Ajankohtaista

Wiikko-Ärsyke

Wiikko-Ärsyke on ISYYn suomenkielinen uutiskirje, joka ilmestyy kerran viikossa. Sekä Joensuussa että Kuopiossa ilmestyy oma uutiskirjeensä. Nämä eroavat sisällöiltään toisistaan jonkin verran esimerkiksi kampuskohtaisten tapahtumien osalta.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa opiskelusta ja opiskelijaelämästä

Wiikko-Ärsykkeestä löydät tietoa ylioppilaskunnan ajankohtaisista asioista sekä oman kampuksesi tapahtumista. Lisäksi uutiskirje antaa sinulle tietoa kerhojen sekä aine- ja kampusjärjestöjen tapahtumista. Siinä kerrotaan myös muiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten yliopiston ja YTHS:n ajankohtaisista asioista.

Wiikko-Ärsyke lähetetään sähköisenä uutiskirjeenä suoraan tilaajien sähköpostiin tiistaisin. Joensuun Wiikko-Ärsyke tulee Joensuussa opiskelevien ja Kuopion Wiikko-Ärsyke Kuopiossa opiskelevien sähköpostiin.

Uutiskirjeet eivät ilmesty loma-aikoina. Poikkeuksista niiden ilmestymisessä kerrotaan edellisten viikkojen uutiskirjeissä. 

ISYYllä on myös englanninkielinen uutiskirje, Weekly Feed. Se on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille ja ilmestyy sekä Joensuussa että Kuopiossa tiistaisin. Weekly Feedissä on paljon samaa sisältöä kuin Joensuun tai Kuopion Wiikko-Ärsykkeessä, mutta jonkin verran enemmän kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettua asiaa. 

Uutiskirjeitä toimittaa ISYYssä oma uutiskirjetiimi. Kukin tiimin jäsen vastaa tietyn uutiskirjeen toimittamisesta. Tiimiin kuuluvat viestintäsuunnittelija (Joensuun ja Kuopion Wiikko-Ärsyke), Kuopion kansainvälisten asioiden koordinaattori (Kuopion Weekly Feed) ja Joensuun kansainvälisten asioiden koordinaattori (Joensuun Weekly Feed). 

Uutiskirjetiimin yhteystiedot löydät alempaa otsikon “Haluatko tiedottaa Wiikko-Ärsykkeessä tai Weekly Feedissä?” alta. Kaikissa uutiskirjeisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä ISYYn viestintäsuunnittelijaan.

Kuinka saat uutiskirjeen tai poistut sen jakelulistalta

ISYY lisää jäsentensä, eli UEFin uusien perustutkinto-opiskelijoiden, sähköpostiosoitteet Wiikko-Ärsykkeiden vastaanottajalistoille kampuksittain lukukausittain. 

Jos Wiikko-Ärsyke ei vielä tule sähköpostiisi, käy liittymässä joko Joensuun tai Kuopion Wiikko-Ärsykkeen postituslistalle uutiskirjeiden tilauslomakkeiden kautta. Noudata lomakkeen ohjeita. 

Jos haluat poistua uutiskirjeen jakelulistalta, voit tehdä sen samalla lomakkeella tai sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin “Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä” kautta.  

Löydät linkit lomakkeisiin alempaa sivulta.

ISYYn uutiskirjeiden tilaus- ja peruustuslomakkeet

Joensuun Wiikko-Ärsykkeen tilaus- ja peruutuslomake

Kuopion Wiikko-Ärsykkeen tilaus- ja peruutuslomake

Joensuun Weekly Feedin tilaus- ja peruutuslomake

Kuopion Weekly Feedin tilaus- ja peruutuslomake

Haluatko tiedottaa Wiikko-Ärsykkeessä tai Weekly Feedissä?

ISYY ottaa uutiskirjeisiin vastaan aineistoa esimerkiksi yliopistolta, ainejärjestöiltä ja ylioppilaskunnan tiimeiltä ja kerhoilta. Alla on kerrottu, kuinka saat aineistosi uutiskirjeeseen. Jos et toimita aineistoa pyydetyssä muodossa, sitä ei välttämättä julkaista.

Kaikki työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset ohjataan JobTeaser -palveluun, jota myös Itä-Suomen yliopisto käyttää keskitettynä ilmoituspaikkana.

ISYYllä on myös oikeus päättää, mitä materiaalia se julkaisee.

Ohjeet uutiskirjeitä varten toimitettavasta materiaalista

 • Toimita aineisto lyhyessä ja tiiviissä muodossa (tekstin pituus noin 500 merkkiä välilyöntien kanssa).
 • Jos toimitat uutiskirjettä varten kuvan, sen on hyvä olla neliönmallinen (esim. koko 270 x 270 px) ja muodoltaan JPG- tai JPEG-tiedosto. Huomioithan myös, että kuva näkyy uutiskirjeessä pienenä, joten sen ei kannata sisältää paljon tekstiä. Muista myös varmistaa, että sinulla on oikeus käyttää lähettämääsi kuvaa. On omalla vastuullasi varmistaa, että kuvaa voi käyttää uutiskirjeessä.
 • Uutiskirjeissä ei voida julkaista pdf- tai muita liitetiedostoja.
 • Jos aiheesta, josta haluat tiedottaa, on tarjolla lisätietoa esimerkiksi nettisivuilla tai Facebookissa, lisää aineistoon linkki sivulle.
 • Jos toimitat aineistoa Weekly Feediin, sen on oltava englanninkielistä.
 • Jos aineisto koskee sekä Joensuun että Kuopion kampusta, muista lähettää se kaikkiin tarvittaviin osoitteisiin.
 • Lähetä aineisto viikkoa ennen uutiskirjeiden ilmestymistä (edellisen viikon tiistai).

Osoitteet, johon voit tietyn uutiskirjeen aineiston lähettää, ovat seuraavat:

 • Joensuun Wiikko-Ärsyke: tiedotus(at)isyy.fi
 • Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus(at)isyy.fi
 • Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu(at)isyy.fi
 • Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio(at)isyy.fi

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Lisätietoja ISYYn tietosuojakäytänteistä

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Uutiskirjearkisto (Wiikko-Ärsykkeet)

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Newsletter Archive (Weekly Feeds)