskulttuureihin ja toiminnassaan kerho korostaa vastuullista ja kohtuullista alkoholinkäyttöä. Kerho on avoin kaikille ISYYn jäsenille. Kerho kokoontuu erinäisten illanistujaisten parissa muun muassa Suvaksella, ravintoloissa ja baareissa sekä joskus ulkoilmassakin.

Ota yhteyttä: joensuunavk(at)gmail.com
Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä

Joensuu Board Gamers

Joensuu Board Gamers on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) alaisuudessa toimiva lautapelikerho. Kerho järjestää torstaisin Haltian kokoustilassa peli-iltoja klo 15–20, joissa pelataan erilaisia lauta, kortti- ja noppapelejä. Tapaamiset ovat kaikille avoimia sekä maksuttomia tilaisuuksia ja kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan. Peli-illoissa pelataan pelikerhon hyllystä löytyviä ja pelaajien itse paikalle tuomia lautapelejä, joten pelejä löytyy taatusti jokaiseen makuun. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa lautapelien parissa!

Ota yhteyttä: markus.wacklin(at)hotmail.com
Lisätietoja: Facebook-ryhmä, Instagram, DiscordPelikokoelma

Joensuu Chess Club

Joensuu Chess Club tapaa viikoittain kampuksella Haltian kerhohuoneessa klo 16-20. Tervetuloa mukaan pelaamaan shakkia tai aloittamaan shakkiharrastus eli opettelemaan sääntöjä ja taktiikkaa. Mukaan mahtuu jokainen shakista kiinnostunut taitotasosta huolimatta. Peliformaatit tapaamisissa Bulletista Rapidiin. Shakkikerhon tavoitteena on pitää yhdessä hauskaa shakkia pelaten, oppien ja shakkimaailman uutisista puhuen. Kerhotapaamisissa saattaa vaikka samalla verkostoitua! Pelivuorot ovat avoimia opiskelijoille, henkilökunnalle ja vierailijoille.

Ota yhteyttä: Whatsapp: +44 786 412 9667 (Yorgos)
Lisätietoja: Facebook-ryhmä

Joensuu Debate Society

Joensuu Debate Society järjestää englannin-kielistä väittelytoimintaa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Tavoitteenamme on, että kehitymme argumentoijina, puhujina, kriittisinä ajattelijoina ja kuuntelijoina. Tämän lisäksi toiminnassa pääsee tutustumaan monenlaisiin ihmisiin, sekä suomalaisiin että vaihtareihin. Liity mukaan mielenkiintoiseen ja hyödylliseen toimintaan, mukaasi tarvitset vain avoimen mielen.

Lisätietoja: Facebook-sivu

Joensuu MUN Society

Joensuu MUN Societyssa tutustutaan Yhdistyneiden kansakuntien toimintaan: simuloimme YK:n kokouksia ja väittelemme englanniksi kansainvälisistä ajankohtaisaiheista. Jokainen opiskelija saa edustaa jotakin toista maata kuin omaansa ja osallistua YK:n neuvottelupöytään, seuraten diplomaattisia muodollisuuksia. Jos sinua kiinnostaa kehittää jotakin retorisista taidoistasi, kuten esiintymistä, neuvottelua, argumentaatiota ja puheiden pitoa, olet tervetullut mukaan tapaamisiimme!

Lisätietoja: Facebook-sivu

Joensuun Liikuntakerho

Liikuntakerho kokoaa yhteen Joensuun kampuksen liikuntatapahtumien suunnittelusta, järjestämisestä ja organisoimisesta kiinnostuneet opiskelijat. Liikuntakerho järjestää yhdessä SYKETTÄ Joensuun kanssa Säbäliigan, Opintukikoriksen ja sulkapalloturnaukset sekä liikuntailtapäivien turnaus tapahtumia. Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja palvelusuunnittelijalta - vapaa-aika(at)isyy.fi

JOOJAKU

JOOJAKU, Joensuun Opiskelijoiden Japanilaisen Kulttuurin kerho (ヨーヤク) toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Kerho kokoontuu säännöllisesti (yleensä keskiviikkoisin klo 16–20) ISYYn kerhohuoneella erilaisen Japanin kieleen ja kulttuuriin liittyvän toiminnan merkeissä, mm. japanilaiset pelit, elokuvat, origamit ja kalligrafia. JOOJAKU järjestää silloin tällöin myös kokkausiltoja ja muita pieniä tapahtumia. Osallistuminen kerhon toimintaan on maksutonta ja avointa kaikille Japanin kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille ISYYn jäsenille.

Ota yhteyttä: joojaku(at)protonmail.com
Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä, Instagram

LUOMIO!-sanataidekerho

LUOMIO! on poikkitieteellinen matalan kynnyksen sanataidekerho, jonka toiminta perustuu kerholaisten toiveisiin ja kattaa sanataiteen kaikki muodot. Kerhotapaamisilla pidetään muun muassa lukupiirejä, vertaispalauterinkejä sekä tehdään luovan kirjoittamisen harjoituksia. LUOMIO! järjestää myös kulttuurillisia tapahtumia jäsenilleen. LUOMIO! kokoontuu maanantaisin Haltian kokoustilassa klo 18–20. LUOMIO! toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi keskustelemaan kirjallisuudesta sekä löytämään uutta inspiraatiota omaan kirjoittamiseensa!

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook-ryhmä