Vapaa-aika

Kuopion kampusjärjestöjä

ESN Kisa

ESN Kisa is an association affiliated with Erasmus Student Network.

Contact information: esnkisa(at)gmail.com
More information: Website, FacebookInstagram

Kuopion Keskustaopiskelijat

 

Kuopion Keskustaopiskelijat ry on Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) paikallisosasto. Pyrimme aktiivisesti herättämään kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja opiskelijapolitiikkaan. Järjestämme erilaisia tapahtumia aina rennoista peli- ja saunailloista syväluotaaviin keskustelu- ja koulutustapahtumiin, sekä kaikkea siltä väliltä. Kanssamme voit siis viettää aikaa monin tavoin, tervetuloa tutustumaan! Tapahtumamme ovat avoimia kaikille opiskelijoille.

 

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

 

Loimun opiskelijat - Kuopio

Loimun opiskelijat – Kuopio ry eli tutummin LoKki on Loimun eli luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liiton opiskelijayhdistys. LoKin tehtävänä on edistää Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella biolääketieteen, sovelletun fysiikan sekä ympäristötieteen opiskelijoiden uravalmiuksia sekä työllistymistä. LoKki järjestää infoständejä, koulutuksia sekä jäsenistölleen erilaisia tapahtumia saunaillasta wabubrunssiin yhteistyössä paikallisten ainejärjestöjen sekä Loimu Pohjois-Savon kanssa. Lisäksi LoKki on mukana järjestämässä Luoti-päivää eli luonnontieteilijöiden työelämäpäivää, joka kokoaa yhteen opiskelijat ja alojen yritykset. Tervetuloa mukaan LoKin toimintaan! 

Ota yhteyttä: loimunopiskelijatkpo(at)gmail.com

Lisätietoja: FacebookInstagram

Monineuvoiset urheilijat

Pyrimme liikunta- ja urheiluharrastuksen avulla edistämään korkeakouluopiskelijoiden ja työelämän välisten yhteistyömallien kehittämistä. Yhdistyksen tunnetuimpana tuotteena on opiskelijoitten rantalentopallon pohjoismaitten mestaruusturnaus vuonna 2015. Turnauksen kautta suoritetaan yli 100 opintopistettä – haluaisitko sinäkin suorittaa opintoja hauskaa pitäessä? Kaikkien lajien ja alojen edustajat ovat tervetulleita toimintaan! Mahdollistamme osallistumista myös muihin opiskelijoitten mestaruuskisoihin.

North Savo Entrepreneurship Society 

North Savo Entrepreneurship Society ry, tuttavallisemmin North Savo ES, on vapaaehtoisuuteen perustuva opiskelijalähtöinen yhteisö, joka pyrkii edistämään yrittäjyysmyönteistä kulttuuria sekä keskustelua Kuopion alueella, lisäämään poikkitieteellistä verkostoitumista korkeakouluopiskelijoiden kesken sekä tiedottamaan yrittäjyyteen liittyvistä tapahtumista. Tervetuloa tutustumaan järjestöömme, tai jos sinulle tulee kysyttävää järjestömme toiminnasta, laita rohkeasti sähköpostia hallituksemme jäsenille!

Ota yhteyttä: board(at)northsavoes.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Instagram, Linkedin

Savo-Karjalan KD-nuoret

Savo-Karjalan KD-nuoret ry yhdistyi vaalipiiriuudistuksen jälkeen Joulukuussa 2014 yhdeksi järjestöksi Pohjois- Karjalan ja Pohjois-Savon KD-nuorista. Savo-Karjalan KD-nuorilla on toimintaa Joensuussa ja Kuopiossa. Haluatko vaikuttaa päätöksiin ennen kuin ne vaikuttavat sinun elämääsi? Haluatko saada äänesi kuuluville? Jos olet alle 31-vuotias ja tahdot rakentaa tätä yhteiskuntaa demokraattisesti kestävältä arvopohjalta, kristillisdemokraattiset nuoret on sinun paikkasi. Kiinnostuitko, ota yhteyttä ja tule rohkeasti toimintaa mukaan.

Ota yhteyttä: savo-karjalan(at)kdnuoret.fi

Suomen Farmasialiiton opiskelijat FLOp

edustaa kaikkia farmasian alan opiskelijoita Farmasialiitossa, ja tavoitteemme on tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin liiton asioissa. FLOp ry:n jäseneksi voivat liittyä farmaseutti- ja proviisoriopiskelijat sekä toksikologian maisteriopiskelijat. Samalla liityt myös kattojärjestöihimme Farmasialiittoon ja Akavaan. Kuopiossa toiminnasta vastaa aluetoiminnan verkosto FLOp Kuopio. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ota yhteyttä: flophallitus(at)sfl.fi, flopkuopio(at)sfl.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

SYY-Kuopio

SYY-Kuopio ry on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n paikallisyhdistys. SYY-Kuopio ajaa yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden etuja työelämään liittyvissä asioissa. Järjestämme työelämävierailuja niin paikallisesti kuin valtakunnankin tasolla. Erilaiset työelämäillat, kahvitukset sekä muut mukavat tapahtumat kuuluvat myös ohjelmaamme. Sinä aktiivinen, yhteiskunnallisista ja työelämän asioista kiinnostunut, tervetuloa joukkoomme iloiseen!

Ota yhteyttä: syy.kuopio(at)gmail.com
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook, Instagram

UEF Kuopion ylioppilaskuoro

UEF Kuopion ylioppilaskuoro ry on Kuopion kampuksella toimiva sekakuoro, joka koostuu pääosin Itä-Suomen yliopiston opiskelijoista, mutta mukana on myös mm. entisiä opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. Myös vaihto-opiskelijat ovat tervetulleita kuoroomme! Kuoro konsertoi kahdesti vuodessa sekä esiintyy tilauksesta erinäisissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ohjelmistomme on monipuolista aina kirkkomusiikista lauluyhtyetuotantoon. Kuoroon voi hakea matalalla kynnyksellä, innostus yhdessä laulamiseen riittää. Tervetuloa!

Ota yhteyttä: yo-kuoro(at)student.uef.fi
Lisätietoja: Verkkosivut, FacebookInstagram