What ISYY

Edustajiston yhteystiedot

Tältä sivulta löydät edustajiston puheenjohtajiston, edustajistoryhmien ryhmäpuheenjohtajien ja edustajiston valiokuntien yhteystiedot.

Edustajiston puheenjohtajisto (2021)

 

Ella Partanen

Edustajiston puheenjohtaja

Joensuu

puh. +358 44 576 8406

epj(at)isyy.fi

Heippa! Olen Ella, 27-vuotias sosiologian maisteriopiskelija Joensuusta. Toimin tänä vuonna ISYYn puheenjohtajana, toisin sanoen edustajiston puheenjohtajana. Tehtävänäni on kutsua edustajisto koolle ja puheenjohtaa edustajiston kokoukset.

Haluan olla osana tekemässä ylioppilaskunnastamme mukavaa paikkaa kaikille meille opiskelijoille, jossa jokaisella opiskelijallamme on tunne kuuluvansa tähän yhteisöön, sillä ISYY on meidän kaikkien opiskelijoiden ylioppilaskunta. Edustajistossa haluan vaalia avoimuutta ja toisten kunnioittamista, niin että jokainen edaattori uskaltaa osallistua keskusteluun ja kertoa mielipiteensä.

Minuun saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Riku Kiviluoto

Edustajiston 1. varapuheenjohtaja

Kuopio

evpj1(at)isyy.fi

Heipähei! Olen Riku Kiviluoto, vuoden 2016 fuksi sovelletulta fysiikalta ja ISYYn edustajistossa toimin toista vuotta. Kuluvana vuonna toimin ISYYn edustajiston ensimmäisenä varapuheenjohtajana, kiitos edustajistolle luottamuksesta. Touhuan ISYYn lisäksi aktiivisesti myös muissa järjestöissä.
 
Edustajiston varapuheenjohtajana haluan edistää edustajiston yhteisöllisyyttä ja avointa keskustelukulttuuria, jotta jokainen edustajiston jäsen rohkaistuu tuomaan oman mielipiteensä omalla tavallaan. Haluan tuoda myös ISYYtä lähemmäksi jäseniään, joita varten ylioppilaskunta on olemassa. Minulta saakin tulla rohkeasti kysymään, mikäli ISYYn edustajiston asiat mietityttävät!

Salli Kosonen

Edustajiston 2. varapuheenjohtaja

Kuopio

evpj2(at)isyy.fi

Heips kaikki! Olen Salli Kosonen ja toimin ISYYssä edustajiston toisena varapuheenjohtajana. Opiskelen viidettä vuotta ravitsemustiedettä Kuopion kampuksella. Vapaa-ajallani tanssin, ulkoilen, kokkailen, innostun, testailen ja mietiskelen maailman menoa.

Tavoitteenani edustajiston toisena varapuheenjohtajana on edesauttaa edustajiston sujuvaa toimintaa, jotta voimme keskittyä tärkeisiin päätettäviin asioihin tänäkin vuonna. Toivoisin myös, että voisimme yhdessä pohtia miten jokainen opiskelija löytäisi oman tapansa vaikuttaa opiskelijoiden - eli meidän kaikkien yhteisiin asioihin. Otahan yhteyttä, jos sulla on huippuideoita tai askarruttavia kyssäreitä edustajistoon liittyen!

Edustajistoryhmät ja ryhmäpuheenjohtajat

 • DeeKu: Joonas Pänkäläinen, joonpa(at)uef.student.fi
 • FaBio: Jimi Virkkala, jims(at)student.uef.fi
 • ISYYn demariopiskelijat: Anniina Peltonen, anniipel(at)student.uef.fi
 • Iviva: Mikko Hietala, mikko.hietala93(at)gmail.com
 • Judistit: Jasmin Metwally, jasmime(at)uef.fi
 • Keskeiset: Lassi Oikkonen, lassioik(at)uef.fi
 • Kokoomus: Carita Korhonen, tiiako(at)student.uef.fi
 • Kylterit: Sami Gabbouj, sami.gabbouj(at)uef.fi
 • Opiskelijoiden etu: Marko Koskelo, koskelo2(at)gmail.com / markokos(at)uef.fi
 • Puolueettomat: Aino Olander, aolander(at)student.uef.fi
 • Savilahden Sivistyneet: Aino Hassinen, ainohas(at)student.uef.fi
 • Vihreät: Ella Partanen, ellpa(at)uef.fi

Edustajiston valiokunnat ja puheenjohtajat

Sääntövaliokunta: Sami Gabbouj, puheenjohtaja, saantovaliokunta.pj(at)isyy.fi

Talousvaliokunta: Aleksi Kinnunen, puheenjohtaja, talousvaliokunta.pj(at)isyy.fi

Ympäristövaliokunta: Wilma Poutanen, puheenjohtaja, wilmapou(at)student.uef.fi